2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

valla benimde pantalonlarım olmuyordu dün 2 tane aldım. ben ankaradayım H&M 'Den aldım. tavsiye ederim. gebe mağazaları ateş pahası. gebe taytı aldım çok rahat üzerine de uzun şeyler giyiyorum; 24,90 TL idi. Birde lacivert kanvas hamile pantalonu aldım oda çok süper 49,90TL. 100TL den aşağı pantalon fn yok arkadaşlar.

canım benim de keseyi gördü sonra bebeği göremedi tekrar gittim zar zor gördü benim rahmim tersmiş. Kalp atışını da zor duyduk zaten rahim arkaya dönükmüş ondan dedi doktor. büyüdükçe zaten rahat duyulacak annesi daha pirinç kadar bebeğin dedi :) mutlaka sıkışık git.

tamam tatlım sağolasın.

kızlar bu arada doktor bana kremleri, parfümü, tüm makyaj, kozmetik ürünlerini ilk günden yasakladı.
en son gittiğimde de bebekler için olan güneş koruma kremini verdi, cildin lekelenmeye müsait dedi.
makyaj yapmayı şimdiden özledim ama bebeğim için değer tabi ki...
ama iş yerinde bazen elime kolonya sıkıyordum, içinde alkol var, ondan korkuyorum:44:

benim 5 haftadan sonra başladı canım hala da devam ediyor. dua et de bulantın olmasın gerçekten çok kötü bişi

ben normalde yemekten zev alan bir insanken. normalde sabahları acıkarak uyanırken şimdi herşeyden tiksindim canım. ve inan bana acıkmayı çok özledim. ve birşeylerden tad alarak yemeyi. şimdi yediğimide acıktığım için değil zoraki yiyorum ve hiç bir şeyin tadını almıyorum. bide üzerine çıkartıyorum. yani bence acıkman çok güzel tadını çıkar

benim 5 haftadan sonra başladı canım hala da devam ediyor. dua et de bulantın olmasın gerçekten çok kötü bişi

geçmiş olsun canım inş. tez vakitte atlatırsın.
aynı durumu tüm ablamlar yaşadı, hastanelik oldular, bebekler beslenemedi falan... inşallah bizde olmaz. hatta inşallah kimsede olmaz.
Rabbim şifa versin.
5 haftadan sonra başladı demek, ben de bulantı olmayınca acaba sağlıklı mı diyorum ne bileyim artık yok gibi sanki

uyudum uyandım, gözümü açtığım gibi bulantı başladı Allah hepimizin özellikle çalışan annelerin yardımcısı olsun

hemen herkes mide bulantısından rahatsız. benimde var ama çok şükür bir çok hamileye göre iyi hissediyorum kendimi. ama inanılmaz derece sol omuz sırt ve bel ağrılarım oluyor. bütün gün sandelye başındayım ondandır diyorum ama yine de akşam hat safaya ulaşıyor.bu ağrılar geçmeyincede baş ağrısı benim korkulu rüyam oluyor.

hani annelerimiz derler ya beni anne olunca anlarsın diye, daha olmadık ama allah izin verir inşallah,her gününde insan şekilden şekile giriyor.

sonunda kucaklarımız dolduğunda bütün acılarımız dinecektir inşallah

uyudum uyandım, gözümü açtığım gibi bulantı başladı Allah hepimizin özellikle çalışan annelerin yardımcısı olsun

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıl görüşmeyeli

kızlar tam size bakıyordum baktım yazmışsınız :) xNeharx zorlama kendini tatlım yiyebildiğin şeylerden azar azar sık sık ye. Salatalık tuzlayıp yiyorum ben ama çok tuzlamıyorum çünkü tuzun fazlası ödem yapar vücut hamilelikte zaten şişmeye müsait . Dikkat etmek lazım :) siz nasılsınız dicem ama sanırım çok da mükemmel sayılmazsınız :)

arkadaşlar selam , benimde mide bulantıları başladı 8.haftada tadım tuzum yok cumartesi kontrole gittik kist varmış önceki dr zamanla küçülüp yokolacak demişti bu seferki doktorda dikkat et patlar vs operasyon geçirirsin dedi bu durumu yaşayan varmı ? hamile pant konusunda 5.6. aya kadar göbek altına kadar olan cep kısımlarından esneyen tiplerden ,6. aydan doğuma kadarda göbek üstüne çekilen modellerden rahatlıkla kullanmıştım

Bu arada tam 7. haftaya girdiğim gün başladı bulantılarım, 8. haftaya girdiğimde ise şiddetlenip çıkarmalar başladı

cnm bnmde aynı suan tyam 7 haftalaıgım dun 7 24 surdu diyebılırım ama hıc cıkarmadım heralde bende 4 5 gun sonra baslarım cıkarmalara

cnm bnmde aynı suan tyam 7 haftalaıgım dun 7 24 surdu diyebılırım ama hıc cıkarmadım heralde bende 4 5 gun sonra baslarım cıkarmalara

canım sat ne zamandı senin?
ben de 7 haftalıgım ama bebiş gözükmedi, acaba ondan mı başlamadı bulantı?
sadece aşırı derecede tansiyonum düşüyor, halim kalmıyor yemek yapmaya

fenalardayım bir hafta raporluydum serum dalan takıldı bu miğde bulantısı öldürecek beni bişey yiyemiyorum içemiyorum halsiz kalıyorum miğdem yanıyo napıcam ben bilmiyorum. bugün yine işteyim

Muayeneden geldik çok şükür korka korka gitmiştik.

Bebeğimin gelişimi gayet iyi 4,65 cm olmuş ultrasona bakarken gözlerim doldu, daha önceden civcive benziyodu şimdi insan evladına benzemiş

Ultrason görüntüsünü diğer topiğe b:emir_bebek koyarım

Kıpır kıpır hareket ediyo bide ellerini kollarını sallıyo sıpa

Dr. kesenin altında ve yanında 2 tane karartı gösterdi daha önceden 2 kanamam olmuştu onların yeriymiş. Kanama yok ama daha önce oldugu için düşük tehlikesi hala var dedi. Kanamaların keseye bu kadar yakın oldugunu iyiki bilmemişim çoooook korkardım. Uzun yolculuk yasak.

Hea bide kızlar mutlaka B12 testi yaptırın bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş düşükse iğne veriyolar , düşüklüğü bebeğin beyninde kalıcı hasarlara sebep oluyomuş.

Günaydın kızlar bugun baya randevusu olan varmış benimde var 2 bucukta inşallah güzel sonuçlarla geliriz opuyorum sizi dualarını eksik etmeyen arkadaslara tesekkürler alıntı yapamadım cepten giriyorum:)

Canım inşallah iyi haberlerle geliceksin dualarım seninle

maşallh canım baya buyumuş ultrasona bakarken zor tutuyo insan kendını ya dınlen canım bol bol

Kk göre 11 haftalık olmuş benim yavru doktor amcasına göre daha 10 haftalık :)) vaybe daha dün öğrenmiştim gebe olduğumu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…