2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

saol canim! evet o aralar herhalde cunku benim 29 nisana verdiler simdi 8+5 olduguma gore 12nci haftaya denk geliyor tarih

canim benim de geceleri oluyor bas agrisi,dun catladi baya hatta. yoruluyoruz herhalde tum gun ondan mi acaba

Bazen hakim olamıyorum kendime hemen evham yapıyorum.bugunde sürekli gögüslerimi kontrol ettim sanki çok accımıyor niye çok acımıyor diye.keşke çok sık görebilsem bebeğimi ama olmuyor işte.Allah korusun bebeklerimizi.

kuzummmmm teşekkür ederimmm sen de pazartesi güzel haberlerle geleceksin inşAllaaaaaaaaahhhh dualarım seninleeeee

tekmelerini hissedersek bu evhamlarımızın hiç biri kalmaz,çikolata yer tekme bekleriz

canım çok sevindim senin adına.sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.benim haberler iyi değil maalesef.

canim normal bunlar, ben de dun gece kontrol bugun diye ne komplo teorileri yazdim kendimle ilgili gormen gerek,yok az bulandi yok memem acimiyor mmu vs

canim kalp atimi varsa hep umut vardir, ne olur iskence etme kendine.

bu belirsizlik beni öldürecek.oğlum drsen her gün geliyor karnımı öpüyor okula gitmeden kardeşimi öpmeden gidemem deyip merdivenden geri dönüyor yavrucuğum.eşim dersen o kadar çok istiyordu ki,çok üzüldü.hayırlısı olsun artık ama işte bi belli olsa insan kendini böyle her şeye hazırlayamıyor,çünkü daha kalbi atıyor.16mm olmuş bebek.ama kese geçen haftaya göre 2 güncük büyümüş.

ah yavrum ya kiyamam ogluna,Allah nazarlardan saklasin...daha uzulmeyin daha bir sey yok,bak doktor da duzelebilir demis. sen kendine iyi bak,olumlu dusunmeye calis,iyi beslen,dinlen,bol su ic,gerisine hic birimiz bir sey yapamiyoruz ozellikle ilk 3 ayda...kalbi attigi surece hep umut var canim.

Bende seni merak etmistim ..doktor kontrolun nasil gecti ?

iyi değil canım ya.bebek 8 haftalık kese 6+4.kalp atışı normal dedi.ama sıkıntılı bir durum,10 gün sonra gel kalp atışına tekrar bakalım dedi.yine belirsizlikte kaldık.öyle hemen de geçmiyor ki günler.biir de sonra ne olacak onu da sormayı unutmuşum.

bu gün kusmaktan bihal oldum..midem ağrıyo artık..
çok açım ama yiyemiyorum..içtiğim su bile durmuyo
yarın yine seruma gidicem...

kuzummmmm teşekkür ederimmm sen de pazartesi güzel haberlerle geleceksin inşAllaaaaaaaaahhhh dualarım seninleeeee[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

İnşallah canım 11 gün olcak ptesi günü hepimiz ayı durumda oldugumuz için birbirimizi en iyi biz anlıyoruz dimi
Kv den de kurtuluyosun çoooook sevindim ohhhhhhh

tekmelerini hissedersek bu evhamlarımızın hiç biri kalmaz,çikolata yer tekme bekleriz
Bugün ilginç birşey oldu, kuran okurken karnımın sol tarafında seğirme şeklinde hareket oldu dışardan bile görüncek şekilde 2 kere :26:çok şaşırdım hareketini hissetmem için daha çok erken dimi normal bir seğirmedir herhalde.ptesi dr.a gittiğimde bebeğin tam olarak karnımdaki yerini sorcam, bende hep sorcaklarımı unutuyorum , not alcam sorularımı

canım çok sevindim senin adına.sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.benim haberler iyi değil maalesef.

Canım hani dr. 2 hafta sonra kalp atışları durabilir demişti o yandan bu yana ne kadar süre geçti canım, ya bir sürü kese görüntülerine videolarına baktım sanki bebek büyüdükçe daha dar bir kesenin içinde gibi yani normal gibi inşallah öyledir çok zor biliyorum ama pozitif olmaya çalış olmamış bişey için üzülüp de kendini de bebeğini de üzmemeye çalış olur mu muck

Canım hani dr. 2 hafta sonra kalp atışları durabilir demişti o yandan bu yana ne kadar süre geçti canım, ya bir sürü kese görüntülerine videolarına baktım sanki bebek büyüdükçe daha dar bir kesenin içinde gibi yani normal gibi inşallah öyledir çok zor biliyorum ama pozitif olmaya çalış olmamış bişey için üzülüp de kendini de bebeğini de üzmemeye çalış olur mu muck[/QUOTE]

canım üzerinden 1 hafta geçti ve sadece 2 günlük büyümüş kese.o yüzden umudumu yitirdim artık.kürtajdan da korkuyorum,hem de çok korkuyorum.kabullendim artık ama işte bebeğimde hiç bir sağlık sorunu yok,hatta 16mm olmuş,geçen hafta 10,91 mm idi.büyüyor zavallım ama,büyük allahım bilecek artık.

canım üzerinden 1 hafta geçti ve sadece 2 günlük büyümüş kese.o yüzden umudumu yitirdim artık.kürtajdan da korkuyorum,hem de çok korkuyorum.kabullendim artık ama işte bebeğimde hiç bir sağlık sorunu yok,hatta 16mm olmuş,geçen hafta 10,91 mm idi.büyüyor zavallım ama,büyük allahım bilecek artık.[/QUOTE]

Ama sorun olsa hiçmi gerileme olmazdı gelişmesinde , hiçbir sorun yokmuş maşallah, bol bol dua et umudunu yüksek tut, meryem suresi oku El-Mubdi çek. İnş kese de hızla gelişmeye başlar.

Ama sorun olsa hiçmi gerileme olmazdı gelişmesinde , hiçbir sorun yokmuş maşallah, bol bol dua et umudunu yüksek tut, meryem suresi oku El-Mubdi çek. İnş kese de hızla gelişmeye başlar.[/QUOTE]

sağol canım,el mubdi yi çekmek için abdestli olmak gerekiyor mu,bazen aklıma geliyor uykum gelmediğinde falan gözüm kapalı çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…