Evet canımmm bende p.tesi gidicem inş bizde güzel haberlerle gelirizzzzz bende 2 hafta bekledim
Canım hayırlı olsunnn hadi bakalım ne güzel bugun hep mutlu haber aldık inş hep böle gider ıkılı testi 12 haftada yapılıodu dimi
arkadaşlar 3-4 gecedir baş ağrım oluyor benim.gündüz bişey yok gece olunca birden başlıyor,neden acaba.
canim benim de geceleri oluyor bas agrisi,dun catladi baya hatta. yoruluyoruz herhalde tum gun ondan mi acaba
Nehar seni merak etmiştim hayırlı olsun bugün kontrole giden arkadaşlarımıza ,bakalım darısıbaşımıza ben de ptesi gitcem doktora korkuyorum zor bekledim , kalbi atıyormu..... inş güzel haberlerle geliriz, Filiz de ptesi gidicekmiş
Bazen hakim olamıyorum kendime hemen evham yapıyorum.bugunde sürekli gögüslerimi kontrol ettim sanki çok accımıyor niye çok acımıyor diye.keşke çok sık görebilsem bebeğimi ama olmuyor işte.Allah korusun bebeklerimizi.
Selammmmm biz geldiiiiiiiiiiikkkk. Hem deeeee çoookk güzel haberlerleÇok şükür minnağımız iyi teyzeleri 1.03 cm olmuş Kalbi de çok güzel atıyor Kanama alanımız da çok azıcık kalmışş Yatıp dinlenmeye devam, ufak ufak işlerini yapabilirsin fakat çok fazla eğilip kalkmak yok dedi, ilaçlara da devam..1 ay sonraya randevu verdi. İşten ayrıldım işe gitmeği yasakladı
Allahıma binlerce şükür çok stresliydim ama güzel haberlerle geldim. İnşAllah her şey böyle güzel gider. Rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin..
Bu arada doktorum da süper pozitif bir adam,her şeye mükemmel diyor; belim ağrıyo midem bulanmaya başladı çok kötü diyorum harika harika diyor
Tüm fasülyeleri öperiimmmmmmm
Bazen hakim olamıyorum kendime hemen evham yapıyorum.bugunde sürekli gögüslerimi kontrol ettim sanki çok accımıyor niye çok acımıyor diye.keşke çok sık görebilsem bebeğimi ama olmuyor işte.Allah korusun bebeklerimizi.
Buarada nesleecimm senin kontrolünde güzel geçmiş çok sevindim senin adına.
canım çok sevindim senin adına.sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.benim haberler iyi değil maalesef.
canım çok sevindim senin adına.sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.benim haberler iyi değil maalesef.
canim kalp atimi varsa hep umut vardir, ne olur iskence etme kendine.
bu belirsizlik beni öldürecek.oğlum drsen her gün geliyor karnımı öpüyor okula gitmeden kardeşimi öpmeden gidemem deyip merdivenden geri dönüyor yavrucuğum.eşim dersen o kadar çok istiyordu ki,çok üzüldü.hayırlısı olsun artık ama işte bi belli olsa insan kendini böyle her şeye hazırlayamıyor,çünkü daha kalbi atıyor.16mm olmuş bebek.ama kese geçen haftaya göre 2 güncük büyümüş.
Bende seni merak etmistim ..doktor kontrolun nasil gecti ?
kuzummmmm teşekkür ederimmmsen de pazartesi güzel haberlerle geleceksin inşAllaaaaaaaaahhhh dualarım seninleeeee [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Bugün ilginç birşey oldu, kuran okurken karnımın sol tarafında seğirme şeklinde hareket oldu dışardan bile görüncek şekilde 2 kere :26:çok şaşırdım hareketini hissetmem için daha çok erken dimi normal bir seğirmedir herhalde.ptesi dr.a gittiğimde bebeğin tam olarak karnımdaki yerini sorcam, bende hep sorcaklarımı unutuyorum , not alcam sorularımı
tekmelerini hissedersek bu evhamlarımızın hiç biri kalmaz,çikolata yer tekme bekleriz
tekmelerini hissedersek bu evhamlarımızın hiç biri kalmaz,çikolata yer tekme bekleriz
Canım hani dr. 2 hafta sonra kalp atışları durabilir demişti o yandan bu yana ne kadar süre geçti canım, ya bir sürü kese görüntülerine videolarına baktım sanki bebek büyüdükçe daha dar bir kesenin içinde gibi yani normal gibi inşallah öyledir çok zor biliyorum ama pozitif olmaya çalış olmamış bişey için üzülüp de kendini de bebeğini de üzmemeye çalış olur mu muck
canım üzerinden 1 hafta geçti ve sadece 2 günlük büyümüş kese.o yüzden umudumu yitirdim artık.kürtajdan da korkuyorum,hem de çok korkuyorum.kabullendim artık ama işte bebeğimde hiç bir sağlık sorunu yok,hatta 16mm olmuş,geçen hafta 10,91 mm idi.büyüyor zavallım ama,büyük allahım bilecek artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?