Bende 1.5 yillik evliyim tedavi ile olmayip ummadik anda sevindiren hamilelik yasiyorum.7+2 haftalik bebisim
Allah hepimizin bebegini hayirlisiyla kucagimiza almamizi
Nasip etsin. 2 hafta once kanamam oldu biraz korkttuk ama sukur
Simdi iyiyiz arnizda olmaktan cok mutluyummmm:)
Kizlar bu arada ben hiç bişey yiyemiyorum en çok sevdiğim yiyecekleri
Düşünüyorum cik midem kalkiyor. Hiç kusmadim birkez çok afedersiniz ogurdum
Bir lokma fazla alayim hemen midem kendini hatirlatiyor yari ac yari tok kalkiyorum masadan
Sürekli midem hissettiriyor kendini çok sinir bozucu
Kizlar bu arada ben hiç bişey yiyemiyorum en çok sevdiğim yiyecekleri
Düşünüyorum cik midem kalkiyor. Hiç kusmadim birkez çok afedersiniz ogurdum
Bir lokma fazla alayim hemen midem kendini hatirlatiyor yari ac yari tok kalkiyorum masadan
Sürekli midem hissettiriyor kendini çok sinir bozucu
canım sat ne zamandı senin?
ben de 7 haftalıgım ama bebiş gözükmedi, acaba ondan mı başlamadı bulantı?
sadece aşırı derecede tansiyonum düşüyor, halim kalmıyor yemek yapmaya
slm kızlar ben de kasım annesi olacağım inş yanlız kendime çok kızıyorum vicdanımı rahatlatmak hiiiç istemiyorum ben gebelikten önce günde 1 paket sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendikten sonra günde 6-7 tane içmeye başaladım taki bu güne kadar paketi parçalayıp attım geçen zaman içerisinde bebeğime vermiş olduğum zararı nasıl telefi edebilirim bol bol yoğurt yiyorum ve mutlaka gece yatmadan ve sabah kalktığımda süt içiyorum ekstradan yapmam gereken önerdiğiniz şeyler var mı yardım edin nooluur((
Selam kızlar ben de tüp bebek annesiyim, 6 martta 1 tanecik donmuş transferim oldu... Kan testiyle gebeliğimi onayladılar...Daha bebişi hiç gormedik.. Yarın üç gibi ilk ultrason kontrolumuzu yapacaklar.. İnşallah sorunsuz geçiririz de ben de kasım annesi olarak aranızda gebeliğime devam ederim...
Bende bulantı 1 kere oldu, 1 saat sürdü bir daha da yaşamadım, sadece goğuslerim irileşti ve akşam erkenden uyuyorum... Once korkuyordum belirtim yok diye, ama alıştım artık bazı annelerde olmayabiliyormuş.. Nasılsa yarın anlıycaz bebiş yerinde mi değil mi...
Herkese sorunsuz sıkıntısız gebelikler dilerim :)
Bende 1.5 yillik evliyim tedavi ile olmayip ummadik anda sevindiren hamilelik yasiyorum.7+2 haftalik bebisim
Allah hepimizin bebegini hayirlisiyla kucagimiza almamizi
Nasip etsin. 2 hafta once kanamam oldu biraz korkttuk ama sukur
Simdi iyiyiz arnizda olmaktan cok mutluyummmm:)
aynı durumdan muzdaribiz . . .ne yesem hemen gaviscon a sarılıyorum. . Bende hıc kusmadım ama keske rahatlasam dıyorum. . .buzdolabını gunlerdır hıc acamıyorum. . .az once ısten bı geldım esım mutfagı toparlayıp cıkmıs. . . Gıremıyorum dıye acımıs bana . . Iyıkı varlar. . . Olmasa napardıııkk :) uyyyy
Selam kızlar ben de tüp bebek annesiyim, 6 martta 1 tanecik donmuş transferim oldu... Kan testiyle gebeliğimi onayladılar...Daha bebişi hiç gormedik.. Yarın üç gibi ilk ultrason kontrolumuzu yapacaklar.. İnşallah sorunsuz geçiririz de ben de kasım annesi olarak aranızda gebeliğime devam ederim...
Bende bulantı 1 kere oldu, 1 saat sürdü bir daha da yaşamadım, sadece goğuslerim irileşti ve akşam erkenden uyuyorum... Once korkuyordum belirtim yok diye, ama alıştım artık bazı annelerde olmayabiliyormuş.. Nasılsa yarın anlıycaz bebiş yerinde mi değil mi...
Herkese sorunsuz sıkıntısız gebelikler dilerim :)
cnm son adetim 21 subat ama bn erken yumurtladıgıma emindim ve ulrtasondada 2 gun buyuk cıktı son adetıme gore bnde bebişi gecen cuma gordum ama zorla baska doktora gıttım vajınal olmak ıstedım altta gozuktu bnde cok endıselenmiştim korkma cnm gorursun o halsızlıgın demır kan vs eksıklıgınden olabılıyor yeterlı beslenmeye calıs .. kalp atıslarını gormek ıcın normalde bugun gel demıstı dıger doktorum ama ben cumaya kadar beklıcem :)) sıtres cekemem valla
slm kızlar ben de kasım annesi olacağım inş yanlız size bi öz eleştiri yapıcam ben hemilelik öncesi 1 paket sigara içiyordum bu güne kadar da 6-7 tane içiyordum ta ki paketi kırana kadar kendie o kadar çok kızıyorum ki sizden vicdanımı rahatlatacak bişey istemiyorum sadece bebeğime verdiğim zararı nasıl telafi edebilirim ben günde yoğurt ve sabah akşam süt içiyorum ekstradan önereceğiniz bişeyler var mı bi da asla 1 tane dahi sigara yook inş(((
slm kızlar ben de kasım annesi olacağım inş yanlız size bi öz eleştiri yapıcam ben hemilelik öncesi 1 paket sigara içiyordum bu güne kadar da 6-7 tane içiyordum ta ki paketi kırana kadar kendie o kadar çok kızıyorum ki sizden vicdanımı rahatlatacak bişey istemiyorum sadece bebeğime verdiğim zararı nasıl telafi edebilirim ben günde yoğurt ve sabah akşam süt içiyorum ekstradan önereceğiniz bişeyler var mı bi da asla 1 tane dahi sigara yook inş(((
hoş geldınn canım hayırlı olsun sağ salim kucagınha al İNŞALLAH
Hoş bulduummm, Hepimiz sağlıkla, hayırlı, akıllı, güzel bebelerimize kavuşalım inşallah...
Kasımdan sonra da, kasım anneleri 2013, doğumdan sonra kaç kilo verdik forumları açalım inşallah
hayırlı olsun canım inş. sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
bende de pek belirti yoktu ama bu aralar iştahım hiç yok birden bire gözüm kararıyor.
canım bende içiyordum mağlesef ve ögrendıkten sonra esım ıcekrekn 1-2 fırt çekmeye basladım onlarıda bırakmaya calısyorum bı an once tıksınmek ıstıyorum.canım ben doktorla konusdm doktor 1-2 fırt degıl ıcılen ortamda bıle bulunmayacaksın dedı su asten sonra yapabılecegımız tek sey hayatımızdan tamamen cıkarmak haa hamılelıkte hıc bırakmayan ınsanlarda var hatta dokyora muptelayım ıcmedıgım zman duramyorsum dersen gunde 3 taneye kadar ızın verıyorlar ama içmicez tabıkısı kurtulcaz bu ıllet
Boyle pek belirtisi olmayanarkadaşları duydukça içim rahatlıyor.. Resmen miğdesi bulanan arkadaşlara ozenir oldum
canım paketi kırıp attım hemen çünkü bebeğin anne karnında ani ölümleri kalp atışlarının ani durması sigarayla doğrudan bağlantılıymış bugün nette okudum o yazıyı okuduktan sonra paketi kırıp attım ve bebeğime böyle birşeyi yapma hakkımın olmadığını anladım inş canım istemez istese bile nefsime yenilmem inş ben meslek olarakta çok stresli bi meslekteyim polis memuruyum en ufak bi olayda paketi alıp dışarı çıkıyordum bırakmam imkansız diyordum bu saate kadar en az 3 tane içerdim fakat bugün hiç sigara içmedim umarım bidaha içmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?