2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

günaydıınnn... hayırdır tsh hormonunda sorun mu var? niye tekrar kan veriyosun canım? benimde var da çok şükür hap kullanıyorum normal şuan :) inşallah seninde normaldir...

Beni değil de bebeği öpcekmiş miş sadece bebeği öpmek istiyosan daha 6 ay beklemelisin cınım yok o kadar beklemeyim diyosan mecbur elin mahkum beni de öpcen
Hahaha izledim reklamı tabi izlerken aklıma sen geliyosun, senin memleket nere kakao değil mi? kakaolusun yaaaa.....
İnş güzel sonuçlarla gelirsin ilaç içmene gerek kalmaz

Merhabalar, beş haftalık hamileyim , İzmir Smyrna da eltim doğum yapmıştı önceden, onun tavsiyesi üzerine muayene için gittik, Ayla Yaradanakul isimli bayan bir doktor var,lütfen bilenler ya da doğumunu bu doktorun gerçekleştirdiği arkadaşlar varsa paylaşsın. Haftaya tekrar gideceğiz ama anlamadığım bana hiç bilgi vermedi, beslenme vs konusunda yönlendirmiyor, acaba henüz erken mi anlamadım ki. Korktum açıkçası. İzmir de olup bilgisi olan arkadaşlar lütfen beni yönlendirin, hangi hastanede hangi doktora gitmeliyim? Teşekkür ediyorum

merhaba arkadaslar, gecen hafta doktorum bir tür mantar oldugumu söyledi. gebelikte yakalanma riski cok fazlaymis. antibiyotik tedavi oluyorum. herkes dikkat etsin...

merhaba arkadaslar, gecen hafta doktorum bir tür mantar oldugumu söyledi. gebelikte yakalanma riski cok fazlaymis. antibiyotik tedavi oluyorum. herkes dikkat etsin...

Geçmiş olsun canım, evet kuru tutmak çok önemli, çok dikkat ediyorum inş sakınan göze çöp batmaz

Geçmiş olsun canım, evet kuru tutmak çok önemli, çok dikkat ediyorum inş sakınan göze çöp batmaz

tatlim bir de el yüz havlunu cok sik degistir. baska tuvaletlere girdiginde cok dikkat et. hamile olmadan önce bisey olmuyordu ama simdi cok daha hassas...ayrica ic camasirlarinizi esininkinide 60 derecede yika..

GÜNAYDIN MAŞALLAH KASIM ANNELERİNE ÇOK GÜZEL HABERLERLE GELMİŞLER.

Bende dün kurtlandım,geçen haftaya göre şiddetli olan mide bulantım daha dayınılır olunca dr a gittim hemen hastanede çalışmanın iyi yanı bu heralde usg elinin altında gibi. çok şükür bebeğim iyi kalb atışını dinledik 8+2 olmuşuz çok pimipirikliyiz.hayırlısıyla şu 12. hafta gelse.

ayyy ne kadar güzel :) bizde geçen hafta keseyi gördük ama kalp atışlarını duyamadık...haftaya gelin dedi hafta başı gitmez bakalım inş sağlıklıdır ve kalp atışlarını duyarız...biraz da kahverengi akıntı şeklinde lekelenmelerim oluyor endişe ediyorum ama inşallah sağlıklıdır bebeğim...

tatlim bir de el yüz havlunu cok sik degistir. baska tuvaletlere girdiginde cok dikkat et. hamile olmadan önce bisey olmuyordu ama simdi cok daha hassas...ayrica ic camasirlarinizi esininkinide 60 derecede yika..

Haklısın peki daha çok dikkat ederiz el-yüz havlusu önemli, wc yide sadece ben kullanıyorum renlikleri 40 da beyazları 60 da yıkıyordum zaten, 90 da yıka diycen sandım cümlenin gelişinden.

masallahh ne güzell. darısı basıma inş.

Günaydınnnn
Kaynana gittiiiiiiiiiiiiiiii
inanmıorum sana ya süper bi düğün havası estirdin neşem geldi walla bitanem gördün mü geçti gitti bulantın nasıl
Haklısın peki daha çok dikkat ederiz el-yüz havlusu önemli, wc yide sadece ben kullanıyorum renlikleri 40 da beyazları 60 da yıkıyordum zaten, 90 da yıka diycen sandım cümlenin gelişinden.

hakkaten ben de 90 dicek sandım

herkese hayırlı gzel bir hafta sonu diliyorum nasılsınız kasım anneleri ben 1 haftadır giremedim sayfa baya ilerlemiş ne var ne yok
bakalım herkes iyidir inşallah geçmişi okuyacak gücüm yok biri özet gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…