hepinize iyi geceler,bana dua edin lütfen.
Ay canım radyosyon varsa bebege yazık ozaman nie onla uyutuyorlar :) aman nebilim cektim bende kendim fön ve her banyo sonrası mutlaka kuruturum:)yok canım o fön varya o fön,felaket radyasyon var onlarda.saç kururtmada problem yok tabiki,ama ben kuafore gidemediysem vakit darlığından, evde yarım saat uğraşırdım har harrr harr:) makina başımda beynim uyuşurdu.ve hergün duş al hergün aynı şey.buara evde olduğum için dinlenmedeyiz:)
saç kurutma makinasıyla bebek uyutmayı üniversitede Pediatri dersinde Doçentimiz anlatmıştı,bebek anne karnında bu tarz seslere alışık olduğu için yeni dünyasını yadırgayabiliyor.bebekten biraz uzakta onu eski dünyasına götürebiliriz:))
jöle saç döker denmiş,bu hamile olmayanlar içinde geçerli bilinen birşey.saç dökülmesi okadar önemli değil benim için,okadarda olsun.önmli olan içinde paraben olan ürünleri belirleyip bebeğimin sağlığı için kullanmamak.
Geçmedimi kuzum yaaaaevde oturmaktan acayip sıkıldım..yakında patlıycam galiba
hayırlısıyla şu lekelenmeler bitse..kafamı uzatamadım dışarı..
imdaaaaaaaaaaaat diye bağırasım var:)
slm kızlar,lütfen bana dua edin.yarın sabah 6 da hastaneye gideceğim,bakalım sıra alabilirsem artık.bugün ertuğrul beyi aradım rubella gibi tahlillerimin sonucunu öğrenmek için ve sonuçlarım normal dedi.sordum ben kendimi çok dinç iyi hissediyorum bebeğe bir şey olsa belirti olur muydu diye.sen hissedemezsin onu ultrasonla belli olur haftaya gel dedi.bugün gurbet güzeliyle yazıştığımızda ondaki belirtiler var bende ne yapacağım çok korkuyorum.ona olanlar şöyle;bir gün şiddetli baş ağrısı.ikinci ve üçüncü gün bulantı kusma ve uyuklama.ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi dinç bir haldeymiş.sonraki günde dr bebeğin kalbinin durduğunu söylemiş.rabbim sabır versin ona.ve ben aynı süreci yaşıyorum şimdi.ne bulantı var ne kasık ağrısı ne de uyku hali.lütfen bana dua edin.iyi haberlerle dönerim inşallah.:18::18::18:
slm kızlar,lütfen bana dua edin.yarın sabah 6 da hastaneye gideceğim,bakalım sıra alabilirsem artık.bugün ertuğrul beyi aradım rubella gibi tahlillerimin sonucunu öğrenmek için ve sonuçlarım normal dedi.sordum ben kendimi çok dinç iyi hissediyorum bebeğe bir şey olsa belirti olur muydu diye.sen hissedemezsin onu ultrasonla belli olur haftaya gel dedi.bugün gurbet güzeliyle yazıştığımızda ondaki belirtiler var bende ne yapacağım çok korkuyorum.ona olanlar şöyle;bir gün şiddetli baş ağrısı.ikinci ve üçüncü gün bulantı kusma ve uyuklama.ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi dinç bir haldeymiş.sonraki günde dr bebeğin kalbinin durduğunu söylemiş.rabbim sabır versin ona.ve ben aynı süreci yaşıyorum şimdi.ne bulantı var ne kasık ağrısı ne de uyku hali.lütfen bana dua edin.iyi haberlerle dönerim inşallah.:18::18::18:
gelecekmi o günler..hayal gibi..halen inanamıyorum ben
Slm kizlar benicok merak etmissiniz öncelikle bana verdiginiz o guzel destek ve teselleriniz icin cok cok tesekkurler sakin kafayla tekrar girer yazarim size topigi devr almak isteyen kazene msj atabilir...
ALLAHIM HEPINIZIN YAVRUSUNU KUCAGINIZA VERSIN insAllah
Gectigimiz pazartesi hersey yolundaydi yolk saci da görünce biraz daha rahatlamistik bos gebelik degildi bebegim ben geliyorum anne demisti....
bu goruntusuyle dr betanin artip artmadigini kontrol ermek icin kan aldi sonuc mukemmeldi 11776 cikmisti....
drumuz bile cok sevindi rutin kontrol degildi karnim agrimisti gitmistim asil randevum persembe günüydü
persembe günü gittim dr yolk sac göremedi kesede bir iki mm kücülme olmustu
Progestan kullan bir hafta bekleyelim dedi ben izine gidicem kontrol icin hastaneye git dedi....
dün gittim ayrintili ultrasonda kese ve yolk saci gorduk fakat olmasi gerektiginden cok buyuktu bu durumlarda düsük riski var kûrtaj yapicaz dedi drla bugun konusma yapilacak anestesi uzmaniyla konusucam alinan parca patolojiye gidecek
InsAllah son olur insAllah bilemiyorum bir daha cesaret edermiyim kizimin yuzunu gulduremedim bunun ezikligi var icimde kizim iki senedir bebek almaz oldu kucagina ....
Ilk kaybimda ablamla hamileydik o kucagina aldi ben alamadim
Ikinci kaybimda kuzenimle hamileydik nisan sonu bebegini kucagina alacak insAllah ben alamiycam
Ucincu kaybimda ise eltimle hamileydik kasimda bebegini kucagina alacak ben alamiycam
Her gördugumde icim gidecek elimde degil biliyorum
Cok sükürler olsun cocugum var Allahim hayirli uzun ömürler versin
Kizim boynumu büktü bir daha kismet olurmu olmazmi bunu Allah bilir
Cok sevindik kizimla
4 ayri test yaptim sanki ilkmis gibi
Kizim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi yat dinlen stres yapma uzulme sanki o bnm annemdi
Asitli iceceklerden uzak durdum
Sucuk sosis salam yemedim
Etlere ciplak elle dokunmadim
Abur cubur yemedim saglikli beslenmeye calistim
Her sabah pekmez ceviz badem findik kayisi incir hurma yedim
DEMEKKI BUNLARI YAPMAK YETMIYORMUS
ALLAHIMIN DILEMESI GEREKIYORMUS
Surekli dua ettim tesbihler cektim Rabbim bu sefer olsun ne olur dedim
DUALARIMIN KARSILIGINI YA GEC GÖRÜCEM YADA AHIRETE KALDI BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER
Suda gercekki cok özlem duyacagim bir bebege yeni bir ferde
Cok isterdim akli basinda guzel bir gebelik gecirmeyi her anini doya doya yasamayi
Ama olmadi
Allahim sen buyuksun senden gelene raziyim sende benden razi ol guzel Allahim
Elbet bunun altinda ne hikmetler var
Sabirla bekleyecegim kim bilir belki ahirette nasip olur Kizlar sizlere nasip olsun insAllah hayirli gebelik hayirli dogum hayirli saglikli evlatlar
cok aci fakat elden birsey gelmiyor
Rabbimden geldi basim Gözüm üstüne
Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisim benim en degerli dostlarim ♥
Slm kizlar benicok merak etmissiniz öncelikle bana verdiginiz o guzel destek ve teselleriniz icin cok cok tesekkurler sakin kafayla tekrar girer yazarim size topigi devr almak isteyen kazene msj atabilir...
Gectigimiz pazartesi hersey yolundaydi yolk saci da görünce biraz daha rahatlamistik bos gebelik degildi bebegim ben geliyorum anne demisti....
bu goruntusuyle dr betanin artip artmadigini kontrol ermek icin kan aldi sonuc mukemmeldi 11776 cikmisti....
drumuz bile cok sevindi rutin kontrol degildi karnim agrimisti gitmistim asil randevum persembe günüydü
Progestan kullan bir hafta bekleyelim dedi ben izine gidicem kontrol icin hastaneye git dedi....
dün gittim ayrintili ultrasonda kese ve yolk saci gorduk fakat olmasi gerektiginden cok buyuktu bu durumlarda düsük riski var kûrtaj yapicaz dedi drla bugun konusma yapilacak anestesi uzmaniyla konusucam alinan parca patolojiye gidecek
InsAllah son olur insAllah bilemiyorum bir daha cesaret edermiyim kizimin yuzunu gulduremedim bunun ezikligi var icimde kizim iki senedir bebek almaz oldu kucagina ....
Ikinci kaybimda kuzenimle hamileydik nisan sonu bebegini kucagina alacak insAllah ben alamiycam
Ucincu kaybimda ise eltimle hamileydik kasimda bebegini kucagina alacak ben alamiycam
Cok sevindik kizimla
Kizim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi yat dinlen stres yapma uzulme sanki o bnm annemdi
DUALARIMIN KARSILIGINI YA GEC GÖRÜCEM YADA AHIRETE KALDI BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER
Cok isterdim akli basinda guzel bir gebelik gecirmeyi her anini doya doya yasamayi
Ama olmadi
Sabirla bekleyecegim kim bilir belki ahirette nasip olur Kizlar sizlere nasip olsun insAllah hayirli gebelik hayirli dogum hayirli saglikli evlatlar
Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisim benim en degerli dostlarim ♥
Canım içini rahat tut ne olur kötü düşünme başkalrındaki belirtiler sende iyiyye işarettir belkide inşallah güzel haberlerlerle gelirsin dualarım seninle
Ben de dualarınızı bekliyorum hamişkolar
günaydın güzel anneler ve minnak tavşanlarıhayırlı cumalar. ben geceyi kabus dolu geçirdim. dünden psikolojim bozuk yatınca mı bilmem. eşimin eski sevgilisiyle aynı ortamda karşılaşıoruz. ama ben tanımıorum kızı. bunlar bakışırken anlıyorum. bide bi arkadaşımda onlar birbirni çok seviodu kızın ailesi vermediği için ayrıldılar demez mi rüyamda eşime yapmadıımı bırakmadım. o da tepki vermedi. aldım başımı çıktım. öncesindede böle yağmurda ıslanmıştım. çok garip bi rüyaydı hala etkisindeyim. kızın nereli olduğunu bile duydum rüyamda eşimde yok falan demedi o geçmişini hiç anlatmamıştı çünkü. ama kimseyle evlenmeyi düşünmedim demişti sadece ay bu hamilelik beni ne hale getirdi paronayak oldum. şu 3 ay dolsada bulantılarım geçse spor yapsam kendime bakabilsem ahhh ahhh
Cok sevindik kizimla
Ama olmadi
kızlar şimdi dr dan geldim.bebek bizimle daha evet doğruymuş kese geriden geliyormuş.hatta bu sefer 2 hafta geriden geliyormuş.8. haftama girmişim ama kese 6 haftalıkta kalmış,10 gün sonra gel dedi.kalp atışına bir daha bakalım dedi.şimdi uyumam lazım biraz üzüntüden midem yanıyo çok fena.16 nisana randevu aldım.bakalım artık hayırlısı.bu belirsizlik çok fena bitiriyo beni.:18::18:
canım çok normal bunları yaşıyor olman ilk haftalarda hatta ilk iki üç ay bu şekilde geçiyo paronayalar acaba eşim beni aldatıyormu endişesi herşeyden kıl kapma artık beni sevmiyosunlarmı ooo neleri gördük biz eylül annelerinde :) ama hepsi sonra geçiyo öz güvenin geliyo bi enerji geliyo zorlu dönemi atlatınca sizinde az kaldı 14. haftadan sonra hepsi biticek allahın izniyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?