2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar ben de ekim sonu ya da 1 kasim annesi olacagim insallah. her sabah kalkinca ilk kez okadar eksi ve pis tatla agzimla uyanmadim ilk kez bugun oldu ama. Allaha o kadar sukretttim 1 gunluk bile olsa ii acaba bole devam eder mi 9+6 da birden kesilen oldu mu hic? acaba bulanti ve agiz eksime durumum gecti mi? gaviscon surup kullandim duzenli acep ondan mi nolur bole olanlar yardim etsin..

iyi akşamlar annecikler nasılsınız? bebişlere sağlıklar dilerim

canim daha kesin bir sey olmadan yapma kendine boyle bak,gunah sana da bebegine de..insallah iyi haberler alirsin,bizi habersiz birakma

arkadaşlar makyaj ürünleri özellikle fondoten markası olarak bitkisel güzel bişey almak istiyorum,tavsiyeleriniz lütfen.normalde Max-factor kullanıyordum,cildim hassas en son onda karar kılmıştım.

bende ck korkuyorumm yaa
hayırlısı napalım rabbımden gelen herseye razıyız..
hahaha valla anlamıslardır bende aRKADAS hasta olcam dıyınce hemen anladımmm

arkadaşlar makyaj ürünleri özellikle fondoten markası olarak bitkisel güzel bişey almak istiyorum,tavsiyeleriniz lütfen.normalde Max-factor kullanıyordum,cildim hassas en son onda karar kılmıştım.
max factor sNIRIM PAraben var canım ıcerıgıne bak bır ıstersen bıtkısel bende cok arastırdım bana gratiste kız almanyadan ıthal edılmıs ''balm '' markayı soyledı bıtkıselmıs ıcınde paraben vs yok dedi oldukca pahalı bır bak ısresen

canim ben fondoten kullanmiyorum ve Turkiye'de degilim ama en son Turkiye'deyken eczanede hamilelere ozel mineral bazli makyaj urunleri gormustum. biraz pahalilardi ama hamilelere ozeldiler,sadece eczanelerde satiliyormus,markayi hatirlamiyorum ama

yok mu bilen kizlarr??

canim ben fondoten kullanmiyorum ve Turkiye'de degilim ama en son Turkiye'deyken eczanede hamilelere ozel mineral bazli makyaj urunleri gormustum. biraz pahalilardi ama hamilelere ozeldiler,sadece eczanelerde satiliyormus,markayi hatirlamiyorum ama

Tamam canlar Tr ye dönünce ikisinede bakacağım.bayadır kullanmıyorum bende ama işe giderken bakımlı olmak şart.

yok mu bilen kizlarr??

Canım şikayetin sadece bugun geçmiş belki yarın yine başlayacak pek söyleyecek bişey bulamadım.uzun süre devam etse sonra kesilip uzun süre olmaması gibi bir durum yok anladığım kadarıyla sadece bugun olmuş.bide gaviscon kullanmışsın onun etkisi olabilir kullanmadan ilacın prospectusunu bilmeden ne söylense havada.

Tamam canlar Tr ye dönünce ikisinede bakacağım.bayadır kullanmıyorum bende ama işe giderken bakımlı olmak şart.

almanyada ısen bakabılırsın sızın ordan gelıyormus tr gratıste satılıyordu balm dıye bır marka bende onu almayı dusunuyorum ben makyajı cok sevıyorum bıde malum hıc sıvılce yoktu hamılelıkte sıvılce cıktı kapatmam lasım
gercı eskılerımı kullanıyorum suan ben dr sordum yasaklamadı kullan gecmez bebege dedi

internette fazlasıyla bilgi olduğu için herşeyi düşünmeye başladım:) Ali Ağaoğlunun reklamındaki gibi "bu değil,bu olmaz,,bunların hepsi zararlı" kafasındayım artık ahhh internet ahhh:))))))))

internette fazlasıyla bilgi olduğu için herşeyi düşünmeye başladım:) Ali Ağaoğlunun reklamındaki gibi "bu değil,bu olmaz,,bunların hepsi zararlı" kafasındayım artık ahhh internet ahhh:))))))))

hehe bılemem canım valla ınternete kalsak ahh ahh her daım hastayız ozaman :))
bende cok takıktım bıara aslında hala takıgım ama okadarda abartmamaya calısıyorum sadece ıcınde paraben olmayan seylerı kullanmaya başladım
krem falan suruyorum suan :)

Benim de tsh 2.94 doktor bıraz yüksek dedi sonra başka bir test daha istedi ona göre ilaç verecekti gerek yok dedi ilerki aylarda yine bakarız dedi çok yüksek mi ilaç kullanmaya gerek yokmu sizcede?

Merhaba , benim hipotiroidim var ve 2.gebeligim, ilac kullaniyorum her sabah ac karna, hamileliklrimdede kullandim, TSH 2 nin altinda olursa daha iyi olur, bu durumda ara ara kan testi yaptirmak gerekiyo, yuksekirse destek ilac verilir.. Cok yulsek degil, ama 2nin altinda olursa daha saglikli olur...

merhaba kızlar ben de kasım 15 gibi doğuracağım inşallah .benim ikinci bebeğim olacak.bugün kalp atışlarını gördük ve çok sevindik.ben şu tablodan yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim.link aradım onu da bulamadm bana yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar bacak agrısı cekıyorum gece agrı artıyor ve uyutmuyor bnm bıldıgım 7. aydan sonra baslıyormus sızde bole sıkayetler varmı??

herkese selam..bende bugün kalp atışlarını duydum bebeğimin ve gebelik takvimini yaptım:))artık bende kasım annesiyim diyebilirim sanırım:))takip ettim arara topiği,,benide aranıza alırsanız sevinirim..bu arada topik sahibi gurbetgüzeli arkadaşın durumunuda okudum..üzüntüsünü paylaşıyorum..Allah bidahakini sağ salim nasip etsin inşallah

kızlar bacak agrısı cekıyorum gece agrı artıyor ve uyutmuyor bnm bıldıgım 7. aydan sonra baslıyormus sızde bole sıkayetler varmı??

senle aynı tarihde doğacak bebeklerimiz..inşallah:))

Seni gidi kacak yerini bulmuşsun hemen yasminde gelir artikin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…