Ama sorun olsa hiçmi gerileme olmazdı gelişmesinde , hiçbir sorun yokmuş maşallah, bol bol dua et umudunu yüksek tut, meryem suresi oku El-Mubdi çek. İnş kese de hızla gelişmeye başlar.
Canımmm çok üzüldüm yaaa.O kadar çok dua ediyorum ki sana hayırlısıyla bebeğin sağlıkla büyüyecek inşAllahhhcanım çok sevindim senin adına.sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.benim haberler iyi değil maalesef.
Evet kuzu bizi bizden başkası anlamazİnşallah canım 11 gün olcak ptesi günü hepimiz ayı durumda oldugumuz için birbirimizi en iyi biz anlıyoruz dimi
Kv den de kurtuluyosun çoooook sevindim ohhhhhhh
Bugün ilginç birşey oldu, kuran okurken karnımın sol tarafında seğirme şeklinde hareket oldu dışardan bile görüncek şekilde 2 kere :26:çok şaşırdım hareketini hissetmem için daha çok erken dimi normal bir seğirmedir herhalde.ptesi dr.a gittiğimde bebeğin tam olarak karnımdaki yerini sorcam, bende hep sorcaklarımı unutuyorum , not alcam sorularımı
canım güldürdün beni,sanada çok sevindim bugün.evet ya gelsin tekmeler böyle birden modum düşüveriyor.
ben şimdide canım sıkıldıkça bitter yiyorum.
hayırlı geceler kızlarr.. masallahh ne güzel bugun güzel haberler var bir sürüü... darısı basıma inş.
kurtlukiraz ben senin bebeğine bişi olacağına inanmıyorum. tüm bu endişelerin bir imtihan ama inşallah büyüyecek o kese.. bebişini kucağına sağlıkla alacaksın inş.
sağol canım.i
büyük allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.
kızlar şimdi dr dan geldim.bebek bizimle daha evet doğruymuş kese geriden geliyormuş.hatta bu sefer 2 hafta geriden geliyormuş.8. haftama girmişim ama kese 6 haftalıkta kalmış,10 gün sonra gel dedi.kalp atışına bir daha bakalım dedi.şimdi uyumam lazım biraz üzüntüden midem yanıyo çok fena.16 nisana randevu aldım.bakalım artık hayırlısı.bu belirsizlik çok fena bitiriyo beni.:18::18:
kızlar ben geldım mınısımı gordum cok sukur.kontrolumuz guzel gectı.ben kan pıhtılasması ıcın ıgne oluyorum.onu pek beceremıyormusuz.bebegıme faydası olsun sıfa olsun ınsallah benım gobegım morarsada fark etmez.ınsallah hep guzel haberler alırız.gecmısı okumadım.kontrolu olan herkesın allah yardımcısı olsun
mrb kızlar nasılsınız bende doktordan geldım çok şükür bebegımı gördum kalp atışlarımızıda duyduk herşey yyolunda
ben de yağsız içiyordum ama en azından yarım yağlı içmek gerekiyormuş.
inşallah bişey olmaz
kızlar şimdi doktordan geliyorum çok şükür geçen hafta rahim duvarın kalınlaşmıştı,
bu hafta keseni gördük,
haftaya tekrar gel bebişi de görürüz dediiiiiiiiii
5 haftalıkimişim. çok mutlu oldum.
herşey normal dedi.
idrar yolu enfeksiyonum için ne yazık ki amoklavin verdi
inşallah kötü bir etkisi olmaz.
bir de travazol krem verdi.
boğazım tahriş olmuştu rennie duo verdi.
ayrıca bebekler için olan 50 faktörlük la roche posay güneş kremini alabilirsin dedi.
çok mutluyum elhamdülillah Allah'ım hamd-u senalar olsun.
dedim göğüslerimdeki acı azalıyor gibi, çok strese girdim falan...
dedi ki kendini biraz dinlemeyi kes. :)
kızlar burda yazanları okuyunca gerçekten insan deli oluyor.
ayyyyy
kan pıhtılaşması için de risk var dedim, test verdi.
1 saat sonra çıkacak sonuçlar.
doktoru arayıp soracağım
gerekirde trombofili paneli testi yaptırıp iğneye başlamak gerekiyor ama önce sonuçları bekliyeceğim.
elhamdülillah rabbim bu güzel günde çok mutlu ettin beni.
sen sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip et rabbim
rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.
DOKTOR'dan geldikkkk :)
Bebeğim 7+2 günlükmüş :)) Kalp atışını zor da olsa duyduk... Yalnız kızlar sormam gereken bişey var dr rahmin ters arkaya bakıyo dedi ne demekse??? anlamadım. Karından duyamadık kalbini vajinal muayene etti yine duyduk ama zor oldu biraz, siz böyle bişey duydunuz mu? rahmin ters olması ne demek? fikri olan varsa yazsın noluuurrrr...
kızlar dayanamadım bugun baska bır doktora gıttım vajınal ultrsasonda olsa bebegımı gormek ıcın gırcektim ve cok sukur gordum bebegımi kalp atısları ıcın haftaya cuma dedi sizler bebegınızı gordukten ne kadar sonra kalp atısını gordunuz??
Selammmmm biz geldiiiiiiiiiiikkkk. Hem deeeee çoookk güzel haberlerleÇok şükür minnağımız iyi teyzeleri 1.03 cm olmuş Kalbi de çok güzel atıyor Kanama alanımız da çok azıcık kalmışş Yatıp dinlenmeye devam, ufak ufak işlerini yapabilirsin fakat çok fazla eğilip kalkmak yok dedi, ilaçlara da devam..1 ay sonraya randevu verdi. İşten ayrıldım işe gitmeği yasakladı
Allahıma binlerce şükür çok stresliydim ama güzel haberlerle geldim. İnşAllah her şey böyle güzel gider. Rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin..
Bu arada doktorum da süper pozitif bir adam,her şeye mükemmel diyor; belim ağrıyo midem bulanmaya başladı çok kötü diyorum harika harika diyor
Tüm fasülyeleri öperiimmmmmmm
bizde geldik kizlar ...
Iyi haberlerle dönmüsünuz cok sevindim ..
Benim minigimde gecen hafta 4 mm idi bugun 14mm olmus yavrusum cok sevincliyim .... Kenarlarda cikintilar olusmaya baslamis :)))) allahim sükürler olsun sana
Igne vuran arkadaslar bende sadece iki kere morarma oldu .. Igneyi direk olarak hizlica vurun dedi doktor birde hizlica cekin..
Bacak daha cok morariyormus
hanimlar merhaba, biz de geldik kontrolden, daha diger mesajlari okumadan yazdim umarim herkes iyidir.
biz Allahima sukurler olsun iyiymisiz :) biliyorsunuz benim icin cok onemli bir randevuydu cunku bunda saglikli cikarsa diger kaybettigim bebegin haftasini gecmis olacaktik. 8 hafta 4 gun regl tarihime gore, boyuna gore 8 hafta 5 gunluk dedi doktor. kalp atimi da iyi sukurler olsun. ikili test icin de ay sonuna randevu verildi.
Aaaa eti puffff gelmiş öptüm senitatlı rüyalar
iyi değil canım ya.bebek 8 haftalık kese 6+4.kalp atışı normal dedi.ama sıkıntılı bir durum,10 gün sonra gel kalp atışına tekrar bakalım dedi.yine belirsizlikte kaldık.öyle hemen de geçmiyor ki günler.biir de sonra ne olacak onu da sormayı unutmuşum.
Cok saol Puffycigimmm :))) hadi bakalim ilk 2 li test senin sanki, senden guzel haberler alalim ve tum topik oyle devam etsinnn :)))
Kizlar siz hangi tarafiniza yatiyorsunuz ? Nette bazi sitede sag taraf yada sol taraf farketmez denmis ama bazi doktorlarda sol taraf diyor sizce ?
Neseli , mutlu , guzel bir hafta sonu olsun hepimize , eslerimiz ve bebislerimizle saglık sıhhat icerisinde geçirelim gunümüzü
Ben su TSH icin birazda tekrar kan vermeye gidecegim erken ve ac karnina olmasi gerekiyor(
Bol bol kaynatin ben yokken ...
canım bende ilk pıtptılarımızı 21 martta duymuştum bugün gittigimizde bebişimizide gördük çok şükür.benim doktorum 4 mayısa 2li tarama testi için gün verdi ozaman gidicez birdaha bakalım hayırlısı.
hanimlar merhaba, biz de geldik kontrolden, daha diger mesajlari okumadan yazdim umarim herkes iyidir.
biz Allahima sukurler olsun iyiymisiz :) biliyorsunuz benim icin cok onemli bir randevuydu cunku bunda saglikli cikarsa diger kaybettigim bebegin haftasini gecmis olacaktik. 8 hafta 4 gun regl tarihime gore, boyuna gore 8 hafta 5 gunluk dedi doktor. kalp atimi da iyi sukurler olsun. ikili test icin de ay sonuna randevu verildi.
hayırlı sabahlar herkeze..
2li testlerden bahsetmişsiniz kaçıncı haftalarda yapılıyor doktorum bişey söylemedi daha bana...
kızler bu arada gurbetgüzelinin selamı var sizlere çok üzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?