2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canimm gozun aydinnnn cok sevindim ohh be rahatlamissindir biraz gayretlerinle basardin bebisin seninle.evinde bol bol dinlen is onemli degil canim bebisin iyi olsunda:) bu arada kv haber ettin mi iyiyim gidebilirsin diye
Kaynana yarın gidiyo ama benim koca illa pazar gitsin diyo sinir oldum. neyse gitsin de halay çekeriz burda hep beraber

Maşşaaallaaaaaaaahhhh koccccaaammaaann olmuş senin minnağın da Bizim ki ne etsin anası kısa(1.60) babası kısaaa (1.75) ama yılmayacam yüzme basketbol, gerekirse iki yandan sündürecem çocuğu uzasın diye

Kuzum çok sevindim senin de iyi haberlerle gelmene Rabbim hepsini korusun

bende cok korkuyorum yaaa cok kılo almaktan

hadı hayırlı olsun canımmmm cok sevındımmmm kız ıstenmı ayrıldınnnnnn anammmmmmmmmm

hadı hayırlı olsun canımmmm cok sevındımmmm kız ıstenmı ayrıldınnnnnn anammmmmmmmmm

bebiş yolunda herşey mübah kuzummmm çok düşünmeyelim bence kilo konusunu yoksa düşünce gücü ile bile kilo alabiliriz

benım kocama ceker ınsallah kocam 1.90 boyunda
benımde 7 haftamda 1.05 cm idi

bebiş yolunda herşey mübah kuzummmm çok düşünmeyelim bence kilo konusunu yoksa düşünce gücü ile bile kilo alabiliriz

ınsallah canım hersey yolunda olurr...cok korkuyorum bazennn allahım korusun pazartesı gunude benım randevummm ölçüm olucak ozaman herseyı sorucam

ay sorma canım ya içim rahatladmı vala çok şükür bızım babamız uzun ben cokta uzun sayılmam galıba mınnagımızda ondan uzun bu dogup buyüsünlerde uzarlar ozamann

maşallah canım senınde ıyıymiş boyu bızde bugun 7+6 yız bızımde babamız uzun ona cekmşız

maşallah canım senınde ıyıymiş boyu bızde bugun 7+6 yız bızımde babamız uzun ona cekmşız

aman keseme takmıstım sankı kucuk dıye arastırdımda normal gozukuyor p tesı gene sorucamm dr gıtsem rahatlıcamm of 2 haftadır goremedım :2: keşke benımde babaya cekse yaa uzun olsun ne gzuel maşallah mınıgıne

Son düzenleme:
bizde geldik kizlar ...
Iyi haberlerle dönmüsünuz cok sevindim ..
Benim minigimde gecen hafta 4 mm idi bugun 14mm olmus yavrusum cok sevincliyim .... Kenarlarda cikintilar olusmaya baslamis :)))) allahim sükürler olsun sana

Igne vuran arkadaslar bende sadece iki kere morarma oldu .. Igneyi direk olarak hizlica vurun dedi doktor birde hizlica cekin..
Bacak daha cok morariyormus

korkma canım benimmmm rabbim yar ve yardımcımız Allahın zini ile güzel hbrlerle geliceksin p.tesi günü

hosgeldın canım hayırlı olsun ne guzel herkez mutlu haberlerle geldı bugun darısı sana pazartesi

çok fazla takma canım kendını strese sokma bebege zarar bende kaç gundur ama kalbı atıyomudur görurmuyum dıye kendımı yedım bıtırdım doktorun odasına gırerken korkudan kalbım yerınden cıkacak gıbıydı çok şükür saglıgımız yerındeymış ultrasonda kap atışını doktr dışa vermeden bebegımın kalbını gösterdı masallah çok guzel atıyodu ya ozamn ıçım rahatladı belkı uzun olur canım ya daha buyuyecekler tam haftamıza göre gıdıyoruz bızde

bende drla tam haftama gore gıdıyorum kı cok sasırdım benım adetler duzensızdır pkodan dolayı ama ılgınc adetımle aynı gıdıyor ultrasyonda da yazıyor
ayy sormaaaaaaa bende o kalp atısı ıcın gıtttıgımde cok fenaydım ellerım buz kesti allahım ya duyamassam dedimm rabbım nasıp ettı ınsallah ılerı zamanlarınıda nasıp eder bize aminnnnnnn

iyi akşamlar kızceler ve minnak melekleriiiiii mesai biterrrrrr biz giderizzzzzzz kendinize ve minnaklarınıza iyi bakınnnnn öperiz sizi

canımmm teşekkür ederimmmOyyyyy 1 haftada bile kocam oluyolar yerim ben o fasulyeleriiii Midem her bulandığında benimle olduğunu anladım şükürler olsun dedim çoookkk şükürrr

Hadi gözün aydin canim. Eeee yarin artik sahil yürüyüşü yaparsin yavas yavaş :-D pozitifligin herseyi yoluna sokuyor bak tebrik ederim. Fasulyeni öperim :-D

Evet kuzummmm zaten çok pimpirikli bir yapım yoktur genellikle pozitif düşünen biriyim. En baştan hep söyledim ben inanıyorum Rabbim bağışlayacak evladımı diye. Ayetel Kürsileri Salavatları düşürmedim dilimden şükürler olsunnn Kaynanayı postaliyim daaa hemen bi temizlikkkk sonra sahilllll ooohhhhh

Canımmm çok teşekkür ederimm Evet kuzum sözleşmeli öğretmenlik yapıyordum. Doktorum 1 ay daha raporla idare edebilir misin dedi en azından 3 ayı dolduralım diye. Ama dedim ben zaten sözleşmeli çalışıyorum 15 gün gitmedim 1 ay da raporla öyle zaten okulun kapanmasına ne kaldı dedim. Ayrıl bebiş için dedi. Eşim de asla gidemezsin dedi Benim de canıma minnet yavrumdan önemli değil hiç bişey. Zaten evde sıkılıyordum şimdi bebişimi büyütürüm göbüşümde

ben tedavı gördugum için adetlerım duzenlıydı canım o yuzden haftamıza göre gıdıyoruz çok şükür amın canım ya

Kızlar dediğim gibi doktorum çok pozitif bir adam. Deodorant parfüm roll-on şampuan vs. zararlı mı şunu yiyim şu faydalı mı diye sorduğum her soruda Serbest kafana göre takıl, rahat ol cevabını aldım. Kalp atışını dakikada kaç atıyor diye sordum. Dakikada 140-180 arası dedi ama ben net rakam sorunca napcan dedi. Cinsiyet tahmin etcem diyince "Sana internet yasak" dedi. Çok fazla bilgi kirliliği var herkes kendi doktoruna inansın dedi. Yoksa bi sonraki reçeteme kızılcık sopası yazacakmış

hayırlısı olsun canımmmm hadı bakalım darısı bana ınsallah p tesı gelsede gorsem
ben tedavı gördugum için adetlerım duzenlıydı canım o yuzden haftamıza göre gıdıyoruz çok şükür amın canım ya
bende tedavı gordum asılama ıle o yuzden heralde aynı gıdıyoruz

ne guzel valla pozıtıf drları sevıyorum benmkıde ole hıcbırseyı yasaklamadı cok sukur hasta degılsın kı dıyor hamılesın sadece dıyor

hayırlısı olsun canımmmm hadı bakalım darısı bana ınsallah p tesı gelsede gorsem

bende tedavı gordum asılama ıle o yuzden heralde aynı gıdıyoruz

ne guzel valla pozıtıf drları sevıyorum benmkıde ole hıcbırseyı yasaklamadı cok sukur hasta degılsın kı dıyor hamılesın sadece dıyor

Oyyyy inşAllah pazartesi senin de güzel haberlerini alcaz teyzoşu dualarımız seninleeeeee. Ama sen çok evham yapıyosun. Rahat ol minnağına şarkılar söyle. Zor bulduk bu bebekleri haklısın ama şu an bizim bu kaygılarımız onların ilerki yaşamlarında da kaygılı, şüpheci ve gergin bireyler olmasına neden oluyormuş. Bak senin doktorun da ne kadar rahat ooohhhh misss ye iç. şu 3 ayı atlatalım cinsiyetlerimiz de belli olsun alışverişlerle kafamız oyalanır
Doktorumu çok sevdim 1500 civarıymış normal doğum ücretleri. Ben bu doktorum yapsın istiyorum hem doçent hem de Antalyanın en iyi doktorlarından. Bakalım artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…