etmeye calısıyorum valla canım olmaz yaa valla calısıosan almak zorundasın evde gene ıdare edılıyor dedıgın gıbı
kuzum anladım olayıda cızelge yazılanlar yanı gun gun gıdıyor dımı oyleyse
evet tatlım gün gün gelişimleri yazıyor oradada bende alışana kadar zorlanmıştım ama gün gün takib edebiliyorsun işte güzel bi uygulama
evet canım gün gün gidiyor
yaş mevzusu varya..
ben ayca girmedim yılca girdim..daha gün alıyorum filan
bit kadarken başlıyo bu olay aslında:)
kızlar karnı kaşınmaya başlayan varmı..benim yanlarım kaşınıyo:26:
ben kilo almayı geç 3 kilo verdim..yani karnım belime yapışık..çatlamıyordur heralde..
bitlendimmi yoksa
kızlar sizinde mideniz kazınıyomu acıkınca yani benim direk kazınıyo çok hafif kansızlığım vardı benim ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarmasın die dr demir hapı verdi acaba omu yapıo bildiğim gurulduyorummmmmm :44::44:
sağol canım aminde ağlama ya..çok güldüm ağlıyorken güldürdün beni Rabbim de seni güldürsün çok hoşsun:)
valla benim göbüşüm olduğundan ve etim gevrek olduğundan kasınıyom ince ince çiziklerde var ama seninki sanırım normal kasınma
bende cok acıkıyorum mıgdem bulanmıyor bıde habıre yıyorum yedıkten sonra bulanıyor sanırım cok yıyom
1 saatte gene acıkıyorum ne olcak halım bılmıyorum
sağol canım aminde ağlama ya..
sonuç olarak bitlendim o zaman
ay aynı ben çok yiyincede bulanıyor az az sık sık yiyorum bende çok aç kalınca midem burkuluyo sanki hayır bide ben kilolu hamile kaldım boy var ama oda beni 9 ay idare edermi onuda bilmiyorum
:
annemnde bulanmams mıgdesı abımde kızlarda bulandıdA erkekde bulanmadı dedı dedım aha erkek gelıo zaten %99 erkek hıssedıyordum
ya az az da doymuokı karnım benım 1.68 boyum 64 oldum offff
cok acıkıyorum ya kraker falan yıom gecıstırıyorum arada yogurt sut ıcıyorum bole gacıstırıyorum bazende çok yedıgımde kusucak gıbı oluyorum cok korkuyorum sabah ole oldu kahvaltıda
herkese mutlu sağlıklı bir haftasonu diliyorum
kendinize de bebişinize de iyi bakın...
hayırlı akşamlar...
Selammmmm biz geldiiiiiiiiiiikkkk. Hem deeeee çoookk güzel haberlerleÇok şükür minnağımız iyi teyzeleri 1.03 cm olmuş Kalbi de çok güzel atıyor Kanama alanımız da çok azıcık kalmışş Yatıp dinlenmeye devam, ufak ufak işlerini yapabilirsin fakat çok fazla eğilip kalkmak yok dedi, ilaçlara da devam..1 ay sonraya randevu verdi. İşten ayrıldım işe gitmeği yasakladı
Allahıma binlerce şükür çok stresliydim ama güzel haberlerle geldim. İnşAllah her şey böyle güzel gider. Rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin..
Bu arada doktorum da süper pozitif bir adam,her şeye mükemmel diyor; belim ağrıyo midem bulanmaya başladı çok kötü diyorum harika harika diyor
Tüm fasülyeleri öperiimmmmmmm
Selammmmm biz geldiiiiiiiiiiikkkk. Hem deeeee çoookk güzel haberlerleÇok şükür minnağımız iyi teyzeleri 1.03 cm olmuş Kalbi de çok güzel atıyor Kanama alanımız da çok azıcık kalmışş Yatıp dinlenmeye devam, ufak ufak işlerini yapabilirsin fakat çok fazla eğilip kalkmak yok dedi, ilaçlara da devam..1 ay sonraya randevu verdi. İşten ayrıldım işe gitmeği yasakladı
Allahıma binlerce şükür çok stresliydim ama güzel haberlerle geldim. İnşAllah her şey böyle güzel gider. Rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin..
Bu arada doktorum da süper pozitif bir adam,her şeye mükemmel diyor; belim ağrıyo midem bulanmaya başladı çok kötü diyorum harika harika diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?