2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Allah yardımcın olsun arkadaşım
kızlar her zaman yazamıyorum ama okuyorum sık sık
kötü şeyler düşünmeyin, Allah korusun bebişlerimizi , kiminin hamileliği zor geçer kiminin daha rahat
benim ilk hamileliğim çok zordu, sancılı kanamalı hep yattım bunda daha rahatım
yatın bol bol dua edin, bebecikler sıkı sıkı tutunsun hayata :)

Ay canım radyosyon varsa bebege yazık ozaman nie onla uyutuyorlar :) aman nebilim cektim bende kendim fön ve her banyo sonrası mutlaka kuruturum:)
evde oturmaktan acayip sıkıldım..yakında patlıycam galiba
hayırlısıyla şu lekelenmeler bitse..kafamı uzatamadım dışarı..
imdaaaaaaaaaaaat diye bağırasım var:)
Geçmedimi kuzum yaaaa nie uzun sürdüki sen igne kullanmadınmı bana ıgne vercekti geçmeseydi

Canım tümmmm dualarımm seninle inşallah bize güzel haber ver çok optum seni

canim hepimiz dua ediyoruz hem kendimiz hem bu topikteki arkadaslar icin..kendini cok dinliyorsun harap ediyorsun nolur yapma bak benim de ilk bebegimin kalbi durmustu ne basagrisi olmustu ne bulanti ne bisi...hem bulantilar bi an gider sonra gene gelirler hic belli olmaz. lutfen yapma saglikliysa da bebegin kasiyorsun kendini de onu da. insallah yarin hepimiz iyi haberlerle donecegiz.

Gurbetguzeli çok üzüldüm hatta kahroldum Allah'tan sabır diliyorum inşallah bu son sınavın olur çok zor, tekrar bebeğin olacak inşallah umutsuz olma sakın Allah'a emanet ol..

çok üzüldüümm.... inşallah bir daha böyle acılar yasaama canım.. acını paylaşıyoruz............................

Canım içini rahat tut ne olur kötü düşünme başkalrındaki belirtiler sende iyiyye işarettir belkide inşallah güzel haberlerlerle gelirsin dualarım seninle
Ben de dualarınızı bekliyorum hamişkolar

Güzel haberlerler gelirsin canım inşallah

Günaydın anneler ve pıtırcıkları günüüz mide bulantılarına katlanabilir olsun :) herkese hayırlı cumalar bugün doktora gidecek anneler güzel haberlerini bekliyorum ve dualarım sizinle

günaydın güzel anneler ve minnak tavşanları hayırlı cumalar. ben geceyi kabus dolu geçirdim. dünden psikolojim bozuk yatınca mı bilmem. eşimin eski sevgilisiyle aynı ortamda karşılaşıoruz. ama ben tanımıorum kızı. bunlar bakışırken anlıyorum. bide bi arkadaşımda onlar birbirni çok seviodu kızın ailesi vermediği için ayrıldılar demez mi rüyamda eşime yapmadıımı bırakmadım. o da tepki vermedi. aldım başımı çıktım. öncesindede böle yağmurda ıslanmıştım. çok garip bi rüyaydı hala etkisindeyim. kızın nereli olduğunu bile duydum rüyamda eşimde yok falan demedi o geçmişini hiç anlatmamıştı çünkü. ama kimseyle evlenmeyi düşünmedim demişti sadece ay bu hamilelik beni ne hale getirdi paronayak oldum. şu 3 ay dolsada bulantılarım geçse spor yapsam kendime bakabilsem ahhh ahhh

canım çok normal bunları yaşıyor olman ilk haftalarda hatta ilk iki üç ay bu şekilde geçiyo paronayalar acaba eşim beni aldatıyormu endişesi herşeyden kıl kapma artık beni sevmiyosunlarmı ooo neleri gördük biz eylül annelerinde :) ama hepsi sonra geçiyo öz güvenin geliyo bi enerji geliyo zorlu dönemi atlatınca sizinde az kaldı 14. haftadan sonra hepsi biticek allahın izniyle:)

Günaydın kızlar;
Allhım aklıma kotu kotu şeyler geliyo dün benle beraber hamıle olan arkadaşımın bebeğinin kalp atışları duyulmuştu ,dün doktora gitmiş duyamammış kurtaj olman gerekıyo demiş.Buraki arkadaşları okuyoruz , Allhım sen herkese sabır ver yarabbim doktorda seninkinede bakalım tekrardan dedi yarın için çağardı ama yarına kadar daynamıycam ben geceleri rüyalar görüyorum hep.Bugun akşam gidicem..Allhım sen yardım et herkese hayırlısını nasip et ...Amin

günaydın kasım anneleri ve melekleri:)

bugün güzel haberler alırsınız hep inşallah:)

dün eşimle birlikte bebek kıyafetleri satan bir mağazaya girdik. eline 0-3 aylık bebek çorabı almış geldi buna nasıl giricek o ayaklar diyo:) almak istedi almasına izin vermedim daha çok erken dedim 7.aydan önce hiçbir şey almak istemiyorum dedim ama baya bozuldu. hevesini kırdım sanırım

ama öyle değil mi daha çok erken bizim için . her daim garantici olmuşumdur dereyi görmeden paçayı sıvamak atasözü her daim aklımda olduğu için kendime sürekli bi otokontrol yarattım

kızlar şimdi dr dan geldim.bebek bizimle daha evet doğruymuş kese geriden geliyormuş.hatta bu sefer 2 hafta geriden geliyormuş.8. haftama girmişim ama kese 6 haftalıkta kalmış,10 gün sonra gel dedi.kalp atışına bir daha bakalım dedi.şimdi uyumam lazım biraz üzüntüden midem yanıyo çok fena.16 nisana randevu aldım.bakalım artık hayırlısı.bu belirsizlik çok fena bitiriyo beni.:18::18:

kıssssslaarrr günaydın

hayırlı cumalar herkese

Allahım bugün herkes çok güzel haberler alsın inşallah

bugün akşam bebişlerin kalp atışlarını duymaya gidicez ayy bi heyecan bastı bugün akşam olmaz herhalde

Allahım hayırlı, sağlık, sıhatli, aklı başında, allah korkusu olan, ana baba saygısı sevgisi olan, kısmetli, mutlu, akıllı çocuklar nasip et cümlemize,

evlat acısı gösterme, evlatsız bırakma bizi

rabbim dualarımızı geri çevirme

Aminn

cuma duamızı da yapmış olduk
Allah kabul etsin

canım diyecek söz bulamıyorum rabbim inşallah tez zamanda seninde kızınında tekrar yüzünü güldürür.

kese geçen sefere göre büyümüşmü...
beklemek çok zor evet..Allah hakkınızda hayırlısını versin inş.

inşallah canım ya. kendimi çok çirkin hissediorum. normalde hiçte kıskanç değildim ama hormonlardan sanırım kendimi tanıyamıyorum. 3 ayı bi atlatsakta sağ salim spora başlasam biraz beynime oksijen gitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…