arkadaslar son 2 gundur bulantılarım arttı ama bugun surekli surdu saat 7de kalktım saat 12 gece oldu hala devam ara 2 saat uyudum bı ozaman dınlendım o degılde bu normalmi aklıma hep kotu seyler gelıyor bısıdenmı zehırlendımki diesizin nekadar devam eıdyordu?
canım vücudun susuz kalınca da oluyor bu tarz şeyler ya da magnezyum eksikliği de olabiliyor.
Teşekkür ederim canımm, ekşi şeyler yiyince kısmen rahatlıyorum öyle çok aşırı değil ama derinden derinden her an benimle su içince bile bulanıyorMide bulantısını azaltan bileklik mi varmış hemen araştırayım bi:44:
iyi akşamlar hatta iyi geceler kızlar itşey sorucam 4-5 gündür kusmadan öğürüyorum ortada koku falan olmadan durduk yere aynı filimlerdeki gibi :) ve bu beni çok yıpratıyor aranızda benim gibi olan var mı
Ben ben bensağol canım
Canım inş iyi haberlerle geliriz benim randevu da 10 da. Hem bebeğimi göreceğim için çok sevinçliyimhem de endişeliyim, korkuyorum :18:
ahh canımm aynı benim gibi iştee.. oyle ogure ogure geziyorum. kısa sürer inş.
bende yarın 1 de gidicem inş doktora. bakalım büyümüş müyüz??
Günaydın annecikler ve melekleri :)
çok güzel bir haftasonundan sonra yine bir iş günü :S
tetetonoz aşısı olan var mı aranızdaaaa ?
benim doktor kontrolüm 27 nisan da o zamana kadar bebişin gelişimini burdan takip etmeye devam :)
cuma aksamı misafir vardı biraz ayakta kaldım.
cumartesi sabah kalktığımda crinone jelle birlikte kahverengi lekeler geldi.
doktoru aradım istirahat et dedi.
ödüm kopuyor bişi olacak diye
adet olmam gereken günde böyle bişi başıma geldi. acaba ilgisi var mıdır.
konuyla ilgili tecrübesi olan var mı
bebişler 8+4 günlükler şuan
herkeslere günaydın....
güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize ..inşallah biz de bebişlerimiz de çok iyi oluruz.
öğleden sonra doktora gidicem. bakalım ilk kez görücez fasulyeyi:)))
3 gündür iştahım gitti. karnım ac ama hiç bişey yiyesim yok. az biraz yesem karnım şişiyor yiyemiyorum da..
peynir ve sütten gına geldi düşününce midem kalkıyor.
hep atıştırmalık seyler yiyorum gibi hatta ac kalıyorum denebilir. inşallah zarar vermez bebişe bu durum.
doktora gidecek tüm arkadaslardan da g,zel haberler bekliyroum. inş mutlu mutlu geliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?