herkese selam..bende bugün kalp atışlarını duydum bebeğimin ve gebelik takvimini yaptım:))artık bende kasım annesiyim diyebilirim sanırım:))takip ettim arara topiği,,benide aranıza alırsanız sevinirim..bu arada topik sahibi gurbetgüzeli arkadaşın durumunuda okudum..üzüntüsünü paylaşıyorum..Allah bidahakini sağ salim nasip etsin inşallah
senle aynı tarihde doğacak bebeklerimiz..inşallah:))
Seni gidi kacak yerini bulmuşsun hemen yasminde gelir artikin:)))
bu ikincisi vajinal baktı...bundan sonra pelvik bakar dedi hemşire..bacak ağrıların kasılma kramp şeklindeysen magnezyum eksikli diye biliyorum...banada verdi magnexzyumevet yakınız cnm umarım nasıp olur hepimize anne olmak :) kalp atıslarını ben henuz duymadım ama bebegı gordum doktor kucuk henuz dedi sen vajınal ultrasonlamı gordun ustten ultrasonlamı cnm ?
adını yazdırmış bile oo:))
bu ikincisi vajinal baktı...bundan sonra pelvik bakar dedi hemşire..bacak ağrıların kasılma kramp şeklindeysen magnezyum eksikli diye biliyorum...banada verdi magnexzyum
kızlar bacak agrısı cekıyorum gece agrı artıyor ve uyutmuyor bnm bıldıgım 7. aydan sonra baslıyormus sızde bole sıkayetler varmı??
bende ya cıldırıorum uyku falan kalmadı bu yuzden romatızmadır falan dıe dusundum ben acaba hamılelıktenmı :O
Bilmiyorumki canim acaba bizim burdada varmi ben almanyada yasiyorum .. Artik dört gözle 12. haftayi bekliyorum bi umut belki azalir diye , hic birseyden tad almaz oldum uyusamda etki etmiyor gecenin 3 ünde ayaktayimbirgül banda hap verdı ıstemedım... ama bu bıleklıkler cok ıyı geldı ben 3gundur ıyıyıdım dun aksam yedıgım yemek agır geldı sanırım o yuzden böyleyım tavsıye ederım psibands dıe bı bıleklık eczanelerde var akapuntur noktalarına basınc yapıo azaltıo buyuk oranda
Kizlar ben de ekim sonu ya da 1 kasim annesi olacagim insallah. her sabah kalkinca ilk kez okadar eksi ve pis tatla agzimla uyanmadim ilk kez bugun oldu ama. Allaha o kadar sukretttim 1 gunluk bile olsa ii acaba bole devam eder mi 9+6 da birden kesilen oldu mu hic? acaba bulanti ve agiz eksime durumum gecti mi? gaviscon surup kullandim duzenli acep ondan mi nolur bole olanlar yardim etsin..
İnşallah kan değerlerin iyi çıkar ablacım bana ayda bir gel dedi acaba beklemesem gidip yaptırtsam mı 2 haftada bir hamile kalmadan önce dozaşım yükseltilmişti( birde birşey sorıcam ben ilacımı içmeden sabah erkenden gidip kan veriyorum doktoruma her seferinde sorucam unutuyorum sen nasıl beriyorsun kanı
günaydıınnn... hayırdır tsh hormonunda sorun mu var? niye tekrar kan veriyosun canım? benimde var da çok şükür hap kullanıyorum normal şuan :) inşallah seninde normaldir...
Beni değil de bebeği öpcekmiş mişsadece bebeği öpmek istiyosan daha 6 ay beklemelisin cınım yok o kadar beklemeyim diyosan mecbur elin mahkum beni de öpcen
Hahaha izledim reklamı tabi izlerken aklıma sen geliyosun, senin memleket nere kakao değil mi? kakaolusun yaaaa.....
İnş güzel sonuçlarla gelirsin ilaç içmene gerek kalmaz
İyi ki doğdunn puffyy ablaaaa doğum günün kutlu olsunnnnnİyi haberlerle gel
tosunumu gorduk :18::18: masallah cok ıyı kalp atısı da cok ıyı Allahım sen buyuksun bu mutlugu herkese tattır cok guzel bır duyugu esımle agladık yaa sesı duyunca
Herkese iyi haftasonlariii. 1 haftadir gelemedim. Gecen hafta kipkirmizi bir kanama geldi, dr 1 hafta yatacaksin dedi. Igne , serum vs. Bugun kalp atisi icin gittim binbir korkuyla, veee cok sukur bebegimizin kalp atisini gorduk
Ama gecen haftaki kanamamdan dolayi düşük tehlikesi oldugunu dusunuyor dr um, oyuzden 15 gun daha yatacaksin, sakin oturma ve arabaya binme dedi.
Iste bende durum boyle, bizimki epey nazli cikti anliycaginiz
Benim de tsh 2.94 doktor bıraz yüksek dedi sonra başka bir test daha istedi ona göre ilaç verecekti gerek yok dedi ilerki aylarda yine bakarız dedi çok yüksek mi ilaç kullanmaya gerek yokmu sizcede?
arkadaşlar makyaj ürünleri özellikle fondoten markası olarak bitkisel güzel bişey almak istiyorum,tavsiyeleriniz lütfen.normalde Max-factor kullanıyordum,cildim hassas en son onda karar kılmıştım.
bende ya cıldırıorum uyku falan kalmadı bu yuzden romatızmadır falan dıe dusundum ben acaba hamılelıktenmı :O
Canimmmm hosgeldin kuşumherkese selam..bende bugün kalp atışlarını duydum bebeğimin ve gebelik takvimini yaptım:))artık bende kasım annesiyim diyebilirim sanırım:))takip ettim arara topiği,,benide aranıza alırsanız sevinirim..bu arada topik sahibi gurbetgüzeli arkadaşın durumunuda okudum..üzüntüsünü paylaşıyorum..Allah bidahakini sağ salim nasip etsin inşallah
Seni gidi kacak yerini bulmuşsun hemen yasminde gelir artikin:)))
troid ilacini al veya alma demediler olacakti :) . Kahvaltidan yarim saat once alindigi icin ben ilaci alip gittim .bunu soylemem gerek kontrolde unutup sormadim tekrardan.
İyi pazarlar kızlaarrDün akşamdan beri gaz sancısından ölüyorum, zaten gaz problemim hep vardı Canım da hiç bişe istemiyo her şeyden tiksinir oldum bebeğimi hiç iyi besleyemiyormuşum gibi geliyor, balık yemem lazım ama 2 haftadır hiçç yemedim görmek dahi istemiyorumm
İyi pazarlar kızlaarrDün akşamdan beri gaz sancısından ölüyorum, zaten gaz problemim hep vardı Canım da hiç bişe istemiyo her şeyden tiksinir oldum bebeğimi hiç iyi besleyemiyormuşum gibi geliyor, balık yemem lazım ama 2 haftadır hiçç yemedim görmek dahi istemiyorumm
iyi haftasonları arkadaşlar bende gebeliğimin 7. haftasındayımda selayhus arkadaşım bende troid hastasıyım ilacı kahvaltıdan yarım saaut önce alıyorum doktora sordum dün bi sakıncası yok dedi hatta ben çok küçük dozda alıyodum artıralım dedi.. hashimato hastasıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?