2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aman tatlım niye bozuyorsun etraf fesat dolu. Boşuna dememişler görümce görmeyeyim ömrümce diye Sen moralini yüksek tut bugün bebeişini göreceksin inşallah

haklısın canımmm
bi de eve ağzı açık draje getirmiş, sandım ki bize aldı. meğer kendine almış yolda yemiş, bize bişey bile almamış

ne demek canım. inşallah güzel haberlerle bekliyoruz seni..

benim de ilk hamilelik. kardeşimin iki bebişi var ondan tiyolar alıyorum cogu zaman:)

benim ablamlar da tecrübeli ama her biri farklı birşey söylüyor, bazen geriliyor insan

kızlar size 2 sorum olcak :) ben yağsız süt içiyorum sorun olmaz dmş sonuçta bu da kalsiyumdur? ayrıca bu special ka yiyorum sbahları sorun olurmu sizce tam buğdaylı yiyin flan dyolar ama ?

kızlar ben geldım mınısımı gordum cok sukur.kontrolumuz guzel gectı.ben kan pıhtılasması ıcın ıgne oluyorum.onu pek beceremıyormusuz.bebegıme faydası olsun sıfa olsun ınsallah benım gobegım morarsada fark etmez.ınsallah hep guzel haberler alırız.gecmısı okumadım.kontrolu olan herkesın allah yardımcısı olsun

nasıl beceremiyormuşsunuz..

mrb kızlar nasılsınız bende doktordan geldım çok şükür bebegımı gördum kalp atışlarımızıda duyduk herşey yyolunda

ne guzel ıste kalp atısı devam edıyorsa ınsallah kesende buyuycekkk 10 gun gerıden gelmesı sorunmu kı burda 8 gun gerıden gelende var 1 hafta gerıden gelende var kalbını ferah tut emi canım ınsallah cuma gunu cok cok dua et

ben daha yenı uyandımm kahvaltı yapıcamm off bende cok pis pis rüyalar goruyorum ya abdestle yatıyorum bazen ama gene goruyorum
benımde randevuma az kaldı ınsallah guzel sonucclarla gelırım bende cok korkuyorum kotu dusunmekte ıstemıyorum ama işte

kızlar size 2 sorum olcak :) ben yağsız süt içiyorum sorun olmaz dmş sonuçta bu da kalsiyumdur? ayrıca bu special ka yiyorum sbahları sorun olurmu sizce tam buğdaylı yiyin flan dyolar ama ?

canım drum bana yarım yağlı süt içmemi önerdi ben 83 kg ile hamile kaldığım için tam yağlı önermedi yağsız sütün bi faydası yokmuş onun için yarım yağlı iç günde iki bardak dedi special k hakkında birbilgim yok ama sağlıklı beslenmen lazım die düşünüyorum

off bu saat oldu bişey yemedim
midem çok kötü..
banyodan çıkamadım

canım benimde bulantıları oluyo hiç kusma dercesine gelmedim ama çok ac kalınca anca perişan adıyo beni kraker nane şekeri fln alsan belki hafifletir seni:44::44::44:

mrb kızlar nasılsınız bende doktordan geldım çok şükür bebegımı gördum kalp atışlarımızıda duyduk herşey yyolunda

ohh maşşallah maşşallahhhhh

maşşallah canım herşey yolundaymış iğne konusu bilmiyorum ama yapa yapa alışırsın die düşünüyorum annelik böyle bişeymiş işte daha şimdiden fedakarlık istiyo elimizden geldiğince yapıyoruz işte hertürlü fedakarlığı

Dün yazdıklarını okudum cevap yazamadım ama inan kafa patlattım.benim eşimde Mühendis.bazen hayat içinden çıkamayacağımız bir dünyanın içine alıyor bizi. eşim şuan yurt dışındaki bir projede yer alıyor.biraz o geliyor Tr ye biraz ben geliyorum,tabi çok zor bu durum.Mühendis eşi olmak zor vesselam:)
Demem o ki biz ,bizim düşüncelerimiz apaçık ortadayken bazen şartlar susup oturmamızı istiyor.senin durumunda öyle..işi gitmek zorunda sende gidemezsin sürekli, çalışıyorsun.benim yapacağım tek şey şu olurdu sanırım,biraz tehditvari ortaya karışık bişeyler atmak:))) pek aldırış etmiyor gibi davranıp ama işin peşinide hep takip etmek...

canım ne günaydını bize yedide gün ayıyor. :)

saol sanada hayırlı cumalr

Güzelim ben yurtdışındayım, raporlu olduğum için işe gitmiyorum buara.gece bacak ağrısı ve ve mide bulantısından sabaha kadar uyuyamayıp sabah 6 dan sobra sızıyorum resmen.sabah erken kalkmak mide bulantımı dahada azdırıyor. benim gibi geç kalkanlara günaydın.

çok geçmiş olsun

ben de yağsız içiyordum ama en azından yarım yağlı içmek gerekiyormuş.
inşallah bişey olmaz

kızlar şimdi doktordan geliyorum çok şükür geçen hafta rahim duvarın kalınlaşmıştı,
bu hafta keseni gördük,
haftaya tekrar gel bebişi de görürüz dediiiiiiiiii
5 haftalık imişim. çok mutlu oldum.
herşey normal dedi.

idrar yolu enfeksiyonum için ne yazık ki amoklavin verdi
inşallah kötü bir etkisi olmaz.
bir de travazol krem verdi.
boğazım tahriş olmuştu rennie duo verdi.

ayrıca bebekler için olan 50 faktörlük la roche posay güneş kremini alabilirsin dedi.
çok mutluyum elhamdülillah Allah'ım hamd-u senalar olsun.
dedim göğüslerimdeki acı azalıyor gibi, çok strese girdim falan...
dedi ki kendini biraz dinlemeyi kes. :)

kızlar burda yazanları okuyunca gerçekten insan deli oluyor.
ayyyyy
kan pıhtılaşması için de risk var dedim, test verdi.
1 saat sonra çıkacak sonuçlar.
doktoru arayıp soracağım
gerekirde trombofili paneli testi yaptırıp iğneye başlamak gerekiyor ama önce sonuçları bekliyeceğim.

elhamdülillah rabbim bu güzel günde çok mutlu ettin beni.
sen sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip et rabbim

morarma ve sertlesme oluyor canım yaa.sende kullanıyorsun bıldıgım kadarıyla dımı.sende oluyor mu

sertleşme çok oluyo..normal o..morarmada bikaç kez oldu..iğne inatlaştı resmen girmedi..
bikaç kez çıkarınca morardı..boşver olsun geçiyo..bende yanlış vuruyosunda iğne etki etmiyor anladım..
bide göbek deliğinin hemen yanı sert yağlı kısım varya oraya yap..daha kolay giriyor..

Valla aynen bende bütün gece resmen yatak la kavga ediyorum yorganla boğuşup sabahı ediyorum sonra da sızıyor öğlen kalkiyorum elimde olmadan

kıyamam

bende çalışanlara mı nispet yapıyor dedim.

bide özenmedim değil hani

neyse umarım bır an once atlatırsın mide bulantılarını çok zor olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…