2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ben tatlıya hayır diyemezdim şimdi aramıyorum daha çok ekşili tuzlu şeyler çekiyor canım :))

Son düzenleme:
RABBİM sabır versin.herşeyin hayırlısı Allah tez zamanda güzellikler yaşatsın sizlere inşallah.Birbirimiz için dua edelim ((

yaa benim toxoplazma bağışıklığım yokmuş..varmı aranızda böyleolan:26:

Benim bağışıklığım var cunku küçük bir kopegim var :))
Ama bir köpekler yasadigim icon zamanında cok arastirdim ufak bir kac tavsiyem var nacizane :))

Kedi ve köpekler ortama girme , kedi ve köpek dışkılarının bulunacağı yeşillikler alan parklara gitme , taze Çimen ota basma
Ellerini antibakteriyel sabunlu sık yika
Çığ seyler yeme salam siası çığ köfte ve bunun gibi
Et elledikten sonra ellerini iyice sabunla
Disaridan kesinlikle salata yeme , disaridan et yenemeye dikkat et yada cok iti pişmiş ye
Yumurtayı iyice hasta oyle ye
Evde sebze ve salata yıkarsan sirkeli suda beklet

canim cok gecmis olsun. maalesef bir cogumuzun yasadigi bir durum insallah tekrardan yasamazsin ve bir an once saglikli bir sekilde hamile kalirsin.

canım benımde var korkma pkolu oldugumz ıcın olması cok normal benım dr bol bol su ıc bu kıst testlerımızı etkılemesın ılerde dedii korkma bısey olmaz allahımın ıznıyle
ahh cANIMM ben kudurdum burda yaa ben cok kıskancımda belkıde ondandır .ama gercekten yapıcak ınsanın ıcınde olsa her yerde yapar kızı gotrmeme ımkanı yokmu
kızı bıde kendın goreydın

puffyyyy ablaaaa sana hayranım ne guzel yazıosun ya

teşekkürler canım tavsiyelerin için..
dikkat ediyorum..şu çimen işini söylediğin iyi oldu parklarda filan yayılırdım.. dikkat edersem bişey olmaz dimi:26:

canim ablam, diger topikte de yazdim sana, yarini kolayca atlatacaksin insallah,dualarimiz seninle. Allah bir an once gonlundeki 2nci cocugu verir sana saglikla insallah.

oooohhhhhh hayattan tat allıyosun abla harikasın oğlun çok şanslııı
Offfff bak üzüldüm şimdiiiii ben de rafting yapmak istemiştim, sezon sonu taşındık sayılır,eşim seneye gideriz demişti ama bu sene de hamileyim gidemicemmmmmmmm

canim bence hamilelik hassasligiyla normal kiskanclik gudusu birlesmis :) yapma boyle bak kendini de bebisi de esini de uzme,ayrica annem hep uyarir beni erkek adamin aklina sokma sakin bir seyi diye,icinden dusun sakin ona soyleme derdi ki bence dogru.

Hımmm birşey soracağım,bilgisi olan cevap yazsın ,please...zira saçlarım ıslak beklemekteyim:)
Saçlarıma elidorun saç kreminden sürüp şekil vermek istiyorum,sizce zararlımıdır.içeriği ne bilmiyorum burdan aldıklarımda Rusça yazıyor.
Yani saç kremi-jöle sürmek zararlımıdır..
Fön çekmeyi bıraktımda...

canım sanırım elıdor ıcınde paraben vardı ben o yuzden kullanmıyordum
ama jöle suruyorum valla okadarda kısıtlamıyorum kendımı bana dr hasta deılsın hamılesın dedi bende artık umursamıyorum pek öle seyleri:))
fönde cektım bugun :)

aslında cok dogru ama ah o içime laf gecırebılsemm ben hep sus dıyorum ama yok anammm susmuyor cat cat soluyorum yaa nolcak halim
bıde 8 sene cıktım eşimle :2: napıyım adam benden bakımlı buara sınır oluyorum ne yapsa sınırıme gıdıyor

bende bu gidişe dayanamıycam canım:))) kendimi iyi hissetmiyorum fönsüz.jöle bende az az sürüyorum ama bu elidor kremde bi huylandım,neyse ben sürmeyeyim o kremi.sağol bebeğim acil cevabın için.

bende bu gidişe dayanamıycam canım:))) kendimi iyi hissetmiyorum fönsüz.jöle bende az az sürüyorum ama bu elidor kremde bi huylandım,neyse ben sürmeyeyim o kremi.sağol bebeğim acil cevabın için.

ben hamıle kalmadan oncede cok dıkkat ederdım icınde paraben olan seyleri kullanmanı tavsıye etmem cnm elıdor sampuanı aldım kremı aldım attım cope geri 2 sefer kullandım bılmedende suan bır sampuan kullanıyorum bıtkıselmıs hamıle kalmadan once baslamıstım halada devam edıyorum yurtdısındanmı gelıomus neymıs gratıslerde var
fönden ne olcak kız fön makınesı ıle bebegını uyutan varmıs ya saka gıbı ben onu bıle burdan ogrendım okudum

ama arkadaşlar ilerde saç döküntüsü yaşatıor jöle .markası ne olursa olsun..şampuanda öle .tamam kımse bunlarsız yapamaz ama saç diplerine degdirmeden kullanmalıyız her ikisinide..

3 er 3er iyimiş yine. ben dün gittim. belki bende bebeğimi görürüm diye ümitliydim. ama 5er kişi girdik odaya, beşimize de aynı anda baktı, yönlendirme yaptı. ayrıca odaya girenleri saymadım. ve hasta mahremiyeti denen bişey yok. hemen yandaki perdeli yerde muayene ediyor tüm konuşmaları duyuyorum. şöyle bir baktım koltuğa çıkan hastanın bıraktığı gibi diğerini bekliyor. temizleyen yok. Benden ultrason filan isteyecekti kabul etmedim. doktorum yaptı yakın tarihte dedim. tahlilimi verdim çıktım. Allahtan doktor genç düzgün bir bayandı tüm tahlillerimi vermem konusunda yardımcı oldu. Bireysel verdiği hizmet için Allah razı olsun doktordan. Maddi durumu olmayan annelere de Allah sabır versin...

Neyse ben 11. hafta gebelikte okuduğum ve ilginç bulduğum bir yazıyı paylaşmak istedim size. :)

''Bebekler annelerinin hamilelik döneminde daha çok ilgi duydukları gıdalara doğduktan sonra daha çok rağbet etmektedirler...
Annelerin tercih ettikleri gıdaların amniyos sıvısının da tadını ve kokusunu belirlemesi ve bebeğin henüz rahim içindeyken bu tad ve kokuları algılamasıyla açıklanabilecek bu durumu bizim oğlumuz Batuhan'da ve diğer birçok annenin anlatımlarında gözlemledim.
Tülin hamilelik döneminde tuzlu gıdalara ve mısıra çok düşkün olduğu için Batuhan da bu tür gıdaları bariz bir şekilde çok seviyor. Tersine annesi hamilelik döneminde normalde oldukça sevdiği çikolatayı fazla yemediği için Batuhan çikolatayı pek sevmiyor. İlginç ama gerçek bir durum. Hamilelik döneminde sigara, alkol gibi maddeleri hiç tüketmemenin, kahve gibi içecekleri fazla içmemenin, yararlı besinleri dengeli bir şekilde almanın önemi burada birkez daha vurgulanmış oluyor.''

Sakin ol eşine güven

Offf valla önceden hiç kıskanç diildim. Bakımlıydım. Şu an saçımı bile taramıorum bulantıdan gözümü açamıyorum zaten kendimi çirkin hissediyorum sanırım şimdi böle oluncada acaba içimemi bişiler doğuyor diyorum. Tabikide yapıcak adam her şartta yapar ama böle göz göre görede eşimi elin gavuruyla göndermek içime dokunuo dua edinde o kız gidemesin. Çok huzursuzum zaten yanlız nası kalcam onunda derdine düştüm

Arkadaşlar siz uyumakta zorlanıyor musunuz? Bende duygu patlaması yok şükür ama bir anda sıkıntı basıyor. eşim eve geldiğinde bana sarılmak istiyor sarılma bana! diyorum. sanki sarıldığında beni alıp tabuta koyuyorlarmış gibi bir anda geriliyorum. Gece ince pijamalarım bile beni sıkıntıya sokuyor iç çamaşırla yatmak zorunda kalıyorum. üşüsem de başka türlü olmuyor. ağlamıyorum, mutluyum ruhsal olarak, ama bana biri dokundu mu, elledi mi kıyamet kopuyor. elimde değil! hele ki gece o tuvalete gitmeler yok mu!!! yatağa döndüğümde uykum kaçıyor hemen kavgam yine başlıyor. Allah'ım kalan 7 ay için sen bize sabır dayanma gücü ver.

Duygularıma tercümansın. Basıyolar resmen. Ben bu geceden sonra yatağımın başucuna kırmızı tülbent takcam. Duydun mu bilmem gebelere ve lohusalara albasması derler bizim orda, onu engellemek için kırmızı tülbent takarlar.
Bi de sanki mesanem saatlerce tuvalete gitmemiş gibi öyle bi ağrıyor ki afedersin bi gidiyorum azıcık geliyo mesaneye baskı yapıyomuş rahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…