2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
neharcım, bu dönemde insanın yanında biri olmalı amaaaa çok anlayışlı olmalı.en iyi sen bilirsin.bende acayip yalnız takıldım kimse yoktu yanımda:) 1 haftaya Tr ye dönücem annem gelecek 1 hafta yanıma ona istediğimi söylerim.yemekleri kendin yapmak biyandan avantaj dün bir yemek yaptım tamamen kendi mideme göre yağsız salcasız sebze bo,l et sıfır...midem aldı doydum şükür.kayınvalidem normalde her istediğim yemeği yapar ama anneya naz yapmak gibiisi varmı ya çok özledim annemi.

Aaahh ah sorma tatlım ben de kv den sıkıldım yemeklerinden de bide zorla yediriyo midem kötü diyorum anlamıyo. Çok sinir oluyorum benim annem hiç zorlamaz :/ hem de yemekleri çok güzel anneciğiminnn... :/

Annemi özledim yaaa

adına çok sevindim canım..herkezi güldürdün allah da senin yüzünü güldürsün

hep gülelimmmmm

canım benim annem de yurt dışında ona çok ihtiyacım oluyor.

geçmiş olsun canım.tez zamanda toparlarsın inş kendini.doktorunu dinle çok dikkat et kendine.allah yardımcın olsun..

Dikkatli ol o zaman tatlım gerekirse hiç kalkma... Rabbim sana bağışlasın bebeğini
inşallah canım benimm
oooohhhhhhhhhhhhhhhhh yandannnn hadi halaya :))
Cesekika ve cicek cok teşekkür ederim canlarim. Allah hepimize saglikli kolay hamilelik nasibertsin insallah.
ayyyy inşallaaahhhhhhhh kim nasıl bir duygu onu orda görmek
Tatlim daha bi inaiyrsun artik hamile olduguna vekarninda yasayan bir bebek olduguna.
Mesela suan evde yalnizim fakat 2 kisiyiz diyrum kendi kendime.
Sonucta bir evde 2 kalp atiyor, 2 kisiyiz yalanmi

Biliyorum yavrucum senin durumunu, çok zor bir durum.İnşallah en kısa zamanda kendi yuvan olur.Umarım banada aynı şeyi yapmazlar ben sinirliyimdir tutamam kendimi söylerim.ama benim kayınvalidem baya düşüncelidir.ben haftasonları giderim onda bile en sevdiğim seyleri yapar sonra kalanlarıda bana paket yapıp hazırlar bir iki gün yerim diye.ama annemi çok özledim biz çok etli yemek yapmayız onlar eti çok seviyor.bizde kimse aramaz.
benim bir tanıdığımda kv le aynı evde kalıyordu haliyle kendi annesi çok gidemiyordu sıkılıyordu kadıncağız.

canım cok dıkkat et olurmuuuu yat kalkma hıcc benımde geldı ama kahverengı yattım devamlı hıc ıs yapmaa

ayy canım ne guzell annene gıdıceksın ben kaynanamın yemeklerını cok begenırımmmmmm kızlar ordulu karadenız yoresıne aıt yemekler yapıo bayılıyorumm yemek kulturu cok fazla annem pek yemek yapmaz hergünn hergun babam pek sevmıyor sebzeyı

kesinlikle öyledir rabbim bana da duymayı nasip etsin inşallah

kızlar dun ben saaat 10 da uyumusum ve 12 de kalktım yaaaaaa eşim aradı ona uyandım oda utanmasaan 7/24 uyucaksın dıo uykuda cok kılo yapar kalk kalk dıyor :2:
offf evı temızlıcek halım yok hiçç toplıcakta halım yok
neharcımmm kaynanan gıtmısss gozun aydın canımmm
pazartesi gelsede dr gtsem kotu sey duyucam dıye cok korkuyorummmmmm
bılıosunuz benım cok acıkan bır karnım ve uyku duskunlugumden baska belırtı yok

Çok geçmiş olsun Allahım yaşatmasın o korkuyu inş birdaha olmaz , hiçbirimizin. amin

yerim seni yaaaa

ahh canım gurbetlik zor.anne baba gibisi yok şşu hayatta.Allah ayırmasın kimseyi anne babasından.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn aynı bınadayımm ama 1 haftadır yok nerdeyse cok ozledımmm onları tek basıma kalmıs gıbıyım suan koskoca bınada allahtan yengem var abimin eşi oda cok gezıyor neysekı cok ıyı anlasıyoruz ablamlardan bıle cok severımm

ayne bende sen gibiyim canım çok acıkıyorum ve çok uykum geliyor allahtan çalışıyorumda pek uyumaya vaktim kalmıyor ama akıntım geliyor açık kahve renginde korkuyorum bişey olcak die :18: bakalım bu hafta doktora gidicem ne dicek merak ediyorum çok:44:

Bende ptesi gidicem inş. güzel haberlerle geliriz. Ben de gayet iyiyim ya 11 haftalık oluyor bebişim yarın bi dinçlik var üzerimde inş hayra alamettir.

Ne güzel canım çok şanslısın.umreye gitmişlerdi sanıırm, sana hediyeler alıp geri dönerler:) ben annemle aynı binada olsam hiç yemek yapmazdım heralde:)eşimde bayılır annemin yemeklerine.

Haklısın peki daha çok dikkat ederiz el-yüz havlusu önemli, wc yide sadece ben kullanıyorum renlikleri 40 da beyazları 60 da yıkıyordum zaten, 90 da yıka diycen sandım cümlenin gelişinden.

renkli ic camasirlarinida 60 da yika. bozulursa bozuldun emin ol sagligin daha önemli.. su an aldigim antibiyotikler midemi nasil kötü yapti. tamda sevinmistim ne güzel bulantilarim bitti diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…