aman tatlım niye bozuyorsun etraf fesat dolu. Boşuna dememişler görümce görmeyeyim ömrümce diyeSen moralini yüksek tut bugün bebeişini göreceksin inşallah
ne demek canım. inşallah güzel haberlerle bekliyoruz seni..
benim de ilk hamilelik. kardeşimin iki bebişi var ondan tiyolar alıyorum cogu zaman:)
kızlar ben geldım mınısımı gordum cok sukur.kontrolumuz guzel gectı.ben kan pıhtılasması ıcın ıgne oluyorum.onu pek beceremıyormusuz.bebegıme faydası olsun sıfa olsun ınsallah benım gobegım morarsada fark etmez.ınsallah hep guzel haberler alırız.gecmısı okumadım.kontrolu olan herkesın allah yardımcısı olsun
kızlar şimdi dr dan geldim.bebek bizimle daha evet doğruymuş kese geriden geliyormuş.hatta bu sefer 2 hafta geriden geliyormuş.8. haftama girmişim ama kese 6 haftalıkta kalmış,10 gün sonra gel dedi.kalp atışına bir daha bakalım dedi.şimdi uyumam lazım biraz üzüntüden midem yanıyo çok fena.16 nisana randevu aldım.bakalım artık hayırlısı.bu belirsizlik çok fena bitiriyo beni.:18::18:
kızlar size 2 sorum olcak :) ben yağsız süt içiyorum sorun olmaz dmş sonuçta bu da kalsiyumdur? ayrıca bu special ka yiyorum sbahları sorun olurmu sizce tam buğdaylı yiyin flan dyolar ama ?
off bu saat oldu bişey yemedim
midem çok kötü..
banyodan çıkamadım
mrb kızlar nasılsınız bende doktordan geldım çok şükür bebegımı gördum kalp atışlarımızıda duyduk herşey yyolunda
kızlar ben geldım mınısımı gordum cok sukur.kontrolumuz guzel gectı.ben kan pıhtılasması ıcın ıgne oluyorum.onu pek beceremıyormusuz.bebegıme faydası olsun sıfa olsun ınsallah benım gobegım morarsada fark etmez.ınsallah hep guzel haberler alırız.gecmısı okumadım.kontrolu olan herkesın allah yardımcısı olsun
nasıl beceremiyormuşsunuz..
Günaydın herkese:) hayırlı cumalar...
canım ne günaydını bize yedide gün ayıyor. :)
saol sanada hayırlı cumalr
Dış gebeliğin en talihsiz şekli heterotopik gebelik adı verilen durumdur. Burada aynı anda hem bir dış gebelik hem de normal rahim içi gebelik aynı anda bulunur. Ultrasonografide rahim içinde normal gelişmekte olan bir gebelik görüldüğünden ektopik çok rahat bir şekilde atlanabilir.
Ektopik gebeliğinin tehlikelerinden korunmanın en kolay yolu adet gecikmesi olduğunda vakit kaybetmeden doktora gitmektir. Bu sayede en erken zamanda saptanan dış gebelik kadına ve tüplere zarar vermeden tedavi edilebilir.
kızlar size 2 sorum olcak :) ben yağsız süt içiyorum sorun olmaz dmş sonuçta bu da kalsiyumdur? ayrıca bu special ka yiyorum sbahları sorun olurmu sizce tam buğdaylı yiyin flan dyolar ama ?
morarma ve sertlesme oluyor canım yaa.sende kullanıyorsun bıldıgım kadarıyla dımı.sende oluyor mu
ben de yağsız içiyordum ama en azından yarım yağlı içmek gerekiyormuş.
inşallah bişey olmaz
kızlar şimdi doktordan geliyorum çok şükür geçen hafta rahim duvarın kalınlaşmıştı,
bu hafta keseni gördük,
haftaya tekrar gel bebişi de görürüz dediiiiiiiiii
5 haftalıkimişim. çok mutlu oldum.
herşey normal dedi.
gözün aydın canım,senin adına çok sevindim.
Güzelim ben yurtdışındayım, raporlu olduğum için işe gitmiyorum buara.gece bacak ağrısı ve ve mide bulantısından sabaha kadar uyuyamayıp sabah 6 dan sobra sızıyorum resmen.sabah erken kalkmak mide bulantımı dahada azdırıyor. benim gibi geç kalkanlara günaydın.
Güzelim ben yurtdışındayım, raporlu olduğum için işe gitmiyorum buara.gece bacak ağrısı ve ve mide bulantısından sabaha kadar uyuyamayıp sabah 6 dan sobra sızıyorum resmen.sabah erken kalkmak mide bulantımı dahada azdırıyor. benim gibi geç kalkanlara günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?