masallah erkenden ogrendın o zaman sen.ıgnelerı kendın ya da esın yapar zaten.kucuk ıgneler bunlar.bazen morarma olabılıyor.ama herseye deger napalım.bu arada benım doktorum baska bı yerde calısıyor ama dogumu safakta yaptırıyor
canım gözün aydın görmüşsün keseni sonraki yorumunuda okudum iğne vermiş drun birde düşük için progestan verir muhtemelen progestan hormonun düşük olduğu için demiştir düşük riskini iğnelerini olup ilaçlarını olıp daha iyi olucaksın iyi düşün herşey güzel olsun canımmmm güzel duan içinde aminnn
canım geç döllenme olmuştur birde adet silkusune göre değişir içini ferah tut canım benimmm
canım stres yapma yukarıdada yazdım sana iğnelerini ve ilaçlarını kullan rabbim yar ve yardımcınız olsun güzel düşün sağlıcakla al bebişini kucağına
pıhtılaşma süren ..yani kabaca anlatayım iğneyle kan sulandırılıyor,ne kadar zamanda eski haline döndüğüne bakılıyo..
kısa sürede eski haline dönüyosa iğne dozu arttırılıyo..
mutasyonda genlere bakılıyo..hem anne hem babadan pıhtılaşma geçmişse daha tehlikeli oluyo..
haftalık iğnende pruluton depodur..kuzularımız Allaha emanet
ozaman dahada sişer yaa benım sımdıden sısmıs durumda sert gıbı bıde sankı ıcınde tas var
banada dar oluo pantolonlar artık8+6 olduk 9. haftama gırıcem suu alttakı cızelgede keşke duzgun olsa ya 9 haftada deılım daha 9 hafta dıo
benım gectı sukur senınde şiş anlasılan
bakalım inş. şafak iyidir.
ailede çok düşük olduğu için hemen sordum doktora.
flyrey sağol tatlım çok şükür gördük keseyi. inşallah herşey güzel olur rabbim hepimizin yavrularına sağlık, hayat, can, kan versin inşallah.
maşallah :)
şu an için hiçbirini anlamıyorum dilerim bir sorun olmaz ama iğneler inşallah halleder diye düşünüyorum.
mutasyon falan doktor mu istiyor ki?
ozaman dahada sişer yaa benım sımdıden sısmıs durumda sert gıbı bıde sankı ıcınde tas var
banada dar oluo pantolonlar artık8+6 olduk 9. haftama gırıcem suu alttakı cızelgede keşke duzgun olsa ya 9 haftada deılım daha 9 hafta dıo
benım gectı sukur senınde şiş anlasılan
bakalım inş. şafak iyidir.
ailede çok düşük olduğu için hemen sordum doktora.
flyrey sağol tatlım çok şükür gördük keseyi. inşallah herşey güzel olur rabbim hepimizin yavrularına sağlık, hayat, can, kan versin inşallah.
maşallah :)
şu an için hiçbirini anlamıyorum dilerim bir sorun olmaz ama iğneler inşallah halleder diye düşünüyorum.
mutasyon falan doktor mu istiyor ki?
Çizelgen düzgün zaten , o çizelgeden olan herkesinki öyle , mesela şimdi 8+6 sın ya 2 gün sonra 9 haftalıksın tam ama aynı zamanda 9 hafta bitiyor ve 10. haftaya başlamış oluyosun o mantıkla yapmışlar.Benim ticker öyle değil ama senin dediğin gibi benimki.
kese geçen sefere göre büyümüşmü...
beklemek çok zor evet..Allah hakkınızda hayırlısını versin inş.
ama ozamanda tam takıp edemıosun kı 9 haftadakı seylerı yazıolar gıbıme gelıo
suan 9 haftaya grııcem ama 10 hafta olucak o aman neyse :) kıtaptanda takıp edıom zaten
sadece 2 gün bvüyümüş
canım sen 9 haftana girmiyosun zaten 8+1 olduğunda 9. haftana girmiş oluyosun ve gün gün 9. haftanda olan gelişimleri yazıyor çizelge yani sen 9. haftanı bitiriyosun 10. haftandan gün alıcaksın 2 gün donra
Kalp atışının var olması iyi değil canım birşey demedimi doktor neden 2 hafta geriden gelebileceğine dair. Düz mantık bakınca kalp atışının olması iyi gibi geliyor bana inşallah 10 gün sonra gittiğinde herşey yolunda olmuş olur canım
yaş mevzusu varya..
ben ayca girmedim yılca girdim..daha gün alıyorum filan
bit kadarken başlıyo bu olay aslında:)
evet göğüslerim ayrı bi dünya oldu seninde dediğin gibi sertler birde ve ucları hiç çıkmazdı şimdi top toplar peçete koyuyorum belli olmasın die kıyafetlerdenben yaklaşık 2 haftadır giyiyorum hamile pantalonu üstüne uzun giydiğim için anlaşılmıyor hamiş pant olduğu bütün gün kotun içinde rahat edemiyordum diğmesini açıp otuyorum öyle geciyordum birde benim daha önce düşüğüm var eşimde istemedi kasık bölgemi sıkan şeyler giymemi ama bu pant çok rahat ilk hamileliğimde almıştım şimdi giymek nasip oldu :
ben almadım daha valla 3 4 ay gecsınde evdeyım zaten kızamık cıkarmadım dıye dısarıda pek cıkmıyorum korkumacanım sen 9 haftana girmiyosun zaten 8+1 olduğunda 9. haftana girmiş oluyosun ve gün gün 9. haftanda olan gelişimleri yazıyor çizelge yani sen 9. haftanı bitiriyosun 10. haftandan gün alıcaksın 2 gün donra
rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.
ben almadım daha valla 3 4 ay gecsınde evdeyım zaten kızamık cıkarmadım dıye dısarıda pek cıkmıyorum korkuma
benım ucu daha yok canım zaten kucuktu memişler
eşofmanla ıdare edıyorum 2 esofman aldm sımdılık
canım son tarıhım 2 subat suan 8+6 yım 9 haftama yenı grmıs olmuyormuyum :26: aman neyse hayırlısıyla dogsunlarda bosverdım cızelgeyı onu bunu
ben almadım daha valla 3 4 ay gecsınde evdeyım zaten kızamık cıkarmadım dıye dısarıda pek cıkmıyorum korkuma
benım ucu daha yok canım zaten kucuktu memişler
eşofmanla ıdare edıyorum 2 esofman aldm sımdılık
canım son tarıhım 2 subat suan 8+6 yım 9 haftama yenı grmıs olmuyormuyum :26: aman neyse hayırlısıyla dogsunlarda bosverdım cızelgeyı onu bunu
etmeye calısıyorum valla canım olmaz yaa valla calısıosan almak zorundasın evde gene ıdare edılıyor dedıgın gıbıgeçmiş olsun canımmmm kızamık için dikkat et kendine evde tayt esofman idare ediliyorda çalışıyorum bütün gün düğme açık fermuar açık olmuyorduşimdi rahat rahat geziyorum bende bu arada 9 haftanı bitiyorusun canım benimm maşşallahhh
canım kolay yoldan şöyle hesapla
8+6 sınya sen 8 haftanı bitirmiş oluyosun
8den sonra +1 +2..+7 olduğunda 9 bitiyor..
yani ilk rakam(8) bitirdiğin haftan, ikinci rakamda(+6) diğer haftadan geçen gün sayın..
kızlar hepinize iyi hafta sonları. bol bol temiz hava ve moral toplayın derim.
ben şimdi işten çıkıp eczaneden iğnelerimi alıp iğne olacağım inş.
güzel haberlerle inş. pazartesi görüşürüz.
hayırlı cumalar, hayırlı haftalar olsun.
siz mutlu bebişleriniz sağlıklı olsun inş.
aminnnnnnnn ecmain
etmeye calısıyorum valla canım olmaz yaa valla calısıosan almak zorundasın evde gene ıdare edılıyor dedıgın gıbı
kuzum anladım olayıda cızelge yazılanlar yanı gun gun gıdıyor dımı oyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?