günaydınnnnn anneler ve minik fasülyeler .herkesin keyfi yerindedir inşallah .harika bir gün geçirelim hep birlikte .
kızlar hamile pantolonu almayı düşünüyorum sizler aldınız mı .benim kotlar dar gelmeye başladı rahatsız ediyo artık .netten baktım biraz ama deneyip almak istiyorum .fikri olan varmı
dar paça pant.hamileler için bulursan bize de haber ver, ben de bol paça hiç giyemiyorum
hele bir bebişi görelim de inş. sağol tatlım ben de merak ediyordum acaba sıkışık mı gitemli diye, belki de sıkışık gitmediğim için göremiyor.
canım benim de keseyi gördü sonra bebeği göremedi tekrar gittim zar zor gördü benim rahmim tersmiş. Kalp atışını da zor duyduk zaten rahim arkaya dönükmüş ondan dedi doktor. büyüdükçe zaten rahat duyulacak annesi daha pirinç kadar bebeğin dedi :)mutlaka sıkışık git.
ben geçen hafta cuma gittim doktor pirinç kadar 1 ay sonsa fasulye olcak dedieşimle dalga geçiyorum pirinç babası diye :)
günaydın güzel hamile bayanlar.
kızlar ben bu sabah uyandım, saatlerce ağladımişe de 1 saat geç geldim hatta.
hamilelik hormonları mıdır nedir?
sat tarihime göre 6 hafta 4 günlüğüm. yani 7nin içerisinde mi oluyorum şimdi?
bir de doktor 5 hafta 0 gün demişti cuma günü herhalde şimdi 5 hafta 3 gün olmuştur.
bulantılarınız ne zaman başladı?:44:
ben sabahları hep aç uyanıyorum, midem kazınıyor deli gibi...
günaydın tatlımm :) benim de artık ayda1 kontrolüm merak etmem besinler yendikten sonra hemen ayrışıyo bebeğin kendi ihtiyacı olanı alıyordur. Ben de aşırı acıkıyorum ya deli gibi hele sabah uyandığımda...
tatlım aile hekimi bana 5 hazirana gün verdi tetanoz aşısı için.
normal tatlım, hepimiz öyleyiz ağlama aşırı sinir bunlar normal :) açlığa gelince benim de öyleydi sonra midem çok bulandı canım bişe istemedi şimdi yine acayip acıkıyorum hayatımda yiyemiceğim şeyleri peş peşe tüketiyorum eşimin ağzı açık kalıyoama öğlen sadedece sabah akşam kötüyüm...
hayatım valla ben iş yerindekilere söledim üstüme gelmeyin ben hamileyim bebeğim gazlı olursa gelir seni boğarım diyeşimdi kim sinirlense bişeye üstüme gelmeyin ben hamileyim diyo dalga geçiyo iğne vs yok bende kanamada olmadı çok şükür
doktor bize yasak demedi bende sormadım valla :) ama bu aralar daha da çok istiyorum eşimi acayip korkuyorum da :)ama yasak koymadık biz :) durmak yok yola devam
benim 5 haftadan sonra başladı canım hala da devam ediyor. dua et de bulantın olmasın gerçekten çok kötü bişi
uyudum uyandım, gözümü açtığım gibi bulantı başladıAllah hepimizin özellikle çalışan annelerin yardımcısı olsun
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıl görüşmeyeli
Bu arada tam 7. haftaya girdiğim gün başladı bulantılarım, 8. haftaya girdiğimde ise şiddetlenip çıkarmalar başladı
cnm bnmde aynı suan tyam 7 haftalaıgım dun 7 24 surdu diyebılırım ama hıc cıkarmadım heralde bende 4 5 gun sonra baslarım cıkarmalara
kızlar tam size bakıyordum baktım yazmışsınız :) xNeharx zorlama kendini tatlım yiyebildiğin şeylerden azar azar sık sık ye. Salatalık tuzlayıp yiyorum ben ama çok tuzlamıyorum çünkü tuzun fazlası ödem yapar vücut hamilelikte zaten şişmeye müsait . Dikkat etmek lazım :) siz nasılsınız dicem ama sanırım çok da mükemmel sayılmazsınız :)
Günaydın kızlar bugun baya randevusu olan varmış benimde var 2 bucukta inşallah güzel sonuçlarla geliriz opuyorum sizi dualarını eksik etmeyen arkadaslara tesekkürler alıntı yapamadım cepten giriyorum:)
Muayeneden geldik çok şükür korka korka gitmiştik.
Bebeğimin gelişimi gayet iyi 4,65 cm olmuşultrasona bakarken gözlerim doldu, daha önceden civcive benziyodu şimdi insan evladına benzemiş
Ultrason görüntüsünü diğer topiğe b:emir_bebek koyarım
Kıpır kıpır hareket ediyo bide ellerini kollarını sallıyo sıpa
Dr. kesenin altında ve yanında 2 tane karartı gösterdi daha önceden 2 kanamam olmuştu onların yeriymiş. Kanama yok ama daha önce oldugu için düşük tehlikesi hala var dedi. Kanamaların keseye bu kadar yakın oldugunu iyiki bilmemişim çoooook korkardım. Uzun yolculuk yasak.
Hea bide kızlar mutlaka B12 testi yaptırın bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş düşükse iğne veriyolar , düşüklüğü bebeğin beyninde kalıcı hasarlara sebep oluyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?