günaydın güzel anneler bebişler nasıl? Rahatsız olan anneler geçmiş olsun.
canım ikimizin satları ve muhtemel doğum tarihleri aynı galiba.
çalışan anne adayları, iş yerindekilere söylediniz mi?
bir de ben kan iğnesi olmaya başladım hergün, haftada bir de başka bir iğne verdi.
kan iğnesi olmaya rağmen bebek düşer mi?
iğnelerimin adı: fraciparine 2.850 0.3ml
prolutan depot 500 mg 2 ml (haftada bir olan)
içinizde kan sulandırıcı kan pıhtılaşması iğnesi olan var mı?
bir de bu durumda düşük riski olanlar eşinizle c.ilişkiyi yasakladı mı doktor?
al bende de okadar canım ya bende çok açımm ama iştah yok en çok sevdiğim şeylerden iğreniom ....
haydi kızlar bebeişlerinizi neyle besliorsunuz yazında bizde yardımcı olun mavigül cnminşalh güzel haberler alırsın cnm kalp atışlarını duydun mu?
bir de ben kan iğnesi olmaya başladım hergün, haftada bir de başka bir iğne verdi.
canım ben olmadım tetenozu sağlık ocaklarımı yapıo bi arkadaşım hamileliğini sağlık ocağına bildir demişti
kaçıncı haftada yapılıo bu aşı...
kızlar benimde bugün kontrolüm var ikizlerim old. için her hafta gitmemiz gerekiyor bizim. ama bugün haftanın ik iş günü işleryoğun yarın gideyim diyorum. hem bir gün daha büyümüş olurlar fasulyeler
Hamilelik döneminde karşılaşılan durumlardan biride kanamalardır.Genellikle adet gününüze denk gelen birkaç günde yaşanılan kahverengi leke şeklinde gelen akıntılar bebeğin rahime yerleşmesi esnasında oluşan kanamalar olarak bilinir.
kimse cevap vermedi ben internetten arastırdım. cevabımı kendi kandıme vereyım barı
günaydın güzel anneler ve minnak tavşanlarıhepinize güzel haftalar diliyorum. bu arada benim bulantılarım devam ediyor. 11. haftanın bitiminde doktora randevum. artık ayda bir çağırıyor galiba. yediklerimi içimde tutabilmek için çok direniyorum. ama bazen dayanamıyorum. umarım bebiş beslenebiliyordur.
Günaydın annecikler ve melekleri :)
çok güzel bir haftasonundan sonra yine bir iş günü :S
tetetonoz aşısı olan var mı aranızdaaaa ?
benim doktor kontrolüm 27 nisan da o zamana kadar bebişin gelişimini burdan takip etmeye devam :)
günaydın güzel hamile bayanlar.
kızlar ben bu sabah uyandım, saatlerce ağladımişe de 1 saat geç geldim hatta.
hamilelik hormonları mıdır nedir?
sat tarihime göre 6 hafta 4 günlüğüm. yani 7nin içerisinde mi oluyorum şimdi?
bir de doktor 5 hafta 0 gün demişti cuma günü herhalde şimdi 5 hafta 3 gün olmuştur.
bulantılarınız ne zaman başladı?:44:
ben sabahları hep aç uyanıyorum, midem kazınıyor deli gibi...
Merhaba kızlar;
Benimde kesenin yanında bir karartı varmış doktor kanama dedi progestan verdi ilişkide yasak kötü bişey yoktuır değil mi çok tedirginim bu durumda olanlar var mı?
Günaydın kızlar bugun baya randevusu olan varmış benimde var 2 bucukta inşallah güzel sonuçlarla geliriz opuyorum sizi dualarını eksik etmeyen arkadaslara tesekkürler alıntı yapamadım cepten giriyorum:)
kızlar benimde bugün kontrolüm var ikizlerim old. için her hafta gitmemiz gerekiyor bizim. ama bugün haftanın ik iş günü işleryoğun yarın gideyim diyorum. hem bir gün daha büyümüş olurlar fasulyeler
Merhaba kızlar;
Benimde kesenin yanında bir karartı varmış doktor kanama dedi progestan verdi ilişkide yasak kötü bişey yoktuır değil mi çok tedirginim bu durumda olanlar var mı?
Selam herkese, umarım hepiniz iyisinizdir ben giremedim dün.normalde sabah olan bulantım dün akşamüstü azdı resmen,dışarı çıktım zorla canım bişey ister diye ama nafile.bide açım zaten bütün gün bişey yiyemiyorum küçük keklerden yiyorum sadece 1-2 tane.bütün sinirlerim altüst oldu ağla ağla bir hal oldum.ekmeğin arasına salatalık ve çok azda yeşil nane koyduk zorla yedim.bütün gece kıvrandım inat ettim kusmadım.kafamı yorganın altına soktum ışıktan bile etkileniyorum ben.şimdi yine acım ve mide bulantım tabi benimle hiçbişey yapasım yok tadım tuzum yok.ara ara sade soda+limon içiyorum hem faydalı hem biraz rahatlıyorum sanki.en son ekmek sonrası çıkarttığım için artık ekmekte yiyemiyorum.faydalı hiçbirşey yiyemiyorum..Allah yardımcımız olsun.
Anneler ve minikleri gunaydin .. Kontrolu olan arkadaslar insallah iyi haberlerle donersiniz ..
Canim yazini alintiladim .. Bende seninle ayni durumdayim , kan pihtilasmasini onlemek icin hep gunluk ilac hemde igne kullaniyorum . Proluton da 250 mghaftada iki kere. Su anda hersey iyi gorunuyor dedi doktor .. Iliski yasak ..
Riske atmiyalim diye birde 5mg lik kortison verdiler ..
fraxıparıne 0.3 luk ıgnelerımız aynı senınle.benım gunde 2 defa.ınsallah bebıslerımıze bısey olmayacak canım.sen kendıne dıkkat et.bol bol dua et.doktorlarımız elınden gelenın en ıyısını yapıyor guven bence.bu arada bıze yasssakkkk dedıbelkı 9 ay bıle ızın vermem dedı.bebegımız saglıklı olsun baska bısey umrumda degıl zaten.
günaydın tatlımm :) benim de artık ayda1 kontrolüm merak etmem besinler yendikten sonra hemen ayrışıyo bebeğin kendi ihtiyacı olanı alıyordur. Ben de aşırı acıkıyorum ya deli gibi hele sabah uyandığımda...
normal tatlım, hepimiz öyleyiz ağlama aşırı sinir bunlar normal :) açlığa gelince benim de öyleydi sonra midem çok bulandı canım bişe istemedi şimdi yine acayip acıkıyorum hayatımda yiyemiceğim şeyleri peş peşe tüketiyorum eşimin ağzı açık kalıyoama öğlen sadedece sabah akşam kötüyüm...
hayatım valla ben iş yerindekilere söledim üstüme gelmeyin ben hamileyim bebeğim gazlı olursa gelir seni boğarım diyeşimdi kim sinirlense bişeye üstüme gelmeyin ben hamileyim diyo dalga geçiyo iğne vs yok bende kanamada olmadı çok şükür
doktor bize yasak demedi bende sormadım valla :) ama bu aralar daha da çok istiyorum eşimi acayip korkuyorum da :)ama yasak koymadık biz :) durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?