insallah sende sag salim alirsin yavrunu kucagina
Sagol canim hapin sakincasi olmadigini biliyorum aksine dûzende tutulmasi gerekiyor troidlerin .. Gecen kontrolumde yine ölctüler ,bana ac gelme deyince bende ilacida yuttum tedirginligim o yüzden , degerleri etkiler sanirim hapi yutup kan verince ???
Kizlar insallah bulantilariniz cabucak gecerde agiz tadiyla yiyebilirsiniz .benim sadece sabah biraz bulaniyor sonra geciyor. Ben baligi oldum olasi yiyemiyorum( etide öyle .. insallah baska seylerden güzelce besleniyordur yavrum..
kızlar yalnız kötü br dertten muzdaribim ne yapıcam bilemiyorum fikri olan varsa bana yardım etsin lütfen suratımda kırmızı lekeler olustu deriler soyuluyor ve kırmızı kırmızı oluyor oralar cenemde burnumun dudagımın etrafında kaşımın ortasında,, nasıl geçicek bu kırmızılıklar? ki bugünki gebelik takvimi yazımda da derinizde renk değişikliklerini farkedebilirniz yazıyo hey Allah ım catlıycam
İyi pazarlar herkeze bu troıd meselesi kafama takılıyor. Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım öncedende yazmıştım bır ay önce tsh 2.94 dü bunun üzerine doktor bir de serbest t4 baktı o da 1.13 dü ilaç vermedi acaba yanlış mı yaptı.
aynen canım varya birtek sabah kahvaltısını severek yiyordum, onuda bu sabah hiç kendimi aç hissetmeyerek başladım ama sonradan güzelce yedim çok şükür maşallah. onun dışında akşama kadar 1 parça bişy yemesem acıkmıyorum. ve birde zaten derinden derinden bi mide bulantısı hasıl oldu bende, ne kusuyorum ne dinior, arka planda hep bir bulantı hissediyorum midemde, zaten bu iştahsızlığı filan verden de o sanırım. aynen bende haftada 1 balık yiyordum, dün kendimi nekadarda özendirmeye çalışsam gözümün önüne getirdikçe ıyy yalı yağlı midemi bulandırdı hayaliİyi pazarlar kızlaarrDün akşamdan beri gaz sancısından ölüyorum, zaten gaz problemim hep vardı Canım da hiç bişe istemiyo her şeyden tiksinir oldum bebeğimi hiç iyi besleyemiyormuşum gibi geliyor, balık yemem lazım ama 2 haftadır hiçç yemedim görmek dahi istemiyorumm
kızlar yalnız kötü br dertten muzdaribim ne yapıcam bilemiyorum fikri olan varsa bana yardım etsin lütfen suratımda kırmızı lekeler olustu deriler soyuluyor ve kırmızı kırmızı oluyor oralar cenemde burnumun dudagımın etrafında kaşımın ortasında,, nasıl geçicek bu kırmızılıklar? ki bugünki gebelik takvimi yazımda da derinizde renk değişikliklerini farkedebilirniz yazıyo hey Allah ım catlıycam
Değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim üzüntüden kaçınıcaz ne yapalım bu troid mutluluk istiyor hep :))BU SABAH YİNE TSH İLE İGİLİ DOKTOR İŞLERİYLE UGRASTİM, TSH DAHADA YÜKSELMİŞ YENİ KAN TESTİNE GÖRE TABİ BAYAGİ BİR CANİM SİKİLDİ , BEN UZULUNCE ESİM ALDİ BENİ RANDEVUMUZ OLMAMASINA RAGMEN 3 YİLLİK ENDOKRONOLUGUMA GOTURDU RANDEVULARI TAMAMEN DOLU OLMASINA RAGMEN BENİ HEMEN KABUL ETTİ, BİRAZ YUKSEK TSH AMA DOKTOR BEBEGİN ETKİLEMEZ AMA BOYLE ÜZÜLÜRSEN STRES HORMONLARIN YUKSELİR BEBEĞİ TSH YÜKSEKLİĞİNDEN DAHA COK ÜZER DEDİ. COK GÜVENİRİM DOKTORUMA KİZLAR UZUNTU VE ENDİSE STRES HORMONLARINI YUKSELTİP BEBEGE ZARAR VERİYORMUŞ NE OLUR HEPİMİZ DİKKAT EDELİM. İLAC DOZUM TEKRAR DÜZENLENDİ İNSALLAH YOLUNA GİRECEKTİR :))
BUGUN DOGUM GUNUMDU HAFTALARDIR EVDEYİM DİYE ÖĞLEDEN SONRA ALIŞVERİŞE GOTURDU ESİM NE İSTERSEN AL DEDİ VE TUM ACISINI CİKARDİM EVDE OTURDUĞUM GUNLERİN AMA COK DİKKAT EDİP YORULMAYARAK :))
BU ARADA KADİKOYDE BİR BEBEK PARTİ EVİ BULDUM , BEBEK DOGUM , DİS GUNU , YAS GUNU MLZ.SATİYOR , BEBEK ŞEKERLERİ , SÜSLERİ FALAN İNSALLAH BURALARAN ALIŞVERİŞ EDECEĞİMİZ GUNLER GELİR
canim olmasi gereken degerimiz 2.5 , benim 3 Mart degerim 2.71 ilac dozu ayarlandi düşmesi gerekiyordu , 3 Nisan degerim 3.71 ilac dozu ayarlandi , bir doktor arkadasim birde baska yerde test yaptır belki bir onceki test hatalidir dedi 6 Nisan degerim 5.34
Endokronologumu gittim oturdu açıklama yapti 5 yuksek ama tehlikeli degil ama ideali 2.5 su andaki deger bbege zarar vermemiştir ama kontrol altında tutmak lazim dedi ilac dozunu tekrar ayarladi.
Ayni doktor arkadaim akil vermisti ben 10-15 günde bir test yapayimmi diye sordum , her gun test yapsan deger farkli cikar kafanda karışır , yaptigin stres tsh degerindn daha fazla zarar verir bebege ayda bir kez yaptıracaksın diyede fircaladi :))
Kan vermeden once en az 8 saat açlığımız olacak ( ben en son gece 12 d birşeyi yiyip iciyorum ) erkenden kan verilecek ve ilac alınmayacak , yani doğrusunu yapiyorsun icin rahat olsun
iyi haftasonları kızlar ben dayanamayıp yavruma birşey aldım allah giydirmeyi nasip etsin o kadar şekerki eşim dayanamadı alalım dedi mağzayı satın alıyorduk az daha ama kararlı davranıp bir şeycik aldık şimdilik :))) resmini çekip paylaşıcam sizlerle yatak odamdaki aynanın üstüne astım ve sabah uyanınca görünce çok hoşuma gitti mutlu oldum :))
bende alayım bari cok kötü fondoten falanda kullanamıyorum hep soyuluyo doktorada danısayım bi ;(bende leke yok henüz ama fena sivilcelendim bi arkdaşta var leke doktoru dışarı çıkmadan önce güneş kremi kullan demiş 30 faktörlü babe kullan demiş
iyi haftasonları kızlar ben dayanamayıp yavruma birşey aldım allah giydirmeyi nasip etsin o kadar şekerki eşim dayanamadı alalım dedi mağzayı satın alıyorduk az daha ama kararlı davranıp bir şeycik aldık şimdilik :))) resmini çekip paylaşıcam sizlerle yatak odamdaki aynanın üstüne astım ve sabah uyanınca görünce çok hoşuma gitti mutlu oldum :))
bende alayım bari cok kötü fondoten falanda kullanamıyorum hep soyuluyo doktorada danısayım bi ;(
güle güle kullanmayı nasip etsin Allah ben geçen gün çook tatlı tavsanlı bi ayakkabı gördüm cok tatlıydı içim gitti ama cinisyeti belli olmadığı için alamadım;( bi belli olsun maazaları toplycam ;DD
danış canım mutlaka soyuluyosa bide şimdi yaz geliyo daha kötü olur. bide şey sorucam çatlak için bişi kullanmayı düşünüyomusunuz göbişlere?
4üncü aya gelindikten sonra kullanmaaya başlycam zaten o aylara kadar göbek büyümüyo çatlakta oluşmaz badem yağı kullanıcam arkadaşım kullandı 1 tane bile çatlağı olmadı tabi vücut yapısıylada alakallı ama gözümle gördüğüm için böyle yapıcam ben
oyyy hadı hayırlı olsun canım benım bebısının ılk cıcısı paylas resmını beklıyoruzzzzziyi haftasonları kızlar ben dayanamayıp yavruma birşey aldım allah giydirmeyi nasip etsin o kadar şekerki eşim dayanamadı alalım dedi mağzayı satın alıyorduk az daha ama kararlı davranıp bir şeycik aldık şimdilik :))) resmini çekip paylaşıcam sizlerle yatak odamdaki aynanın üstüne astım ve sabah uyanınca görünce çok hoşuma gitti mutlu oldum :))
evet tüylenme yaptığını duydum bende ama ben okadr tüysüzüm ki karnımda falan hiç yok bişi olmaz gibi düşündüm cünkü kullanan kişilerde gözle görülür bi fark pek görmedim ama bende duydum haklı olablirsinbadem yağı tüylenme yapıyomuş diye duymuştum belkide hani içinde katkı maddesi olan yapıyodur tabi 4. aydan itibaren kullanılması mantıklı annemde hiç çatlak yok inş. olmaz bendede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?