2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bakalım inş. şafak iyidir.
ailede çok düşük olduğu için hemen sordum doktora.

flyrey sağol tatlım çok şükür gördük keseyi. inşallah herşey güzel olur rabbim hepimizin yavrularına sağlık, hayat, can, kan versin inşallah.

maşallah :)
şu an için hiçbirini anlamıyorum dilerim bir sorun olmaz ama iğneler inşallah halleder diye düşünüyorum.
mutasyon falan doktor mu istiyor ki?

Çizelgen düzgün zaten , o çizelgeden olan herkesinki öyle , mesela şimdi 8+6 sın ya 2 gün sonra 9 haftalıksın tam ama aynı zamanda 9 hafta bitiyor ve 10. haftaya başlamış oluyosun o mantıkla yapmışlar.Benim ticker öyle değil ama senin dediğin gibi benimki.

boşver anlayanda iğne oluyo anlamayanda :)
trombofoli panelinde mutasyonlar belli oluyo..

evet göğüslerim ayrı bi dünya oldu seninde dediğin gibi sertler birde ve ucları hiç çıkmazdı şimdi top toplar peçete koyuyorum belli olmasın die kıyafetlerden ben yaklaşık 2 haftadır giyiyorum hamile pantalonu üstüne uzun giydiğim için anlaşılmıyor hamiş pant olduğu bütün gün kotun içinde rahat edemiyordum diğmesini açıp otuyorum öyle geciyordum birde benim daha önce düşüğüm var eşimde istemedi kasık bölgemi sıkan şeyler giymemi ama bu pant çok rahat ilk hamileliğimde almıştım şimdi giymek nasip oldu

amin canımm rabbim ruhen bedenen sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

ama ozamanda tam takıp edemıosun kı 9 haftadakı seylerı yazıolar gıbıme gelıo
suan 9 haftaya grııcem ama 10 hafta olucak o aman neyse :) kıtaptanda takıp edıom zaten

ama ozamanda tam takıp edemıosun kı 9 haftadakı seylerı yazıolar gıbıme gelıo
suan 9 haftaya grııcem ama 10 hafta olucak o aman neyse :) kıtaptanda takıp edıom zaten

canım sen 9 haftana girmiyosun zaten 8+1 olduğunda 9. haftana girmiş oluyosun ve gün gün 9. haftanda olan gelişimleri yazıyor çizelge yani sen 9. haftanı bitiriyosun 10. haftandan gün alıcaksın 2 gün donra

canım sen 9 haftana girmiyosun zaten 8+1 olduğunda 9. haftana girmiş oluyosun ve gün gün 9. haftanda olan gelişimleri yazıyor çizelge yani sen 9. haftanı bitiriyosun 10. haftandan gün alıcaksın 2 gün donra

yaş mevzusu varya..
ben ayca girmedim yılca girdim..daha gün alıyorum filan
bit kadarken başlıyo bu olay aslında:)

hiç bir umut vermedi canım.sadece düzeledebilir dedi.aslında göbekten bakıyordu ultrasona ben öbür drun dediğini dedim kalp atışı var mı dedim şimdi alttan bakalım o zaman dedi.alttan baktı evet kalp atışı var ama kese geriden geliyor dedi.geçen gittiğimde bebek 7+1 kese 6+2 idi.bugün bebek 8+0 kese 6+4 olmuş.iki güncük büyümüş.

ben almadım daha valla 3 4 ay gecsınde evdeyım zaten kızamık cıkarmadım dıye dısarıda pek cıkmıyorum korkuma
benım ucu daha yok canım zaten kucuktu memişler
eşofmanla ıdare edıyorum 2 esofman aldm sımdılık
canım son tarıhım 2 subat suan 8+6 yım 9 haftama yenı grmıs olmuyormuyum :26: aman neyse hayırlısıyla dogsunlarda bosverdım cızelgeyı onu bunu

Allah sağlıkla kucağına almak nasib etsin inşallah canım.biz hemen hemn aynıyız senin kesenin ölçüsü yazıyor mu ultrason kağıdında.hatta geçen haftaki öçüyü biliyor musun.benim kese 2 hafta geriden geliyormuş,dr kalbi durabiir dedi de.bir karşılaştırmak için sormuştum.

canım kolay yoldan şöyle hesapla
8+6 sınya sen 8 haftanı bitirmiş oluyosun
8den sonra +1 +2..+7 olduğunda 9 bitiyor..
yani ilk rakam(8) bitirdiğin haftan, ikinci rakamda(+6) diğer haftadan geçen gün sayın..

geçmiş olsun canımmmm kızamık için dikkat et kendine evde tayt esofman idare ediliyorda çalışıyorum bütün gün düğme açık fermuar açık olmuyordu şimdi rahat rahat geziyorum bende bu arada 9 haftanı bitiyorusun canım benimm maşşallahhh

kızlar hepinize iyi hafta sonları. bol bol temiz hava ve moral toplayın derim.
ben şimdi işten çıkıp eczaneden iğnelerimi alıp iğne olacağım inş.

güzel haberlerle inş. pazartesi görüşürüz.
hayırlı cumalar, hayırlı haftalar olsun.
siz mutlu bebişleriniz sağlıklı olsun inş.
aminnnnnnnn ecmain

etmeye calısıyorum valla canım olmaz yaa valla calısıosan almak zorundasın evde gene ıdare edılıyor dedıgın gıbı

canım kolay yoldan şöyle hesapla
8+6 sınya sen 8 haftanı bitirmiş oluyosun
8den sonra +1 +2..+7 olduğunda 9 bitiyor..
yani ilk rakam(8) bitirdiğin haftan, ikinci rakamda(+6) diğer haftadan geçen gün sayın..

kuzum anladım olayıda cızelge yazılanlar yanı gun gun gıdıyor dımı oyleyse

güle güle canımmm sende dikkat et kendine sağlıklı beslen ilaçlarını iğnelerini ihmal etme güzel keyifli bir hafta basında görüşmek dileiğiyle

merhabalar güzel annelerrrrrr nasılsınızzzzz
ben bu gece rüyamda bebişimi gördüm munzuru emzirmeye çalışıyorum oyun yapıyo bana ağzını küçücük açıyo kaçıyo filan bir türlü emziremedim :))

evet tatlım gün gün gelişimleri yazıyor oradada bende alışana kadar zorlanmıştım ama gün gün takib edebiliyorsun işte güzel bi uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…