2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
:))))))) sana güzel güzel yemekler yapmadımı bebeğim kayınvaliden.

Kuzuuuu yemeği onun olsun istemeeeeemmm. Valla gelmeseydi daha az yorulurdum. Ayıptır söylemesi çok pasaklı biri. Takdir edersin ki yemeklerini de yiyemiyorum. Ben de aksine manyaklık derecesinde titizimdir, o gider gitmez mutfak dolaplarını komple cifledim, eşim çok kızdı ama napayım midem almıyoo

hahahahahahahhaah ay ne kadar güldürdün beni :) hadi gözün aydııınnnnnnnnnnnnn

Saol bacım

kızlar bu surat ifadeleri bende niye çıkmıyor nasıl yapıyorsunuz yaa

söyle yapıosun kulanıcı adının orda profilini aç yanda seçenekleri düzenle war onu aç aşağı in satandart ediör toobar seç kaydet

inanmıorum sana ya süper bi düğün havası estirdin neşem geldi walla bitanem gördün mü geçti gitti bulantın nasıl
Halaya bebeğim halaya bulantım az az devam ediyor ama asıl sorun çok acıkıyorum hiç bişe yiyemiyorum neyse artık moralim düzeldi inşAllah yerim

Hoşgeldin canımmm Biraz fazla kötü haber aldık ama inşAllah son olacak ve bir daha hepimiz güzel haberlerle gelcez

banyoyu bile sana cifletmişti utanmasa ewede gel temizliğe dicek ti ama kurtuldun süpürgesine atladı ve gitti neharixim demi bulantın migrenin nasıl oldu dedim anlamadın

tosunumu gorduk :18::18: masallah cok ıyı kalp atısı da cok ıyı Allahım sen buyuksun bu mutlugu herkese tattır cok guzel bır duyugu esımle agladık yaa sesı duyunca

tosunumu gorduk :18::18: masallah cok ıyı kalp atısı da cok ıyı Allahım sen buyuksun bu mutlugu herkese tattır cok guzel bır duyugu esımle agladık yaa sesı duyunca

mahaşallah bebeğim allahım bana da we tüm isteyenleri naip etsin

Herkese iyi haftasonlariii. 1 haftadir gelemedim. Gecen hafta kipkirmizi bir kanama geldi, dr 1 hafta yatacaksin dedi. Igne , serum vs. Bugun kalp atisi icin gittim binbir korkuyla, veee cok sukur bebegimizin kalp atisini gorduk
Ama gecen haftaki kanamamdan dolayi düşük tehlikesi oldugunu dusunuyor dr um, oyuzden 15 gun daha yatacaksin, sakin oturma ve arabaya binme dedi.
Iste bende durum boyle, bizimki epey nazli cikti anliycaginiz

ayyyy çok sevindim bende hafta başı gidicem kalp atışlarını duymaya inşallah bende senin gibi hayırlı haberlerle dönerim canım

geçmiş olsun canım.tez zamanda toparlarsın inş kendini.doktorunu dinle çok dikkat et kendine.allah yardımcın olsun..

dün kürtaj oldu malesef cnm araştırma sonucunu bekliyor
Ayy simdi senden ogrendim bende, rabbim sabir ve saglik versin insallah gurbetguzeline
ayyyy çok sevindim bende hafta başı gidicem kalp atışlarını duymaya inşallah bende senin gibi hayırlı haberlerle dönerim canım
Ayy canim ben bugun gordum cok sukur orda ziplayan ufak 1,2 mm civarinda bisey goreceksin Allahin izni ile

dün kürtaj oldu malesef cnm araştırma sonucunu bekliyor

aaaaaaa bende okumamışım yaaaa çok üzüldüm bak ,rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimiz sağ salim doğumu yapar bebişlerimizi kucağımıza alırız...

Dikkatli ol o zaman tatlım gerekirse hiç kalkma... Rabbim sana bağışlasın bebeğini

inşallah canım benimm

oooohhhhhhhhhhhhhhhhh yandannnn hadi halaya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…