:))))))) sana güzel güzel yemekler yapmadımı bebeğim kayınvaliden.
hahahahahahahhaahay ne kadar güldürdün beni :) hadi gözün aydııınnnnnnnnnnnnn
kızlar bu surat ifadeleri bende niye çıkmıyor nasıl yapıyorsunuz yaa
Halaya bebeğim halayainanmıorum sana ya süper bi düğün havası estirdin neşem geldi walla bitanem gördün mü geçti gitti bulantın nasıl
herkese hayırlı gzel bir hafta sonu diliyorum nasılsınız kasım anneleri ben 1 haftadır giremedim sayfa baya ilerlemiş ne var ne yok
bakalım herkes iyidir inşallah geçmişi okuyacak gücüm yok biri özet gecsin
Kuzuuuu yemeği onun olsun istemeeeeemmm. Valla gelmeseydi daha az yorulurdum. Ayıptır söylemesi çok pasaklı biri. Takdir edersin ki yemeklerini de yiyemiyorum. Ben de aksine manyaklık derecesinde titizimdir, o gider gitmez mutfak dolaplarını komple cifledim, eşim çok kızdı ama napayım midem almıyoo
Saol bacım
Günaydınnnn
Kaynana gittiiiiiiiiiiiiiiii
tosunumu gorduk :18::18: masallah cok ıyı kalp atısı da cok ıyı Allahım sen buyuksun bu mutlugu herkese tattır cok guzel bır duyugu esımle agladık yaa sesı duyunca
Cnm kac gundur giremedim.neodu gurbetguzeline.yoksa bebisine mi bisey oldu Allah korusunnn:26:
Günaydınnnn
Kaynana gittiiiiiiiiiiiiiiii
söyle yapıosun kulanıcı adının orda profilini aç yanda seçenekleri düzenle war onu aç aşağı in satandart ediör toobar seç kaydet
dün kürtaj oldu malesef cnm araştırma sonucunu bekliyor
tosunumu gorduk :18::18: masallah cok ıyı kalp atısı da cok ıyı Allahım sen buyuksun bu mutlugu herkese tattır cok guzel bır duyugu esımle agladık yaa sesı duyunca
Herkese iyi haftasonlariii. 1 haftadir gelemedim. Gecen hafta kipkirmizi bir kanama geldi, dr 1 hafta yatacaksin dedi. Igne , serum vs. Bugun kalp atisi icin gittim binbir korkuyla, veee cok sukur bebegimizin kalp atisini gorduk
Ama gecen haftaki kanamamdan dolayi düşük tehlikesi oldugunu dusunuyor dr um, oyuzden 15 gun daha yatacaksin, sakin oturma ve arabaya binme dedi.
Iste bende durum boyle, bizimki epey nazli cikti anliycaginiz
Ayy simdi senden ogrendim bende, rabbim sabir ve saglik versin insallah gurbetguzelinedün kürtaj oldu malesef cnm araştırma sonucunu bekliyor
Ayy canim ben bugun gordum cok sukur orda ziplayan ufak 1,2 mm civarinda bisey goreceksin Allahin izni ileayyyy çok sevindimbende hafta başı gidicem kalp atışlarını duymaya inşallah bende senin gibi hayırlı haberlerle dönerim canım
dün kürtaj oldu malesef cnm araştırma sonucunu bekliyor
Herkese iyi haftasonlariii. 1 haftadir gelemedim. Gecen hafta kipkirmizi bir kanama geldi, dr 1 hafta yatacaksin dedi. Igne , serum vs. Bugun kalp atisi icin gittim binbir korkuyla, veee cok sukur bebegimizin kalp atisini gorduk
Ama gecen haftaki kanamamdan dolayi düşük tehlikesi oldugunu dusunuyor dr um, oyuzden 15 gun daha yatacaksin, sakin oturma ve arabaya binme dedi.
Iste bende durum boyle, bizimki epey nazli cikti anliycaginiz
ayyyy çok sevindimbende hafta başı gidicem kalp atışlarını duymaya inşallah bende senin gibi hayırlı haberlerle dönerim canım
Kuzuuuu yemeği onun olsun istemeeeeemmm. Valla gelmeseydi daha az yorulurdum. Ayıptır söylemesi çok pasaklı biri. Takdir edersin ki yemeklerini de yiyemiyorum. Ben de aksine manyaklık derecesinde titizimdir, o gider gitmez mutfak dolaplarını komple cifledim, eşim çok kızdı ama napayım midem almıyoo
Saol bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?