Oyyyy inşAllah pazartesi senin de güzel haberlerini alcaz teyzoşu dualarımız seninleeeeee. Ama sen çok evham yapıyosun. Rahat ol minnağına şarkılar söyle. Zor bulduk bu bebekleri haklısın ama şu an bizim bu kaygılarımız onların ilerki yaşamlarında da kaygılı, şüpheci ve gergin bireyler olmasına neden oluyormuş. Bak senin doktorun da ne kadar rahat ooohhhh misss ye iç. şu 3 ayı atlatalım cinsiyetlerimiz de belli olsun alışverişlerle kafamız oyalanır
Doktorumu çok sevdim 1500 civarıymış normal doğum ücretleri. Ben bu doktorum yapsın istiyorum hem doçent hem de Antalyanın en iyi doktorlarından. Bakalım artık hayırlısı
yapımdA OLE ya evhamlıyım cok eşimde kızıo ama elımde deıl ıstehala ınanasım gelmıokı hamıle oldugum
aynen cınsıyerlerını ogrensek su testlerde gecse oh sukur...
docent ve 1.500çok uygunmuşşş canım yaa ne guzel
Filiz86 sagol canim , insallah sende pazartesi güzel haberlerle gelirsin ..
xNeharx belki ayni günlerde dogururuz ( insallah ) senin sat kacti canim.. Sende benim gibi 1 hafta geridendin sanirim dogru hatirliyorsam ??
ayyy inşAllaaaahhhcanımm benim sat 4 şubat ama minnağımız 10 gün geriden geliyo, benim siklusum 30-35 gün, çok geç yumurtluyorum ondan bugün 7+1 iz ama sata göre 8+4 olmalıydık.doktorum her şey normal dedi şüküürrr
canım gözün aydın görmüşsün keseni sonraki yorumunuda okudum iğne vermiş drun birde düşük için progestan verir muhtemelen progestan hormonun düşük olduğu için demiştir düşük riskini iğnelerini olup ilaçlarını olıp daha iyi olucaksın iyi düşün herşey güzel olsun canımmmm güzel duan içinde aminnn
seninle aynı günüz bende 30 martta gördüm pıtpıtlarını 30 nisana randevumuz günler geçmiyo resmen ama eşim pıtpıtlarını cep tldnu ile çekmişti o var elimizde ona bakıp teselli oluyoruz birde gittiğimizde 12 haftada olucak bebiş baya büyümüş görücez o teselli esiyo beni
canım konuyla ilgili pek bi bilgim yok ama bir zararı olmadığını okumuştummm herşey yolunda allahın izniyle
canım geç döllenme olmuştur birde adet silkusune göre değişir içini ferah tut canım benimmm
benimde 2 adet dönemim geçmek üzere ara ara ağrım var ve şişliğimde var göğüslerimden bahsetmiyorum bile
canım ben vajinalden baktırmadım karından 7. haftamda gördük vajinalden de 1 hafta sonra görürsün ama dr garanti olsun die 10 gün demiştir sakin ol stres gebelik için iyi birşey değil allahın izni ile görürsün pıtpıtlarınıda minnakınınnnn
canım stres yapma yukarıdada yazdım sana iğnelerini ve ilaçlarını kullan rabbim yar ve yardımcınız olsun güzel düşün sağlıcakla al bebişini kucağına
İyiymiş canım genede benim çok pahalı ya keşke daha uygun olsa
Evet kuzu ben de daha çok bekliyodum yatak ücreti vs ile 1600-1700 gibi bişeler dedi sekreterlik.Tam anlamadım ama iyi yine de:44: sağlıkla alalım da yavrularımızı kucağımıza gerisi mühim değil
Filiz86 sagol canim , insallah sende pazartesi güzel haberlerle gelirsin ..
B]
Allah sağlıkla kucağına almak nasib etsin inşallah canım.biz hemen hemn aynıyız senin kesenin ölçüsü yazıyor mu ultrason kağıdında.hatta geçen haftaki öçüyü biliyor musun.benim kese 2 hafta geriden geliyormuş,dr kalbi durabiir dedi de.bir karşılaştırmak için sormuştum.
benimkide 5 subatti , bendede 35 gun ortalamaydi :)) simdilik 7+3 üz :)) cok heycanli ya..sanki ilk hamileligim
Doktora karnimi üstune yatayimmi diye bile sorabildim yani :))) gülümsedi oda ...
Rabbim korusun hepsini evhamim tavan yapmis durumda ..
Canım allahdan umut kesilmez kalbinin atıyor olması bile iyi bişey bol bol dua edip bekliceksin canım herşey allahdan inşallah yavrun hep seinle kalsınhiç bir umut vermedi canım.sadece düzeledebilir dedi.aslında göbekten bakıyordu ultrasona ben öbür drun dediğini dedim kalp atışı var mı dedim şimdi alttan bakalım o zaman dedi.alttan baktı evet kalp atışı var ama kese geriden geliyor dedi.geçen gittiğimde bebek 7+1 kese 6+2 idi.bugün bebek 8+0 kese 6+4 olmuş.iki güncük büyümüş.
Gözün aydın sabreden derviş muradına ermiş oldu senin ki canım allah tamamına erdirsin çok seindim senin adınaSelammmmm biz geldiiiiiiiiiiikkkk. Hem deeeee çoookk güzel haberlerleÇok şükür minnağımız iyi teyzeleri 1.03 cm olmuş Kalbi de çok güzel atıyor Kanama alanımız da çok azıcık kalmışş Yatıp dinlenmeye devam, ufak ufak işlerini yapabilirsin fakat çok fazla eğilip kalkmak yok dedi, ilaçlara da devam..1 ay sonraya randevu verdi. İşten ayrıldım işe gitmeği yasakladı
Allahıma binlerce şükür çok stresliydim ama güzel haberlerle geldim. İnşAllah her şey böyle güzel gider. Rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin..
Bu arada doktorum da süper pozitif bir adam,her şeye mükemmel diyor; belim ağrıyo midem bulanmaya başladı çok kötü diyorum harika harika diyor
Tüm fasülyeleri öperiimmmmmmm
bizde geldik kizlar ...
Iyi haberlerle dönmüsünuz cok sevindim ..
Benim minigimde gecen hafta 4 mm idi bugun 14mm olmus yavrusum cok sevincliyim .... Kenarlarda cikintilar olusmaya baslamis :)))) allahim sükürler olsun sana
Igne vuran arkadaslar bende sadece iki kere morarma oldu .. Igneyi direk olarak hizlica vurun dedi doktor birde hizlica cekin..
Bacak daha cok morariyormus
her türlü aramızda 1 gün var yaniiiiben de çok heyecanlıydım geçen hafta hiiiçç bişe soramadım bu hafta kağıda not etmiştim hemen onu çıkardım
Gözün aydın sabreden derviş muradına ermiş oldu senin ki canım allah tamamına erdirsin çok seindim senin adına
Evet canımmm bende p.tesi gidicem inş bizde güzel haberlerle gelirizzzzz bende 2 hafta bekledimNehar seni merak etmiştim hayırlı olsun bugün kontrole giden arkadaşlarımıza ,bakalım darısıbaşımıza ben de ptesi gitcem doktora korkuyorum zor bekledim , kalbi atıyormu..... inş güzel haberlerle geliriz, Filiz de ptesi gidicekmiş
hanimlar merhaba, biz de geldik kontrolden, daha diger mesajlari okumadan yazdim umarim herkes iyidir.
biz Allahima sukurler olsun iyiymisiz :) biliyorsunuz benim icin cok onemli bir randevuydu cunku bunda saglikli cikarsa diger kaybettigim bebegin haftasini gecmis olacaktik. 8 hafta 4 gun regl tarihime gore, boyuna gore 8 hafta 5 gunluk dedi doktor. kalp atimi da iyi sukurler olsun. ikili test icin de ay sonuna randevu verildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?