Hicmi kullanmadin ilac ?? Belki 3 den sonra veriyorlardir .ben hamilelikten once kontrolde 1 e inmisti tsh ama yine 50 mg a devam ettim .. Birdahaki kontrolunde yine sor istersen icin rahatlar ..İyi pazarlar herkeze bu troıd meselesi kafama takılıyor. Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım öncedende yazmıştım bır ay önce tsh 2.94 dü bunun üzerine doktor bir de serbest t4 baktı o da 1.13 dü ilaç vermedi acaba yanlış mı yaptı.
Hayirli olsun cicileriniz .. Giyinmekte nasip olsun mjnnosa :)iyi haftasonları kızlar ben dayanamayıp yavruma birşey aldım allah giydirmeyi nasip etsin o kadar şekerki eşim dayanamadı alalım dedi mağzayı satın alıyorduk az daha ama kararlı davranıp bir şeycik aldık şimdilik :))) resmini çekip paylaşıcam sizlerle yatak odamdaki aynanın üstüne astım ve sabah uyanınca görünce çok hoşuma gitti mutlu oldum :))
Haftada bir giriyorum , daha oncesinde 2 dusuk oldugu icin sIk kontrol ediliyor ..hayırlu olsun tomurcuğunun cicisi :) bende cinsiyeti belli olsunda ondan sonra alayım diyorum .... bu arada bişey sorucam size ne kadar zamanda bir ultrasona giriyosunuz?
Ben ogluma hamileyken 4 . Aydan itibaren eucerin isimli bir yag kullanmistim , jojoba ve badem yagi iceriyor .. Hafif tüylerim hep vardi extra bir tüylenme olmadi ..danış canım mutlaka soyuluyosa bide şimdi yaz geliyo daha kötü olur. bide şey sorucam çatlak için bişi kullanmayı düşünüyomusunuz göbişlere?
Teşekkür ederim canım ben ayda bir giriyorum ultrasona doktorumun tercihi bana sorsa haftada bir girip bakmak istiyorum pıtırcığıma :))hayırlu olsun tomurcuğunun cicisi :) bende cinsiyeti belli olsunda ondan sonra alayım diyorum .... bu arada bişey sorucam size ne kadar zamanda bir ultrasona giriyosunuz?
O kadr güzel şeyler varki dayanamadık bizde beyaz aldık erkekde kız da giyer diye dayanamadık artık :))güle güle kullanmayı nasip etsin Allah ben geçen gün çook tatlı tavsanlı bi ayakkabı gördüm cok tatlıydı içim gitti ama cinisyeti belli olmadığı için alamadım;( bi belli olsun maazaları toplycam ;DD
Paylaşıcam canım çok saol ben almasaydım benden önce alacaklar vardı öne geçeyim dedim bu aldığımı giydikten sonra sandığımda saklamayı düşünüyorum hatıra diye :))oyyy hadı hayırlı olsun canım benım bebısının ılk cıcısı paylas resmını beklıyoruzzzzz
Hayirli olsun cicileriniz .. Giyinmekte nasip olsun mjnnosa :)
Teşekkür ederim canım inşallah nasip olur
..
Kızlar mide bulantısını hafifletmek için neler yapıyosunuz? Sodaya limon sıkıp içsem zararı olur mu
kraker yada beyaz leblebi bastırıyor bir miktar. ayrıca sodanın zararı olmaz. rahatlatabilir. beni sıvı hicbisi rahatlatmıyor aksine bulantımı artırıyo. basedemedim zaten. kızımla ilgilenemez olunca ilaç adım bugun ilk kez. yarından sonra da bulantıyı azalttığı söylenen o bilekliklerden alıcam.
Teşekkür ederim canımm, ekşi şeyler yiyince kısmen rahatlıyorum öyle çok aşırı değil ama derinden derinden her an benimle su içince bile bulanıyorMide bulantısını azaltan bileklik mi varmış hemen araştırayım bi:44:
canım benim şu ünlü sabahın körü bulantılarım çok baskın oluyor saatide bellidir, sabah 05.45 te uyanıyorum, hemen 1 bardak süt ısıtıyorum içinede nesguink koyup içiyorum, hem bana iyi geliyor midemi düzeltiyor hemde sonrasında uyuyorum.Kızlar mide bulantısını hafifletmek için neler yapıyosunuz? Sodaya limon sıkıp içsem zararı olur mu
ayyyy süper bir bilgi bu yaa hemen bende araştırayım ozaman ayy hayattan soğudum bulantı bulantı, sersem gibi geziyorum evde hep böyle huzursuz vaziyetteEVET.dündü sanırım burdan bir arkadaş bahsetmişti. araştırdım. doktorumla da gorustum. etkili olabiliyomus.psiband sanırım ismi. akupunktur noktalarına baskı yapıyomuş. denemekte fayda var
canım benim şu ünlü sabahın körü bulantılarım çok baskın oluyor saatide bellidir, sabah 05.45 te uyanıyorum, hemen 1 bardak süt ısıtıyorum içinede nesguink koyup içiyorum, hem bana iyi geliyor midemi düzeltiyor hemde sonrasında uyuyorum.
ama gün içinde seninde bahsettiğin gibi çok huzursuzluk verici derinden derinden mide bulantılarım hep devam ediyor, onu hiçbir şekilde dindiremeyip uyumaya çalışıyorum, uyuyunca biraz düzeliyor. ama tabi yine başlıyorkarnımın acıkması nedir unuttum zaten, sadece progestan ve folic asitimi içmek için mecburen yiyorum kuş kadar. yoksa 3 gün yemesem acıkmıycam o durumdayım.
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah tatlım, hayırdır neden tedirgin durumdasın, sen kalbini ferah tut, veren Rabbim inşallah korur da bizim bebeklerimizi, hep içinden oku duaları ferahla canım.selam kızlar yarın randevummm var 2 bucuktaa ınsallah sorunsuz gelırım bende çok korkuyorum ama rabbım korktuklarımızla sınamasın inşallahh dualarınızı eksık etmeyinnn çok öptümmm
iyi akşamlar tatlım hoşgeldinnniyi akşamlar annecikler
ayyy çikolatayı çok seven ben, hiç canım yemek istemiyor, bak hani büyüklerimiz ne demiş, "ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı" burdan da anladığım üzere senin canın ekşiyi sevdiğine göre sen ayşeyi doğuracaksıncanımmm ben acıkıyorum ama hiç bişe yiyesim gelmiyo, zorla yiyorum işte.
Herkese iyi pazarlar. Yarin randevusu olan arkadaslarimiz insallah iyi haberlerle donersiniz.
selam kızlar yarın randevummm var 2 bucuktaa ınsallah sorunsuz gelırım bende çok korkuyorum ama rabbım korktuklarımızla sınamasın inşallahh dualarınızı eksık etmeyinnn çok öptümmm
Icini ferah tut, bol bol oku dualarini canim .. Iyi haberlerle gelirsin insallah..selam kızlar yarın randevummm var 2 bucuktaa ınsallah sorunsuz gelırım bende çok korkuyorum ama rabbım korktuklarımızla sınamasın inşallahh dualarınızı eksık etmeyinnn çok öptümmm
iyi akşamlar hatta iyi geceler kızlar itşey sorucam 4-5 gündür kusmadan öğürüyorum ortada koku falan olmadan durduk yere aynı filimlerdeki gibi :) ve bu beni çok yıpratıyor aranızda benim gibi olan var mı
arkadaslar son 2 gundur bulantılarım arttı ama bugun surekli surdu saat 7de kalktım saat 12 gece oldu hala devam ara 2 saat uyudum bı ozaman dınlendım o degılde bu normalmi aklıma hep kotu seyler gelıyor bısıdenmı zehırlendımki diesizin nekadar devam eıdyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?