2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Amin tatlım :))

Oy yesinler onu yaaa :)Rabbim ona kardeşiyle uzun ömürler versin inşallah :)

Evet canım 2 aylık olduk nerdyse. Yani karnımız çıkmıyor tabi ama şişlik oluyor ve çok da su içince iyice göbek belli oluyo. Yoksa karnımız ancak 4.-5. aydan itibaren çıkar

benim de ya karnım hep şiş anlamadım ya herkes dalga geçiyo 2 ayda böle olduysan 9 ayda kapıdan sığamazsın diye ((

ya bu arada kimin kötü haberi geldi ben okuyamadım geçmişi merak ettim ... Kim olusa olsun sabırlar versin rabbimm...

tatlım aile hekimi bana bebek düşünüyorsan 3 ay önce başla folik asite demişti benim bebek kazayla oldu gerçi ama :)))

kızlar biz doktordan geldik. şükürler olsun rabbime iki bebeğimizi de gördük ve kalp atışlarını duyduk. nasıl bir mutluluk anlatamam. hayatımda ilk defa aynı anda hem ağlayıp hem güldüm. sancılarımın sebebi sol tarafta tam 9 cm büyüklüğünde bir kist olmasıymış. tüp bebek tedavisinde aldığım ilaçlar, sonrasında bebeğin salgıladığı hormonlar kistin büyümesine sebep oldu sanıyorum. ultrasona girine sancılarım arttı. bu kadar büyük bi kistle ağrı hissememen imkansızdı dedi doktorum. 4 gün rapor verdi. kistin bebeklerime zarar vermesinden korkuyorum.

Canım süper bir tavsiye olmuş ama kızartma yemiyorum hamilelikte... Teşekkürler...

tatlım aile hekimi bana bebek düşünüyorsan 3 ay önce başla folik asite demişti benim bebek kazayla oldu gerçi ama :)))

buaydan sonra gitcem oda werir heralde bana en azından şimdikten ek besinlerden alsam o vitamını fena olmaz dedim

Evet ablacım Antalyadayız. 8 ay önce Hakkari'den tayin olduk. Çok güzel burası.Kemer'e yakın bi beldedeyiz. İzmir'de harika bi şehir. Annem de İzmirlidir benim

Canim hayirlisi olsun Allah tamamına saglikla hayirla erdirsin.
Benimkide tup ve senin gibi iki kıstım var surekli sanciliyim , kalan folikuller kıste donusebiliyormus ama bazende eriyip kendini atıyormuş , doktorum bebege bir zararı olmaz ama senin agri çekmene sebep olur surekli kontrol altında tutacağız dei
Sende kontrollerini ihmal etme umarim sorun olmaz bol su iç

kızlar ne dicem. belki hatırlayanlar vardır. hamile olduğumu öğrenmeden önce eşim iş değiştirmeyi düşünüodu. öğrendikten sonrada yabancı bir şirketten teklif aldı. bebişin kısmeti dedik. neyse bu ay başladı oraya. yabancılarla çalışıo. bide biz ikimizde mühendisiz. ilk zamanlar şehir dışına gitmesi gerekiyor. gittiği zamanlardada 3 gün falan kalıcak. neyse buna razı olmuştum zatende. şimdi yabancı bi stajyer kız varmış onuda götürcekmiş duyunca şok oldum zaten eşim yeni işe başladı o kızı neden götürüyor başkaları götürsün. bide üstelik yanlız gitcekler. aslında 1 günlük bilemedin 2 günlük iş var diyo eşim. ama şirket prensiplerine göre gece araba kullandırtmıyorlarmış. o gecede kalırsınız ertesi gün öğlene kadar oyalanın. öğleden sonra çıkıp gelirsiniz demişler ben tabi deli oldum. ta elalemin gavur memleketlerinden buraya staja gelen kızdan herşeyi beklerim ben. çok mu ön yargılıyım bilemedim ama dün sinirimden ağladımda ağladım eşimde ne yapayım bana güvenmiomusun dio. dedim erkeksin sonuçta kızında kafasında varsa ne yapar eder çeler aklını. bide hamileyim die kardeş gibiyiz. iyce moralim bozuldu ne yapmalıyım. gergin bi hamilelik geçirmeyim dedikçe herşey üstüme üstüme gelio sanki

Son düzenleme:
yarin kontrolu olan ne kadar arkadas var öyle
Insallah iyi haberlerle gelecegiz , bakalim bu gece uyku varmi bizlere:26:

çok üzüldüm böle bişile karşılasmana walla bende aynı şeyleri düşünürdüm ve çok tepki werirdim bilmiorum ki nedesem takma kafana desem insanın içi içini kemirir yollama desem işten kowarlar wallahi aklım durdu

Evet ablacım Antalyadayız. 8 ay önce Hakkari'den tayin olduk. Çok güzel burası.Kemer'e yakın bi beldedeyiz. İzmir'de harika bi şehir. Annem de İzmirlidir benim

Oncelikle hemşerim olan annene selamlar , sende yarı izmirlisin :))
Hava sıcaklığı disinda guzel bir yerdesin ben cok severim oraları gecen yaz Kemerdeydim 10 gun oğlumda tatil yaptik alt ust ettik oraları her gece oğlanla aura diskoya gittik
Yat türü treking falan yaptik , hatta köprüsü kanyona raftinge bile gittik , ben antalyadayken yamaç paraşütü falan yapıyordum durum o yani severim hareketi , ama artik evden çıkamıyoruz

sağol canım. 2 cm büyüklüğünde kistler gebelikte normal kabul ediliyor biliyorum ama sanırım bu biraz fazla büyümüş. doktorda istirahat ve bol sıvı önerdi. onun dışında küçük kistlerde var sanıyorum. bir de karında hafif sıvı birikmesi. doktor bebeklerin keseleriyle aynı büyüklükte hemen hemen dedi. iki kese ayn büyüklükte olmasına rağmen sol taraftaki kese resmen diğerinin yarısı kadar görülüyor. kist sol tarafta olduğu için sıkıştırmş deyince korktum açıkçası. rabbim korusun meleklerimizi.

merhaba hatunlar ve minnak bebişleriii nasılsınızzzz

bizde geçen hafta c.tesi günü gördük pıtpıtlarımızı kısmetse bir daha 30 nisanda gidicez yani 12 haftada zaman geçmiyo ama

eşime güveniyorum aslında ama hamilelik psikolojisimi nedir bilmiorum. bide zaten eşim yeni başladı işe stajyeri eskiler götürsün eşim zaten ordakilerle tanışmaya gidio onu niye götürüosa bide yabancı üstelik 5 saat yol gitcekler. bide kız nedir necidir. yani ben hayatta başka bi ülkeye staj yapmaya gitmezdim. bizde stajlar bile naylon yapılıodu. bu kız belli gezmeye gelmiş. belli rahatta bi kız demekki. nası dayancam bilmiom. dün baya baya eşime tavır yaptım konuşmadım o da üzme beni falan dedi ama öncesinde ailesiyle bareberdik bende orda öğrendim o kızı götüreceini ağzı kulaklarında anlattı. kan beynime sıçradı orda sesimi çıkarmadım ama çıkar çıkmaz başladım bağırmaya erkek sonuçta bide hamileyim. offff çok kötü bi durum. gittiğinde napcam bilmiorum p.tesi gidicekler kafayı yerim heralde bide sürekli onna giderlerse napcam ben

Canımmm üzülme lütfennn sonuçta senin düşündüğün gibi bişey olsa eşin sana söylemezdi değil mi? Sen de eşinin üstüne giderek aklına daha fazla sokma bence. Hem 2-3 günlük bişeymiş bebeğini üzmeye değmez canımm

yarin kontrolu olan ne kadar arkadas var öyle
Insallah iyi haberlerle gelecegiz , bakalim bu gece uyku varmi bizlere:26:

Ben şuan bile yerimde duramıyorum.Offff çabucak geçsin

cnm içinde bulunduğun durum çok normal bu zaten normaldede tahammül edilemez bi durum üstelik hamilelik psklojisi daha da kötü olmuş başka bir formülü yokmuymuş bunun keşke olsa çünkü bu bildiğin eziyet

Sakin ol eşine güven

Nergis canim güzelim dert etme boyle seyleri bak sonra kendinde güleceksin haline , ben yasim geregi biraz rahatım bu konulara cunku hayat sunu öğretti yapacak adamın elini belini bağla yapar engel olmazın icinde olsun yeter.
Esın seni seviyorsa evliliğini riske atmaz , hem ustune gidersen daha dikkatini çekersin soyle biraz Cool ol , ay yaparsan kendine yaparsın de , duran adama kendini bir sey zannettiğim dürtme , eşeğin aklina karpuz kabuğu sokmanın ne alemi var
Süslen puslen hic umur etme gibi gozuk

Benimkilerde buyuk biri 12 cm senide cok iyi anliyorum hatta benim 3. Kist vardi o atarken bir kanama bile yasadim evde istirahatteyim surekli ama evhamın geregi yok bol su iç , dinlen , Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…