tarihimiz aynı. benim 25 martta vajial ustrasonla bakmışlardı da görmüşlerdi ve iki hafta sonra gel dediler. eger göbeğinde yağ varsa da görülmemiş olabilir ama kan testi vermeliydi bence de..
yarin kontrolu olan ne kadar arkadas var öyle
Insallah iyi haberlerle gelecegiz , bakalim bu gece uyku varmi bizlere:26:
eşime güveniyorum aslında ama hamilelik psikolojisimi nedir bilmiorum. bide zaten eşim yeni başladı işe stajyeri eskiler götürsün eşim zaten ordakilerle tanışmaya gidio onu niye götürüosa bide yabancı üstelik5 saat yol gitcekler. bide kız nedir necidir. yani ben hayatta başka bi ülkeye staj yapmaya gitmezdim. bizde stajlar bile naylon yapılıodu. bu kız belli gezmeye gelmiş. belli rahatta bi kız demekki. nası dayancam bilmiom. dün baya baya eşime tavır yaptım konuşmadım o da üzme beni falan dedi ama öncesinde ailesiyle bareberdik bende orda öğrendim o kızı götüreceini ağzı kulaklarında anlattı. kan beynime sıçradı orda sesimi çıkarmadım ama çıkar çıkmaz başladım bağırmaya erkek sonuçta bide hamileyim. offff çok kötü bi durum. gittiğinde napcam bilmiorum p.tesi gidicekler kafayı yerim heralde bide sürekli onna giderlerse napcam ben
Hımmm birşey soracağım,bilgisi olan cevap yazsın ,please...zira saçlarım ıslak beklemekteyim:)
Saçlarıma elidorun saç kreminden sürüp şekil vermek istiyorum,sizce zararlımıdır.içeriği ne bilmiyorum burdan aldıklarımda Rusça yazıyor.
Yani saç kremi-jöle sürmek zararlımıdır..
Fön çekmeyi bıraktımda...
3 er 3er iyimiş yine. ben dün gittim. belki bende bebeğimi görürüm diye ümitliydim. ama 5er kişi girdik odaya, beşimize de aynı anda baktı, yönlendirme yaptı. ayrıca odaya girenleri saymadım. ve hasta mahremiyeti denen bişey yok. hemen yandaki perdeli yerde muayene ediyor tüm konuşmaları duyuyorum. şöyle bir baktım koltuğa çıkan hastanın bıraktığı gibi diğerini bekliyor. temizleyen yok. Benden ultrason filan isteyecekti kabul etmedim. doktorum yaptı yakın tarihte dedim. tahlilimi verdim çıktım. Allahtan doktor genç düzgün bir bayandı tüm tahlillerimi vermem konusunda yardımcı oldu. Bireysel verdiği hizmet için Allah razı olsun doktordan. Maddi durumu olmayan annelere de Allah sabır versin...
Neyse ben 11. hafta gebelikte okuduğum ve ilginç bulduğum bir yazıyı paylaşmak istedim size. :)
''Bebekler annelerinin hamilelik döneminde daha çok ilgi duydukları gıdalara doğduktan sonra daha çok rağbet etmektedirler...
Annelerin tercih ettikleri gıdaların amniyos sıvısının da tadını ve kokusunu belirlemesi ve bebeğin henüz rahim içindeyken bu tad ve kokuları algılamasıyla açıklanabilecek bu durumu bizim oğlumuz Batuhan'da ve diğer birçok annenin anlatımlarında gözlemledim.
Tülin hamilelik döneminde tuzlu gıdalara ve mısıra çok düşkün olduğu için Batuhan da bu tür gıdaları bariz bir şekilde çok seviyor. Tersine annesi hamilelik döneminde normalde oldukça sevdiği çikolatayı fazla yemediği için Batuhan çikolatayı pek sevmiyor. İlginç ama gerçek bir durum. Hamilelik döneminde sigara, alkol gibi maddeleri hiç tüketmemenin, kahve gibi içecekleri fazla içmemenin, yararlı besinleri dengeli bir şekilde almanın önemi burada birkez daha vurgulanmış oluyor.''
slm kızlar,lütfen bana dua edin.yarın sabah 6 da hastaneye gideceğim,bakalım sıra alabilirsem artık.bugün ertuğrul beyi aradım rubella gibi tahlillerimin sonucunu öğrenmek için ve sonuçlarım normal dedi.sordum ben kendimi çok dinç iyi hissediyorum bebeğe bir şey olsa belirti olur muydu diye.sen hissedemezsin onu ultrasonla belli olur haftaya gel dedi.bugün gurbet güzeliyle yazıştığımızda ondaki belirtiler var bende ne yapacağım çok korkuyorum.ona olanlar şöyle;bir gün şiddetli baş ağrısı.ikinci ve üçüncü gün bulantı kusma ve uyuklama.ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi dinç bir haldeymiş.sonraki günde dr bebeğin kalbinin durduğunu söylemiş.rabbim sabır versin ona.ve ben aynı süreci yaşıyorum şimdi.ne bulantı var ne kasık ağrısı ne de uyku hali.lütfen bana dua edin.iyi haberlerle dönerim inşallah.:18::18::18:
acaba bugün gideceğim doktora desem vajinal ultrasonla mı baksa?
göbeğimde yağ vardır belki ama 62 kiloyum zaten, boyum da 1.70 o kadar yağ yoktur herhalde
ben kan testini sonra gidip başka hastanede yaptırdım. bugün gidip sonuçları alıp doktoruma göstereceğim inş. iyidir sonuçlar
.
inş. iyi haberlerini bekliyoruz canım. birşey yoktur inş.
herkese günaydın ,bebişlerinizi de öpüyorum yeni oluşan yanaklarından:)
öncelikle hayırlı cumalar. Rabbim günümüzü ve ömrümüzü mübarek kılsın hayırlısıyla sağlıkla, sağlıklı,güzel,akıllı,imanlı hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsin hepimize inşallah.
doktora gideceklerden de güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Ben en son 26 martta gitmiştim ve 15 gün sonra gel demişlerdi bana devlet hastanesinde. başkada doktora gitmedim.
13 nisana randevum var özelde. bugun de öğleden sonra zekai tahirden aldım. ama gitmelimiyim emin değilim. cok ustrasona girmek te iyi değil ya eşim gitme diyor. 16-18 ve 18 inde de randevu aldım doktorlardan memnun kalmazsam diye denemek için.
sizce ne yapayım gideyim mi bugun devlet hastanesine. kalp atışı duyulur mu acaba?
arada göüslerdeki hassasiyet kaybolup kendimi iyi hissedince ben de arkadaslar gibi korkuyorum. şu 3 ay bir geçseydi hayırlısıyla sağlıkla daha rahat olacaktık...
bir fikir verin kızlar ne yapayım sizce..
bir de gögüslerde hassasiyet kaybı sizde de oluyor mu?
gunaydin kizlar
Simdi bende doktora gidiyorum , kabus dolu bir gece gecirdim . Ruyamda doktor icerde kanama var kurtaj yapacagiz diyordu ..( nasil agliyordum elimi yuzume kapatip aglama sesimle uyandim ..
Allahim neolur bebegimin herseyi yolunda olsun.. Dualariniza ihtiyacim var kizlar
ben istemediğim halde vajinal utrasonla baktılar bana . öncesinde korkutmamış olsalardı yine baktırmazdım aslında. eğer lekenlemn filan varsa baktırma vajinal utrasonla.
göbekte yağ derken tabiki vardır da tam diyemedim hani çok kilolu olunca da görülmeyebiliyor yani:)))
betahcg yuksekse utrasonda iyiyse kesenin bu hafta görülmesi gerek. inş güzel haberlerle gelirsin cnaım. ama geç döllenmeyi de hesap etmek gerek herkesin bünyesi farklı oluyor..
[sıze=3]günaydın anneler ve su topları
umarım doktora gidecek herkesten hayırlı haber alırız.
Benim dün çok başım ağrıdı sabaha karşı hap içtim dayanamayıp yoksa işe gelemeyecektim.
Miğren çok menem bişey bu arada arrttı baya. Hamilelik artırdı galiba. Off yaz gelsin biz tatil yapalım çalışmaktan sıkıldım [/sıze]
yok tatlım yasak değil hamileliğe uygun ilaç verdi dr çünkü miğrenim çok ağır. öğrencilerim 1.sınıf onları boş bırakmak istemiyorumyok lekelenme falan yok.
Beta hcg de geçen hafta düşüktü 118di. Daha 2-3 haftalık demişlerdi.
Sanırım geç döllenme. şimdi kaç oldu acaba beta hcg bugün sonuçları alıcam.
çok heyecanlıyım.
Vajinal ultrasonla baktırmıyım mı şimdi?
Aminnnnn amminnn
canım niye ilaç aldın? Yasak değil mi?
yok tatlım yasak değil hamileliğe uygun ilaç verdi dr çünkü miğrenim çok ağır. öğrencilerim 1.sınıf onları boş bırakmak istemiyorum
doktor verdiyse doğrudur
geçmiş olsun tatlım.
kzılar heyecandan ölüyorum yaaaa
sat 21 şubat 2013 ama geç döllenme sanırım ki hala küçük göremediler. bakalım bugün kontrolde doktor tekrar ultrasonla bakar mı?
ahhhhh bir görsem bebişimizi....
dün görümceme söyledi eşim hala oluyorsun diye.
anne olamadan hala olucam bir garip hissettim dedi
bir tebrik bile etmedi kıskanç.
sabah da biz işe geldik, o evde kaldı moralim bozuk
Kızlar biz çıkıyoruz şimdi doktora doğru. Bütün gece uyumadım, şuan gözlerim yanıyor. İnanılmaz stresliyim ve korkuyorum. İnşAllah güzel haberlerle gelirim. Dua edin bana neolur
gunaydin kizlar
Simdi bende doktora gidiyorum , kabus dolu bir gece gecirdim . Ruyamda doktor icerde kanama var kurtaj yapacagiz diyordu ..( nasil agliyordum elimi yuzume kapatip aglama sesimle uyandim ..
Allahim neolur bebegimin herseyi yolunda olsun.. Dualariniza ihtiyacim var kizlar
Kızlar biz çıkıyoruz şimdi doktora doğru. Bütün gece uyumadım, şuan gözlerim yanıyor. İnanılmaz stresliyim ve korkuyorum. İnşAllah güzel haberlerle gelirim. Dua edin bana neolur
hiç bozma canım moralini. herkes kendine yakısanı yapar. gün olur devran döner demişler. sen gönlünü ferah tut.
doktor tekrar bakar tabiki utrasonada her gittiğinde bakması gerek. göremezse vajinal yaptır tabiki Allah korusun dış gebelik olup olmadıgına bakılması gerek ki inş hiç gerek kalmaz normal utrasonda görürsün keseyi. beta hcg de arttı ise sorun yoktur bence. ki telaş etme. benim de vajinal utrason olmasına ragmen göremedim diye bırakıyordu doktor son sn aa bak burda dedi. doktor ve cihaz da önemli. sen kalbini ferah tut canım.
doktor verdiyse doğrudur
Geçmiş olsun tatlım.
Kzılar heyecandan ölüyorum yaaaa
sat 21 şubat 2013 ama geç döllenme sanırım ki hala küçük göremediler. Bakalım bugün kontrolde doktor tekrar ultrasonla bakar mı?
Ahhhhh bir görsem bebişimizi....
Dün görümceme söyledi eşim hala oluyorsun diye.
Anne olamadan hala olucam bir garip hissettim dedi
bir tebrik bile etmedi kıskanç.
Sabah da biz işe geldik, o evde kaldı moralim bozuk
canım benim inşallah güzel haberlerle geleceksin gönlünü ferah tut.
dualarımızdasın
maviigulcüm sağolasın canım yüreğime su serptin. inşallah dediğin gibi olur.
ilk hamilelikte de hiçbirşey bilmiyor insan bir garip oluyor yahu
ben de 20 dk.sonra çıkacağım bakalım ne olacak
kızlar şimdi dr dan geldim.bebek bizimle daha evet doğruymuş kese geriden geliyormuş.hatta bu sefer 2 hafta geriden geliyormuş.8. haftama girmişim ama kese 6 haftalıkta kalmış,10 gün sonra gel dedi.kalp atışına bir daha bakalım dedi.şimdi uyumam lazım biraz üzüntüden midem yanıyo çok fena.16 nisana randevu aldım.bakalım artık hayırlısı.bu belirsizlik çok fena bitiriyo beni.:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?