İlk aylarda hurmayı fazla yemenin zararlı olduğunu biliyorum.ama günde 1 taneden birşey olmaz bence.
kızlar hurmayı cok fazla mıktarda tüketmemenizi tavsiye ederim..ben kızımda dogumuma 15 gün kala cok sık yemıstm dogumum kolay olsn diye nitekimde öyle olduama ilk aylar rahimi uyarabildiğinden sıkıntı yaratabilir:26::26:
Kız bebek belirtileri genellikle ekşiye ve tuzlu yiyeceklere karşı meyilli olma ve cildin pullanması döküntü olması ve lekelenmesi gibi belirtileri de çoğu zaman beraberinde getirmektedir.
alıntı
bol bol hurma ve kuru kayısı yemeni tavsiye ederim.
malum hamilelere bitki çayları ve maydanoz suyu yasak.
hurma cok güzel işe yarıyor. ılık suyla birlikte ye.
kızlar hurmayı cok fazla mıktarda tüketmemenizi tavsiye ederim..ben kızımda dogumuma 15 gün kala cok sık yemıstm dogumum kolay olsn diye nitekimde öyle olduama ilk aylar rahimi uyarabildiğinden sıkıntı yaratabilir:26::26:
bunu acaba doktor mu söyledi?
Evet antidepresif,yakınımda senin gibi yaptı doğumdan sonrada yemeğe devam etti. Süt artırma özelliğide varmış
doktoruma hurmanın dogumu kolaylaştırdığını söylediğimde evet boyle bir sey net olmamakla birlikte var demişti kasılmaları arttırıyormus cnm..
evet canım aynen öyle cok şükür rahat bir normal doğum yaptım ben hurmanın cok etkisinin oldugunu düşünüyorum
http://www.hastane.com.tr/saglik/hamilelikte-mutlaka-hurma-tuketin.html
ben de burda faydalarını buldum hurmanın içinde B12 ve folik asit varmış. ben de yiyordum. tühyarın doktora sorayım
ıhlamur içilebiliyor benim bildiğim ben de bir tek onu içtim ayvalı ıhlamur hatta hazır
bu arada benim 30 kasım doğumgünü tarihim bakalım seninki de aynı zamanda mı doğacak?
benimkine de 28 kasım 2013 çıktı.
sat tarihin ne zaman?
http://www.hastane.com.tr/saglik/hamilelikte-mutlaka-hurma-tuketin.html
ben de burda faydalarını buldum hurmanın içinde B12 ve folik asit varmış. ben de yiyordum. tühyarın doktora sorayım
Aşırı yemek zararlıdır bence.günde bir yada 2 günde bir tane yemenin zararından çok yararı olacağını düşünüyorum.ama Dr.na danış bencede.mesela dereotuda düşüge neden olur deniyor buda aynı sekilde herhangi bir yemeğe birparça koymayı kastetmiyor uzmanlar, aşırı yemeği kastediyor.bazı mimlenen besinleri ilk aylarda çok tüketmemeye bakıcaz.birbirimizide bilgilendirerek inşallah.
canım bu minik kahve hurmalarmı yoksa turuncu büyük hurmalarmı
ben de sadece tuzlu, ah keşke ben de ekşi istesem ama oldum olası sevemedim ekşiyi
kızlar ilk haftalarda ıkınmak tehlikeli mi ? kabız olmadım diyordum afedersiniz bugün oldum ..
çok sağol ıhlamur içmek zararlı mı canım?
Canım sakın üzerine alınma ben senin ne demek istediğini anladım ben çevremdeki insanlar için aklım karıştırıyorlar dedim burnunun dikine giden ben bu sefer böyle oldum hormonlardan herhalde :))
Canım aklını karıştırmak için yazmamıştım. Fikir almak istemişsin ben de fikrimi yazdım. Elbette tek doktor daha mantıklı ama ben devletteki doktoru testler için önermiştim.Özelde pahalı olur diye. Yoksa devletteki doktorların çoğu için üreyen önemsiz yaratıklarız,yumurtlayan tavuktan farkımız yok. Akıl karıştıran çok bilmiş arkadaşının eşiyle aynı kefeye koyulmak istemediğim için açıklama gereği duydum
bende pkodan dolayı kac sefer dr gıttım hatırlamıom bıle okadar cok yanı eşimde cok kızdı hepsı farklı dıyordu bırı asılamada sans %10 derken bırı %35 bırıde tutar dırek dedii
ben tüp yaptırıcaktım deneyelım asılama dedık ve oldu yanı her dr farklı o yuzden ben suan 1 dr gıdıyorum.
Benim her testte erkek cikiyor ama ben hep tuzlu eksi seyler yiyorum eksi seyleri seviyorum , tatlıyı eskiden cok severim simdi hic yemek istemiyorum yani bir çelişki var hadi hayirlisi
Bu arada yüzüme sivilce ve leke bastı dur bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?