Ayy simdi senden ogrendim bende, rabbim sabir ve saglik versin insallah gurbetguzeline
Ayy canim ben bugun gordum cok sukur orda ziplayan ufak 1,2 mm civarinda bisey goreceksin Allahin izni ile
neharcım, bu dönemde insanın yanında biri olmalı amaaaa çok anlayışlı olmalı.en iyi sen bilirsin.bende acayip yalnız takıldım kimse yoktu yanımda:) 1 haftaya Tr ye dönücem annem gelecek 1 hafta yanıma ona istediğimi söylerim.yemekleri kendin yapmak biyandan avantaj dün bir yemek yaptım tamamen kendi mideme göre yağsız salcasız sebze bo,l et sıfır...midem aldı doydum şükür.kayınvalidem normalde her istediğim yemeği yapar ama anneya naz yapmak gibiisi varmı ya çok özledim annemi.
adına çok sevindim canım..herkezi güldürdün allah da senin yüzünü güldürsün
neharcım, bu dönemde insanın yanında biri olmalı amaaaa çok anlayışlı olmalı.en iyi sen bilirsin.bende acayip yalnız takıldım kimse yoktu yanımda:) 1 haftaya Tr ye dönücem annem gelecek 1 hafta yanıma ona istediğimi söylerim.yemekleri kendin yapmak biyandan avantaj dün bir yemek yaptım tamamen kendi mideme göre yağsız salcasız sebze bo,l et sıfır...midem aldı doydum şükür.kayınvalidem normalde her istediğim yemeği yapar ama anneya naz yapmak gibiisi varmı ya çok özledim annemi.
geçmiş olsun canım.tez zamanda toparlarsın inş kendini.doktorunu dinle çok dikkat et kendine.allah yardımcın olsun..
Cesekika ve cicek cok teşekkür ederim canlarim. Allah hepimize saglikli kolay hamilelik nasibertsin insallah.Dikkatli ol o zaman tatlım gerekirse hiç kalkma... Rabbim sana bağışlasın bebeğini
inşallah canım benimm
oooohhhhhhhhhhhhhhhhh yandannnnhadi halaya :))
Tatlim daha bi inaiyrsun artik hamile olduguna vekarninda yasayan bir bebek olduguna.ayyyy inşallaaahhhhhhhhkim nasıl bir duygu onu orda görmek
Aaahh ah sorma tatlım ben de kv den sıkıldım yemeklerinden de bide zorla yediriyo midem kötü diyorum anlamıyo. Çok sinir oluyorum benim annem hiç zorlamaz :/ hem de yemekleri çok güzel anneciğiminnn... :/
Annemi özledim yaaa
canım cok dıkkat et olurmuuuu yat kalkma hıcc benımde geldı ama kahverengı yattım devamlı hıc ıs yapmaaHerkese iyi haftasonlariii. 1 haftadir gelemedim. Gecen hafta kipkirmizi bir kanama geldi, dr 1 hafta yatacaksin dedi. Igne , serum vs. Bugun kalp atisi icin gittim binbir korkuyla, veee cok sukur bebegimizin kalp atisini gorduk
Ama gecen haftaki kanamamdan dolayi düşük tehlikesi oldugunu dusunuyor dr um, oyuzden 15 gun daha yatacaksin, sakin oturma ve arabaya binme dedi.
Iste bende durum boyle, bizimki epey nazli cikti anliycaginiz
hep gülelimmmmm
canım benim annem de yurt dışında ona çok ihtiyacım oluyor.
Cesekika ve cicek cok teşekkür ederim canlarim. Allah hepimize saglikli kolay hamilelik nasibertsin insallah.
Tatlim daha bi inaiyrsun artik hamile olduguna vekarninda yasayan bir bebek olduguna.
Mesela suan evde yalnizim fakat 2 kisiyiz diyrum kendi kendime.
Sonucta bir evde 2 kalp atiyor, 2 kisiyiz yalanmi
Herkese iyi haftasonlariii. 1 haftadir gelemedim. Gecen hafta kipkirmizi bir kanama geldi, dr 1 hafta yatacaksin dedi. Igne , serum vs. Bugun kalp atisi icin gittim binbir korkuyla, veee cok sukur bebegimizin kalp atisini gorduk
Ama gecen haftaki kanamamdan dolayi düşük tehlikesi oldugunu dusunuyor dr um, oyuzden 15 gun daha yatacaksin, sakin oturma ve arabaya binme dedi.
Iste bende durum boyle, bizimki epey nazli cikti anliycaginiz
Cesekika ve cicek cok teşekkür ederim canlarim. Allah hepimize saglikli kolay hamilelik nasibertsin insallah.
Tatlim daha bi inaiyrsun artik hamile olduguna vekarninda yasayan bir bebek olduguna.
Mesela suan evde yalnizim fakat 2 kisiyiz diyrum kendi kendime.
Sonucta bir evde 2 kalp atiyor, 2 kisiyiz yalanmi
ahh canım gurbetlik zor.anne baba gibisi yok şşu hayatta.Allah ayırmasın kimseyi anne babasından.
kızlar dun ben saaat 10 da uyumusum ve 12 de kalktım yaaaaaa eşim aradı ona uyandım odautanmasaan 7/24 uyucaksın dıo uykuda cok kılo yapar kalk kalk dıyor :2:
offf evı temızlıcek halım yok hiçç toplıcakta halım yok
neharcımmm kaynanan gıtmısss gozun aydın canımmm
pazartesi gelsede dr gtsem kotu sey duyucam dıye cok korkuyorummmmmm
bılıosunuz benım cok acıkan bır karnım ve uyku duskunlugumden baska belırtı yok
kızlar dun ben saaat 10 da uyumusum ve 12 de kalktım yaaaaaa eşim aradı ona uyandım odautanmasaan 7/24 uyucaksın dıo uykuda cok kılo yapar kalk kalk dıyor :2:
offf evı temızlıcek halım yok hiçç toplıcakta halım yok
neharcımmm kaynanan gıtmısss gozun aydın canımmm
pazartesi gelsede dr gtsem kotu sey duyucam dıye cok korkuyorummmmmm
bılıosunuz benım cok acıkan bır karnım ve uyku duskunlugumden baska belırtı yok
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn aynı bınadayımm ama 1 haftadır yok nerdeyse cok ozledımmm onları tek basıma kalmıs gıbıyım suan koskoca bınada allahtan yengem var abimin eşi oda cok gezıyorneysekı cok ıyı anlasıyoruz ablamlardan bıle cok severımm
soru sordum niye cevap vermiyorsunuz kızlar pek giremiyorum diye ilgilenmiyorsunuz küstüm size
soru sordum niye cevap vermiyorsunuz kızlar pek giremiyorum diye ilgilenmiyorsunuz küstüm size
Haklısın peki daha çok dikkat ederiz el-yüz havlusu önemli, wc yide sadece ben kullanıyorumrenlikleri 40 da beyazları 60 da yıkıyordum zaten, 90 da yıka diycen sandım cümlenin gelişinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?