2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ya zaten ben anlayamadım ki insanın herşeyi mi garip olur yaw... dişime dolgu yapsınlar diye gittim Kanal tedavisi yapılamıyor tüp başları tıkalı dedi dişimi çekti dr bide diyo ki 1000 de1 görülen bir durum bu... bugün de doktor muayenede karından duyamayınca alttan bakmak istedi çok zorladı duymak için sonra ellerini kalça üstüne doğru yumruk yap dedi yaptım öyle duydu rahmin ters dedi. korkma bu sorun olmaz dedi ama dedim zaten normal olsa şaşardım :) allahım ya eşim senin herşeyin bi garip zaten :) diyip güldü bana :///

canım masallah cok sevındım.bende gıttım bugun bılıyorsun kontrole.10 haftalıgızben sesını hıc duymadım makıneden dolayı.kalp atısını gorduysen yeterlı canım.rahmın ters olması sana sıkıntı cıkaracak bır durum degıl bıldıgım kadarıyla hıc endıselenme.

Olsun canım, bebişin sağlıklı olsun da :) bence kafana takma, bir sorun olsa doktor da mutlaka derdi zaten. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Seninle aynı haftadayız sanırım :)

kasık agrılarım ara ara hala agrıyor yaaaaa adet agrısı gıbı deılde ara ara batma gıbı .
ay bıde gogsum cok şişti ya sert cok fazla sızınde sertmı kızlarrr

Son düzenleme:
evet normal usg yaptı.
ama 5 hafta 0 günlük dedi. dedim geç mi gelişiyor, yok normal dedi.
sat tarihimden itibaren 21 şubattan yani 7 haftaya girmiş oluyorum ama anlamadım ben bu işi.
neye göre 5 hafta?

bebegin boyuna göre demiştir. ki bu gec döllenme oldugunu gosteriyor. adet dongusu 28 den fazla ise bu cok normal. benim 22 şubat bugun 6+0 oluyor senin de 6+1 olması gerekirdi demekki bir hafta geriden ki bu da normal merak etme..

kızlar dayanamadım bugun baska bır doktora gıttım vajınal ultrsasonda olsa bebegımı gormek ıcın gırcektim ve cok sukur gordum bebegımi kalp atısları ıcın haftaya cuma dedi sizler bebegınızı gordukten ne kadar sonra kalp atısını gordunuz??

kasık agrılarım ara ara hala agrıyor yaaaaa adet agrısı gıbı deılde ara ara batma gıbı .

bende bugün kasık ağrısıda var..8i adet günüm ondan oluyo galiba..
yukarıyı hiç sorma banu alkandan beter

evet tatlım ve bedenıme cok agır gelıyorlar bırde cok dmarlarım cıktı yol gibi oldu gogsum en buyuk degısımlerden bırıde gogus uclarım oldu

bacakta yag dokusu pek olmaz tavsıye etmem dedı.ayy napacagımı sasırdım zuzum yaa

şimdi doktorumu aradım, test sonucum çıkmış düşük riski ve kan pıhtılaşması durumu var dedi e-reçete yazacakmış, bhergün 1 iğne oalcakmışım deri altı ve haftada bir de kalçadan iğne olacakmışım

kızlar inşallah birşey olmaz gene üzüldüm yaaaaa

bebegin boyuna göre demiştir. ki bu gec döllenme oldugunu gosteriyor. adet dongusu 28 den fazla ise bu cok normal. benim 22 şubat bugun 6+0 oluyor senin de 6+1 olması gerekirdi demekki bir hafta geriden ki bu da normal merak etme..

mavigülcüm biz seninle başa baş gideceğiz sanırım :) bakalım kiminki ne zaman doğacak.
adet döngüm 28den fazla evet, hep düzensiz oluyordum. bazen 2 ayda bir neredeyse belki de ondandır.
şimdi doktorla konuştum düşük riski ve kan pıhtılaşması çıkmış testlerde, doktor iğne verdi biri hergün diğeri haftada 1.

sizce normal mi?
trombofilin paneli yaptırmadık halbuki

kasık ağrısı bendede çok fazla filiz.çatlatma iğnesi vurulduğum günden bu yana ağrıyor ara ara batmalar rahim içinde kasılmalar oluyor.bunlarda normalmiş merak etme.
göğüslerimde çok şiş ve sert.normal göğüs ucum yoktu.şimdiden çıkmış sanki yarın bebek emzircem moduna girmiş

dr da öle dedi tatlım ama ne annemde ne ablamda böle bişey duymadım :) ben zaten 1 taneyim hep sölemişimdir :) senin kontrolün nasıldı?

Olsun canım, bebişin sağlıklı olsun da :) bence kafana takma, bir sorun olsa doktor da mutlaka derdi zaten. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Seninle aynı haftadayız sanırım :)

İnşallah canım benim.. Ama ben senden önce doğurcam hadi yarışalım gerçi benim pirinç her gidişimde biraz daha geriden gidiyo 7+5 olması gerekirken 6+4 dedi doktor 1 hafta sonra yani bugün gittim 7+2 dedi. sanırım benimki biraz uyuşuk :) Annesine çekmemiş :)

Son düzenleme:

hıc korkma tatlım.ben gunde 2 defa ıgne oluyorum.eger ılk gebelegımde bu sorun oldugunu bılseydım onu kaybetmezdım sımdı yavrum kucagımda olurdu.ama hayılrlısı boyleymıs

Canım gözün aydın hiç telaşlanma anneminde ters maşallah 3 çocuk doğurdu takılma kötü birşey olsaydı doktorun derdi zaten

Bende seninle aynı durumdayım canım kaç yıllık gögüslerim tanıyamıyorum :)))

ozel bı kadınsın ıste daha ne ıstıyorsun

sağlıkla alalım kucağımıza canım inşallah . belki de aynı gün doğururuz:)))

tatlım sana ne testi yaptılar ki. nasıl bildi düşük riski olduğunu kanaman da yok. böyle seyler duyunca hemen gitmek istiyorum doktora. gitsem mi acaba ben de yarın. haftaya cumartesi randevum ama kafama göre aldım ben doktor demedi yani

kuzum canını da sıkma uzulme olur mu? bebişin morale ihtiyacı var.. ilaçlarını kullan inş sorun cıkmayacaktır dualarımızla inşallah..

normal mi vajinal mi baktılar? bebeği de gördüler mi? maşallah. inş. kalp atışlarını da duyarsın biz de hem görüp hem duyarız inş. haftaya

hıc korkma tatlım.ben gunde 2 defa ıgne oluyorum.eger ılk gebelegımde bu sorun oldugunu bılseydım onu kaybetmezdım sımdı yavrum kucagımda olurdu.ama hayılrlısı boyleymıs

rengarenkçim peki trombofili paneli yaptırdın mı?
benden hemen kan testi aldılar 1 saate çıktı 4 adet testti, adlarını göremeden aldı laboratuvardaki kız.
hem düşük riski hem kan pıhtılaşması dedi.
inşallah iğneleri olunca birşey olmaz.
rabbim bu aralar herkes niyeyse bu iğnelerden oluyor, sağlıkla bebekler bir türlü tutunamıyor.
acaba kan pıhtılaşmasına ne neden oluyor bilen var mı?:44:
kan değerlerim de normal çıktı halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…