2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam kızlar okuodum öle bişi merak ettim ben de hamiş olmak istiorum ama bi kaç ay sonra başlıcaz düşünmeye bu arada tüketsem hurma faydası olur mu hamile kalmaya çalıştığımda bıraksam mesale folik asit warmış ya içinde faydası olurmu

tabiki folikasit bakımından zengin besinler yiyebilirsin, hatta gebelik düşünüyosan folikasite de başlayabilirsin

hani ilk aylarında zaararlı rahimde kasılma yapıo demişler ya hamile kalmaya çaılşana kadar yiyim ozaman dimi

tarihimiz aynı. benim 25 martta vajial ustrasonla bakmışlardı da görmüşlerdi ve iki hafta sonra gel dediler. eger göbeğinde yağ varsa da görülmemiş olabilir ama kan testi vermeliydi bence de..

tabıkı faydası olur yiyebilirsin cnm önemli olan hamilelikte ilk 3 ay fazla tüketmemek

saolun kızçeler..................................................................................................................................

malesef tatlıyı da hiç sevmiyorum ablacım leke için muhakkak güneş kremi kullanmalıyız. benim testlerde hep kız, biz de kız istiyoruz ama erkek doğuyo içime

Canim güneşe bir çıksam neler süreceğimde evden çıkamıyorum ki yasakkkkk
Ama esime dedim Cumartesi yas gunum beni al deniz kenarına götür azcik yürüyüp bir iki saat oturayım bir yerde yüzüme hava çarpsın istiyorum , bunaldım evde
Yarin senin doktorun var degilmi hadi guzel haberlerle gel sevindir bizi , bugun o kadar üzüldümki arkadaslara

bu arada kızlar benim kasıklarım yanı alt karın bölgem iyice doldu pantolonuma sıgamıyorum artık sizde durum ne

çok üzüldüm canım,rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlet versin sana da.ben de aynı durumdayım.2-3 gün önce çok başım ağrıdı,ertesi gün hem bulantı kusma hem uyku hali.bugünse hiç uykum yok ve halsizlikte yok.ben iyice ümidimi yitirdim.hayırlısı olsun artık ne yapalım.

ablacımm ben de 20 gündür evdeyim sürekli yatıyorum, o kadar çok özledim ki sahilde yürümeyi. Yarın inşAllah kesenin altındaki kanama alanı geçmiştir de serbest gezebilirsin der bana doktorum çok heyecanlıyım. Eşim söz verdi hafta sonu deniz kenarına yürüyüşe gitcez bizdeeee. Evim denize 300 metre zaten. Bütün hamileliğimi sahilde yürüyüşle ve yüzmeyle geçirmeyi düşünüyorum tabi Allahın izniyle.
Şimdiden doğum gününü kutluyorum,sağlıkla mutlulukla güzel bir ömür diliyorum

Bugün ben de epey üzüldüm.Umarım bu son kötü haberler olur. Herkesten sağlıklı mutlu haberler alırız

yani onların beni anlamaya çalışmaları gerekirken ben onları anlamaya çalışıyorum hadi diyorum bebek istiolar gergindir diye ama adam yok üstüme geldikçe gelio. devam ederse bi gün kafasına bişey çarpıp çıkıp gidicem sonunda onuda yaptırcaklar

canım hiç üzülme takma duyma o senin hassaslığını anlayamaz hiç duyma sakın ağlama geçicek...

aslında alınganlık yaptıımıda düşünmüyorum çünkü bu ara herkese aynı davranıyo sanırım problem onda ama bende artık kaldıramıyorum

o duygusallık oluo ara ara :) ben geçen tiyatroda komedi oyununun sonunda selam verilirken bile ağladım

aslında benim müdürüm normalde şeker gibi bi adamdı söyleye söyleye nazar deirdim adama. eşimde tanıo zaten ve inanmıo öle diildir dio. ama dediğim gibi tüp bebek deniyorlar o yüzden midir diye alttan alıyorum ama adam deli gibi oldu. algıları kapalı ne desem anlamıyo beni çileden çıkartıo. yani güzellikle ileride onun başına iş çıkaracak benimle alakası olmayan bir şeyi bile anlatmaya çalıştığımda bana kızıyor

bu arada kızlar benim kasıklarım yanı alt karın bölgem iyice doldu pantolonuma sıgamıyorum artık sizde durum ne

bende kilo vermiş olmama rağmen göbüşüm sivrildi canım. bugün ağrı girmesini bile ona bağladım sanırım kotum sıkıo :44:

yanlış anlamadısam 2 aylık hamişsin neharixim peki bu kadarken karın çıkmaya mı başlıo o zaman ben bi ham pantalonu alaım zaten tombişim

Evet canım 2 aylık olduk nerdyse. Yani karnımız çıkmıyor tabi ama şişlik oluyor ve çok da su içince iyice göbek belli oluyo. Yoksa karnımız ancak 4.-5. aydan itibaren çıkar

Arkadaşlar akşam ne yesek aklım iyice durdu fikir lütfen...

patates kızart üstünede zeytinyağ kuşbaşı dometes sarmısak kawur azcık tabaklarda pataesin üstüne dök yanınada makarna heee pratik diosan yok waktim war diosam meltemcim taze fasulye çok canım çekti yaparsan bi tabakta bana yolla

Ben iki tane hamile pantolonu aldim bile Cumartesi dışarıya çıkacağım evde giymek icin 2 tanede hamile tayti alacagim sanki herseyin beli sıkıyor gibi geliyor :))

Canim yapma bunu kendine bak olumlu dusun her seyi kendine yorma gülüm , uzme bebegini :))

ablacımm ben de 20 gündür evdeyim sürekli yatıyorum, o kadar çok özledim ki sahilde yürümeyi. Yarın inşAllah kesenin altındaki kanama alanı geçmiştir de serbest gezebilirsin der bana doktorum çok heyecanlıyım. Eşim söz verdi hafta sonu deniz kenarına yürüyüşe gitcez bizdeeee. Evim denize 300 metre zaten. Bütün hamileliğimi sahilde yürüyüşle ve yüzmeyle geçirmeyi düşünüyorum tabi Allahın izniyle.
Şimdiden doğum gününü kutluyorum,sağlıkla mutlulukla güzel bir ömür diliyorum

Kutlama icin tesekkurler insallah ugurlu gelir bana ve bebise yeni yasim :)))
Benimde o kadar oldu evdeyim 11 Nisan kontrolum var bakalim yasak kalkacakmi , insallah sende bende guzel seyler duyarız ama cumartesi kendimi cok yormadan küçük bir kaçamak yapacagim
Sen Antalya tarafındasin degilmi ben isim dolayi 8 yil Antalya merkezde yasadim cok severim oraları gecen yaz iki kez tatil yaptim oralarda aklımın yarisi İzmir'dedir , yarisi Antalya'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…