kabahat gibi davranıyorlar zatenşu izin bi de altı aya çıksın çok sevinicem.sonuna kadar gelmeyi düşünüyorum dediğim halde yine de hastalıklı gibi bakıyorlar insana.onlar çıkaramıyacaklar senin çıkmanı beklicekler. psikolojik savaş verdiriyorlar insana resmen.
sabırla şu sürecin geçmesini bekliyeceğiz mecburen. allah insaf versin onlarada :S
8 haftalık hamileyim.İkinci hamileliliğim.Ultrasyona 5 yaşındaki oğlumla gitdik.doktor embriyoyu gösterince oğlum, "Benim kardeşim balık gibi mi olacak"dedi.Doktorla gülüştük biraz.
Çok şükür doktor bebeğin kalbinin attığını söyledi.hemde gümbür gümbür diye belirtti.Darısı bekleyenlere inşallah.
Doktorun yanında ayrılırken oğlum hiç durur mu.
Oğlum:doktor teyze annemin karnını kestiğini görürsem çok üzülürüm ama.
doktor :Karnının kesildiğini sadece ben görücem,sen hiç görmüyeceksin
Ayrıca babasından duymuş olmalı ki koğlumu kucağına alınca "Anne beni kucağına alma kardeşim düşer yoksa"diyor.Yani istesemde oğlumu kaldırıp kucağıma alamıyorum.Halbu ki oğlum kucağımda olmayı çok severdi.
Evet canım 2 aylık olduk nerdyse. Yani karnımız çıkmıyor tabi ama şişlik oluyor ve çok da su içince iyice göbek belli oluyo. Yoksa karnımız ancak 4.-5. aydan itibaren çıkar
selam kızlar okuodum öle bişi merak ettim ben de hamiş olmak istiorum ama bi kaç ay sonra başlıcaz düşünmeye bu arada tüketsem hurma faydası olur mu hamile kalmaya çalıştığımda bıraksam mesale folik asit warmış ya içinde faydası olurmu
patates kızart üstünede zeytinyağ kuşbaşı dometes sarmısak kawur azcık tabaklarda pataesin üstüne dök yanınada makarna heee pratik diosan yok waktim war diosam meltemcim taze fasulye çok canım çekti yaparsan bi tabakta bana yolla
Canım süper bir tavsiye olmuş ama kızartma yemiyorum hamilelikte... Teşekkürler...
tatlım aile hekimi bana bebek düşünüyorsan 3 ay önce başla folik asite demişti benim bebek kazayla oldu gerçi ama :)))
Kutlama icin tesekkurler insallah ugurlu gelir bana ve bebise yeni yasim :)))
Benimde o kadar oldu evdeyim 11 Nisan kontrolum var bakalim yasak kalkacakmi , insallah sende bende guzel seyler duyarız ama cumartesi kendimi cok yormadan küçük bir kaçamak yapacagim
Sen Antalya tarafındasin degilmi ben isim dolayi 8 yil Antalya merkezde yasadim cok severim oraları gecen yaz iki kez tatil yaptim oralarda aklımın yarisi İzmir'dedir , yarisi Antalya'da
kızlar biz doktordan geldik. şükürler olsun rabbime iki bebeğimizi de gördük ve kalp atışlarını duyduk. nasıl bir mutluluk anlatamam. hayatımda ilk defa aynı anda hem ağlayıp hem güldüm. sancılarımın sebebi sol tarafta tam 9 cm büyüklüğünde bir kist olmasıymış. tüp bebek tedavisinde aldığım ilaçlar, sonrasında bebeğin salgıladığı hormonlar kistin büyümesine sebep oldu sanıyorum. ultrasona girine sancılarım arttı. bu kadar büyük bi kistle ağrı hissememen imkansızdı dedi doktorum. 4 gün rapor verdi. kistin bebeklerime zarar vermesinden korkuyorum.
kızlar ne dicem. belki hatırlayanlar vardır. hamile olduğumu öğrenmeden önce eşim iş değiştirmeyi düşünüodu. öğrendikten sonrada yabancı bir şirketten teklif aldı. bebişin kısmeti dedik. neyse bu ay başladı oraya. yabancılarla çalışıo. bide biz ikimizde mühendisiz. ilk zamanlar şehir dışına gitmesi gerekiyor. gittiği zamanlardada 3 gün falan kalıcak. neyse buna razı olmuştum zatende. şimdi yabancı bi stajyer kız varmış onuda götürcekmişduyunca şok oldum zaten eşim yeni işe başladı o kızı neden götürüyor başkaları götürsün. bide üstelik yanlız gitcekler. aslında 1 günlük bilemedin 2 günlük iş var diyo eşim. ama şirket prensiplerine göre gece araba kullandırtmıyorlarmış. o gecede kalırsınız ertesi gün öğlene kadar oyalanın. öğleden sonra çıkıp gelirsiniz demişler ben tabi deli oldum. ta elalemin gavur memleketlerinden buraya staja gelen kızdan herşeyi beklerim ben. çok mu ön yargılıyım bilemedim ama dün sinirimden ağladımda ağladım eşimde ne yapayım bana güvenmiomusun dio. dedim erkeksin sonuçta kızında kafasında varsa ne yapar eder çeler aklını. bide hamileyim die kardeş gibiyiz. iyce moralim bozuldu ne yapmalıyım. gergin bi hamilelik geçirmeyim dedikçe herşey üstüme üstüme gelio sanki
Evet ablacım Antalyadayız. 8 ay önce Hakkari'den tayin olduk. Çok güzel burası.Kemer'e yakın bi beldedeyiz. İzmir'de harika bi şehir. Annem de İzmirlidir benim
Canim hayirlisi olsun Allah tamamına saglikla hayirla erdirsin.
Benimkide tup ve senin gibi iki kıstım var surekli sanciliyim , kalan folikuller kıste donusebiliyormus ama bazende eriyip kendini atıyormuş , doktorum bebege bir zararı olmaz ama senin agri çekmene sebep olur surekli kontrol altında tutacağız dei
Sende kontrollerini ihmal etme umarim sorun olmaz bol su iç
çok üzüldüm böle bişile karşılasmana walla bende aynı şeyleri düşünürdüm ve çok tepki werirdim bilmiorum ki nedesem takma kafana desem insanın içi içini kemirir yollama desem işten kowarlar wallahi aklım durdu
kızlar ne dicem. belki hatırlayanlar vardır. hamile olduğumu öğrenmeden önce eşim iş değiştirmeyi düşünüodu. öğrendikten sonrada yabancı bir şirketten teklif aldı. bebişin kısmeti dedik. neyse bu ay başladı oraya. yabancılarla çalışıo. bide biz ikimizde mühendisiz. ilk zamanlar şehir dışına gitmesi gerekiyor. gittiği zamanlardada 3 gün falan kalıcak. neyse buna razı olmuştum zatende. şimdi yabancı bi stajyer kız varmış onuda götürcekmişduyunca şok oldum zaten eşim yeni işe başladı o kızı neden götürüyor başkaları götürsün. bide üstelik yanlız gitcekler. aslında 1 günlük bilemedin 2 günlük iş var diyo eşim. ama şirket prensiplerine göre gece araba kullandırtmıyorlarmış. o gecede kalırsınız ertesi gün öğlene kadar oyalanın. öğleden sonra çıkıp gelirsiniz demişler ben tabi deli oldum. ta elalemin gavur memleketlerinden buraya staja gelen kızdan herşeyi beklerim ben. çok mu ön yargılıyım bilemedim ama dün sinirimden ağladımda ağladım eşimde ne yapayım bana güvenmiomusun dio. dedim erkeksin sonuçta kızında kafasında varsa ne yapar eder çeler aklını. bide hamileyim die kardeş gibiyiz. iyce moralim bozuldu ne yapmalıyım. gergin bi hamilelik geçirmeyim dedikçe herşey üstüme üstüme gelio sanki
yarin kontrolu olan ne kadar arkadas var öyle
Insallah iyi haberlerle gelecegiz , bakalim bu gece uyku varmi bizlere:26:
eşime güveniyorum aslında ama hamilelik psikolojisimi nedir bilmiorum. bide zaten eşim yeni başladı işe stajyeri eskiler götürsün eşim zaten ordakilerle tanışmaya gidio onu niye götürüosa bide yabancı üstelik5 saat yol gitcekler. bide kız nedir necidir. yani ben hayatta başka bi ülkeye staj yapmaya gitmezdim. bizde stajlar bile naylon yapılıodu. bu kız belli gezmeye gelmiş. belli rahatta bi kız demekki. nası dayancam bilmiom. dün baya baya eşime tavır yaptım konuşmadım o da üzme beni falan dedi ama öncesinde ailesiyle bareberdik bende orda öğrendim o kızı götüreceini ağzı kulaklarında anlattı. kan beynime sıçradı orda sesimi çıkarmadım ama çıkar çıkmaz başladım bağırmaya erkek sonuçta bide hamileyim. offff çok kötü bi durum. gittiğinde napcam bilmiorum p.tesi gidicekler kafayı yerim heralde bide sürekli onna giderlerse napcam ben
sağol canım. 2 cm büyüklüğünde kistler gebelikte normal kabul ediliyor biliyorum ama sanırım bu biraz fazla büyümüş. doktorda istirahat ve bol sıvı önerdi. onun dışında küçük kistlerde var sanıyorum. bir de karında hafif sıvı birikmesi. doktor bebeklerin keseleriyle aynı büyüklükte hemen hemen dedi. iki kese ayn büyüklükte olmasına rağmen sol taraftaki kese resmen diğerinin yarısı kadar görülüyor. kist sol tarafta olduğu için sıkıştırmş deyince korktum açıkçası. rabbim korusun meleklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?