2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yapımdA OLE ya evhamlıyım cok eşimde kızıo ama elımde deıl ıste hala ınanasım gelmıokı hamıle oldugum
aynen cınsıyerlerını ogrensek su testlerde gecse oh sukur...
docent ve 1.500 çok uygunmuşşş canım yaa ne guzel

Evet kuzu ben de daha çok bekliyodum yatak ücreti vs ile 1600-1700 gibi bişeler dedi sekreterlik.Tam anlamadım ama iyi yine de:44: sağlıkla alalım da yavrularımızı kucağımıza gerisi mühim değil

Filiz86 sagol canim , insallah sende pazartesi güzel haberlerle gelirsin ..

xNeharx belki ayni günlerde dogururuz ( insallah ) senin sat kacti canim.. Sende benim gibi 1 hafta geridendin sanirim dogru hatirliyorsam ??

xNeharx belki ayni günlerde dogururuz ( insallah ) senin sat kacti canim.. Sende benim gibi 1 hafta geridendin sanirim dogru hatirliyorsam ??

ayyy inşAllaaaahhh canımm benim sat 4 şubat ama minnağımız 10 gün geriden geliyo, benim siklusum 30-35 gün, çok geç yumurtluyorum ondan bugün 7+1 iz ama sata göre 8+4 olmalıydık.doktorum her şey normal dedi şüküürrr

selam annecıklerrr. . . . .
mıdem bulanıyoooooooo. . . Benım mınnak cok yaramaaaazzzz :) 5 gundur bısey yıyemıyomm yaaaa. . . Kılo da verıyoruumm. . .varmı ben gıbı olaann?

benimkide 5 subatti , bendede 35 gun ortalamaydi :)) simdilik 7+3 üz :)) cok heycanli ya..sanki ilk hamileligim

Doktora karnimi üstune yatayimmi diye bile sorabildim yani :))) gülümsedi oda ...
Rabbim korusun hepsini evhamim tavan yapmis durumda ..

canım bende ilk pıtptılarımızı 21 martta duymuştum bugün gittigimizde bebişimizide gördük çok şükür.benim doktorum 4 mayısa 2li tarama testi için gün verdi ozaman gidicez birdaha bakalım hayırlısı.

Evet kuzu ben de daha çok bekliyodum yatak ücreti vs ile 1600-1700 gibi bişeler dedi sekreterlik.Tam anlamadım ama iyi yine de:44: sağlıkla alalım da yavrularımızı kucağımıza gerisi mühim değil
İyiymiş canım genede benim çok pahalı ya keşke daha uygun olsa
B]

Saol canım inşallahhh:)

Son düzenleme:

canım benim kese 21.9 mm diye yazıyor ama benim tüp bebek oldugundan biraz ilerden gidiyoruz bilgin olsun.bana kalırsa sen böyle şeylerle artık bebişini üzme bak bebişte kesede büyüme yapmış rabbim evlatlarımızı bize bağışlayacak hep buna inanalım.

her türlü aramızda 1 gün var yaniiii ben de çok heyecanlıydım geçen hafta hiiiçç bişe soramadım bu hafta kağıda not etmiştim hemen onu çıkardım

Canım allahdan umut kesilmez kalbinin atıyor olması bile iyi bişey bol bol dua edip bekliceksin canım herşey allahdan inşallah yavrun hep seinle kalsın
Gözün aydın sabreden derviş muradına ermiş oldu senin ki canım allah tamamına erdirsin çok seindim senin adına

Oh ne güzel haberler geliyor bugün allah tamamına erdirsin canım ben göreli yavrumu 10 gün oldu bir dahaki gitmeme 25 gün var daha nasıl beklicem bilmiyorum :))

her türlü aramızda 1 gün var yaniiii ben de çok heyecanlıydım geçen hafta hiiiçç bişe soramadım bu hafta kağıda not etmiştim hemen onu çıkardım

durumumuz ayni gecen hafta bütün soracaklarimi unuttugum icin bu hafta telefona not ettim , telefonu cikardim orda ordan bakip bakip sordum sinavda gibi:)

burcu_81 sagol canim , su gibi gecsin günlerimiz insallah :)

Son düzenleme:
Mrb bende inşallah kasımda anne olucam Allah'ın izniyle sağlıklı bir hamilelik olur hepimiz için

Nehar seni merak etmiştim hayırlı olsun bugün kontrole giden arkadaşlarımıza ,bakalım darısıbaşımıza ben de ptesi gitcem doktora korkuyorum zor bekledim , kalbi atıyormu..... inş güzel haberlerle geliriz, Filiz de ptesi gidicekmiş

hanimlar merhaba, biz de geldik kontrolden, daha diger mesajlari okumadan yazdim umarim herkes iyidir.

biz Allahima sukurler olsun iyiymisiz :) biliyorsunuz benim icin cok onemli bir randevuydu cunku bunda saglikli cikarsa diger kaybettigim bebegin haftasini gecmis olacaktik. 8 hafta 4 gun regl tarihime gore, boyuna gore 8 hafta 5 gunluk dedi doktor. kalp atimi da iyi sukurler olsun. ikili test icin de ay sonuna randevu verildi.

Evet canımmm bende p.tesi gidicem inş bizde güzel haberlerle gelirizzzzz bende 2 hafta bekledim

Canım hayırlı olsunnn hadi bakalım ne güzel bugun hep mutlu haber aldık inş hep böle gider ıkılı testi 12 haftada yapılıodu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…