2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

evet yakınız cnm umarım nasıp olur hepimize anne olmak :) kalp atıslarını ben henuz duymadım ama bebegı gordum doktor kucuk henuz dedi sen vajınal ultrasonlamı gordun ustten ultrasonlamı cnm ?

Seni gidi kacak yerini bulmuşsun hemen yasminde gelir artikin:)))

adını yazdırmış bile oo:))
evet yakınız cnm umarım nasıp olur hepimize anne olmak :) kalp atıslarını ben henuz duymadım ama bebegı gordum doktor kucuk henuz dedi sen vajınal ultrasonlamı gordun ustten ultrasonlamı cnm ?
bu ikincisi vajinal baktı...bundan sonra pelvik bakar dedi hemşire..bacak ağrıların kasılma kramp şeklindeysen magnezyum eksikli diye biliyorum...banada verdi magnexzyum

Son düzenleme:
adını yazdırmış bile oo:))

bu ikincisi vajinal baktı...bundan sonra pelvik bakar dedi hemşire..bacak ağrıların kasılma kramp şeklindeysen magnezyum eksikli diye biliyorum...banada verdi magnexzyum

Bak sen Şu yasoo'şa senden hızlı davranmış:))

Merhabalar bende Haziran annesiyim öyle bı ziyaretinize gelmiştim bı tanıdığa rastladım şimdilik buralardayim:)))))

kızlar bacak agrısı cekıyorum gece agrı artıyor ve uyutmuyor bnm bıldıgım 7. aydan sonra baslıyormus sızde bole sıkayetler varmı??

bende ya cıldırıorum uyku falan kalmadı bu yuzden romatızmadır falan dıe dusundum ben acaba hamılelıktenmı :O

Bilmiyorumki canim acaba bizim burdada varmi ben almanyada yasiyorum .. Artik dört gözle 12. haftayi bekliyorum bi umut belki azalir diye , hic birseyden tad almaz oldum uyusamda etki etmiyor gecenin 3 ünde ayaktayim

Canim ne güzel iste belki bidaha gelmez zaten 12. haftada bitiyor diyolar .. Bu arada seninle hemen hemen ayniyiz galiba

BU SABAH YİNE TSH İLE İGİLİ DOKTOR İŞLERİYLE UGRASTİM, TSH DAHADA YÜKSELMİŞ YENİ KAN TESTİNE GÖRE TABİ BAYAGİ BİR CANİM SİKİLDİ , BEN UZULUNCE ESİM ALDİ BENİ RANDEVUMUZ OLMAMASINA RAGMEN 3 YİLLİK ENDOKRONOLUGUMA GOTURDU RANDEVULARI TAMAMEN DOLU OLMASINA RAGMEN BENİ HEMEN KABUL ETTİ, BİRAZ YUKSEK TSH AMA DOKTOR BEBEGİN ETKİLEMEZ AMA BOYLE ÜZÜLÜRSEN STRES HORMONLARIN YUKSELİR BEBEĞİ TSH YÜKSEKLİĞİNDEN DAHA COK ÜZER DEDİ. COK GÜVENİRİM DOKTORUMA KİZLAR UZUNTU VE ENDİSE STRES HORMONLARINI YUKSELTİP BEBEGE ZARAR VERİYORMUŞ NE OLUR HEPİMİZ DİKKAT EDELİM. İLAC DOZUM TEKRAR DÜZENLENDİ İNSALLAH YOLUNA GİRECEKTİR :))
BUGUN DOGUM GUNUMDU HAFTALARDIR EVDEYİM DİYE ÖĞLEDEN SONRA ALIŞVERİŞE GOTURDU ESİM NE İSTERSEN AL DEDİ VE TUM ACISINI CİKARDİM EVDE OTURDUĞUM GUNLERİN AMA COK DİKKAT EDİP YORULMAYARAK :))
BU ARADA KADİKOYDE BİR BEBEK PARTİ EVİ BULDUM , BEBEK DOGUM , DİS GUNU , YAS GUNU MLZ.SATİYOR , BEBEK ŞEKERLERİ , SÜSLERİ FALAN İNSALLAH BURALARAN ALIŞVERİŞ EDECEĞİMİZ GUNLER GELİR

canim olmasi gereken degerimiz 2.5 , benim 3 Mart degerim 2.71 ilac dozu ayarlandi düşmesi gerekiyordu , 3 Nisan degerim 3.71 ilac dozu ayarlandi , bir doktor arkadasim birde baska yerde test yaptır belki bir onceki test hatalidir dedi 6 Nisan degerim 5.34
Endokronologumu gittim oturdu açıklama yapti 5 yuksek ama tehlikeli degil ama ideali 2.5 su andaki deger bbege zarar vermemiştir ama kontrol altında tutmak lazim dedi ilac dozunu tekrar ayarladi.
Ayni doktor arkadaim akil vermisti ben 10-15 günde bir test yapayimmi diye sordum , her gun test yapsan deger farkli cikar kafanda karışır , yaptigin stres tsh degerindn daha fazla zarar verir bebege ayda bir kez yaptıracaksın diyede fircaladi :))
Kan vermeden once en az 8 saat açlığımız olacak ( ben en son gece 12 d birşeyi yiyip iciyorum ) erkenden kan verilecek ve ilac alınmayacak , yani doğrusunu yapiyorsun icin rahat olsun

günaydıınnn... hayırdır tsh hormonunda sorun mu var? niye tekrar kan veriyosun canım? benimde var da çok şükür hap kullanıyorum normal şuan :) inşallah seninde normaldir...

Troidlerim yok tamami alındı 3 yil once :))
İlac kullanmama ragmen yükselme var siki takip yapıyoruz iste , ayda bir mutlaka kontrol yaptırıp ilac dozu ayarlatmak lazim aklinda bulunsun :))

Seni kaçışın öpsün ben 6 ay bekleyip taze taze yanak öpeceğim
Ne ilac içmemesi dibine vurdum ilacın o kadar yani ama bu tür ilaçların faydası var zararı yok yırtıyorum yani :))
İyi ki doğdunn puffyy ablaaaa doğum günün kutlu olsunnnnnİyi haberlerle gel

tosunumu gorduk :18::18: masallah cok ıyı kalp atısı da cok ıyı Allahım sen buyuksun bu mutlugu herkese tattır cok guzel bır duyugu esımle agladık yaa sesı duyunca

Hayirli olsun canim Allah tamamına erdirsin

Ayni durumu ben de yasadim gecmis olsun bol bol dinlen , sicak suyla banyo yapma ve uzun sure sicak dusta kalma , mutlaka bol su iç Allah'a emanet olun

Benim de tsh 2.94 doktor bıraz yüksek dedi sonra başka bir test daha istedi ona göre ilaç verecekti gerek yok dedi ilerki aylarda yine bakarız dedi çok yüksek mi ilaç kullanmaya gerek yokmu sizcede?

Benim jinekologum 2.5 altında olmalı diyor ama endokronologum cok yükselmediikten ve uzun sure yuksek kalmadiktan sonra sorun olmaz diyor seninki normal gozukuyor ama mutlaka ayda bir TSH baktir cunku hamilelikte TSH yükselirmiş.
Birde bu ısı jinekologlar bilmiyor malesef uzmanı endokronologlar aslinda her hamile gitmeli bu doktorlara oyle tavsiyeler veriyorlarki cunku isleri hormonlar ve hamilelikteki hormon durumlarıni iyi biliyorlar.
Sen icini ferah tut ama istersen bir endokronolagada görün derim benimki medipolde gayrette iyi bir doktor
Bu arada 2. Aydan itibaren bizim minisleri kendi HORMONLARINI üretiyormuş doktrum soyledi.

arkadaşlar makyaj ürünleri özellikle fondoten markası olarak bitkisel güzel bişey almak istiyorum,tavsiyeleriniz lütfen.normalde Max-factor kullanıyordum,cildim hassas en son onda karar kılmıştım.

canim ben hamile kalmadan once de mineral makyaj kullaniyordum cunku cildi yaslandirmiyor ve degorme etmiyo hic bir kimyasal olmadıgı icin hic sakıncası yok ve hatta yikamadanda yatsan problem olmuyor en buyuk özelliği hava aldırması.
Eczanelerde satılıyor benim kullandigim marka Jane İredale

Canim bir önceki yazımda unutmuşum nazik tebriğin icin cok tesekkuler cok ince bir davranış cok teşekkur ederim :)))
Allah hepimize bebeklerimizle once karında sonra kucakta nice yas gunleri gecirmeyi nasip etsin .

herkese gunaydin

Pufy68 dogum günuün kutlu olsun canim.. Insallah bebisinle nice güzel yaslara..
Bende klinigin hormon bölümünde takipteyim yine kan aldilar bu cuma ölcmek icin .. Bana ac karnina gelme ilacinida al dediler , birdaha sorayim birdahaki sefere :)
Gecmis olsun cok cok, ab su hormonlar bizi mahvediyor .. SIkInti etme kendine hemen duzene girer insallah .
Bende tansiyon sorunu yasiyorum her sefer panik halinde gittigim icin ..
Dedigin gibi beynimizi rahatlatmamiz gerekiyor biraz :)) alisverisle en iyisni yapmisin , güle güle giyin aldiklarini ..

Neslee82 iyi haberlerle gelmisin sende insallah yüzlerimiz hep böyle güler ..

Aramiza yeni gelen arkadadlar olmus , insallah hepimize güzel güzel dogumkar bebrklerimize kavusmak nasip olur ..

Geceleri karnim cok acikiyor ne yiyecegimi sasiriyorum , oglumda 59 kiloyla sadece 9 kilo alip dogum yapmistim , bu sefer daha cok olacak gibi .. Eimegi cok tuketmeye basladim .. Gece mönüsü icin fikirlerinize acigim :)

troid ilacini al veya alma demediler olacakti :) . Kahvaltidan yarim saat once alindigi icin ben ilaci alip gittim .bunu soylemem gerek kontrolde unutup sormadim tekrardan.

Son düzenleme:
Gunaydin, tunaydin arkadaslar, herkese iyi pazarlar, dr banA dusuk olmasin diye 15 gun yatis verdi, cok sıkılıyorum ama yapacak bisey yok.
Insallah herkescok iyidir

Canimmmm hosgeldin kuşum
Ben hamileligimin ertesigunu hemen abone oldum buraya
Seni gidi kacak yerini bulmuşsun hemen yasminde gelir artikin:)))

Geldim bileee

troid ilacini al veya alma demediler olacakti :) . Kahvaltidan yarim saat once alindigi icin ben ilaci alip gittim .bunu soylemem gerek kontrolde unutup sormadim tekrardan.

iyi haftasonları arkadaşlar bende gebeliğimin 7. haftasındayımda selayhus arkadaşım bende troid hastasıyım ilacı kahvaltıdan yarım saaut önce alıyorum doktora sordum dün bi sakıncası yok dedi hatta ben çok küçük dozda alıyodum artıralım dedi.. hashimato hastasıyım ben

İyi pazarlar kızlaarr Dün akşamdan beri gaz sancısından ölüyorum, zaten gaz problemim hep vardı Canım da hiç bişe istemiyo her şeyden tiksinir oldum bebeğimi hiç iyi besleyemiyormuşum gibi geliyor, balık yemem lazım ama 2 haftadır hiçç yemedim görmek dahi istemiyorumm

bende öyle her sabah yumurta yerdim mutlaka ama şimdi hiç görmek istemiyorum sütte içemiyorum şu ilk trimester dönemi bi atlatsak hayırlısıyla toparlarız inş. bebişler bizim depomuzda yiyo sıkma canını onlar besleniyo Allahın izniyle ama inşallah uzun sürmez tabi..

1 gün arası varmış bebişlerimizinn ama bende bahsettiğin şeyler hiç olmadı şuanda hiç bir belirti yok Allah kolaylık versin valla

insallah sende sag salim alirsin yavrunu kucagina
Sagol canim hapin sakincasi olmadigini biliyorum aksine dûzende tutulmasi gerekiyor troidlerin .. Gecen kontrolumde yine ölctüler ,bana ac gelme deyince bende ilacida yuttum tedirginligim o yüzden , degerleri etkiler sanirim hapi yutup kan verince ???

Kizlar insallah bulantilariniz cabucak gecerde agiz tadiyla yiyebilirsiniz .benim sadece sabah biraz bulaniyor sonra geciyor. Ben baligi oldum olasi yiyemiyorum ( etide öyle .. insallah baska seylerden güzelce besleniyordur yavrum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…