2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar merhaba nasılsınız ? ya benim duruyo duruyo yine açık kahve leke geliyor akıntı şeklinde neden geliyor bu leke bilen var mı? önemli birşey mi yoksa hepinizde oldu mu bu tarz lekelenme?

tarihimiz aynı. benim 25 martta vajial ustrasonla bakmışlardı da görmüşlerdi ve iki hafta sonra gel dediler. eger göbeğinde yağ varsa da görülmemiş olabilir ama kan testi vermeliydi bence de..

acaba bugün gideceğim doktora desem vajinal ultrasonla mı baksa?
göbeğimde yağ vardır belki ama 62 kiloyum zaten, boyum da 1.70 o kadar yağ yoktur herhalde
ben kan testini sonra gidip başka hastanede yaptırdım. bugün gidip sonuçları alıp doktoruma göstereceğim inş. iyidir sonuçlar

yarin kontrolu olan ne kadar arkadas var öyle
Insallah iyi haberlerle gelecegiz , bakalim bu gece uyku varmi bizlere:26:

sağolasın tatlım bugün benim kontrolüm tam 12de.
inş. iyi haberlerle geliriz, ben de günlerdir heyecandan uyuyamıyorum ve berbat sivilceleniyorum ayrıca da üşümeye başladım acaba stresten mi?

canım sen de gidebiliyorsan bence sen de git, en azından arabada birlikte ol. ben de olsam elalemin kızıyla göndermek istemezdim. olmadı tek gistin valla veya gitmesin umrumda değil.

ben de 2 gün önce kuaförde fön çektirdim. inş. bir sakıncası yoktur. moral olsun dedim. saç kestiremiyoruz, e boyatamıyoruz da.. bari fön olsun dedim.
hatta manikür bile yasakmış

canım 5-5 mi? aman amannnn.. aynen benim gittiğim devlette de öyle pis, temizleyen yok yatılan yeri. ayak üstü bakıyor doktor resmen.
Allah gerçekten de maddi durumu olmayan annelere güç kuvvet versin.
sonra gittim özele de parası neyse yaptırdım testlerimi.

inş. iyi haberlerini bekliyoruz canım. birşey yoktur inş.

herkese günaydın ,bebişlerinizi de öpüyorum yeni oluşan yanaklarından:)

öncelikle hayırlı cumalar. Rabbim günümüzü ve ömrümüzü mübarek kılsın hayırlısıyla sağlıkla, sağlıklı,güzel,akıllı,imanlı hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsin hepimize inşallah.

doktora gideceklerden de güzel haberler bekliyoruz inşallah.

Ben en son 26 martta gitmiştim ve 15 gün sonra gel demişlerdi bana devlet hastanesinde. başkada doktora gitmedim.

13 nisana randevum var özelde. bugun de öğleden sonra zekai tahirden aldım. ama gitmelimiyim emin değilim. cok ustrasona girmek te iyi değil ya eşim gitme diyor. 16-18 ve 18 inde de randevu aldım doktorlardan memnun kalmazsam diye denemek için.

sizce ne yapayım gideyim mi bugun devlet hastanesine. kalp atışı duyulur mu acaba?

arada göüslerdeki hassasiyet kaybolup kendimi iyi hissedince ben de arkadaslar gibi korkuyorum. şu 3 ay bir geçseydi hayırlısıyla sağlıkla daha rahat olacaktık...

bir fikir verin kızlar ne yapayım sizce..

bir de gögüslerde hassasiyet kaybı sizde de oluyor mu?

gunaydin kizlar
Simdi bende doktora gidiyorum , kabus dolu bir gece gecirdim . Ruyamda doktor icerde kanama var kurtaj yapacagiz diyordu ..( nasil agliyordum elimi yuzume kapatip aglama sesimle uyandim ..
Allahim neolur bebegimin herseyi yolunda olsun.. Dualariniza ihtiyacim var kizlar

ben istemediğim halde vajinal utrasonla baktılar bana . öncesinde korkutmamış olsalardı yine baktırmazdım aslında. eğer lekenlemn filan varsa baktırma vajinal utrasonla.

göbekte yağ derken tabiki vardır da tam diyemedim hani çok kilolu olunca da görülmeyebiliyor yani:)))

betahcg yuksekse utrasonda iyiyse kesenin bu hafta görülmesi gerek. inş güzel haberlerle gelirsin cnaım. ama geç döllenmeyi de hesap etmek gerek herkesin bünyesi farklı oluyor..

[sıze=3]günaydın anneler ve su topları
umarım doktora gidecek herkesten hayırlı haber alırız.
Benim dün çok başım ağrıdı sabaha karşı hap içtim dayanamayıp yoksa işe gelemeyecektim.
Miğren çok menem bişey bu arada arrttı baya. Hamilelik artırdı galiba. Off yaz gelsin biz tatil yapalım çalışmaktan sıkıldım [/sıze]

aminnnnnnnn amin ne güzel dualar etmişsin hepsine yürekten amin canım.
benim de göğüs hassasiyetim kayboluyor 2 gündür gittikçe korkuyorum, inş. büişey yoktur.
bugün özelde kontrolüm var. inş. güzel mutlu sağlıklı haberler alırım bebişim de iyidir ve gösterir artık kendini
ben de o hatayı yaptım, gittim bi de devlete görüneyim dedim dün, hem boşu boşuna ultrasona girdim hem de 3er 3er aldılar.
sakın gitme. moralimi bozdu gönderdi.
1 doktor dene özelde, ondan memnun kalmazsan aramaya bak.

canım Rabbim yardımcımız olsun. Allah korusun inş. rüyalarımız da iyice çığırından çıkıyor bu dönemde.
herşey yolunda olacak inşallah.
sıkma canını
gülümseeeeee

yok lekelenme falan yok.
beta hcg de geçen hafta düşüktü 118di. daha 2-3 haftalık demişlerdi.
sanırım geç döllenme. şimdi kaç oldu acaba beta hcg bugün sonuçları alıcam.
çok heyecanlıyım.
vajinal ultrasonla baktırmıyım mı şimdi?

aminnnnn amminnn
canım niye ilaç aldın? yasak değil mi?

yok tatlım yasak değil hamileliğe uygun ilaç verdi dr çünkü miğrenim çok ağır. öğrencilerim 1.sınıf onları boş bırakmak istemiyorum

yok tatlım yasak değil hamileliğe uygun ilaç verdi dr çünkü miğrenim çok ağır. öğrencilerim 1.sınıf onları boş bırakmak istemiyorum

doktor verdiyse doğrudur
geçmiş olsun tatlım.

kzılar heyecandan ölüyorum yaaaa

sat 21 şubat 2013 ama geç döllenme sanırım ki hala küçük göremediler. bakalım bugün kontrolde doktor tekrar ultrasonla bakar mı?
ahhhhh bir görsem bebişimizi....

dün görümceme söyledi eşim hala oluyorsun diye.
anne olamadan hala olucam bir garip hissettim dedi
bir tebrik bile etmedi kıskanç.
sabah da biz işe geldik, o evde kaldı moralim bozuk

Kızlar biz çıkıyoruz şimdi doktora doğru. Bütün gece uyumadım, şuan gözlerim yanıyor. İnanılmaz stresliyim ve korkuyorum. İnşAllah güzel haberlerle gelirim. Dua edin bana neolur

Son düzenleme:

hiç bozma canım moralini. herkes kendine yakısanı yapar. gün olur devran döner demişler. sen gönlünü ferah tut.

doktor tekrar bakar tabiki utrasonada her gittiğinde bakması gerek. göremezse vajinal yaptır tabiki Allah korusun dış gebelik olup olmadıgına bakılması gerek ki inş hiç gerek kalmaz normal utrasonda görürsün keseyi. beta hcg de arttı ise sorun yoktur bence. ki telaş etme. benim de vajinal utrason olmasına ragmen göremedim diye bırakıyordu doktor son sn aa bak burda dedi. doktor ve cihaz da önemli. sen kalbini ferah tut canım.

Kızlar biz çıkıyoruz şimdi doktora doğru. Bütün gece uyumadım, şuan gözlerim yanıyor. İnanılmaz stresliyim ve korkuyorum. İnşAllah güzel haberlerle gelirim. Dua edin bana neolur

güzel haberlerle gel inşallah Allah gönlünüze göre versin cnaım ..

birinciye rüyada ağlamak iyidir. bugün çok mutlu bir haber alacağına delalettir.
ikinci olarak hamilelik döneminde bu rüyalar normaldir. hepimiz görüyoruz.

üçüncüye sen duanı eksik etme bugün cuma Rabbim yardımcın olur merak etme.

ben bol bol dua ediyorum ne zaman olumsuz bişi gelse aklıma hemen aklıma gelen duayı okuyorum.

nazar değmensin diye nas ile felak surelerini de okuyorum özellikle ilk defa birine söylerken

içini ferah tut aşırı evhamlarla bebeğide germe

canım benim inşallah güzel haberlerle geleceksin gönlünü ferah tut.
dualarımızdasın

maviigulcüm sağolasın canım yüreğime su serptin. inşallah dediğin gibi olur.
ilk hamilelikte de hiçbirşey bilmiyor insan bir garip oluyor yahu
ben de 20 dk.sonra çıkacağım bakalım ne olacak

günaydin herkese...
ALLAHim doktora gidecek herkesin yardimcisi olsun hayirli haberlerle gelirsiniz insALLAh ..kizlar sectiginiz doktor cok ama cok önemli bide vajinal baktirmadan neden korkuyorsunuz ben almanyada yasiyorum her gittigimde doktor vajinadan bakti birde burdan her defasinda rahim agzindan bi sivi alip test yapiyorlar ..

aman tatlım niye bozuyorsun etraf fesat dolu. Boşuna dememişler görümce görmeyeyim ömrümce diye Sen moralini yüksek tut bugün bebeişini göreceksin inşallah

ne demek canım. inşallah güzel haberlerle bekliyoruz seni..

benim de ilk hamilelik. kardeşimin iki bebişi var ondan tiyolar alıyorum cogu zaman:)

Kalp atışının var olması iyi değil canım birşey demedimi doktor neden 2 hafta geriden gelebileceğine dair. Düz mantık bakınca kalp atışının olması iyi gibi geliyor bana inşallah 10 gün sonra gittiğinde herşey yolunda olmuş olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…