2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar karnı kaşınmaya başlayan varmı..benim yanlarım kaşınıyo:26:
ben kilo almayı geç 3 kilo verdim..yani karnım belime yapışık..çatlamıyordur heralde..
bitlendimmi yoksa

kızlar sizinde mideniz kazınıyomu acıkınca yani benim direk kazınıyo çok hafif kansızlığım vardı benim ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarmasın die dr demir hapı verdi acaba omu yapıo bildiğim gurulduyorummmmmm :44::44:

kızlar karnı kaşınmaya başlayan varmı..benim yanlarım kaşınıyo:26:
ben kilo almayı geç 3 kilo verdim..yani karnım belime yapışık..çatlamıyordur heralde..
bitlendimmi yoksa

valla benim göbüşüm olduğundan ve etim gevrek olduğundan kasınıyom ince ince çiziklerde var ama seninki sanırım normal kasınma

bende cok acıkıyorum mıgdem bulanmıyor bıde habıre yıyorum yedıkten sonra bulanıyor sanırım cok yıyom
1 saatte gene acıkıyorum ne olcak halım bılmıyorum

bende cok acıkıyorum mıgdem bulanmıyor bıde habıre yıyorum yedıkten sonra bulanıyor sanırım cok yıyom
1 saatte gene acıkıyorum ne olcak halım bılmıyorum

ay aynı ben çok yiyincede bulanıyor az az sık sık yiyorum bende çok aç kalınca midem burkuluyo sanki hayır bide ben kilolu hamile kaldım boy var ama oda beni 9 ay idare edermi onuda bilmiyorum

sağol canım aminde ağlama ya..

sonuç olarak bitlendim o zaman

ahahahahahah yok canım o kadarda değildir

ay aynı ben çok yiyincede bulanıyor az az sık sık yiyorum bende çok aç kalınca midem burkuluyo sanki hayır bide ben kilolu hamile kaldım boy var ama oda beni 9 ay idare edermi onuda bilmiyorum
:

annemnde bulanmams mıgdesı abımde kızlarda bulandıdA erkekde bulanmadı dedı dedım aha erkek gelıo zaten %99 erkek hıssedıyordum
ya az az da doymuokı karnım benım 1.68 boyum 64 oldum offff
cok acıkıyorum ya kraker falan yıom gecıstırıyorum arada yogurt sut ıcıyorum bole gacıstırıyorum bazende çok yedıgımde kusucak gıbı oluyorum cok korkuyorum sabah ole oldu kahvaltıda

benimde hiç kusucak kadar olmadı acıkınca dürtüyo eleman dio eşim bende senin gibi kreker süt meyve gibi ara öğün yapıyorum bende 1.73 boyunda 83 kg yim hala 1 kg aldımmı şiştimmi bilmiyorum dr bişi demedi zaten toplamda 11-12 kg ye kadar çık dedi yani kibarca 100 le doğuma girme demek istedi

herkese mutlu sağlıklı bir haftasonu diliyorum

kendinize de bebişinize de iyi bakın...

hayırlı akşamlar...

slmmmmmm herkese
kuzucuklardan ıyı haberler gelmıs herkesın gozu aydın olsun saglı sıhhatlı bızlerle olsunlar ınsallah.
midem iyi bulantim yok diyen ben dun aksam salgam suyu iceyim dedim icim bi yandi sanki oglede sut icmistim offf sen misin icen midem havalandi hepsi cikti ilkdefa istifra etmis oldum kasindim yani.10 haftamiz bitecek yarin rahat geciyor bakalim yemeklerimi filan rahat yapabiliyorum.kilo verdim istahsizliktan birsey yiyemiyorum ya hep meyvayla ayaktayim.kizlar benim goguslerde aciyor ya yatamiyorum hatta geceleri yanlar filan aciyor uclari iyice koyulasti sistiler:)

kurtlukiraz arkadasim insallah bebisin saglikli olmaya devam eder sikma canini sizinli olacak insallah
gurbetguzeli ablamizada gecmis olsun diliyorum ne soylenir bu durumlarda gercekten cok zor olmali allah sabir versin

Selammmmm biz geldiiiiiiiiiiikkkk. Hem deeeee çoookk güzel haberlerle Çok şükür minnağımız iyi teyzeleri 1.03 cm olmuş Kalbi de çok güzel atıyor Kanama alanımız da çok azıcık kalmışş Yatıp dinlenmeye devam, ufak ufak işlerini yapabilirsin fakat çok fazla eğilip kalkmak yok dedi, ilaçlara da devam..1 ay sonraya randevu verdi. İşten ayrıldım işe gitmeği yasakladı
Allahıma binlerce şükür çok stresliydim ama güzel haberlerle geldim. İnşAllah her şey böyle güzel gider. Rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin..
Bu arada doktorum da süper pozitif bir adam,her şeye mükemmel diyor; belim ağrıyo midem bulanmaya başladı çok kötü diyorum harika harika diyor

Tüm fasülyeleri öperiimmmmmmm

canimm gozun aydinnnn cok sevindim ohh be rahatlamissindir biraz gayretlerinle basardin bebisin seninle.evinde bol bol dinlen is onemli degil canim bebisin iyi olsunda:) bu arada kv haber ettin mi iyiyim gidebilirsin diye

hoşgeldınız canım cok sevındım kanamanın azalmasını maşşallah bızde duyduk kalp atışlarımızı bugun çok şükür herşey yolunda bızımde benım bebışde 1.60cm olmuş doktor amcamız bıraz uzun olcak dedı bel agrım benımde vr ama mıdem bulanmıyo

miğdenin bulanması iyi birşey cnm drlar bunu iyi yorumlar bebeğin sağlıklı geliştirğinin bir sinyaliymiş AMA BU HİÇ MİDESİ BULANMAYANLARIN SAĞLIKSIZ HAMİLELİKLERİ VAR DEMEK DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN bünyeden bünyeye değişen birşey maşşallah güzel hbrlerine gözün aydınnnn benimkide geçen hafta öyleydi anammm büyümüştür 1 haftada daha 30 nisanda görücem kısmetse fasulye halinden koca bebeğe dönüceklerrrr oyy kurban olduğummm

Hadi gözün aydin canim. Eeee yarin artik sahil yürüyüşü yaparsin yavas yavaş :-D pozitifligin herseyi yoluna sokuyor bak tebrik ederim. Fasulyeni öperim :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…