2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ama sorun olsa hiçmi gerileme olmazdı gelişmesinde , hiçbir sorun yokmuş maşallah, bol bol dua et umudunu yüksek tut, meryem suresi oku El-Mubdi çek. İnş kese de hızla gelişmeye başlar.

sağol canım,el mubdi yi çekmek için abdestli olmak gerekiyor mu,bazen aklıma geliyor uykum gelmediğinde falan gözüm kapalı çekiyorum.[/QUOTE]

Abdestli olunsa iyi olur Allahın ismi çünkü , yalnız daha önce yazmıştım eşin okuycak işaret parmağını karnına koyarak 10 kez. Tabi sen de çek birde Ya Ragib var oda koruyucu sıfatıymış öyle demekmiş sanırım , meryem suresini okuyamadıgım zamanlar internetten açıp dinliyordum her gün ben de bunları yapmaya çalışıyorum.

hayırlı geceler kızlarr.. masallahh ne güzel bugun güzel haberler var bir sürüü... darısı basıma inş.

kurtlukiraz ben senin bebeğine bişi olacağına inanmıyorum. tüm bu endişelerin bir imtihan ama inşallah büyüyecek o kese.. bebişini kucağına sağlıkla alacaksın inş.

benimde kontrolüm ptesi. inş hayırlı haberler alırımm

canım çok sevindim senin adına.sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.benim haberler iyi değil maalesef.
Canımmm çok üzüldüm yaaa.O kadar çok dua ediyorum ki sana hayırlısıyla bebeğin sağlıkla büyüyecek inşAllahhh

Evet kuzu bizi bizden başkası anlamaz o seyirme bende de oluyo sol tarafımda sanki kelebek kanat çırpıyo gib kv gidiyooooooo nasssssssııııııı mutluyum bi bilsennnn

canım güldürdün beni,sanada çok sevindim bugün.evet ya gelsin tekmeler böyle birden modum düşüveriyor.
ben şimdide canım sıkıldıkça bitter yiyorum.

ooohhhh sütlü ye annesi acı çiklotaaaa yimeeee

GUNDUZ DEVAMLI GİRİP OKUYAMADİM BUGUN TSH TESTLERİM VARDİ , MALESEF TSH BİRAZ YÜKSELMİŞ BAYAGİ CANİM SIKILDI 2 DOKTOR İLE GÖRÜŞEREK İLAC DOZU FALAN AYARLANDİ BUNDAN SONRADA AYDA BİR DEGİL 10 GUNDE BİR BAKİLACAK KANA , ANCAK AKSAM UZERİ KAFAM RAHATLADI O ARA ESİM GELDİ BEN KOS KOS OTURUYORUM HADİ MORAL DEPOLAYALIM DİYE DİSARİ ÇIKARDI VE ANCAK GECEYE KALDİ TEBRİKLER GEC OLDU KUSURA BAKMAYİN

Kirazcigim kalp attıgı müddetçe umut vardır , sen Allah'a teslim et yavrunu hakkında en hayirli karsı o verecektir
Ben evladının kalbi attıgı müddetçe sana umutsuzlugu yasakliyorum , evladinin hayirla kucagina gelmesini Rabb'inden diliyorum Allah'a emanet ol

Tebrikler canim her seyin yolunda olmasi biz kontrol gunu bekleyenleride rahatlatıyor , her kontrolunun sorunsuz gecmesini rabbimden dilerim

mrb kızlar nasılsınız bende doktordan geldım çok şükür bebegımı gördum kalp atışlarımızıda duyduk herşey yyolunda

Bir guzel haber daha , bu gun icimi ferahlattiniz Kizlar , minik atislarin hic dinmesin Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin ...

Canim keseyi görmüşsün tebrik edrim hayirlisi ile kalp atışlarınida haftaya görürsünüz Allah seni ve evladını korusun
Pihtilasma icin ilaclarini ihmal etme , dusuk tehlikesinden korunmak icinde bol bol su iç , dinlen , kendini yoracak isler yapma :)

Berencigim tebrikler beklemelerinin mükafatını alırsın insallah bu sefer , hep boyle guzel haberlerle gel Allah evladını senden hic ayirmasin , icini ferah tut Allah sigin her zaman yannda olacaktır
Bu arada benim muayne ve ikili teste bir haftam kaldi bende vesveseler tavan yapmis durumda ...

Cicek tebrikler kalp atisini duymuşsunuz Allah tamamına erdirsin , ters rahime ilgili tek bildigim dogum ve bebek konusunda bir problem yaratmamalı zaten kotu bir sey olsaydı doktorun uyarıldı

Tebrikler canim bu gun hep guzel haber duyduk , insallah doguma kadar birbirimize guzeql haber veririz , buyuk ihtimalle haftadada kalp atislarini duyarsin :))
Sen ve bebegin Allah'a emanet olun

Oooo bakiyorum her sey yolunda kanama bitmis , is bosverilmis , kaynana sutlanmis , gezme tozuma planları yapılıyor
Demekki doktor hep guzel seyler söylemiş Allah hep boyle yuzunu guldursun guzel planlar yapmayı nasip etsin , senide evladında korusun
Benim çilek senin fasulyeyi oper :))))

Tebrikler Allah tamamına erdirsin endişeler bosunaymis degilmi , Allah bebegini daima korusun sen besle büyüt o yanında olsun , Allah senide bizide umutsuz karamsar bırakmasın

Canim tebrik ederim kontrolün guzel gecmis bundan sonrada hep iyi haberler duymanı yüce Rabb'imden dilerim Allah saglikla sihhatle kucagina vermeyi nasip etsin , hayirli bir evlat olsun sana
İnsallah ikili testtende iyi sonuc alırsın benim az kaldi teste heyecan basladi bile :))

Aaaa eti puffff gelmiş öptüm seni tatlı rüyalar

Bugun anca geldim giriş bölümünde açıklama var :)))
Yeni puff reklamını gordunmu cok guluyorum ve her gordugumde sen geliyorsun aklima bir koli göndereceğim sana :))
Ben seni degil bebisi opuyorum , ay seni ne öpücem bebis varken

Cok saol Puffycigimmm :))) hadi bakalim ilk 2 li test senin sanki, senden guzel haberler alalim ve tum topik oyle devam etsinnn :)))

Umudunu kaybetme canim , banada doktor ilk zamanlar cok seyler söylemisti ben artik kendiliginden düsmesini bekliyordum .. Insallah 10 gün sonra güzel haberlerini aliriz umutsuz olma , hep olumlu düsünmeye calis RABBiMden gelen herseye raziyiz bol bol duani et

Kizlar siz hangi tarafiniza yatiyorsunuz ? Nette bazi sitede sag taraf yada sol taraf farketmez denmis ama bazi doktorlarda sol taraf diyor sizce ?

Neseli , mutlu , guzel bir hafta sonu olsun hepimize , eslerimiz ve bebislerimizle saglık sıhhat icerisinde geçirelim gunümüzü
Ben su TSH icin birazda tekrar kan vermeye gidecegim erken ve ac karnina olmasi gerekiyor (
Bol bol kaynatin ben yokken ...

Cok saol Puffycigimmm :))) hadi bakalim ilk 2 li test senin sanki, senden guzel haberler alalim ve tum topik oyle devam etsinnn :)))

İnsallah guzel haber veririm benim riskim kesin yuksek cikar zaten yas etken , ilk olarak o risk yüzdesini etkileyecektir , ama yaptırmakta fayda var tabi sonuca bakarak cok panik yapmamkta lazim bilinçli ve mantıklı davranmak lazim ama o gun gelince ne yapacagim bende merak ediyorum :))

Kizlar siz hangi tarafiniza yatiyorsunuz ? Nette bazi sitede sag taraf yada sol taraf farketmez denmis ama bazi doktorlarda sol taraf diyor sizce ?

Ben daha cok sola yatiyorum rahmi besleyen kan damarlari soldaymis ama arada sağada donüyorum rahimdeki kan dengesini sağlamak icin

hayırlı sabahlar herkeze..
2li testlerden bahsetmişsiniz kaçıncı haftalarda yapılıyor doktorum bişey söylemedi daha bana...

İnşallah kan değerlerin iyi çıkar ablacım bana ayda bir gel dedi acaba beklemesem gidip yaptırtsam mı 2 haftada bir hamile kalmadan önce dozaşım yükseltilmişti ( birde birşey sorıcam ben ilacımı içmeden sabah erkenden gidip kan veriyorum doktoruma her seferinde sorucam unutuyorum sen nasıl beriyorsun kanı

nasıl gecicek bu gnler die düşünüyorum bende geçsede görsek kuzucuklarımızı

canım gözün aydın sanırım çoğumuz ay sonunu bekleyeceğiz

hayırlı sabahlar herkeze..
2li testlerden bahsetmişsiniz kaçıncı haftalarda yapılıyor doktorum bişey söylemedi daha bana...

günaydın 2li test 12. haftada yapılıyor cnm

Günaydın herkese anneler ve yavruları ben bugün karşı komşumun bebek mevlüdüne gidicem bakayım kopya çekeicem seneye allah nasip ederse bende yapıcam :)) hamile olduğunu görünce çok üzülmüştüm neden ben değilim diye rabim bekletmedi şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…