bana cewap werebilirmisiniz çok witaminsiz olduğum için dikkatimi çekti konu
tabiki folikasit bakımından zengin besinler yiyebilirsin, hatta gebelik düşünüyosan folikasite de başlayabilirsin
normal oldu evet ilk denememiz eşimle. inşallah olmuştur yani kesin bişey demiyor ki doktorlar.
özeldeki de bişey gördüğünü söylememişti ama 1 hafta önceydi işte. ne bileyim 1 haftada gözükür diye düşünmüştüm. yarın özeldekinde tekrar kontrolüm var inş. o görür.
canım benim de çok sıkılıyor, sanırım hamileliğin verdiği şeyler bu duygular.
müdürler hep böyle cancağazım, inan kimse kimseyi anlamıyor bir de sanki inadına yapıyorlar.
sen üzme hiç tatlı canını
yarın 12de benim de kontrolüm var inşallah sağlıklı haberler alırız hepimiz, hem kendimiz hem bebişler iyidir inşallah
normal ultrasonla baktı evet canım. inşallah iyidir. gördük v.s demeyince veya test de vermeyince iyice şaşırdım. insan bir kan testi yaptırır değerler artmış mı bakalım der.
yarın 12de benimki de... inş. güzel sonuçlarla geliriz.
selam kızlar okuodum öle bişi merak ettim ben de hamiş olmak istiorum ama bi kaç ay sonra başlıcaz düşünmeye bu arada tüketsem hurma faydası olur mu hamile kalmaya çalıştığımda bıraksam mesale folik asit warmış ya içinde faydası olurmu
malesef tatlıyı da hiç sevmiyorumablacım leke için muhakkak güneş kremi kullanmalıyız. benim testlerde hep kız, biz de kız istiyoruz ama erkek doğuyo içime
slm sevgili kasım anneleri geçen hafta cuma günü kontrolümüzde bebişimin kalp atışları çok az duyulmuştu pazartesi çok halsizdim 3-4 gün çok baş ağrım vardı,salı günü çok aşırı uyku halindeydim.dün sabah kanamam oldu hemen doktora gittim ve ne yazıkki bebişimin kalp atışlarının olmadığını gördümtabii akabinde kürtaj tam bir yıkım oldu bu benim ve eşim için aylarca tutturmak için çabaladık durduk ama benim içimde hep bir şüphe vardı ya sürekli bir şey olacak korkusu vardı içimde ve nihayetide oldu da artık 2013 kasım annelerinden değilim Allahım sizlere sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin yavrularınızı Allaha emanet olun..
Canim güneşe bir çıksam neler süreceğimde evden çıkamıyorum ki yasakkkkk
Ama esime dedim Cumartesi yas gunum beni al deniz kenarına götür azcik yürüyüp bir iki saat oturayım bir yerde yüzüme hava çarpsın istiyorum , bunaldım evde
Yarin senin doktorun var degilmi hadi guzel haberlerle gel sevindir bizi , bugun o kadar üzüldümki arkadaslara
bu arada kızlar benim kasıklarım yanı alt karın bölgem iyice doldu pantolonuma sıgamıyorum artık sizde durum ne
Üstten bir-iki düğme açık geziyorum
Canım inanki ben de öyleyim. Çok hassas bir dönemdeyiz ve insanlara göre hele ki erkeklere göre ufak şeylere takılıyoruz ve basite alıyorlar. Ağlama istiyorsan ağla tabi. Ama bence al karşına konuş. Durumunu ve içinde bulunduğun psikolojiyi alınganlığını anlat,anlayış beklediğini söyle.Olmadı al kafasına bişeler fırlat. Ben hamiş kaldım kalalı sürekli gıcık olduklarımın kafasına bişe fırlatasım ya da yakasına yapışık 2 tane patlatasım geliyo
canım hiç üzülme takma duyma o senin hassaslığını anlayamaz hiç duyma sakın ağlama geçicek...
ahh canım senı cok ıyı anlıyorum.ılk gebelıgımde ben nerdeyse kocama bıle dusman olmustum.sımdı oyle olmamaya calısıyorum.dha sakın davranıyorum.ama bu seferde tv de cıkan bı dızıye bıle bagıra cagıra aglayabılıyorum.ama yıne de daha mutlu olmaya calısıyorum
normal oldu evet ilk denememiz eşimle. inşallah olmuştur yani kesin bişey demiyor ki doktorlar.
özeldeki de bişey gördüğünü söylememişti ama 1 hafta önceydi işte. ne bileyim 1 haftada gözükür diye düşünmüştüm. yarın özeldekinde tekrar kontrolüm var inş. o görür.
canım benim de çok sıkılıyor, sanırım hamileliğin verdiği şeyler bu duygular.
müdürler hep böyle cancağazım, inan kimse kimseyi anlamıyor bir de sanki inadına yapıyorlar.
sen üzme hiç tatlı canını
yarın 12de benim de kontrolüm var inşallah sağlıklı haberler alırız hepimiz, hem kendimiz hem bebişler iyidir inşallah
normal ultrasonla baktı evet canım. inşallah iyidir. gördük v.s demeyince veya test de vermeyince iyice şaşırdım. insan bir kan testi yaptırır değerler artmış mı bakalım der.
yarın 12de benimki de... inş. güzel sonuçlarla geliriz.
bu arada kızlar benim kasıklarım yanı alt karın bölgem iyice doldu pantolonuma sıgamıyorum artık sizde durum ne
yanlış anlamadısam 2 aylık hamişsin neharixim peki bu kadarken karın çıkmaya mı başlıo o zaman ben bi ham pantalonu alaım zaten tombişim
Arkadaşlar akşam ne yesek aklım iyice durdu fikir lütfen...
çok üzüldüm canım,rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlet versin sana da.ben de aynı durumdayım.2-3 gün önce çok başım ağrıdı,ertesi gün hem bulantı kusma hem uyku hali.bugünse hiç uykum yok ve halsizlikte yok.ben iyice ümidimi yitirdim.hayırlısı olsun artık ne yapalım.
ablacımm ben de 20 gündür evdeyim sürekli yatıyorum, o kadar çok özledim ki sahilde yürümeyi. Yarın inşAllah kesenin altındaki kanama alanı geçmiştir de serbest gezebilirsin der bana doktorum çok heyecanlıyım. Eşim söz verdi hafta sonu deniz kenarına yürüyüşe gitcez bizdeeee. Evim denize 300 metre zaten. Bütün hamileliğimi sahilde yürüyüşle ve yüzmeyle geçirmeyi düşünüyorum tabi Allahın izniyle.
Şimdiden doğum gününü kutluyorum,sağlıkla mutlulukla güzel bir ömür diliyorum
Kutlama icin tesekkurler insallah ugurlu gelir bana ve bebise yeni yasim :)))
Benimde o kadar oldu evdeyim 11 Nisan kontrolum var bakalim yasak kalkacakmi , insallah sende bende guzel seyler duyarız ama cumartesi kendimi cok yormadan küçük bir kaçamak yapacagim
Sen Antalya tarafındasin degilmi ben isim dolayi 8 yil Antalya merkezde yasadim cok severim oraları gecen yaz iki kez tatil yaptim oralarda aklımın yarisi İzmir'dedir , yarisi Antalya'da
Bugün ben de epey üzüldüm.Umarım bu son kötü haberler olur. Herkesten sağlıklı mutlu haberler alırız
Arkadaşlar akşam ne yesek aklım iyice durdu fikir lütfen...
Midem çok bulanıyordu bişey yapamadım dışarda yiyelim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?