Günaydınnnn
Kaynana gittiiiiiiiiiiiiiiii
Afiyet olsun canım benım bende aldım kılo valla ama uzuluyorumda aldım dıye cunku pkoluyum vermek daha zor normal ınsanlardanseninle aynı durumdayız canım.evde olsam bütün gün uyurum herhalde:116: allahtan çalışıyorum.eve gider gitmez biraz uzanıp sonra yemek yiyorum, 9 da da tavuk gibi uyuya kalıyorum çoğunlukla.ve bende aşırı yemek yiyorum daha şimdiden 3 kilo aldım.ammannn bebişim için canım feda onun istediği herşeyi yiyorum
canım valla ben ole duzenlı pek yapmıyorum sadece sabahları peynır domates salatalık yumurta mutlaka yıyorum süt ayran yada yogurt hergun tuketıyorumsağol canım sen cevap verdinbaşka arkadaşlarımında fikirlerini almak istemiştim :)
dınlen canım leke gelıyorsa pek yorma kendınıayne bende sen gibiyim canım çok acıkıyorum ve çok uykum geliyor allahtan çalışıyorumda pek uyumaya vaktim kalmıyorama akıntım geliyor açık kahve renginde korkuyorum bişey olcak die :18: bakalım bu hafta doktora gidicem ne dicek merak ediyorum çok:44:
canımm ınsallah guzel haberlerle gelırız kacta randevun seninBende ptesi gidicem inş. güzel haberlerle geliriz. Ben de gayet iyiyim ya 11 haftalık oluyor bebişim yarın bi dinçlik var üzerimde inş hayra alamettir.
Ne güzel canım çok şanslısın.umreye gitmişlerdi sanıırm, sana hediyeler alıp geri dönerler:) ben annemle aynı binada olsam hiç yemek yapmazdım heralde:)eşimde bayılır annemin yemeklerine.
kızlar bebeğim 16m mm olmuş ve geçen hafta kese 16mm idi o zamandan beri 2 günlük büyüme olmuş kesede tahmini günde 1mm büyüdüğüne göre 18 mm falan olmuştur ultrason kağıdında yazmıyor ölçüsü ama.artık size yazamayacağım sizlerin adına çok seviniyorum ama içim eriyor okudukça.keşke diyorum benim böyle oldu ilk çocuğumda hiç bir sorunum olmamıştı,bunda böyle olacağı hiç akjlıma gelmezdi.neyse hepinizi öpüyorum
Afiyet olsun canım benım bende aldım kılo valla ama uzuluyorumda aldım dıye cunku pkoluyum vermek daha zor normal ınsanlardan
canım valla ben ole duzenlı pek yapmıyorum sadece sabahları peynır domates salatalık yumurta mutlaka yıyorum süt ayran yada yogurt hergun tuketıyorum
aksamlarıda ne yemek yaparsam onu yıyorum :)) oglende corba vs gıbı gecıstırıyorum cevız mutlakaa yıyorum bide
dınlen canım leke gelıyorsa pek yorma kendını
canımm ınsallah guzel haberlerle gelırız kacta randevun senin
evet canım umreye gıttıler ayy kendılerı donsunde annemın 2 cı gıdısı oluyor hedıye ıstemedım hıc annanemı goturdu yaslı oldugu ıcın tek gıdeemezdı baskada oglu kızı goturmedı annemm goturdüüü..fatma anamızın elı ıle peygamber hurması ıstedım sadece
yemek valla yapıyorum cunku dedım ya annem pek yemek yapmaz öle babam pek yemez sebze yanı.. benım eşimse 3 cesıt yemek ıster hergünn ee annemde ayagını kırdı zaten platın vs var o yuzden kıyamam ona zaten ama yapıyr genede ole zor yapılacak seylerı getırıyor :) sabah oglen orda yıyorum zaten
Akşamdan kahvaltı için ayırdığım 2 adet topkekim ortadan kaybolmuş,şoklardayım:))tamam bir tanesini hatırlıyorum eşim yerkende, aradım şimdi ikinci nerde diye "hatırlamıyorum belki gece uyanınca yemişimdir"diyo."ne olmuş gelirken bi kutu alırım" diyo ya ben şimdi yiycektim amaa.gülermisin ağlarmısın:)))))))))))))))
kızlar bebeğim 16m mm olmuş ve geçen hafta kese 16mm idi o zamandan beri 2 günlük büyüme olmuş kesede tahmini günde 1mm büyüdüğüne göre 18 mm falan olmuştur ultrason kağıdında yazmıyor ölçüsü ama.artık size yazamayacağım sizlerin adına çok seviniyorum ama içim eriyor okudukça.keşke diyorum benim böyle oldu ilk çocuğumda hiç bir sorunum olmamıştı,bunda böyle olacağı hiç akjlıma gelmezdi.neyse hepinizi öpüyorum
Merhaba arkadaşlar 2 gün yoktum maşallahınız var. Nasıl gidiyor bebişler ve sizler iyi misiniz?
Kızlar çok güzel bi hafta sonu kocüşle ufak bi kaçamak yapmaya gidiyoz sizlerde umarım güzel bi hafta sonu geçirirsiniz
DOKTOR'dan geldikkkk :)
Bebeğim 7+2 günlükmüş :)) Kalp atışını zor da olsa duyduk... Yalnız kızlar sormam gereken bişey var dr rahmin ters arkaya bakıyo dedi ne demekse??? anlamadım. Karından duyamadık kalbini vajinal muayene etti yine duyduk ama zor oldu biraz, siz böyle bişey duydunuz mu? rahmin ters olması ne demek? fikri olan varsa yazsın noluuurrrr...
Neseli , mutlu , guzel bir hafta sonu olsun hepimize , eslerimiz ve bebislerimizle saglık sıhhat icerisinde geçirelim gunümüzü
Ben su TSH icin birazda tekrar kan vermeye gidecegim erken ve ac karnina olmasi gerekiyor(
Bol bol kaynatin ben yokken ...
selam..bu haftaki serumumuda aldım :)biraz daha iyiyim şükürler olsun..
4 kiloya yakın kilo vermişim
dr. olur üzülme dedi..
bu arada canım bişey istiyodu ama eşim hasta olursun diye almıyodu..
dr.senin gibi olanlar şundan aşerir diyince gülmeye başladık eşimle
Dr.dan izin çıkınca yedim:) ya canım hep abur cubur istiyo:)
gecmıs olsun canım.. benımde mıgde bulantılarım bugun hat safhada doktor bı bıleklık verdı cok ıyı geldı 3 gundur daha ıyıydım ama dun gece ne olsuysa bı basladı gecmek bılmıo halen daha cok kötu(( evmınde dagınık ama kalkamıorum yerımden halım kalmadı (
Benim 2 bucukta canım:)))Saat 10 da randevum cınım
dr. olur üzülme dedi..
dr. olur üzülme dedi..
Bende ayniyim kizlar bulanti beni mahvediyor , zorda olsa birseyi bulanarak yiyorum doktorum fitil yazdi ama almadim herhangi bi hap yada kimyasal kullanmak istemiyorum
Benim 2 bucukta canım:)))
Ay ben yedim dedıgın şeyi:))))) ustune ılık su içtim oh bişey olmadı şimdi geldim valla hep abur cubur aldım bende :)))
Hmmm hadi bakalım inşallah mutlu haberlerle geliriz çok korkuyorum :18::18::18:
O dediğiniz şeyden ben de yedimherkes anladı herhalde ne oldugunu hahahah.:131: Bugün pazara gittim evimize 10 metre çok iyi geldi, çıkan meyvelerden aldım özlemişiz yahu :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?