2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Afiyet olsun canım benım bende aldım kılo valla ama uzuluyorumda aldım dıye cunku pkoluyum vermek daha zor normal ınsanlardan

sağol canım sen cevap verdin başka arkadaşlarımında fikirlerini almak istemiştim :)
canım valla ben ole duzenlı pek yapmıyorum sadece sabahları peynır domates salatalık yumurta mutlaka yıyorum süt ayran yada yogurt hergun tuketıyorum
aksamlarıda ne yemek yaparsam onu yıyorum :)) oglende corba vs gıbı gecıstırıyorum cevız mutlakaa yıyorum bide

dınlen canım leke gelıyorsa pek yorma kendını
Bende ptesi gidicem inş. güzel haberlerle geliriz. Ben de gayet iyiyim ya 11 haftalık oluyor bebişim yarın bi dinçlik var üzerimde inş hayra alamettir.
canımm ınsallah guzel haberlerle gelırız kacta randevun senin
Ne güzel canım çok şanslısın.umreye gitmişlerdi sanıırm, sana hediyeler alıp geri dönerler:) ben annemle aynı binada olsam hiç yemek yapmazdım heralde:)eşimde bayılır annemin yemeklerine.

evet canım umreye gıttıler ayy kendılerı donsunde annemın 2 cı gıdısı oluyor hedıye ıstemedım hıc annanemı goturdu yaslı oldugu ıcın tek gıdeemezdı baskada oglu kızı goturmedı annemm goturdüüü..fatma anamızın elı ıle peygamber hurması ıstedım sadece
yemek valla yapıyorum cunku dedım ya annem pek yemek yapmaz öle babam pek yemez sebze yanı.. benım eşimse 3 cesıt yemek ıster hergünn ee annemde ayagını kırdı zaten platın vs var o yuzden kıyamam ona zaten ama yapıyr genede ole zor yapılacak seylerı getırıyor :) sabah oglen orda yıyorum zaten

Akşamdan kahvaltı için ayırdığım 2 adet topkekim ortadan kaybolmuş,şoklardayım:))tamam bir tanesini hatırlıyorum eşim yerkende, aradım şimdi ikinci nerde diye "hatırlamıyorum belki gece uyanınca yemişimdir"diyo."ne olmuş gelirken bi kutu alırım" diyo ya ben şimdi yiycektim amaa.gülermisin ağlarmısın:)))))))))))))))

kızlar bebeğim 16m mm olmuş ve geçen hafta kese 16mm idi o zamandan beri 2 günlük büyüme olmuş kesede tahmini günde 1mm büyüdüğüne göre 18 mm falan olmuştur ultrason kağıdında yazmıyor ölçüsü ama.artık size yazamayacağım sizlerin adına çok seviniyorum ama içim eriyor okudukça.keşke diyorum benim böyle oldu ilk çocuğumda hiç bir sorunum olmamıştı,bunda böyle olacağı hiç akjlıma gelmezdi.neyse hepinizi öpüyorum

canım allahtan umut hıcbır zaman kesılmez sen duanı et gerısı rabbıme kalmışş canımm yaa ah elımızden gelen bırsey olsa benımde tedavı ıle oldu ya benımde korkularım cok cok fazla pazartesı gıdıcem oyle korkuyorum kı hıcbırımız ne olucagını bılemeyız rabbıme dua etmekten başka yapıcak hıcbırseyımız yok gıdebılecegın prof falan yokmu ? bır ona gıtsen bu kadar uzun sure beklemesen

Saat 10 da randevum cınım

Merhaba arkadaşlar 2 gün yoktum maşallahınız var. Nasıl gidiyor bebişler ve sizler iyi misiniz?

Gül bence :) Afiyet olsun eşine :)

ya bitanem neden böyle üzüyorsun kenedini Rabbimden umut kesilmez son ana kadar ne mucizeler oluyor. Nasip olmamışsa da düşün mutlaka onun bildiği bizim bilmediğimiz bişey vardır. Dua ediyoum sana nolur üzülme...

Merhaba arkadaşlar 2 gün yoktum maşallahınız var. Nasıl gidiyor bebişler ve sizler iyi misiniz?

Çok şükür tatlım iyiyiyz sen nasılsın_?

Kızlar çok güzel bi hafta sonu kocüşle ufak bi kaçamak yapmaya gidiyoz sizlerde umarım güzel bi hafta sonu geçirirsiniz

Merhaba herkeze umarımherkez iyidır. Canım bende senınle aynı durumdayım beninde rahmım ters arkaya bakıyor . Bunda hiçbir problem yokmuş. Doğuştan olabilyormuş çoğunda %70-80 öne bakar az bir olasılıkta arkaya bakarmış doktor bana doğumdan sonra düzelebiliyormuş ama önemli değil evet bana bakarken doktor biraz zor görüyor.

Benim de tsh 2.94 doktor bıraz yüksek dedi sonra başka bir test daha istedi ona göre ilaç verecekti gerek yok dedi ilerki aylarda yine bakarız dedi çok yüksek mi ilaç kullanmaya gerek yokmu sizcede?

selam..bu haftaki serumumuda aldım :)biraz daha iyiyim şükürler olsun..
4 kiloya yakın kilo vermişim
dr. olur üzülme dedi..
bu arada canım bişey istiyodu ama eşim hasta olursun diye almıyodu..
dr.senin gibi olanlar şundan aşerir diyince gülmeye başladık eşimle
Dr.dan izin çıkınca yedim:) ya canım hep abur cubur istiyo:)

gecmıs olsun canım.. benımde mıgde bulantılarım bugun hat safhada doktor bı bıleklık verdı cok ıyı geldı 3 gundur daha ıyıydım ama dun gece ne olsuysa bı basladı gecmek bılmıo halen daha cok kötu (( evmınde dagınık ama kalkamıorum yerımden halım kalmadı (

Bende ayniyim kizlar bulanti beni mahvediyor , zorda olsa birseyi bulanarak yiyorum doktorum fitil yazdi ama almadim herhangi bi hap yada kimyasal kullanmak istemiyorum

Saat 10 da randevum cınım
Benim 2 bucukta canım:)))

Ay ben yedim dedıgın şeyi:))))) ustune ılık su içtim oh bişey olmadı şimdi geldim valla hep abur cubur aldım bende :)))

Afiyet olsun.benimde canım çok istiyor geçen gün yedim ama yine istiyorum.bulunduğum yerde sevdiğim marka yok birazda eve almak istiyorum ama malesef.anca dışarı çıktığımda..

Bende ayniyim kizlar bulanti beni mahvediyor , zorda olsa birseyi bulanarak yiyorum doktorum fitil yazdi ama almadim herhangi bi hap yada kimyasal kullanmak istemiyorum

birgül banda hap verdı ıstemedım... ama bu bıleklıkler cok ıyı geldı ben 3gundur ıyıyıdım dun aksam yedıgım yemek agır geldı sanırım o yuzden böyleyım tavsıye ederım psibands dıe bı bıleklık eczanelerde var akapuntur noktalarına basınc yapıo azaltıo buyuk oranda

Benim 2 bucukta canım:)))

Ay ben yedim dedıgın şeyi:))))) ustune ılık su içtim oh bişey olmadı şimdi geldim valla hep abur cubur aldım bende :)))

Hmmm hadi bakalım inşallah mutlu haberlerle geliriz çok korkuyorum :18::18::18:
O dediğiniz şeyden ben de yedim herkes anladı herhalde ne oldugunu hahahah.:131: Bugün pazara gittim evimize 10 metre çok iyi geldi, çıkan meyvelerden aldım özlemişiz yahu :125:

yaz meyvelerinin şahıyla ,benim için şah tabi, :) ilk açılışı yaptım ama diğerlerini bekliyorum dört gözle değil 8 gözle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…