2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Hoşgeldin yavruuuuuuunuuuuuuu yirimmm koca adam olmuş 4,65 cm, göndersen bakkala gider artık Canım çok sevindim güzel haberlerine, benimki gibi kanama alanların oluşmuş korkma bol su iç

Hadi gözün aydin canim daridi diger arkadaslara, insallah onlarda senin gibi hayirli guzel haberlerle gelirler.
Masallah iri bi çilek olmuş bebisin masallah subhanallah. Daha bizim kontrolumuze 2 hafta var

Kötüyüm yavruşum yaa daha da kötülüyorum Birazdan okula gitcem ilişiğimi kesmeye ama çok halsizim Allahtan eşimin arkadaşının o tarafta işi varmış arabayla halletcez benim işleri de. Yoksa eşim bugün nöbetçi, zor olacaktı benim için.

Ne oldu güzelim kaynanayida gonderdin iyi olman lazim :-D

fenalardayım bir hafta raporluydum serum dalan takıldı bu miğde bulantısı öldürecek beni bişey yiyemiyorum içemiyorum halsiz kalıyorum miğdem yanıyo napıcam ben bilmiyorum. bugün yine işteyim

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin tez vakitte inşallah. çalışırken de ayrı dert. ben de çalışıyorum. inşallah geçer en kısa sürede

tebrikler canım çok sevindim adına.
kıpırdıyor mu şimdiden? maşallah yaaa gerçek mi?
sanki kıpırdamaz gibi hiç bilmeyince, ayyy ne mutlu bir an.
inşallah o tehlikeler de yok olur canım
üzme canını

Sanada gunaydin canim nerelerdesinkontrole gidecektin ne oldu

canım ıslerım yogundu yazamadım doktora gıttımm.Çok şükür kesegı gordum ama kesenın altında miyom var ve cok dıkkat etmem grekeyor kocıs ve uzun yol doguma kadar yasak bana moralım bozuldu ogun cok kotu oldum eve geldım ağla ağla topladım cok sukur Rabbım INŞALLAH hepımıze sağ alım kucagımıza almayı nasıp eder

Kuzum doğru dio bak hamiş oldun bunlar tadı tuzu dayan tatlım geçicek

okulla ilişiğini niye kesiyorsun canım?
geçmiş olsun bu arada

fenalardayım bir hafta raporluydum serum dalan takıldı bu miğde bulantısı öldürecek beni bişey yiyemiyorum içemiyorum halsiz kalıyorum miğdem yanıyo napıcam ben bilmiyorum. bugün yine işteyim

ah bebeğim yaa çok zor anlıyorum seni. Ben de çalışıyorum da iş yerinde daha da zor oluyo :26::26::26:

kızlar ben geldım nasılsınız bebişler nasıl

hoşgeldin tatlım :) biz iyiyiz sen nasılsın,?

Hoşgeldin yavruuuuuuunuuuuuuu yirimmm koca adam olmuş 4,65 cm, göndersen bakkala gider artık Canım çok sevindim güzel haberlerine, benimki gibi kanama alanların oluşmuş korkma bol su iç

demek bakkala gider he ahahahah çok güldüm yaaa ayyy darısı başımıza yaaa ben de büyüsün istiyorum yaaa

demek bakkala gider he ahahahah çok güldüm yaaa ayyy darısı başımıza yaaa ben de büyüsün istiyorum yaaa

Geçen hafta benim bebe 0.48 cm di, bu hafta 1.03 cm olmuş. ben evde kocaman olmuş dedikçe eşimde eveeeett salsak bakkala ekmek almaya gider diyodu o geldi aklıma

okulla ilişiğini niye kesiyorsun canım?
geçmiş olsun bu arada

canım zaten ücretli yapıyodum. kanama alanlarım vardı ya kese altında onlar azalmış çok şükür ama doktorum artabilir dedi, en azından 3 ayı doldurana kadar rapor vercem dedi. Ben de okulu bırakma kararı aldım zaten 2 ay sonra kapanacak

hoşbulduk canım çok şükür bende iyiyim bıde herşeyı yıyebılsem daha iyi olacagım canımya bulantı yk ama iştahsızlık var

o açıdan iyiyim kuzu yaaa moraller bomba Ama benim sıpa mide bulandırmayı arttırıyor, çıkarmalar da başladı, çok halsizim

Herkezde genel sorun mide bulantisi inşallah geçecek az kaldi sikcaz dişleri,kaynanani düşün
Mide bulantisi daha cazip gelir belki ;-)

Geçen hafta benim bebe 0.48 cm di, bu hafta 1.03 cm olmuş. ben evde kocaman olmuş dedikçe eşimde eveeeett salsak bakkala ekmek almaya gider diyodu o geldi aklıma

eşini de tebrik ederim mercimek kadar bebeyi bakkala gönderiyo büyüyünce neler yaptırmaz ki

Herkezde genel sorun mide bulantisi inşallah geçecek az kaldi sikcaz dişleri,kaynanani düşün
Mide bulantisi daha cazip gelir belki ;-)

alemsin yaa ahahahah haklı ama hee dinle bence de :)

Cok geçmiş olsun canim ama moralini yüksek tut fasulyeni uzme
Hayirlisi ile kucagina al insallah yavrunu sonra yasaklarin acisini cikarirsin canim
Birçok arkadaş sikinti yasadi ve hep atlatildi sende atlatcan insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…