2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar yalnız kötü br dertten muzdaribim ne yapıcam bilemiyorum fikri olan varsa bana yardım etsin lütfen suratımda kırmızı lekeler olustu deriler soyuluyor ve kırmızı kırmızı oluyor oralar cenemde burnumun dudagımın etrafında kaşımın ortasında,, nasıl geçicek bu kırmızılıklar? ki bugünki gebelik takvimi yazımda da derinizde renk değişikliklerini farkedebilirniz yazıyo hey Allah ım catlıycam

Son düzenleme:

dün bende ilacı içtikten sonra verdim tahlili hemogram istedi doktor ama ben ona söyledim ilacı içtiğimi o da farketmez dedi sanırım çokta değiştirmezki sonuçta biz bu ilacı herzaman içicez zaten Rabbime emanet.. ama keşke eti ve balığı biraz yemeye çalışsan illaki başka şekilde alırsın vitaminleri ama denesen bi ?

Gaz sancımın sebebini buldukkk mercimek çorbası içtim dün ondan oldu heralde

İyi pazarlar herkeze bu troıd meselesi kafama takılıyor. Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım öncedende yazmıştım bır ay önce tsh 2.94 dü bunun üzerine doktor bir de serbest t4 baktı o da 1.13 dü ilaç vermedi acaba yanlış mı yaptı.

bende leke yok henüz ama fena sivilcelendim bi arkdaşta var leke doktoru dışarı çıkmadan önce güneş kremi kullan demiş 30 faktörlü babe kullan demiş

ben ilaç kullandığım halde 3.06 çıktı trodidim ve doktorum dozunu artırdı 2.5 un altında baskılayalım dedi 3 ün üstüne çıkarsa bence ozamn yazar şuan çokta yüksek olduğunu düşünmüyorum

aynen canım varya birtek sabah kahvaltısını severek yiyordum, onuda bu sabah hiç kendimi aç hissetmeyerek başladım ama sonradan güzelce yedim çok şükür maşallah. onun dışında akşama kadar 1 parça bişy yemesem acıkmıyorum. ve birde zaten derinden derinden bi mide bulantısı hasıl oldu bende, ne kusuyorum ne dinior, arka planda hep bir bulantı hissediyorum midemde, zaten bu iştahsızlığı filan verden de o sanırım. aynen bende haftada 1 balık yiyordum, dün kendimi nekadarda özendirmeye çalışsam gözümün önüne getirdikçe ıyy yalı yağlı midemi bulandırdı hayali Allah yardımcımız olsun. ama bana dr um dediki, canın ne istiyorsa ondan ye, şunu yemek bunu yemek orunda hissedip sonrada yiyemeyip halsiz düşme dedi, bu zamanlarda olur bunlar korkma dedi. azda yesen bebeğe yeter dedi.

ayy canım benim mutlka bir çaresi vardır ma bnim bilgim yok, aarkadaşlar inşallah şimdi yazarlar önrilerini

Değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim üzüntüden kaçınıcaz ne yapalım bu troid mutluluk istiyor hep :))
İçim rahatladı abşacım saolasın ben hamile olduğumu alayınca hem kadın doğumcum hemde endokronoloğum değerimin çok iyi olduğunu söyledi değerim 2.71 di. Her dokotra gittiğimde tsh değerlerim iyi çıkınca doktora birşey sormadan çıkıyorum sevinçten o yüzden bana da mantıklı gelen aç karnına ilaçsız gitmek geliyordu demek ki doğrusunu yapmışım içim rahatladı. Ne zaman birşeye canım sıkılsa ve ağlasam hemen boğazım şişiyor zaten nodul yok aslında bende ama üzülüce hemen tsh çıktığını anlıyorum o yüzden üzüntüden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum haberleri izlemiyorum artık

Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana tüm mutlulukların en büyüğünü yavrunu getirsin :))

iyi haftasonları kızlar ben dayanamayıp yavruma birşey aldım allah giydirmeyi nasip etsin o kadar şekerki eşim dayanamadı alalım dedi mağzayı satın alıyorduk az daha ama kararlı davranıp bir şeycik aldık şimdilik :))) resmini çekip paylaşıcam sizlerle yatak odamdaki aynanın üstüne astım ve sabah uyanınca görünce çok hoşuma gitti mutlu oldum :))

hayırlu olsun tomurcuğunun cicisi :) bende cinsiyeti belli olsunda ondan sonra alayım diyorum .... bu arada bişey sorucam size ne kadar zamanda bir ultrasona giriyosunuz?

bende leke yok henüz ama fena sivilcelendim bi arkdaşta var leke doktoru dışarı çıkmadan önce güneş kremi kullan demiş 30 faktörlü babe kullan demiş
bende alayım bari cok kötü fondoten falanda kullanamıyorum hep soyuluyo doktorada danısayım bi ;(

güle güle kullanmayı nasip etsin Allah ben geçen gün çook tatlı tavsanlı bi ayakkabı gördüm cok tatlıydı içim gitti ama cinisyeti belli olmadığı için alamadım;( bi belli olsun maazaları toplycam ;DD

Son düzenleme:

danış canım mutlaka soyuluyosa bide şimdi yaz geliyo daha kötü olur. bide şey sorucam çatlak için bişi kullanmayı düşünüyomusunuz göbişlere?

danış canım mutlaka soyuluyosa bide şimdi yaz geliyo daha kötü olur. bide şey sorucam çatlak için bişi kullanmayı düşünüyomusunuz göbişlere?

4üncü aya gelindikten sonra kullanmaaya başlycam zaten o aylara kadar göbek büyümüyo çatlakta oluşmaz badem yağı kullanıcam arkadaşım kullandı 1 tane bile çatlağı olmadı tabi vücut yapısıylada alakallı ama gözümle gördüğüm için böyle yapıcam ben

badem yağı tüylenme yapıyomuş diye duymuştum belkide hani içinde katkı maddesi olan yapıyodur tabi 4. aydan itibaren kullanılması mantıklı annemde hiç çatlak yok inş. olmaz bendede :)

oyyy hadı hayırlı olsun canım benım bebısının ılk cıcısı paylas resmını beklıyoruzzzzz

badem yağı tüylenme yapıyomuş diye duymuştum belkide hani içinde katkı maddesi olan yapıyodur tabi 4. aydan itibaren kullanılması mantıklı annemde hiç çatlak yok inş. olmaz bendede :)
evet tüylenme yaptığını duydum bende ama ben okadr tüysüzüm ki karnımda falan hiç yok bişi olmaz gibi düşündüm cünkü kullanan kişilerde gözle görülür bi fark pek görmedim ama bende duydum haklı olablirsin

selam kızlarr... nasılsınız bakalım?? ben bugun yine berbat halde uyandım. ilk defa bulantı hapı aldım. rahatlattı cok sukur..

çatlaklardan bahsedilmiş. tabi ki herkesin tercihi ama badem yağının cok tüylenme yaptığını duydum ve hatta kardeşlerimde de gordum. ben bebe yagı kullanıcam. bu arada baldırlarınıza ve goguslerinize sürmeyi ihmal etmeyin. cunku oralardan da catlanabiliyo. umarım kızımda olduğu gibi bunda da catlamam

kızlar ben de çatlaklar için bebe yağına başladım; karnıma, belime, basenlerime, kollarıma ve göğüslerime sürüyorum. şimdilik duştan sonra sürüyorum; daha sonra badem yağını da dahil edip her gün kullancam

tercih meselesi ama bende söylemek istedim.. ben ilk çocuğumda hiç yağ krem falan kullanmadım yinede çatlak hiçolmadı.. iç karnın büyük olmasıyla ilgilirymiş bu...inşallah yine çatlak olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…