Benim göğüslerde çok hafif şişmeden başka bi değişiklik yok, herkesinki mi çok değişti?
sağlıkla alalım kucağımıza canım inşallah . belki de aynı gün doğururuz:)))
tatlım sana ne testi yaptılar ki. nasıl bildi düşük riski olduğunu kanaman da yok. böyle seyler duyunca hemen gitmek istiyorum doktora. gitsem mi acaba ben de yarın. haftaya cumartesi randevum ama kafama göre aldım ben doktor demedi yani
kuzum canını da sıkma uzulme olur mu? bebişin morale ihtiyacı var.. ilaçlarını kullan inş sorun cıkmayacaktır dualarımızla inşallah..
normal mi vajinal mi baktılar? bebeği de gördüler mi? maşallah. inş. kalp atışlarını da duyarsın biz de hem görüp hem duyarız inş. haftaya
rengarenkçim peki trombofili paneli yaptırdın mı?
benden hemen kan testi aldılar 1 saate çıktı 4 adet testti, adlarını göremeden aldı laboratuvardaki kız.
hem düşük riski hem kan pıhtılaşması dedi.
inşallah iğneleri olunca birşey olmaz.
rabbim bu aralar herkes niyeyse bu iğnelerden oluyor, sağlıkla bebekler bir türlü tutunamıyor.
acaba kan pıhtılaşmasına ne neden oluyor bilen var mı?:44:
kan değerlerim de normal çıktı halbuki
normal mi vajinal mi baktılar? bebeği de gördüler mi? maşallah. inş. kalp atışlarını da duyarsın biz de hem görüp hem duyarız inş. haftaya
rengarenkçim peki trombofili paneli yaptırdın mı?
benden hemen kan testi aldılar 1 saate çıktı 4 adet testti, adlarını göremeden aldı laboratuvardaki kız.
hem düşük riski hem kan pıhtılaşması dedi.
inşallah iğneleri olunca birşey olmaz.
rabbim bu aralar herkes niyeyse bu iğnelerden oluyor, sağlıkla bebekler bir türlü tutunamıyor.
acaba kan pıhtılaşmasına ne neden oluyor bilen var mı?:44:
kan değerlerim de normal çıktı halbuki
benım subat 2 adet tarıhımdı ama genede degısık degısık seyler oluo ıstebende bugün kasık ağrısıda var..8i adet günüm ondan oluyo galiba..
yukarıyı hiç sorma banu alkandan beter
canım ben aspırın ıcıyorum ama kan pıhtısı sorunu varmı yokmu bılmıyorum pkolu oldugum ıcın zaten dusuk rıskı cok fazla .şimdi doktorumu aradım, test sonucum çıkmış düşük riski ve kan pıhtılaşması durumu var dedi e-reçete yazacakmış, bhergün 1 iğne oalcakmışım deri altı ve haftada bir de kalçadan iğne olacakmışım
kızlar inşallah birşey olmaz gene üzüldüm yaaaaa
sizce normal mi?
trombofilin paneli yaptırmadık halbuki
batma oluyor cok degısık anlamadım gıttıkasık ağrısı bendede çok fazla filiz.çatlatma iğnesi vurulduğum günden bu yana ağrıyor ara ara batmalar rahim içinde kasılmalar oluyor.bunlarda normalmiş merak etme.
göğüslerimde çok şiş ve sert.normal göğüs ucum yoktu.şimdiden çıkmış sanki yarın bebek emzircem moduna girmiş
hehehe kıyamam yaa benımde ölee şiştii baya :26:Canım gözün aydın hiç telaşlanma anneminde ters maşallah 3 çocuk doğurdu takılma kötü birşey olsaydı doktorun derdi zaten
Bende seninle aynı durumdayım canım kaç yıllık gögüslerim tanıyamıyorum :)))
evet ya şiş ama bıde sert benım elleyınce sankı taş var ıcınde :26:Benim göğüslerde çok hafif şişmeden başka bi değişiklik yok, herkesinki mi çok değişti?
benım subat 2 adet tarıhımdı ama genede degısık degısık seyler oluo ıste
ayy benım zaten kucuktuu canım yaa ama şişmiş ıcınde bıseyler var gıbı :26:
26:[/B]
evet canım bana yapıldı.15 tup kadar kan almıslardı kurtajdan sonra.mthfr1298 homozıgot cıktı.ıgne kullanmam sartmıs.sana muhtemelen apt ınr gıbı testler yapılmıstır.progestan da verır dusuk rıskın varsa.rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın
süt kanalları sertleşiyor merak etme gayet normal
evet canım bana yapıldı.15 tup kadar kan almıslardı kurtajdan sonra.mthfr1298 homozıgot cıktı.ıgne kullanmam sartmıs.sana muhtemelen apt ınr gıbı testler yapılmıstır.progestan da verır dusuk rıskın varsa.rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın
benim testler 10 günde çıkmıştı..
senin büyük ihtimal apt ye bakılmıştır..
düşük riski de progesteronun düşüktüt..
hiç sıkma canını iğneler herşeyi halleder
benım subat 2 adet tarıhımdı ama genede degısık degısık seyler oluo ıste
ayy benım zaten kucuktuu canım yaa ama şişmiş ıcınde bıseyler var gıbı :26:
canım ben aspırın ıcıyorum ama kan pıhtısı sorunu varmı yokmu bılmıyorum pkolu oldugum ıcın zaten dusuk rıskı cok fazla .
hayırlısı olsun canım sıkma canını onca ınsan var ıgne olan kı bende olacaktım kahverengi lekelerım gecmese idi.
batma oluyor cok degısık anlamadım gıttı
benımde hıc yoktu goguslerım 75 idi zaten kucuktu şimdi şiştii ve ıcınde bole bıseyler var gıbı anlamadım cnm yaaa
hehehe kıyamam yaa benımde ölee şiştii baya :26:
evet ya şiş ama bıde sert benım elleyınce sankı taş var ıcınde :26:
çatlak yaaÇok az şiş benimki nerdeyse değişmedi diyebilirim, ilk haftalar daha şişti ve ağrıyordu içinde sert bişeyler var gibiydi ben bebek yağı ile masaj yaptım çok rahatladım. Tavsiye ederim
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
peki sizce yeterli mi bu apt ınr ve progestan v.s yani trombofilin panelini yaptırmama gerek yok mu?
bilgili birilerinin olması çok güzel, insanın içi rahatlıyor valla.
sence trombofilini yapmaya gerek var mı peki?
zaten iğne olacaksam belki de gerek yoktur?
aynı yazmışız..yaşayan nasılda biliyor..
apt ile iğne dozu ayarlanır..zaten sende kısa çıkmış süre..kaç.lık verdi iğneyi..0.4 lük mü..
aslında trombofoliyide yapsan bu biraz şans işi..mesela bak rengarenkle mutasyonlarımız aynı..o 2 iğne vuruyo ben 1..
maalesef bu sorunu testle şak diye halledemiyolr..önceden düşüğün varmı..
ahh canım allah bır daha yasatmasın ınsallah.benım ıgnem fraxıparıne 03.luk gunde 2 defa.senın nasıl
kısa derken? ne süresi kısa çıkmış?
iğneyi ne kadarlık verdi bilmiyorum e-reçete dedi, nerden nasıl alınır e-reçete bilmiyorum.
eczaneye gidip almadım daha iğneyi. iş çıkışı alacağım.
mutasyonlar mı? o ne ki?
bana her gün günde 1 iğne verdi, bir de haftada 1 başka bir iğne vericem dedi.
adları neler öğrenince yazarım.
daha önce düşüğüm yok, bu ilk hamileliğim. ama kardeşim ve ablamlarda düşükler oldu, iğne falan oldular hep 9 ay boyunca
çatlak yaa:92:
nebılım aynen benımde suan ole sankı ıcınde bısey var kontrol ettım bugun de :26:
bende suruyum solımde dr p tesiii bakalım
ben de yağsız içiyordum ama en azından yarım yağlı içmek gerekiyormuş.
inşallah bişey olmaz
kızlar şimdi doktordan geliyorum çok şükür geçen hafta rahim duvarın kalınlaşmıştı,
bu hafta keseni gördük,
haftaya tekrar gel bebişi de görürüz dediiiiiiiiii
5 haftalıkimişim. çok mutlu oldum.
herşey normal dedi.
idrar yolu enfeksiyonum için ne yazık ki amoklavin verdi
inşallah kötü bir etkisi olmaz.
bir de travazol krem verdi.
boğazım tahriş olmuştu rennie duo verdi.
ayrıca bebekler için olan 50 faktörlük la roche posay güneş kremini alabilirsin dedi.
çok mutluyum elhamdülillah Allah'ım hamd-u senalar olsun.
dedim göğüslerimdeki acı azalıyor gibi, çok strese girdim falan...
dedi ki kendini biraz dinlemeyi kes. :)
kızlar burda yazanları okuyunca gerçekten insan deli oluyor.
ayyyyy
kan pıhtılaşması için de risk var dedim, test verdi.
1 saat sonra çıkacak sonuçlar.
doktoru arayıp soracağım
gerekirde trombofili paneli testi yaptırıp iğneye başlamak gerekiyor ama önce sonuçları bekliyeceğim.
elhamdülillah rabbim bu güzel günde çok mutlu ettin beni.
sen sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip et rabbim
rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.
DOKTOR'dan geldikkkk :)
Bebeğim 7+2 günlükmüş :)) Kalp atışını zor da olsa duyduk... Yalnız kızlar sormam gereken bişey var dr rahmin ters arkaya bakıyo dedi ne demekse??? anlamadım. Karından duyamadık kalbini vajinal muayene etti yine duyduk ama zor oldu biraz, siz böyle bişey duydunuz mu? rahmin ters olması ne demek? fikri olan varsa yazsın noluuurrrr...
evet normal usg yaptı.
ama 5 hafta 0 günlük dedi. dedim geç mi gelişiyor, yok normal dedi.
sat tarihimden itibaren 21 şubattan yani 7 haftaya girmiş oluyorum ama anlamadım ben bu işi.
neye göre 5 hafta?
benimde 2 adet dönemim geçmek üzere ara ara ağrım var ve şişliğimde var göğüslerimden bahsetmiyorum bilekasık agrılarım ara ara hala agrıyor yaaaaa adet agrısı gıbı deılde ara ara batma gıbı .
ay bıde gogsum cok şişti ya sert cok fazla sızınde sertmı kızlarrr
kızlar dayanamadım bugun baska bır doktora gıttım vajınal ultrsasonda olsa bebegımı gormek ıcın gırcektim ve cok sukur gordum bebegımi kalp atısları ıcın haftaya cuma dedi sizler bebegınızı gordukten ne kadar sonra kalp atısını gordunuz??
şimdi doktorumu aradım, test sonucum çıkmış düşük riski ve kan pıhtılaşması durumu var dedi e-reçete yazacakmış, bhergün 1 iğne oalcakmışım deri altı ve haftada bir de kalçadan iğne olacakmışım
kızlar inşallah birşey olmaz gene üzüldüm yaaaaa
mavigülcüm biz seninle başa baş gideceğiz sanırım :) bakalım kiminki ne zaman doğacak.
adet döngüm 28den fazla evet, hep düzensiz oluyordum. bazen 2 ayda bir neredeyse belki de ondandır.
şimdi doktorla konuştum düşük riski ve kan pıhtılaşması çıkmış testlerde, doktor iğne verdi biri hergün diğeri haftada 1.
sizce normal mi?
trombofilin paneli yaptırmadık halbuki
kısa derken? ne süresi kısa çıkmış?
iğneyi ne kadarlık verdi bilmiyorum e-reçete dedi, nerden nasıl alınır e-reçete bilmiyorum.
eczaneye gidip almadım daha iğneyi. iş çıkışı alacağım.
mutasyonlar mı? o ne ki?
bana her gün günde 1 iğne verdi, bir de haftada 1 başka bir iğne vericem dedi.
adları neler öğrenince yazarım.
daha önce düşüğüm yok, bu ilk hamileliğim. ama kardeşim ve ablamlarda düşükler oldu, iğne falan oldular hep 9 ay boyunca
ozaman dahada sişer yaa benım sımdıden sısmıs durumda sert gıbı bıde sankı ıcınde tas varHamileliğin son aylarında şişcek dimi? süt dolcak, hadi hayırlısı bakalım.
Eşofmanların lastiği de sıkmaya başladı
benimde 2 adet dönemim geçmek üzere ara ara ağrım var ve şişliğimde var göğüslerimden bahsetmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?