2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Hamilelik döneminde karşılaşılan durumlardan biride kanamalardır.Genellikle adet gününüze denk gelen birkaç günde yaşanılan kahverengi leke şeklinde gelen akıntılar bebeğin rahime yerleşmesi esnasında oluşan kanamalar olarak bilinir.

kimse cevap vermedi ben internetten arastırdım. cevabımı kendi kandıme vereyım barı

gunaydın annecıkler ve mınıklerııyı haftalar olsun hepımıze.kontrolu olan herkese ıyı sanslar cok guzel haberlerle gelın bıze

günaydın güzel anneler bebişler nasıl? Rahatsız olan anneler geçmiş olsun.

canım ikimizin satları ve muhtemel doğum tarihleri aynı galiba.
çalışan anne adayları, iş yerindekilere söylediniz mi?

bir de ben kan iğnesi olmaya başladım hergün, haftada bir de başka bir iğne verdi.
kan iğnesi olmaya rağmen bebek düşer mi?
iğnelerimin adı: fraciparine 2.850 0.3ml
prolutan depot 500 mg 2 ml (haftada bir olan)

içinizde kan sulandırıcı kan pıhtılaşması iğnesi olan var mı?
bir de bu durumda düşük riski olanlar eşinizle c.ilişkiyi yasakladı mı doktor?

naslısınız hanımlar hepinize kokulu mucuklar hepinizin kontrolü war mış allah dualarınızı kabul etsın gönlünüze göre wersin böle heycanlarınızı görünce bi hoş oluourum içim gidi ama sonra korkular sarıo uffff

inaşşlah annecikler hemen cewap werir madam sana bnde çok merak edşorum cewaplari

teşekkür ederim canım inşallah. ben bikez gittim 5 mm kese vardı o zaman . kalp atısını duyabilrmiyiz bilmiyorum ama inşallah duyarız. daha çok küçük benimkisi:)))

iş yerinden yakın iki arkdasıma soyledim sadece ben.

bir de sabah ağlaman çok normal. ben de acayip sulugöz oldum. eşim ne dese ne yapsa alınıp ağlar oldum sanki

Anneler ve minikleri gunaydin .. Kontrolu olan arkadaslar insallah iyi haberlerle donersiniz ..

Canim yazini alintiladim .. Bende seninle ayni durumdayim , kan pihtilasmasini onlemek icin hep gunluk ilac hemde igne kullaniyorum . Proluton da 250 mghaftada iki kere. Su anda hersey iyi gorunuyor dedi doktor .. Iliski yasak ..
Riske atmiyalim diye birde 5mg lik kortison verdiler ..

fraxıparıne 0.3 luk ıgnelerımız aynı senınle.benım gunde 2 defa.ınsallah bebıslerımıze bısey olmayacak canım.sen kendıne dıkkat et.bol bol dua et.doktorlarımız elınden gelenın en ıyısını yapıyor guven bence.bu arada bıze yasssakkkk dedıbelkı 9 ay bıle ızın vermem dedı.bebegımız saglıklı olsun baska bısey umrumda degıl zaten.

kızlar benimde bugün kontrolüm var ikizlerim old. için her hafta gitmemiz gerekiyor bizim. ama bugün haftanın ik iş günü işleryoğun yarın gideyim diyorum. hem bir gün daha büyümüş olurlar fasulyeler

kızlar benimde bugün kontrolüm var ikizlerim old. için her hafta gitmemiz gerekiyor bizim. ama bugün haftanın ik iş günü işleryoğun yarın gideyim diyorum. hem bir gün daha büyümüş olurlar fasulyeler

ben geçen hafta cuma gittim doktor pirinç kadar 1 ay sonsa fasulye olcak dedi eşimle dalga geçiyorum pirinç babası diye :)

Merhaba kızlar;

Benimde kesenin yanında bir karartı varmış doktor kanama dedi progestan verdi ilişkide yasak kötü bişey yoktuır değil mi çok tedirginim bu durumda olanlar var mı?

Canım ben verdim ama!

Son düzenleme:
Selam herkese, umarım hepiniz iyisinizdir ben giremedim dün.normalde sabah olan bulantım dün akşamüstü azdı resmen,dışarı çıktım zorla canım bişey ister diye ama nafile.bide açım zaten bütün gün bişey yiyemiyorum küçük keklerden yiyorum sadece 1-2 tane.bütün sinirlerim altüst oldu ağla ağla bir hal oldum.ekmeğin arasına salatalık ve çok azda yeşil nane koyduk zorla yedim.bütün gece kıvrandım inat ettim kusmadım.kafamı yorganın altına soktum ışıktan bile etkileniyorum ben.şimdi yine acım ve mide bulantım tabi benimle hiçbişey yapasım yok tadım tuzum yok.ara ara sade soda+limon içiyorum hem faydalı hem biraz rahatlıyorum sanki.en son ekmek sonrası çıkarttığım için artık ekmekte yiyemiyorum.faydalı hiçbirşey yiyemiyorum..Allah yardımcımız olsun.

günaydın tatlımm :) benim de artık ayda1 kontrolüm merak etmem besinler yendikten sonra hemen ayrışıyo bebeğin kendi ihtiyacı olanı alıyordur. Ben de aşırı acıkıyorum ya deli gibi hele sabah uyandığımda...

tatlım aile hekimi bana 5 hazirana gün verdi tetanoz aşısı için.

normal tatlım, hepimiz öyleyiz ağlama aşırı sinir bunlar normal :) açlığa gelince benim de öyleydi sonra midem çok bulandı canım bişe istemedi şimdi yine acayip acıkıyorum hayatımda yiyemiceğim şeyleri peş peşe tüketiyorum eşimin ağzı açık kalıyo ama öğlen sadedece sabah akşam kötüyüm...

hayatım valla ben iş yerindekilere söledim üstüme gelmeyin ben hamileyim bebeğim gazlı olursa gelir seni boğarım diye şimdi kim sinirlense bişeye üstüme gelmeyin ben hamileyim diyo dalga geçiyo iğne vs yok bende kanamada olmadı çok şükür
doktor bize yasak demedi bende sormadım valla :) ama bu aralar daha da çok istiyorum eşimi acayip korkuyorum da :) ama yasak koymadık biz :) durmak yok yola devam

Günaydın kızlar bugun baya randevusu olan varmış benimde var 2 bucukta inşallah güzel sonuçlarla geliriz opuyorum sizi dualarını eksik etmeyen arkadaslara tesekkürler alıntı yapamadım cepten giriyorum:)

Merhaba kızlar;

Benimde kesenin yanında bir karartı varmış doktor kanama dedi progestan verdi ilişkide yasak kötü bişey yoktuır değil mi çok tedirginim bu durumda olanlar var mı?

tatlım benim başıma gelmedi ama bazı arkadaşlarda olmuştu ilaç ve dinlenmeyle temizlendi diye duydum. çok dikkat et kendine :) Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin inşallah.

Bu arada bugün kontrolü olan anneler ve minik mercimekler... İyi haberlerle dönün. :) sizi bekliyoruz...

Günaydın kızlar bugun baya randevusu olan varmış benimde var 2 bucukta inşallah güzel sonuçlarla geliriz opuyorum sizi dualarını eksik etmeyen arkadaslara tesekkürler alıntı yapamadım cepten giriyorum:)

güzel haberlerle dön :) Rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin :)

doktor randevun sorun olmayacaksa no problem canım. maşallah bu arada tebrik ederim.

Merhaba kızlar;

inş. yoktur bişey dikkat et yeter canım.
ilişkiyi bana da yasakladılar, kanama olmadığı halde.
geçmiş olsun

geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş.amin canım

günaydınnn canım. ilişkiyi hep yasaklıyorlar demek ki. ben de dedim sırf bana mı,e 9 ay böyle mi geçecek?

rengarenkçim sen sormuştun cuma adları ne iğnelerin diye sanırım. amin inş. bişeycikler olmaz.
9 ay bile mi?
yazık kocişime.

ben iş yerindekilere bulantı olana kadar söylemeyi düşünmüyorum bakalım. zaten 3 bayanız topu topu, herkes bebek yapmaya çalışıyor :44: hele bi sağlıkla bebişi görelim 2 ay olsun da, anlaşılırsa söylerim.

eşimi ben de daha çok istiyordum ama yasakladı doktor
kardeşim düşük yaptğı için korktum ben de devam edemedim yola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…