Merhaba kızlar;
Benimde kesenin yanında bir karartı varmış doktor kanama dedi progestan verdi ilişkide yasak kötü bişey yoktuır değil mi çok tedirginim bu durumda olanlar var mı?[/Q
Boşu boşuna stres yapma derim.Aynı durum benim de başıma geldi.5+3 de dr.gittik,ikiz gebelik başlamış olup birisi bozulmuş olabilir ya da kanama olabilir ki öyleyse bu düşük tehlikesi demektir dedi.Progestan verdi 1 hafta sonra kontrole gittik karaltı azalmış,diğer hafta gittiğimizde tamamen kaybolmuştu.hatta aynı durumu ablam da yaşamıştı şimdi oğlu 4 yaşında :)
Canım ben verdim ama!
güzel haberlerle dön :) Rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin :)
Canım ya kusura bakma
ne kadar panik durumda olduğumu anla görmemişim bile
bide önceki aksam misafir alınca kocacımla papaz olduk
ne akla hizmet misafir alıyorsun diye cumartesi günü beni yedi
senin yazınıda okuduktan sonra içim rahatladı
daha iyiyim şimdi saolasın
kızlar benimde bugün kontrolüm var ikizlerim old. Için her hafta gitmemiz gerekiyor bizim. Ama bugün haftanın ik iş günü işleryoğun yarın gideyim diyorum. Hem bir gün daha büyümüş olurlar fasulyeler
bayanlar ultrasona girerken tuvaletimiz gelmiş mi girmek gerekir? daha iyi gözüksün diyE?:44:
kızlar ya ayıptır sormaso derler ama sorucam konu dağılmadan hani dr ilişkiyi yasakladığında eşiniz nasıl karşılıo yada sorun yaşyan varm mı ben çok takıntılıyım dr yasaklamasa ben istemem ama kocam için aman aç kalmasın gözü benden başkasına kaymasınMuhabbetinede ilişkiye girmek isterim yani hamile kaldığımda zaten olaylar kendi gelişirde merak ediorum neler yaşanıo bu süreçte
günaydınnnnn anneler ve minik fasülyeler .herkesin keyfi yerindedir inşallah .harika bir gün geçirelim hep birlikte .
Kızlar hamile pantolonu almayı düşünüyorum sizler aldınız mı .benim kotlar dar gelmeye başladı rahatsız ediyo artık .netten baktım biraz ama deneyip almak istiyorum .fikri olan varmı
kızlar ya ayıptır sormaso derler ama sorucam konu dağılmadan hani dr ilişkiyi yasakladığında eşiniz nasıl karşılıo yada sorun yaşyan varm mı ben çok takıntılıyım dr yasaklamasa ben istemem ama kocam için aman aç kalmasın gözü benden başkasına kaymasınMuhabbetinede ilişkiye girmek isterim yani hamile kaldığımda zaten olaylar kendi gelişirde merak ediorum neler yaşanıo bu süreçte
bende daha hamiş olmadan almayı planlıorum çok pahalılar çünkü ama deneyip al şimdi ye kadar netten en çok çeşit wakikide we defactota gördüm acaba bol paçalı mı dar paçalılarmı kullanışlıdır
bende netten lcw baktım modeller güzel görünüyo tabii ama kotlarında sıkmaması rahat olması lazımmış kan dolaşımı için .ben dar paça kullanamıyorum bol pantolon seviyorum baklım bi mağazaya gidip deniyeyim bugün .
Inşallah sende en yakın zamanda meleğine kavuşursun canım
morarma ve sertlesme oluyor canım yaa.sende kullanıyorsun bıldıgım kadarıyla dımı.sende oluyor mu
bende daha hamiş olmadan almayı planlıorum çok pahalılar çünkü ama deneyip al şimdi ye kadar netten en çok çeşit wakikide we defactota gördüm acaba bol paçalı mı dar paçalılarmı kullanışlıdır
bayanlar ultrasona girerken tuvaletimiz gelmiş mi girmek gerekir? daha iyi gözüksün diyE?:44:
bende netten lcw baktım modeller güzel görünüyo tabii ama kotlarında sıkmaması rahat olması lazımmış kan dolaşımı için .ben dar paça kullanamıyorum bol pantolon seviyorum baklım bi mağazaya gidip deniyeyim bugün .
inşallah sende en yakın zamanda meleğine kavuşursun canım
tatlım doktorum bana tembihledi kalp atışını duyana kadar sıkışık gel dedi. bence sıkışık git.
tatlım eşin de bebeği istiyorsa ki ister heralde zaten dikkat eder yada hiç ısrar etmez. Ben çok dikkat ediyorum doktor da yasak demediği için ben çok sık olmadığı sürece devam ediyorum. ama şöyle diyim ilk 6,7 hafta eşim de çok korkuyordu biz de yasakladık kendimize bu aralar rahatladık artıık kalbi atıyo ya :) eşimde düz duvara tırmanacaktı artık kıyamadım.
tatlım doktorum bana tembihledi kalp atışını duyana kadar sıkışık gel dedi. Bence sıkışık git.
Tatlım eşin de bebeği istiyorsa ki ister heralde zaten dikkat eder yada hiç ısrar etmez. Ben çok dikkat ediyorum doktor da yasak demediği için ben çok sık olmadığı sürece devam ediyorum. Ama şöyle diyim ilk 6,7 hafta eşim de çok korkuyordu biz de yasakladık kendimize bu aralar rahatladık artıık kalbi atıyo ya :) eşimde düz duvara tırmanacaktı artık kıyamadım.
dar paça pant.hamileler için bulursan bize de haber ver, ben de bol paça hiç giyemiyorum
DEFOCTADA WAR HAYATIM HATTA RENGARENK ...........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?