2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
INŞALLAH canımm benım karnım buyudu sımdıden

Canım benim sadece memelerin haberi oldu hamilekten, gerisi farkında değil... goğsu açık buliz giydim çatalımı gostere gostere geziniyom evin içinde, 4 gündür kahve akıntım var korkuyoruz kocam da yanaşamıyo yanım Diyorum ne çektiin be kocacııımmmm

Ne çok şey öğrendim seni beklerken…
Beklemenin ne kadar güzel olduğunu,
sabrı, çekilen her türlü sıkıntının sonunun ferahlık olacağını…
Ve dokuz ay sonra, seni kucağıma aldığımda her derdin unutulacağını…

Cennete ulaşmak gibiydi sana kavuşmak…
Hani sonunda cennet olduğunu bilince insan her derde katlanır ya…
Hani cennet ucuz değil ya…
Sen de benim dünyadaki cennetim oldun ayyüzlü meleğim…

Anneler hep söyler ya :” Anne olunca anlarsın.”…
Anladım…
Sen yaralı gönlümün her derdine dermansın...
Gecelerce dilediğim “İmdadıma” emansın…

Kendimi toplamam için Rab’den gelen fermansın…
Senin gülücüklerin gönlümün sûruru…
Senin varlığın,varlığımın gururu…
Sen bana emanet edilip, avuçlarıma bırakılan bir gül yaprağısın…

Sen bunca yıldır heba ettiğim ömrümün kârısın…
Sen kara kışları yaşayan yüreğimin , taptaze baharısın…
Varsın gecelerim uykusuz geçsin…
Sen kapkara gecelerin ardından gelen sabahımsın…

SENİ GÖNDEREN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN

ya benım karın bayg sısıtı bende hayrett ettım sımdıden bu kadar sıserse ooooo evet memısler benımde ole memıslerımın oldugunun farkına vardım cok kucuktuler ıyı oldu ama felket acıyor.kanaman olduysan dıkkat et kendıne ayakta cok kalma

merhaba kızlar nasılsınızzzz doktora gidecekler geldimiiii

Son düzenleme:
Boyle pek belirtisi olmayan arkadaşları duydukça içim rahatlıyor.. Resmen miğdesi bulanan arkadaşlara ozenir oldum

tatlım hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasp etsin..

yanlız delirmiş olmalısın sakın böle bişey isteme sakınn inşallah hiç bulantısız geçirirsin inanki çok zor :26:

Ay benim de miniktiler... şoyle acık koca memeli olalım biz de dimi .

Kanama kırmızı değil, doktor hiç merak etme olur arada dedi.. Rahim kılcal damarları çok kan topluyomuş en ufak bişeyde kılcal damar çatlaması olurmuş bazısında... Burnumu hızlı silsem kanar benim...

ama tabi dikkat ediyorum evimi afedersiniz *ok goturuyo... elleşmiyom.. şu ultrasonu gorelim, ondan sonra donerim normal hayata

BURCUHAYAL canım sende sigarayla ilişkini kes bir an evvel bende gebeliğimi öğrenmeden önce içiyordum öğrenir öğrenmez bıraktım şimdi ise eşim yanımda dahi içmiyor ve biri sigara içip yanıma geldiği zaman direk rahatsız oluyorum 3 -4 gün sık dişini içme ve içilen ortamdanda uzak dur hemen fark edicek zaten tiksiniceksin resmen

benımde ılk zmanlar sancım cok oluyordu ısten eve gıdınce uzanıyordum yemegı anca yapyordum ama ev ısını yapamdıgımda daha beter olyorum ben sıkıntı basıyor dunde koceyle temızlık yaptık

Kızlar merhabalar

aramıza yeni katılan arkadaslar hoşgeldiniz

Vahşihatun çok sevindim guzel haberlerine... Baya büyümüş ya minnaklıktan cıkmaya başlamış seninki:)))

ben de biraz önce geldim doktordan. Çok şükür herşey yolunda gibi görünüyor. Bebişi de gördük 5,8 mm lik:)))

küçücük daha.. Kalp atışlarını da duyduk az da olsa.. NEfesimi tutabilsem daha uzun duyabilirdik de artık gelecek aya bakalım..

kan testleri verdi bir sürü onları yaptırıp götüreceğim...

Rabbim hepimizin güzel haberlerle yüzümüzü güldürsün inşallah.

yalnız doktorda farketti benim sol gögüs alt taraflarında bir beze var.. dahiliyeye bir görün dedi inş bişey cıkmaz.

var mı hiç bu şekilde bezeleri şişen((

Son düzenleme:
benımde ılk zmanlar sancım cok oluyordu ısten eve gıdınce uzanıyordum yemegı anca yapyordum ama ev ısını yapamdıgımda daha beter olyorum ben sıkıntı basıyor dunde koceyle temızlık yaptık

Ah biz de kocişle yapıcaz diye planlıyoruz ama ben 7.30 gibi uykulu gozlerle bakınmaya başlıyorum... zaten aylardır tüp bebek negatifti pozitifti derken daraldık... şu an dünya yansa umrumuz değil ikimizde kitlendik yarını bekliyoruz... :18:

mavigülcüm canım çok mutlu oldum bebişinizin kalp atışlarını duymuşsunuz, görmüşsün ne büyük mutluluk. inşallah rabbim hepimize nasip eder.

canım bu arada beze olayını hiç bilmiyorum ama dert etme, gene de ihmal de etme tabi. inş.önemli birşey yoktur. zaten film çekemezler bildiğim kadarıyla. elle bakarlar.

ben de ilk kan değerimi yaptırdığımda 118di, bir daha da doktor istemedi.

Benim ilk değer 227 diydi pozitif diyemeyiz çok düşük dediler 1 hafta sonra gittim 3489 olmuş heh hamilesin dediler işte 15 gün sonraya gel kalp atışı duyalım diye çağırdılar. Ama ben hollandada yaşıyorum, burdaki doktorlar çok katı ve net... Tedaviler de çok değişik..

Neyse korkunun ecele faydası yok.. yaşayıp gorucez... Hayırlıysa beri hayırsızsa geri

kıamam sana ya ama şöyle düşün suratsıza denk geldimi burdakilerde öle ii dr bulmak çok zor elfm içini ferah tut anca özel muayneye gidince melekler dışarda ucube bak benim dr özel muayn. Normal dışarda hastanelerle anlaşması yok melek bayılıorum drma ama200 tl muayne ücreti....yana yakıla sgk la anlaşmalı bi hastanede ii bi dr telaşı sardı okadar paraı hamile ken weremem ki bi sürü masraf olcak.1.aydan sonra kalp atışımı duyulo

Merhaba, Çok tebrik ederim 5.8 mm lik olmuş maaşalaahhhh darısı başımıza Kitle için ultrasonla bakarlar anlarlar neymiş.. Benim eskiden bir kitle olayım olmuştu ordan biliyorum... Ama dahiliye değil de genel cerrah bakmıştı benimkine...

canım darısı başına inşallah.İnşallah tez zamanda sen de görürsün ve duyarsın pıtpıtlarını..
inşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbim...

doktorda emin olamadı cerraha mı gitsen acaba dedi..

peki ne oldu canım ne cıktı seninkin de?

bebege zarar vermesin de inşallah. ben de daha once de varmıydı bilmiyorum gecen hafta cıdıgı için farkettim belki de hep vardı..
inşallah kötü bişey cıkmaz...

soyle benim transfer tarihine gore 8 haftalık gozukuyo bebiş ama ultrasonda ne çıkacak bilmiyorum... ama ilk kan testini 18 martta yaptırdım.. 9 nisanda kalp atışını duymaya gelin dedi telefonda hemşire. yani ilk testten 3 hafta sonra kalp atışı için çağırılmış olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…