Kaynana yarın gidiyo ama benim koca illa pazar gitsin diyo sinir oldum. neyse gitsin de halay çekeriz burda hep berabercanimm gozun aydinnnn cok sevindim ohh be rahatlamissindir biraz gayretlerinle basardin bebisin seninle.evinde bol bol dinlen is onemli degil canim bebisin iyi olsunda:) bu arada kv haber ettin mi iyiyim gidebilirsin diye
hoşgeldınız canım cok sevındım kanamanın azalmasını maşşallah bızde duyduk kalp atışlarımızı bugun çok şükür herşey yolunda bızımde benım bebışde 1.60cm olmuş doktor amcamız bıraz uzun olcak dedı bel agrım benımde vr ama mıdem bulanmıyo
bende cok korkuyorum yaaa cok kılo almaktanbenimde hiç kusucak kadar olmadı acıkınca dürtüyo eleman dio eşimbende senin gibi kreker süt meyve gibi ara öğün yapıyorum bende 1.73 boyunda 83 kg yim hala 1 kg aldımmı şiştimmi bilmiyorum dr bişi demedi zaten toplamda 11-12 kg ye kadar çık dedi yani kibarca 100 le doğuma girme demek istedi
Selammmmm biz geldiiiiiiiiiiikkkk. Hem deeeee çoookk güzel haberlerleÇok şükür minnağımız iyi teyzeleri 1.03 cm olmuş Kalbi de çok güzel atıyor Kanama alanımız da çok azıcık kalmışş Yatıp dinlenmeye devam, ufak ufak işlerini yapabilirsin fakat çok fazla eğilip kalkmak yok dedi, ilaçlara da devam..1 ay sonraya randevu verdi. İşten ayrıldım işe gitmeği yasakladı
Allahıma binlerce şükür çok stresliydim ama güzel haberlerle geldim. İnşAllah her şey böyle güzel gider. Rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin..
Bu arada doktorum da süper pozitif bir adam,her şeye mükemmel diyor; belim ağrıyo midem bulanmaya başladı çok kötü diyorum harika harika diyor
Tüm fasülyeleri öperiimmmmmmm
bende cok korkuyorum yaaa cok kılo almaktan
hadı hayırlı olsun canımmmm cok sevındımmmm kız ıstenmı ayrıldınnnnnn anammmmmmmmmm
benım kocama ceker ınsallah kocam 1.90 boyundahoşgeldınız canım cok sevındım kanamanın azalmasını maşşallah bızde duyduk kalp atışlarımızı bugun çok şükür herşey yolunda bızımde benım bebışde 1.60cm olmuş doktor amcamız bıraz uzun olcak dedı bel agrım benımde vr ama mıdem bulanmıyo
bebiş yolunda herşey mübah kuzummmm çok düşünmeyelim bence kilo konusunu yoksa düşünce gücü ile bile kilo alabiliriz
Kaynana yarın gidiyo ama benim koca illa pazar gitsin diyo sinir oldum. neyse gitsin de halay çekeriz burda hep beraber
Maşşaaallaaaaaaaahhhh koccccaaammaaann olmuş senin minnağın daBizim ki ne etsin anası kısa(1.60) babası kısaaa (1.75) ama yılmayacam yüzme basketbol, gerekirse iki yandan sündürecem çocuğu uzasın diye
Kuzum çok sevindim senin de iyi haberlerle gelmene Rabbim hepsini korusun
benım kocama ceker ınsallah kocam 1.90 boyunda
benımde 7 haftamda 1.05 cm idi
ınsallah canım hersey yolunda olurr...cok korkuyorum bazennn allahım korusun pazartesı gunude benım randevummm ölçüm olucak ozaman herseyı sorucam
maşallah canım senınde ıyıymiş boyu bızde bugun 7+6 yız bızımde babamız uzun ona cekmşız
benım kocama ceker ınsallah kocam 1.90 boyunda
benımde 7 haftamda 1.05 cm idi
ınsallah canım hersey yolunda olurr...cok korkuyorum bazennn allahım korusun pazartesı gunude benım randevummm ölçüm olucak ozaman herseyı sorucam
hosgeldın canım hayırlı olsun ne guzel herkez mutlu haberlerle geldı bugun darısı sana pazartesibizde geldik kizlar ...
Iyi haberlerle dönmüsünuz cok sevindim ..
Benim minigimde gecen hafta 4 mm idi bugun 14mm olmus yavrusum cok sevincliyim .... Kenarlarda cikintilar olusmaya baslamis :)))) allahim sükürler olsun sana
Igne vuran arkadaslar bende sadece iki kere morarma oldu .. Igneyi direk olarak hizlica vurun dedi doktor birde hizlica cekin..
Bacak daha cok morariyormus
aman keseme takmıstım sankı kucuk dıye arastırdımda normal gozukuyor p tesı gene sorucamm dr gıtsem rahatlıcamm of 2 haftadır goremedım :2: keşke benımde babaya cekse yaa uzun olsun ne gzuel maşallah mınıgıne
korkma canım benimmmm rabbim yar ve yardımcımız Allahın zini ile güzel hbrlerle geliceksin p.tesi günü
bende drla tam haftama gore gıdıyorum kı cok sasırdım benım adetler duzensızdır pkodan dolayı ama ılgınc adetımle aynı gıdıyor ultrasyonda da yazıyorçok fazla takma canım kendını strese sokma bebege zarar bende kaç gundur ama kalbı atıyomudur görurmuyum dıye kendımı yedım bıtırdım doktorun odasına gırerken korkudan kalbım yerınden cıkacak gıbıydı çok şükür saglıgımız yerındeymış ultrasonda kap atışını doktr dışa vermeden bebegımın kalbını gösterdı masallah çok guzel atıyodu ya ozamn ıçım rahatladı belkı uzun olur canım ya daha buyuyecekler tam haftamıza göre gıdıyoruz bızde
miğdenin bulanması iyi birşey cnm drlar bunu iyi yorumlar bebeğin sağlıklı geliştirğinin bir sinyaliymiş AMA BU HİÇ MİDESİ BULANMAYANLARIN SAĞLIKSIZ HAMİLELİKLERİ VAR DEMEK DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN bünyeden bünyeye değişen birşey maşşallah güzel hbrlerine gözün aydınnnn benimkide geçen hafta öyleydi anammm büyümüştür 1 haftada daha 30 nisanda görücem kısmetse fasulye halinden koca bebeğe dönüceklerrrr oyy kurban olduğummm
Hadi gözün aydin canim. Eeee yarin artik sahil yürüyüşü yaparsin yavas yavaş :-D pozitifligin herseyi yoluna sokuyor bak tebrik ederim. Fasulyeni öperim :-D
bende cok korkuyorum yaaa cok kılo almaktan
hadı hayırlı olsun canımmmm cok sevındımmmm kız ıstenmı ayrıldınnnnnn anammmmmmmmmm
bende drla tam haftama gore gıdıyorum kı cok sasırdım benım adetler duzensızdır pkodan dolayı ama ılgınc adetımle aynı gıdıyor ultrasyonda da yazıyor
ayy sormaaaaaaa bende o kalp atısı ıcın gıtttıgımde cok fenaydım ellerım buz kesti allahım ya duyamassam dedimm rabbım nasıp ettı ınsallah ılerı zamanlarınıda nasıp eder bize aminnnnnnn
hayırlısı olsun canımmmm hadı bakalım darısı bana ınsallah p tesı gelsede gorsemCanımmm çok teşekkür ederimmEvet kuzum sözleşmeli öğretmenlik yapıyordum. Doktorum 1 ay daha raporla idare edebilir misin dedi en azından 3 ayı dolduralım diye. Ama dedim ben zaten sözleşmeli çalışıyorum 15 gün gitmedim 1 ay da raporla öyle zaten okulun kapanmasına ne kaldı dedim. Ayrıl bebiş için dedi. Eşim de asla gidemezsin dedi Benim de canıma minnet yavrumdan önemli değil hiç bişey. Zaten evde sıkılıyordum şimdi bebişimi büyütürüm göbüşümde
bende tedavı gordum asılama ıle o yuzden heralde aynı gıdıyoruzben tedavı gördugum için adetlerım duzenlıydı canım o yuzden haftamıza göre gıdıyoruz çok şükür amın canım ya
Kızlar dediğim gibi doktorum çok pozitif bir adam. Deodorant parfüm roll-on şampuan vs. zararlı mı şunu yiyim şu faydalı mı diye sorduğum her soruda Serbest kafana göre takıl, rahat ol cevabını aldım.Kalp atışını dakikada kaç atıyor diye sordum. Dakikada 140-180 arası dedi ama ben net rakam sorunca napcan dedi. Cinsiyet tahmin etcem diyince "Sana internet yasak" dedi. Çok fazla bilgi kirliliği var herkes kendi doktoruna inansın dedi. Yoksa bi sonraki reçeteme kızılcık sopası yazacakmış
hayırlısı olsun canımmmm hadı bakalım darısı bana ınsallah p tesı gelsede gorsem
bende tedavı gordum asılama ıle o yuzden heralde aynı gıdıyoruz
ne guzel valla pozıtıf drları sevıyorum benmkıde ole hıcbırseyı yasaklamadı cok sukur hasta degılsın kı dıyor hamılesın sadece dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?