2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Gözün aydin canim haftaya da kalp atışını duydum diye yazarsin inşallah

Seninde gözün aydın olsun Rabbim nazarlardan korusun

hayırlı olsun canım bak korktuguna degmedi inşALLAHHH kalp atıslarınıda bebegıde gorursunnnnnnnnnn

Kizlar ve yavrulari cumaniz mübarek olsun.
Bugün kontrolü olan anneler hepiniz güzel haberlerle gelin insallah.

kıyamam

bende çalışanlara mı nispet yapıyor dedim.

bide özenmedim değil hani

neyse umarım bır an once atlatırsın mide bulantılarını çok zor olmalı

:)))tarzım olmayan şeyler.aklımada hiç gelmezdi böyle bir düşüncenin düşüncesi,güldürdün beni.
rapor hakkımda bitiyor 15 nisanda paşa paşa işe gideceğim.ama devlet memuru olmasan 1 snye bile çalışmam basarım istifayı,hamile hamile insanlarla uğraşmak berbat birşey biliyorum.ama memurluk elimi kolumu bağlıyor.

canım yaa gobegım cıkmaya basladıgı ıcın de gerıldı tabı ıgne daha zor gırıyor.koldan yapabılırsın dedı.ama ben kımsenın gormesını de ıstemıyorum morluk olursa bu sefer ınsanlar cok soru sorarlar.acıklamalar benı yorabılır.bız 45 derece acıyla vuruyorduk dık vurun dedı.

Valla aynen bende bütün gece resmen yatak la kavga ediyorum yorganla boğuşup sabahı ediyorum sonra da sızıyor öğlen kalkiyorum elimde olmadan

evdeyken öğlen kalkmak daha mantıklı canım,ben erken kalkmayı denedim.sabah erkenden kusup öğleden sonra sızıp akşama kadar günü yiyordum.

rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.

aminnnnnnnnn aminnnnnn Rabbim imtihan etmesin evlat acısıyla, yokluğuyla inşallah hiç kimseyi.
maşallah canım benim çok sevindim. güzel haberler gelince mutlu oluyor insan.
kızlar hepimiz bence olumlu şeyler yazalım hepimiz sonra birbirimizi etkiliyoruz demek ki. baksanıza ne güzel bir haber bu.

Gözün aydinnnn canim. Doktor teyzemiz bizede bir ay verdi ayin birinde gitmemiz gerekiyordu bizde 25 ine aldik randevumuz
Bizde 8+2 yiz teyzesi

burdaki arkadaşım 9 ay göbekten vurdu..zorlanmamış hiç..
ama tabi gerilince tutmak güçleşiyor..
bacağınada vurabilirsin..baldırada vuran oluyo..görünmez hem..

Gözün aydinnnn canim. Doktor teyzemiz bizede bir ay verdi ayin birinde gitmemiz gerekiyordu bizde 25 ine aldik randevumuz
Bizde 8+2 yiz teyzesi

canım benim bebiş ultrasonda ölçülere göre 8+6 gözüküyordu ama regl göre 8+2 dedi bebiş biraz tombiş olacak anlaşılan .canım aynı gün doğuralım inşallahhhhhh sağlıkla

DOKTOR'dan geldikkkk :)
Bebeğim 7+2 günlükmüş :)) Kalp atışını zor da olsa duyduk... Yalnız kızlar sormam gereken bişey var dr rahmin ters arkaya bakıyo dedi ne demekse??? anlamadım. Karından duyamadık kalbini vajinal muayene etti yine duyduk ama zor oldu biraz, siz böyle bişey duydunuz mu? rahmin ters olması ne demek? fikri olan varsa yazsın noluuurrrr...

canım bende sana katılıyorum keşke herzaman böyle mutlu haberlerle dolsa topiğimiz.

canım ben internette okumuştum, bir sitede. rahim mesane üzerine eğikken, ters duruyorsa diğer tarafa doğru eğik duruyormuş sanırım. bunun hamile kalmakla ve doğumla bir ilgisi ve zararı yokmuş. sitede öyle bir bilgi veriyordu. gönlünü ferah tut.

sonucunu merak ediyordum cok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin.

normal usg yapıldı dmi?

bizler sanırm cok düşünüp yıpratıyoruz kendimizi rahat olmamız gerek bence.. aynı korkuları ben de yasıyorum doktra gidip hersey normal dendiğini duyana kadar da devam edecek snaırmm.
inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bu süreci...

evet normal usg yaptı.
ama 5 hafta 0 günlük dedi. dedim geç mi gelişiyor, yok normal dedi.
sat tarihimden itibaren 21 şubattan yani 7 haftaya girmiş oluyorum ama anlamadım ben bu işi.
neye göre 5 hafta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…