2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım ben verdim ama!

Canım ya kusura bakma

ne kadar panik durumda olduğumu anla görmemişim bile

bide önceki aksam misafir alınca kocacımla papaz olduk

ne akla hizmet misafir alıyorsun diye cumartesi günü beni yedi

senin yazınıda okuduktan sonra içim rahatladı

daha iyiyim şimdi saolasın

Aynı durum bendede oldu canım adet gunumde geldi 1 gün sürdü dinlen ve ılıskı yasama dedi dr:) panik yapma canım bişey olmaz rabbimin izniyle

kızlar benimde bugün kontrolüm var ikizlerim old. Için her hafta gitmemiz gerekiyor bizim. Ama bugün haftanın ik iş günü işleryoğun yarın gideyim diyorum. Hem bir gün daha büyümüş olurlar fasulyeler

kızlar ya ayıptır sormaso derler ama sorucam konu dağılmadan hani dr ilişkiyi yasakladığında eşiniz nasıl karşılıo yada sorun yaşyan varm mı ben çok takıntılıyım dr yasaklamasa ben istemem ama kocam için aman aç kalmasın gözü benden başkasına kaymasın Muhabbetinede ilişkiye girmek isterim yani hamile kaldığımda zaten olaylar kendi gelişirde merak ediorum neler yaşanıo bu süreçte

günaydınnnnn anneler ve minik fasülyeler .herkesin keyfi yerindedir inşallah .harika bir gün geçirelim hep birlikte .
kızlar hamile pantolonu almayı düşünüyorum sizler aldınız mı .benim kotlar dar gelmeye başladı rahatsız ediyo artık .netten baktım biraz ama deneyip almak istiyorum .fikri olan varmı

o gün gelsin ancak o zaman o duyguyla anlayabilirsin.
insan elbet istiyor ama kıyamıyorsun da.

bende daha hamiş olmadan almayı planlıorum çok pahalılar çünkü ama deneyip al şimdi ye kadar netten en çok çeşit wakikide we defactota gördüm acaba bol paçalı mı dar paçalılarmı kullanışlıdır

bence önemli olan önceliği belirleyebilmek

senin ve kocan için hangisi öncelikli bi düşünün riske girmeye değer mi

kararı da siz verin

bende netten lcw baktım modeller güzel görünüyo tabii ama kotlarında sıkmaması rahat olması lazımmış kan dolaşımı için .ben dar paça kullanamıyorum bol pantolon seviyorum baklım bi mağazaya gidip deniyeyim bugün .
inşallah sende en yakın zamanda meleğine kavuşursun canım

amin bebeğim saol

morarma ve sertlesme oluyor canım yaa.sende kullanıyorsun bıldıgım kadarıyla dımı.sende oluyor mu

cnm bende hamilelikten önce fraxiparine başlamıştım. geçen hafta pzt doktorum kes dedi. şimdilik kurtuldum iğneden. artık göbeğimde yer kalmamıştı. iğnenin ucu biraz kör gibi batması biraz zor oluyo. baş parmağın ile işaret parmağın arasına etini sıkıştır vur hemen giriyor iğne. ayrıca acaba doğru vurabiliyormuyum gibi endişelere kapılmayın. öyle bi ihtimal olsa veya okadar ciddi bir iğne olsa kendiniz yapın demezler. ben tüp bebek tedavisi gördüm ne önemli iğneleri kendim yaptım. allahıma şükürler olsun bi sıkıntıda yaşamadık. gönül rahatlığıyla yapın.

kızlar lc waikiki ürünleri hem fiyat olarak ugun hemde güzel seyler bulunabiliyor defaktoda fena değil

rodide bol bluzlerde işini görüyor

bayanlar ultrasona girerken tuvaletimiz gelmiş mi girmek gerekir? daha iyi gözüksün diyE?:44:

tatlım doktorum bana tembihledi kalp atışını duyana kadar sıkışık gel dedi. bence sıkışık git.

tatlım eşin de bebeği istiyorsa ki ister heralde zaten dikkat eder yada hiç ısrar etmez. Ben çok dikkat ediyorum doktor da yasak demediği için ben çok sık olmadığı sürece devam ediyorum. ama şöyle diyim ilk 6,7 hafta eşim de çok korkuyordu biz de yasakladık kendimize bu aralar rahatladık artıık kalbi atıyo ya :) eşimde düz duvara tırmanacaktı artık kıyamadım.

dar paça pant.hamileler için bulursan bize de haber ver, ben de bol paça hiç giyemiyorum

hele bir bebişi görelim de inş. sağol tatlım ben de merak ediyordum acaba sıkışık mı gitemli diye, belki de sıkışık gitmediğim için göremiyor.

eminim enişte gibi benim eşimde korkar çiçeğim o benden daha sewecen daha duygusal narin ben daha gadddarım ama çocuk mevzu olunca annelik hssi tabi bende neler yaparım bilemem allahım herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…