kızlar dun ben saaat 10 da uyumusum ve 12 de kalktım yaaaaaa eşim aradı ona uyandım odautanmasaan 7/24 uyucaksın dıo uykuda cok kılo yapar kalk kalk dıyor :2:
offf evı temızlıcek halım yok hiçç toplıcakta halım yok
neharcımmm kaynanan gıtmısss gozun aydın canımmm
pazartesi gelsede dr gtsem kotu sey duyucam dıye cok korkuyorummmmmm
bılıosunuz benım cok acıkan bır karnım ve uyku duskunlugumden baska belırtı yok
Ahh canım inan geriye dönüp baktım ama göremedim sorunu.birdaha sor birdaha:)
bebeğin gelişimi için neler yemeliyiz ilk aylarda sizler ne yiyorsunuz demiştim :)
Aşkolsun ben cevap verdim ya
Şuan resmen açım.ama yiyebileceğim birşey yok.canım istemiyor hiç.ben 1 aydır yumurta-peynir-zeytin yemiyorum azönce o geldi aklıma.
bebeğin gelişimi için neler yemeliyiz ilk aylarda sizler ne yiyorsunuz demiştim :)
renkli ic camasirlarinida 60 da yika. bozulursa bozuldun emin ol sagligin daha önemli.. su an aldigim antibiyotikler midemi nasil kötü yapti. tamda sevinmistim ne güzel bulantilarim bitti diye...
Allahim bir de benim istahim kapansa ne olurr..:))
Canım benim öyle deme ya,bir düzene girsin kendini frenlersin.ama ben ne yapayım dışarda soğan görsem midem kalkıyor yemeklerde asla.hamur işlerinde olsa fena.biçok şeyden tiksindim.eşim et yese dişlerini fırçalatıyorum yaklaşmıyorum.eee bebekte büyüyor maşallah üzülüyorum faydalı şeyler yiyemiyorum diye.ceviz aldık duruyor içim kalkıyor resmen.
Amin canim insallah sendende guzel haberler alicaz.kesinlikle öyledirrabbim bana da duymayı nasip etsin inşallah
Allah korusun canim benim hic aklına kotu sey getirme, Allah nasil bir mucize ile bize bu minikleri nasp ettiyse, öylecede korur insallah,kalbini ferah tutkızlar dun ben saaat 10 da uyumusum ve 12 de kalktım yaaaaaa eşim aradı ona uyandım odautanmasaan 7/24 uyucaksın dıo uykuda cok kılo yapar kalk kalk dıyor :2:
offf evı temızlıcek halım yok hiçç toplıcakta halım yok
neharcımmm kaynanan gıtmısss gozun aydın canımmm
pazartesi gelsede dr gtsem kotu sey duyucam dıye cok korkuyorummmmmm
bılıosunuz benım cok acıkan bır karnım ve uyku duskunlugumden baska belırtı yok
Aminn tatlim insallah kimseyi korkutmasin rabbimÇok geçmiş olsun Allahım yaşatmasın o korkuyu inş birdaha olmaz , hiçbirimizin. amin
Sen progestan iciyormusun canim, dr buyuk ihtimal o ilaci verir sanaayne bende sen gibiyim canım çok acıkıyorum ve çok uykum geliyor allahtan çalışıyorumda pek uyumaya vaktim kalmıyorama akıntım geliyor açık kahve renginde korkuyorum bişey olcak die :18: bakalım bu hafta doktora gidicem ne dicek merak ediyorum çok:44:
Ben çıkıyorum şimdilik canlar.Birşeyler yemeğe çalışacağım burda saat 15:30 .bide dklarca düşünüp akşama ne yapacağıma karar vericem.bebişleri çok öpüyorum.Allah a emanetsiniz.
kızlar ben de ilk zamanlarda günde 1 avuç çerez, meyve ve süt içiyodum çok düzenliydi.ama son 1 haftadır yiyemiyorum, sürekli mide bulantım var öyle aşırı değil ama devamlı benimleçok acıkarak sofraya oturuyorum bişeycik yiyemiyorum. sudan bile tiksindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?