kızlar bebeğim 16m mm olmuş ve geçen hafta kese 16mm idi o zamandan beri 2 günlük büyüme olmuş kesede tahmini günde 1mm büyüdüğüne göre 18 mm falan olmuştur ultrason kağıdında yazmıyor ölçüsü ama.artık size yazamayacağım sizlerin adına çok seviniyorum ama içim eriyor okudukça.keşke diyorum benim böyle oldu ilk çocuğumda hiç bir sorunum olmamıştı,bunda böyle olacağı hiç akjlıma gelmezdi.neyse hepinizi öpüyorum
bende ck korkuyorumm yaaHmmm hadi bakalım inşallah mutlu haberlerle geliriz çok korkuyorum :18::18::18:
O dediğiniz şeyden ben de yedimherkes anladı herhalde ne oldugunu hahahah.:131: Bugün pazara gittim evimize 10 metre çok iyi geldi, çıkan meyvelerden aldım özlemişiz yahu :125:
max factor sNIRIM PAraben var canım ıcerıgıne bak bır ıstersen bıtkısel bende cok arastırdım bana gratiste kız almanyadan ıthal edılmıs ''balm '' markayı soyledı bıtkıselmıs ıcınde paraben vs yok dedi oldukca pahalı bır bak ısresenarkadaşlar makyaj ürünleri özellikle fondoten markası olarak bitkisel güzel bişey almak istiyorum,tavsiyeleriniz lütfen.normalde Max-factor kullanıyordum,cildim hassas en son onda karar kılmıştım.
arkadaşlar makyaj ürünleri özellikle fondoten markası olarak bitkisel güzel bişey almak istiyorum,tavsiyeleriniz lütfen.normalde Max-factor kullanıyordum,cildim hassas en son onda karar kılmıştım.
Kizlar ben de ekim sonu ya da 1 kasim annesi olacagim insallah. her sabah kalkinca ilk kez okadar eksi ve pis tatla agzimla uyanmadim ilk kez bugun oldu ama. Allaha o kadar sukretttim 1 gunluk bile olsa ii acaba bole devam eder mi 9+6 da birden kesilen oldu mu hic? acaba bulanti ve agiz eksime durumum gecti mi? gaviscon surup kullandim duzenli acep ondan mi nolur bole olanlar yardim etsin..
bende ck korkuyorumm yaa
hayırlısı napalım rabbımden gelen herseye razıyız..
hahaha valla anlamıslardır bende aRKADAS hasta olcam dıyınce hemen anladımmm
max factor sNIRIM PAraben var canım ıcerıgıne bak bır ıstersen bıtkısel bende cok arastırdım bana gratiste kız almanyadan ıthal edılmıs ''balm '' markayı soyledı bıtkıselmıs ıcınde paraben vs yok dedi oldukca pahalı bır bak ısresen
canim ben fondoten kullanmiyorum ve Turkiye'de degilim ama en son Turkiye'deyken eczanede hamilelere ozel mineral bazli makyaj urunleri gormustum. biraz pahalilardi ama hamilelere ozeldiler,sadece eczanelerde satiliyormus,markayi hatirlamiyorum ama
yok mu bilen kizlarr??
yok mu bilen kizlarr??
Tamam canlar Tr ye dönünce ikisinede bakacağım.bayadır kullanmıyorum bende ama işe giderken bakımlı olmak şart.
yok mu bilen kizlarr??
almanyada ısen bakabılırsın sızın ordan gelıyormus tr gratıste satılıyordu balm dıye bır marka bende onu almayı dusunuyorum ben makyajı cok sevıyorum bıde malum hıc sıvılce yoktu hamılelıkte sıvılce cıktı kapatmam lasım
gercı eskılerımı kullanıyorum suan ben dr sordum yasaklamadı kullan gecmez bebege dedi
internette fazlasıyla bilgi olduğu için herşeyi düşünmeye başladım:) Ali Ağaoğlunun reklamındaki gibi "bu değil,bu olmaz,,bunların hepsi zararlı" kafasındayım artık ahhh internet ahhh:))))))))
Benim de tsh 2.94 doktor bıraz yüksek dedi sonra başka bir test daha istedi ona göre ilaç verecekti gerek yok dedi ilerki aylarda yine bakarız dedi çok yüksek mi ilaç kullanmaya gerek yokmu sizcede?
kızlar bacak agrısı cekıyorum gece agrı artıyor ve uyutmuyor bnm bıldıgım 7. aydan sonra baslıyormus sızde bole sıkayetler varmı??
herkese selam..bende bugün kalp atışlarını duydum bebeğimin ve gebelik takvimini yaptım:))artık bende kasım annesiyim diyebilirim sanırım:))takip ettim arara topiği,,benide aranıza alırsanız sevinirim..bu arada topik sahibi gurbetgüzeli arkadaşın durumunuda okudum..üzüntüsünü paylaşıyorum..Allah bidahakini sağ salim nasip etsin inşallah
senle aynı tarihde doğacak bebeklerimiz..inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?