Neseli , mutlu , guzel bir hafta sonu olsun hepimize , eslerimiz ve bebislerimizle saglık sıhhat icerisinde geçirelim gunümüzü
Ben su TSH icin birazda tekrar kan vermeye gidecegim erken ve ac karnina olmasi gerekiyor(
Bol bol kaynatin ben yokken ...
Neseli , mutlu , guzel bir hafta sonu olsun hepimize , eslerimiz ve bebislerimizle saglık sıhhat icerisinde geçirelim gunümüzü
Ben su TSH icin birazda tekrar kan vermeye gidecegim erken ve ac karnina olmasi gerekiyor(
Bol bol kaynatin ben yokken ...
günaydın anneler ve minik bebişleri nasılsınız? Bebeğin gelişmesi için neler yiyorsunuz aklıma takıldı :)
merhaba arkadaslar, gecen hafta doktorum bir tür mantar oldugumu söyledi. gebelikte yakalanma riski cok fazlaymis. antibiyotik tedavi oluyorum. herkes dikkat etsin...
Geçmiş olsun canım, evet kuru tutmak çok önemli, çok dikkat ediyorum inş sakınan göze çöp batmaz
GÜNAYDIN MAŞALLAH KASIM ANNELERİNE ÇOK GÜZEL HABERLERLE GELMİŞLER.
Bende dün kurtlandım,geçen haftaya göre şiddetli olan mide bulantım daha dayınılır olunca dr a gittim hemen hastanede çalışmanın iyi yanı bu heralde usg elinin altında gibi. çok şükür bebeğim iyi kalb atışını dinledik 8+2 olmuşuz çok pimipirikliyiz.hayırlısıyla şu 12. hafta gelse.
tatlim bir de el yüz havlunu cok sik degistir. baska tuvaletlere girdiginde cok dikkat et. hamile olmadan önce bisey olmuyordu ama simdi cok daha hassas...ayrica ic camasirlarinizi esininkinide 60 derecede yika..
GÜNAYDIN MAŞALLAH KASIM ANNELERİNE ÇOK GÜZEL HABERLERLE GELMİŞLER.
Bende dün kurtlandım,geçen haftaya göre şiddetli olan mide bulantım daha dayınılır olunca dr a gittim hemen hastanede çalışmanın iyi yanı bu heralde usg elinin altında gibi. çok şükür bebeğim iyi kalb atışını dinledik 8+2 olmuşuz çok pimipirikliyiz.hayırlısıyla şu 12. hafta gelse.
Günaydınnnn
Kaynana gittiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydınnnn
inanmıorum sana ya süper bi düğün havası estirdin neşem geldi walla bitanem gördün mü geçti gitti bulantın nasılGünaydınnnn
Haklısın peki daha çok dikkat ederiz el-yüz havlusu önemli, wc yide sadece ben kullanıyorumrenlikleri 40 da beyazları 60 da yıkıyordum zaten, 90 da yıka diycen sandım cümlenin gelişinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?