canım ben internette okumuştum, bir sitede. rahim mesane üzerine eğikken, ters duruyorsa diğer tarafa doğru eğik duruyormuş sanırım. bunun hamile kalmakla ve doğumla bir ilgisi ve zararı yokmuş. sitede öyle bir bilgi veriyordu. gönlünü ferah tut.
DOKTOR'dan geldikkkk :)
Bebeğim 7+2 günlükmüş :)) Kalp atışını zor da olsa duyduk... Yalnız kızlar sormam gereken bişey var dr rahmin ters arkaya bakıyo dedi ne demekse??? anlamadım. Karından duyamadık kalbini vajinal muayene etti yine duyduk ama zor oldu biraz, siz böyle bişey duydunuz mu? rahmin ters olması ne demek? fikri olan varsa yazsın noluuurrrr...
ya zaten ben anlayamadım ki insanın herşeyi mi garip olur yaw... dişime dolgu yapsınlar diye gittim Kanal tedavisi yapılamıyor tüp başları tıkalı dedi dişimi çekti dr bide diyo ki 1000 de1 görülen bir durum bu... bugün de doktor muayenede karından duyamayınca alttan bakmak istedi çok zorladı duymak için sonra ellerini kalça üstüne doğru yumruk yap dedi yaptım öyle duydu rahmin ters dedi. korkma bu sorun olmaz dedi ama dedim zaten normal olsa şaşardım :) allahım ya eşim senin herşeyin bi garip zaten :) diyip güldü bana :///
evet normal usg yaptı.
ama 5 hafta 0 günlük dedi. dedim geç mi gelişiyor, yok normal dedi.
sat tarihimden itibaren 21 şubattan yani 7 haftaya girmiş oluyorum ama anlamadım ben bu işi.
neye göre 5 hafta?
bacakta yag dokusu pek olmaz tavsıye etmem dedı.ayy napacagımı sasırdım zuzum yaa
kasık agrılarım ara ara hala agrıyor yaaaaa adet agrısı gıbı deılde ara ara batma gıbı .
ay bıde gogsum cok şişti ya sert cok fazla sızınde sertmı kızlarrr
kasık agrılarım ara ara hala agrıyor yaaaaa adet agrısı gıbı deılde ara ara batma gıbı .
bacakta yag dokusu pek olmaz tavsıye etmem dedı.ayy napacagımı sasırdım zuzum yaa
bebegin boyuna göre demiştir. ki bu gec döllenme oldugunu gosteriyor. adet dongusu 28 den fazla ise bu cok normal. benim 22 şubat bugun 6+0 oluyor senin de 6+1 olması gerekirdi demekki bir hafta geriden ki bu da normal merak etme..
canım masallah cok sevındım.bende gıttım bugun bılıyorsun kontrole.10 haftalıgızben sesını hıc duymadım makıneden dolayı.kalp atısını gorduysen yeterlı canım.rahmın ters olması sana sıkıntı cıkaracak bır durum degıl bıldıgım kadarıyla hıc endıselenme.
Olsun canım, bebişin sağlıklı olsun da :) bence kafana takma, bir sorun olsa doktor da mutlaka derdi zaten. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Seninle aynı haftadayız sanırım :)
şimdi doktorumu aradım, test sonucum çıkmış düşük riski ve kan pıhtılaşması durumu var dedi e-reçete yazacakmış, bhergün 1 iğne oalcakmışım deri altı ve haftada bir de kalçadan iğne olacakmışım
kızlar inşallah birşey olmaz gene üzüldüm yaaaaa
mavigülcüm biz seninle başa baş gideceğiz sanırım :) bakalım kiminki ne zaman doğacak.
adet döngüm 28den fazla evet, hep düzensiz oluyordum. bazen 2 ayda bir neredeyse belki de ondandır.
şimdi doktorla konuştum düşük riski ve kan pıhtılaşması çıkmış testlerde, doktor iğne verdi biri hergün diğeri haftada 1.
sizce normal mi?
trombofilin paneli yaptırmadık halbuki
Canım gözün aydın hiç telaşlanma anneminde ters maşallah 3 çocuk doğurdu takılma kötü birşey olsaydı doktorun derdi zatenDOKTOR'dan geldikkkk :)
Bebeğim 7+2 günlükmüş :)) Kalp atışını zor da olsa duyduk... Yalnız kızlar sormam gereken bişey var dr rahmin ters arkaya bakıyo dedi ne demekse??? anlamadım. Karından duyamadık kalbini vajinal muayene etti yine duyduk ama zor oldu biraz, siz böyle bişey duydunuz mu? rahmin ters olması ne demek? fikri olan varsa yazsın noluuurrrr...
dr da öle dedi tatlım ama ne annemde ne ablamda böle bişey duymadım :) ben zaten 1 taneyim hep sölemişimdir :) senin kontrolün nasıldı?
İnşallah canım benim.. Ama ben senden önce doğurcamhadi yarışalım gerçi benim pirinç her gidişimde biraz daha geriden gidiyo 7+5 olması gerekirken 6+4 dedi doktor 1 hafta sonra yani bugün gittim 7+2 dedi. sanırım benimki biraz uyuşuk :) Annesine çekmemiş :)
şimdi doktorumu aradım, test sonucum çıkmış düşük riski ve kan pıhtılaşması durumu var dedi e-reçete yazacakmış, bhergün 1 iğne oalcakmışım deri altı ve haftada bir de kalçadan iğne olacakmışım
mavigülcüm biz seninle başa baş gideceğiz sanırım :) bakalım kiminki ne zaman doğacak.
adet döngüm 28den fazla evet, hep düzensiz oluyordum. bazen 2 ayda bir neredeyse belki de ondandır.
şimdi doktorla konuştum düşük riski ve kan pıhtılaşması çıkmış testlerde, doktor iğne verdi biri hergün diğeri haftada 1.
sizce normal mi?
sizce normal mi?
kızlar dayanamadım bugun baska bır doktora gıttım vajınal ultrsasonda olsa bebegımı gormek ıcın gırcektim ve cok sukur gordum bebegımi kalp atısları ıcın haftaya cuma dedi sizler bebegınızı gordukten ne kadar sonra kalp atısını gordunuz??
hıc korkma tatlım.ben gunde 2 defa ıgne oluyorum.eger ılk gebelegımde bu sorun oldugunu bılseydım onu kaybetmezdım sımdı yavrum kucagımda olurdu.ama hayılrlısı boyleymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?