2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kız bebek belirtileri genellikle ekşiye ve tuzlu yiyeceklere karşı meyilli olma ve cildin pullanması döküntü olması ve lekelenmesi gibi belirtileri de çoğu zaman beraberinde getirmektedir.

alıntı

Ben normalde pek tatlı sevmem ama şimdi hayır demiyorum.hatta canım istiyor.midem bulanırken bile sabah yiyorum.normalde kahvaltıda tatlı bişey yemezdim.ama limonda midemi rahatlatıyor ondanda vazgeçemem.şimdilerde yeni yeni çıkan (adı bende saklı) ekşi bir meyve var:)) oldum olası hastasıyımdır onada asla hayır diyemem:))

bol bol hurma ve kuru kayısı yemeni tavsiye ederim.
malum hamilelere bitki çayları ve maydanoz suyu yasak.
hurma cok güzel işe yarıyor. ılık suyla birlikte ye.

hurmayı gebelıgın ılk zamanları tavsıye etmıyorlar rahımde kasılmalara neden oldugu ıcın.hatta hamılelıgın son zamanları bol bol yıyı kı kolay dogum yapın dıye yazılar vardı ınternette.yıne de arastırın derım ben

Evet antidepresif,yakınımda senin gibi yaptı doğumdan sonrada yemeğe devam etti. Süt artırma özelliğide varmış

evet canım aynen öyle cok şükür rahat bir normal doğum yaptım ben hurmanın cok etkisinin oldugunu düşünüyorum

selam kızlar okuodum öle bişi merak ettim ben de hamiş olmak istiorum ama bi kaç ay sonra başlıcaz düşünmeye bu arada tüketsem hurma faydası olur mu hamile kalmaya çalıştığımda bıraksam mesale folik asit warmış ya içinde faydası olurmu

Son düzenleme:
http://www.hastane.com.tr/saglik/hamilelikte-mutlaka-hurma-tuketin.html

ben de burda faydalarını buldum hurmanın içinde B12 ve folik asit varmış. ben de yiyordum. tüh yarın doktora sorayım

Aşırı yemek zararlıdır bence.günde bir yada 2 günde bir tane yemenin zararından çok yararı olacağını düşünüyorum.ama Dr.na danış bencede.mesela dereotuda düşüge neden olur deniyor buda aynı sekilde herhangi bir yemeğe birparça koymayı kastetmiyor uzmanlar, aşırı yemeği kastediyor.bazı mimlenen besinleri ilk aylarda çok tüketmemeye bakıcaz.birbirimizide bilgilendirerek inşallah.

Allah ın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inş :) benim 22 şubat canım

canım bu minik kahve hurmalarmı yoksa turuncu büyük hurmalarmı

bu arada semizotu kalsiyum bakımından zenginmiş kızlar yakında taze taze cıkar alıp bol bol yemeyi düşünüyorum ben..umarım onunda bir yan etkisi yoktur:44::44:

8 haftalık hamileyim.İkinci hamileliliğim.Ultrasyona 5 yaşındaki oğlumla gitdik.doktor embriyoyu gösterince oğlum, "Benim kardeşim balık gibi mi olacak"dedi.Doktorla gülüştük biraz.
Çok şükür doktor bebeğin kalbinin attığını söyledi.hemde gümbür gümbür diye belirtti.Darısı bekleyenlere inşallah.
Doktorun yanında ayrılırken oğlum hiç durur mu.
Oğlum:doktor teyze annemin karnını kestiğini görürsem çok üzülürüm ama.
doktor :Karnının kesildiğini sadece ben görücem,sen hiç görmüyeceksin

Ayrıca babasından duymuş olmalı ki koğlumu kucağına alınca "Anne beni kucağına alma kardeşim düşer yoksa"diyor.Yani istesemde oğlumu kaldırıp kucağıma alamıyorum.Halbu ki oğlum kucağımda olmayı çok severdi.

bana cewap werebilirmisiniz çok witaminsiz olduğum için dikkatimi çekti konu

ben de sadece tuzlu, ah keşke ben de ekşi istesem ama oldum olası sevemedim ekşiyi

Benim her testte erkek cikiyor ama ben hep tuzlu eksi seyler yiyorum eksi seyleri seviyorum , tatlıyı eskiden cok severim simdi hic yemek istemiyorum yani bir çelişki var hadi hayirlisi
Bu arada yüzüme sivilce ve leke bastı dur bakalim ne olacak

kızlar ilk haftalarda ıkınmak tehlikeli mi ? kabız olmadım diyordum afedersiniz bugün oldum ..

çok sağol ıhlamur içmek zararlı mı canım?

İlk haftalarda ıkinmazsan iyi olur , sabahları ac karnina ilik su iç , ama kabizin daha yogunsa sabah 1 tatli kasigi zeytin yagi yut ustune hemen ilik su iç , her gun yap ve mutlaka ac karnina yap , kein cozum bende cok ise yaradı
Bu arada ıhlamur cok faydalı cok fazlaya kaçmadan icebilirsin...

Canım sakın üzerine alınma ben senin ne demek istediğini anladım ben çevremdeki insanlar için aklım karıştırıyorlar dedim burnunun dikine giden ben bu sefer böyle oldum hormonlardan herhalde :))

Bencede en iyisi bir doktor canım troid olayından sonra bende anladım dedim ya hormonlardan mıdır nedir kafam çabuk karışıyor :))

malesef tatlıyı da hiç sevmiyorum ablacım leke için muhakkak güneş kremi kullanmalıyız. benim testlerde hep kız, biz de kız istiyoruz ama erkek doğuyo içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…