2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bu arada tam 7. haftaya girdiğim gün başladı bulantılarım, 8. haftaya girdiğimde ise şiddetlenip çıkarmalar başladı

Canim bende ayni durumdayim bütün gün benimde bulantilarim artti hatta bi ara cikarttim ..cok zor günler geciriyoruz ben kizimdayken daha kötüydüm ama bunlar hepsi normal canim bol bol sabir lazim

canım vücudun susuz kalınca da oluyor bu tarz şeyler ya da magnezyum eksikliği de olabiliyor.

aa canım bunu ögrendıgım ıyı oldu kusmaktan vucudum susuz kalmıstır dogal olarak daha fazla su ıcmeye calısıcam tesekkur ederım.. testlerım daha yenı yapıldı magnezyuma baktımı bılmıorum ama hersey normal dedı...

canım limonsuz iç çunku tansıyonun duser hamılelıkte tansıyon hemen dusuomus cunku doktoruma sordum sade soda ıstedıgın kadar ıc cok ıyı zaten dedı... bıleklıkte ben kullanıorum cok memnunum adı psibands tavsıuye ederım doktorumdan allah razı olsun cok rahatladım bu bıleklıler sayesındeeee yesıl elmada ıyı gelıomus söylemeden gecmıyım

günaydın güzel anneler bebişler nasıl? Rahatsız olan anneler geçmiş olsun.

Günaydınnnn fasulye anneleriiii
Kontrolü olanar dualarım sizlerle güzel haberlerle gelin

Günaydın anneler ve yavruları :119::119: bugün doktorına gidecekler dualarım sizlerle inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

günaydın güzel anneler ve minnak tavşanları hepinize güzel haftalar diliyorum. bu arada benim bulantılarım devam ediyor. 11. haftanın bitiminde doktora randevum. artık ayda bir çağırıyor galiba. yediklerimi içimde tutabilmek için çok direniyorum. ama bazen dayanamıyorum. umarım bebiş beslenebiliyordur.

Günaydın annecikler ve melekleri :)

çok güzel bir haftasonundan sonra yine bir iş günü :S

tetetonoz aşısı olan var mı aranızdaaaa ?

benim doktor kontrolüm 27 nisan da o zamana kadar bebişin gelişimini burdan takip etmeye devam :)

cuma aksamı misafir vardı biraz ayakta kaldım.

cumartesi sabah kalktığımda crinone jelle birlikte kahverengi lekeler geldi.

doktoru aradım istirahat et dedi.

ödüm kopuyor bişi olacak diye

adet olmam gereken günde böyle bişi başıma geldi. acaba ilgisi var mıdır.

konuyla ilgili tecrübesi olan var mı

bebişler 8+4 günlükler şuan

herkeslere günaydın....

güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize ..inşallah biz de bebişlerimiz de çok iyi oluruz.

öğleden sonra doktora gidicem. bakalım ilk kez görücez fasulyeyi:)))

3 gündür iştahım gitti. karnım ac ama hiç bişey yiyesim yok. az biraz yesem karnım şişiyor yiyemiyorum da..

peynir ve sütten gına geldi düşününce midem kalkıyor.

hep atıştırmalık seyler yiyorum gibi hatta ac kalıyorum denebilir. inşallah zarar vermez bebişe bu durum.

doktora gidecek tüm arkadaslardan da g,zel haberler bekliyroum. inş mutlu mutlu geliriz..

canım ben olmadım tetenozu sağlık ocaklarımı yapıo bi arkadaşım hamileliğini sağlık ocağğına bildir demişti
kaçıncı haftada yapılıo bu aşı...

Korkma adet günün oldugu ıcın gelmiştir benimde aynen geldi crıone jelle hemde 1 gun boyunca sürdü lekeler

al bende de okadar canım ya bende çok açımm ama iştah yok en çok sevdiğim şeylerden iğreniom ....
haydi kızlar bebeişlerinizi neyle besliorsunuz yazında bizde yardımcı olun mavigül cnminşalh güzel haberler alırsın cnm kalp atışlarını duydun mu?

günaydın güzel hamile bayanlar.
kızlar ben bu sabah uyandım, saatlerce ağladım işe de 1 saat geç geldim hatta.
hamilelik hormonları mıdır nedir?

sat tarihime göre 6 hafta 4 günlüğüm. yani 7nin içerisinde mi oluyorum şimdi?

bir de doktor 5 hafta 0 gün demişti cuma günü herhalde şimdi 5 hafta 3 gün olmuştur.

bulantılarınız ne zaman başladı?:44:
ben sabahları hep aç uyanıyorum, midem kazınıyor deli gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…