2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Benim göğüslerde çok hafif şişmeden başka bi değişiklik yok, herkesinki mi çok değişti?

benim de şişlik var sadece, renk falan değişmedi.

aminn amin canım inşallah.
belki aynı gün gideriz doğuma olur olur :)
500 evler şafak hastanesine gidiyorum ben burda oraya giden var mı? :)

he bu arada bana ne testi yaptılar göremedim 4 adet test yazdı ama lab.daki kadın aldı vermedi
sen daha hiç gitmedin mi ki?

kuzum canını da sıkma uzulme olur mu? bebişin morale ihtiyacı var.. ilaçlarını kullan inş sorun cıkmayacaktır dualarımızla inşallah..

sağol tatlım, Allah'ın izniyle olmaz.

evet canım bana yapıldı.15 tup kadar kan almıslardı kurtajdan sonra.mthfr1298 homozıgot cıktı.ıgne kullanmam sartmıs.sana muhtemelen apt ınr gıbı testler yapılmıstır.progestan da verır dusuk rıskın varsa.rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın

benim testler 10 günde çıkmıştı..
senin büyük ihtimal apt ye bakılmıştır..
düşük riski de progesteronun düşüktüt..
hiç sıkma canını iğneler herşeyi halleder

bende bugün kasık ağrısıda var..8i adet günüm ondan oluyo galiba..
yukarıyı hiç sorma banu alkandan beter
benım subat 2 adet tarıhımdı ama genede degısık degısık seyler oluo ıste
ayy benım zaten kucuktuu canım yaa ama şişmiş ıcınde bıseyler var gıbı :26:

canım ben aspırın ıcıyorum ama kan pıhtısı sorunu varmı yokmu bılmıyorum pkolu oldugum ıcın zaten dusuk rıskı cok fazla .
hayırlısı olsun canım sıkma canını onca ınsan var ıgne olan kı bende olacaktım kahverengi lekelerım gecmese idi.

batma oluyor cok degısık anlamadım gıttı
benımde hıc yoktu goguslerım 75 idi zaten kucuktu şimdi şiştii ve ıcınde bole bıseyler var gıbı anlamadım cnm yaaa

hehehe kıyamam yaa benımde ölee şiştii baya :26:
Benim göğüslerde çok hafif şişmeden başka bi değişiklik yok, herkesinki mi çok değişti?
evet ya şiş ama bıde sert benım elleyınce sankı taş var ıcınde :26:

aynı yazmışız..yaşayan nasılda biliyor..

peki sizce yeterli mi bu apt ınr ve progestan v.s yani trombofilin panelini yaptırmama gerek yok mu?

benim testler 10 günde çıkmıştı..
senin büyük ihtimal apt ye bakılmıştır..
düşük riski de progesteronun düşüktüt..
hiç sıkma canını iğneler herşeyi halleder

bilgili birilerinin olması çok güzel, insanın içi rahatlıyor valla.
sence trombofilini yapmaya gerek var mı peki?
zaten iğne olacaksam belki de gerek yoktur?

Çok az şiş benimki nerdeyse değişmedi diyebilirim, ilk haftalar daha şişti ve ağrıyordu içinde sert bişeyler var gibiydi ben bebek yağı ile masaj yaptım çok rahatladım. Tavsiye ederim
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

çatlak yaa :92:
nebılım aynen benımde suan ole sankı ıcınde bısey var kontrol ettım bugun de :26:
bende suruyum solımde dr p tesiii bakalım

apt ile iğne dozu ayarlanır..zaten sende kısa çıkmış süre..kaç.lık verdi iğneyi..0.4 lük mü..
aslında trombofoliyide yapsan bu biraz şans işi..mesela bak rengarenkle mutasyonlarımız aynı..o 2 iğne vuruyo ben 1..
maalesef bu sorunu testle şak diye halledemiyolr..önceden düşüğün varmı..

kısa derken? ne süresi kısa çıkmış?

iğneyi ne kadarlık verdi bilmiyorum e-reçete dedi, nerden nasıl alınır e-reçete bilmiyorum.
eczaneye gidip almadım daha iğneyi. iş çıkışı alacağım.
mutasyonlar mı? o ne ki?
bana her gün günde 1 iğne verdi, bir de haftada 1 başka bir iğne vericem dedi.
adları neler öğrenince yazarım.

daha önce düşüğüm yok, bu ilk hamileliğim. ama kardeşim ve ablamlarda düşükler oldu, iğne falan oldular hep 9 ay boyunca

masallah erkenden ogrendın o zaman sen.ıgnelerı kendın ya da esın yapar zaten.kucuk ıgneler bunlar.bazen morarma olabılıyor.ama herseye deger napalım.bu arada benım doktorum baska bı yerde calısıyor ama dogumu safakta yaptırıyor

çatlak yaa :92:
nebılım aynen benımde suan ole sankı ıcınde bısey var kontrol ettım bugun de :26:
bende suruyum solımde dr p tesiii bakalım

Hamileliğin son aylarında şişcek dimi? süt dolcak, hadi hayırlısı bakalım.
Eşofmanların lastiği de sıkmaya başladı

canım gözün aydın görmüşsün keseni sonraki yorumunuda okudum iğne vermiş drun birde düşük için progestan verir muhtemelen progestan hormonun düşük olduğu için demiştir düşük riskini iğnelerini olup ilaçlarını olıp daha iyi olucaksın iyi düşün herşey güzel olsun canımmmm güzel duan içinde aminnn

seninle aynı günüz bende 30 martta gördüm pıtpıtlarını 30 nisana randevumuz günler geçmiyo resmen ama eşim pıtpıtlarını cep tldnu ile çekmişti o var elimizde ona bakıp teselli oluyoruz birde gittiğimizde 12 haftada olucak bebiş baya büyümüş görücez o teselli esiyo beni

canım konuyla ilgili pek bi bilgim yok ama bir zararı olmadığını okumuştummm herşey yolunda allahın izniyle

evet normal usg yaptı.
ama 5 hafta 0 günlük dedi. dedim geç mi gelişiyor, yok normal dedi.
sat tarihimden itibaren 21 şubattan yani 7 haftaya girmiş oluyorum ama anlamadım ben bu işi.
neye göre 5 hafta?

canım geç döllenme olmuştur birde adet silkusune göre değişir içini ferah tut canım benimmm

kasık agrılarım ara ara hala agrıyor yaaaaa adet agrısı gıbı deılde ara ara batma gıbı .
ay bıde gogsum cok şişti ya sert cok fazla sızınde sertmı kızlarrr
benimde 2 adet dönemim geçmek üzere ara ara ağrım var ve şişliğimde var göğüslerimden bahsetmiyorum bile

canım ben vajinalden baktırmadım karından 7. haftamda gördük vajinalden de 1 hafta sonra görürsün ama dr garanti olsun die 10 gün demiştir sakin ol stres gebelik için iyi birşey değil allahın izni ile görürsün pıtpıtlarınıda minnakınınnnn

canım stres yapma yukarıdada yazdım sana iğnelerini ve ilaçlarını kullan rabbim yar ve yardımcınız olsun güzel düşün sağlıcakla al bebişini kucağına

pıhtılaşma süren ..yani kabaca anlatayım iğneyle kan sulandırılıyor,ne kadar zamanda eski haline döndüğüne bakılıyo..
kısa sürede eski haline dönüyosa iğne dozu arttırılıyo..
mutasyonda genlere bakılıyo..hem anne hem babadan pıhtılaşma geçmişse daha tehlikeli oluyo..
haftalık iğnende pruluton depodur..kuzularımız Allaha emanet

Hamileliğin son aylarında şişcek dimi? süt dolcak, hadi hayırlısı bakalım.
Eşofmanların lastiği de sıkmaya başladı
ozaman dahada sişer yaa benım sımdıden sısmıs durumda sert gıbı bıde sankı ıcınde tas var
banada dar oluo pantolonlar artık 8+6 olduk 9. haftama gırıcem suu alttakı cızelgede keşke duzgun olsa ya 9 haftada deılım daha 9 hafta dıo

benimde 2 adet dönemim geçmek üzere ara ara ağrım var ve şişliğimde var göğüslerimden bahsetmiyorum bile

benım gectı sukur senınde şiş anlasılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…