Muayeneden geldik çok şükür korka korka gitmiştik.
Bebeğimin gelişimi gayet iyi 4,65 cm olmuşultrasona bakarken gözlerim doldu, daha önceden civcive benziyodu şimdi insan evladına benzemiş
Ultrason görüntüsünü diğer topiğe b:emir_bebek koyarım
Kıpır kıpır hareket ediyo bide ellerini kollarını sallıyo sıpa
Dr. kesenin altında ve yanında 2 tane karartı gösterdi daha önceden 2 kanamam olmuştu onların yeriymiş. Kanama yok ama daha önce oldugu için düşük tehlikesi hala var dedi. Kanamaların keseye bu kadar yakın oldugunu iyiki bilmemişim çoooook korkardım. Uzun yolculuk yasak.
Hea bide kızlar mutlaka B12 testi yaptırın bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş düşükse iğne veriyolar , düşüklüğü bebeğin beyninde kalıcı hasarlara sebep oluyomuş.
Bebeğimin gelişimi gayet iyi 4,65 cm olmuşultrasona bakarken gözlerim doldu, daha önceden civcive benziyodu şimdi insan evladına benzemiş
Dr. kesenin altında ve yanında 2 tane karartı gösterdi daha önceden 2 kanamam olmuştu onların yeriymiş. Kanama yok ama daha önce oldugu için düşük tehlikesi hala var dedi. Kanamaların keseye bu kadar yakın oldugunu iyiki bilmemişim çoooook korkardım. Uzun yolculuk yasak.
Hea bide kızlar mutlaka B12 testi yaptırın bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş düşükse iğne veriyolar , düşüklüğü bebeğin beyninde kalıcı hasarlara sebep oluyomuş.
Gunaydın herkese nasılsınız gusel anneler
kızlar tam size bakıyordum baktım yazmışsınız :) xNeharx zorlama kendini tatlım yiyebildiğin şeylerden azar azar sık sık ye. Salatalık tuzlayıp yiyorum ben ama çok tuzlamıyorum çünkü tuzun fazlası ödem yapar vücut hamilelikte zaten şişmeye müsait . Dikkat etmek lazım :) siz nasılsınız dicem ama sanırım çok da mükemmel sayılmazsınız :)
fenalardayım bir hafta raporluydum serum dalan takıldı bu miğde bulantısı öldürecek beni bişey yiyemiyorum içemiyorum halsiz kalıyorum miğdem yanıyo napıcam ben bilmiyorum. bugün yine işteyim
Kötüyüm yavruşum yaa daha da kötülüyorumBirazdan okula gitcem ilişiğimi kesmeye ama çok halsizim Allahtan eşimin arkadaşının o tarafta işi varmış arabayla halletcez benim işleri de. Yoksa eşim bugün nöbetçi, zor olacaktı benim için.
fenalardayım bir hafta raporluydum serum dalan takıldı bu miğde bulantısı öldürecek beni bişey yiyemiyorum içemiyorum halsiz kalıyorum miğdem yanıyo napıcam ben bilmiyorum. bugün yine işteyim
Sanada gunaydin canim nerelerdesinkontrole gidecektin ne oldu
Kötüyüm yavruşum yaa daha da kötülüyorumBirazdan okula gitcem ilişiğimi kesmeye ama çok halsizim Allahtan eşimin arkadaşının o tarafta işi varmış arabayla halletcez benim işleri de. Yoksa eşim bugün nöbetçi, zor olacaktı benim için.
kızlar ben geldım nasılsınız bebişler nasıl
Hoşgeldin yavruuuuuuunuuuuuuu yirimmm koca adam olmuş 4,65 cm, göndersen bakkala gider artıkCanım çok sevindim güzel haberlerine, benimki gibi kanama alanların oluşmuş korkma bol su iç
Ne oldu güzelim kaynanayida gonderdin iyi olman lazim :-D
demek bakkala gider he ahahahah çok güldüm yaaaayyy darısı başımıza yaaa ben de büyüsün istiyorum yaaa
okulla ilişiğini niye kesiyorsun canım?
geçmiş olsun bu arada
ah bebeğim yaa çok zor anlıyorum seni. Ben de çalışıyorum da iş yerinde daha da zor oluyo :26::26::26:
hoşgeldin tatlım :) biz iyiyiz sen nasılsın,?
demek bakkala gider he ahahahah çok güldüm yaaaayyy darısı başımıza yaaa ben de büyüsün istiyorum yaaa
o açıdan iyiyim kuzu yaaa moraller bombaAma benim sıpa mide bulandırmayı arttırıyor, çıkarmalar da başladı, çok halsizim
Geçen hafta benim bebe 0.48 cm di, bu hafta 1.03 cm olmuş. ben evde kocaman olmuş dedikçe eşimde eveeeett salsak bakkala ekmek almaya gider diyodu o geldi aklıma
Herkezde genel sorun mide bulantisi inşallah geçecek az kaldi sikcaz dişleri,kaynanani düşün
Mide bulantisi daha cazip gelir belki ;-)
canım ıslerım yogundu yazamadım doktora gıttımm.Çok şükür kesegı gordum ama kesenın altında miyom var ve cok dıkkat etmem grekeyor kocıs ve uzun yol doguma kadar yasak bana moralım bozuldu ogun cok kotu oldum eve geldım ağla ağla topladım cok sukur Rabbım INŞALLAH hepımıze sağ alım kucagımıza almayı nasıp eder
Cok geçmiş olsun canim ama moralini yüksek tut fasulyeni uzme
Hayirlisi ile kucagina al insallah yavrunu sonra yasaklarin acisini cikarirsin canim
Birçok arkadaş sikinti yasadi ve hep atlatildi sende atlatcan insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?