doktorda emin olamadı cerraha mı gitsen acaba dedi..
peki ne oldu canım ne cıktı seninkin de?
bebege zarar vermesin de inşallah. ben de daha once de varmıydı bilmiyorum gecen hafta cıdıgı için farkettim belki de hep vardı..
inşallah kötü bişey cıkmaz...
canım paketi kırıp attım hemen çünkü bebeğin anne karnında ani ölümleri kalp atışlarının ani durması sigarayla doğrudan bağlantılıymış bugün nette okudum o yazıyı okuduktan sonra paketi kırıp attım ve bebeğime böyle birşeyi yapma hakkımın olmadığını anladım inş canım istemez istese bile nefsime yenilmem inş ben meslek olarakta çok stresli bi meslekteyim polis memuruyum en ufak bi olayda paketi alıp dışarı çıkıyordum bırakmam imkansız diyordum bu saate kadar en az 3 tane içerdim fakat bugün hiç sigara içmedim umarım bidaha içmem
Muayeneden geldik çok şükür korka korka gitmiştik.
Bebeğimin gelişimi gayet iyi 4,65 cm olmuşultrasona bakarken gözlerim doldu, daha önceden civcive benziyodu şimdi insan evladına benzemiş
Ultrason görüntüsünü diğer topiğe b:emir_bebek koyarım
Kıpır kıpır hareket ediyo bide ellerini kollarını sallıyo sıpa
Dr. kesenin altında ve yanında 2 tane karartı gösterdi daha önceden 2 kanamam olmuştu onların yeriymiş. Kanama yok ama daha önce oldugu için düşük tehlikesi hala var dedi. Kanamaların keseye bu kadar yakın oldugunu iyiki bilmemişim çoooook korkardım. Uzun yolculuk yasak.
Hea bide kızlar mutlaka B12 testi yaptırın bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş düşükse iğne veriyolar , düşüklüğü bebeğin beyninde kalıcı hasarlara sebep oluyomuş.
Kk göre 11 haftalık olmuş benim yavru doktor amcasına göre daha 10 haftalık :)) vaybe daha dün öğrenmiştim gebe olduğumu :))
canım ıslerım yogundu yazamadım doktora gıttımm.Çok şükür kesegı gordum ama kesenın altında miyom var ve cok dıkkat etmem grekeyor kocıs ve uzun yol doguma kadar yasak bana moralım bozuldu ogun cok kotu oldum eve geldım ağla ağla topladım cok sukur Rabbım INŞALLAH hepımıze sağ alım kucagımıza almayı nasıp eder
Kızlar merhabalar
aramıza yeni katılan arkadaslar hoşgeldiniz
Vahşihatun çok sevindim guzel haberlerine... Baya büyümüş ya minnaklıktan cıkmaya başlamış seninki:)))
ben de biraz önce geldim doktordan. Çok şükür herşey yolunda gibi görünüyor. Bebişi de gördük 5,8 mm lik:)))
küçücük daha.. Kalp atışlarını da duyduk az da olsa.. NEfesimi tutabilsem daha uzun duyabilirdik de artık gelecek aya bakalım..
kan testleri verdi bir sürü onları yaptırıp götüreceğim...
Rabbim hepimizin güzel haberlerle yüzümüzü güldürsün inşallah.
yalnız doktorda farketti benim sol gögüs alt taraflarında bir beze var.. dahiliyeye bir görün dedi inş bişey cıkmaz.
var mı hiç bu şekilde bezeleri şişen((
Ah biz de kocişle yapıcaz diye planlıyoruz ama ben 7.30 gibi uykulu gozlerle bakınmaya başlıyorum... zaten aylardır tüp bebek negatifti pozitifti derken daraldık... şu an dünya yansa umrumuz değil ikimizde kitlendik yarını bekliyoruz... :18:
bence doktora gıdene kadar yapma ben yapmadım ogrendıkten sonra ıkıde yapmamısım cunku bana doguma kadar yasak mağlesef mıyomum varmıs
biraz önce lavabodan geldim çamasırımda kahverengi bir cizgi mevcuttu((
ama daha simdi geldim doktordan nazar mı değdi acaba
ne yapsam arasam mı acaba doktoru kızlar... normal değildir heralde bu durum
puffycimm 68 immm buralarda mısınnn....nasılsınnn iyi misinn...ben çokkk iyiyimmmm...çokkkk
Canım bende de oldu o 4 gün sürdü ilk gün aradım doktoru onemli değil olur dedi... Kırmızı kan olmadıkça korkma, ama doktorunu ara muahkkak için rahat etsin, hem belki bi progrstoron falan verir..
Alttan ultrason olduysan kılcal damarını çatlatmıştır falan bebekle alakası yoktur büyük ihtimal
canım ben olmadım tetenozu sağlık ocaklarımı yapıo bi arkadaşım hamileliğini sağlık ocağğına bildir demişti
kaçıncı haftada yapılıo bu aşı...
normal utrason yaptı. seninki de doktordan gelince mi olmuştu? gerçi gitmeden de vardı belki bakmadım bayadır çünkü.
hayırlısı inş kötü bişey değildir. arayım bakalım cevap verirse inşallah...saolasın canım cevabn için..
Canım çok geçmiş olsun, aman evi kim takar bebişler sağlıklı gelsin de, hiç yorma kendini,ben orgu otuyom çok güzel vakit geçiyo.. miss o da iş
kızlar ben geldimmmmmm cok guzell yaa kocaman olmuşşşşşşşşşş çok sasırdımmm
allaha sukur olsun hıcbır sorun yokmuss cok mutlu oldummm rabbımmm herkeze saglıklı bır bebıs nasıp etsın yaa
Hoşgeldin yavruuuuuuunuuuuuuu yirimmm koca adam olmuş 4,65 cm, göndersen bakkala gider artıkCanım çok sevindim güzel haberlerine, benimki gibi kanama alanların oluşmuş korkma bol su iç
Hadi gözün aydin canim daridi diger arkadaslara, insallah onlarda senin gibi hayirli guzel haberlerle gelirler.
Masallah iri bi çilek olmuş bebisin masallah subhanallah. Daha bizim kontrolumuze 2 hafta var
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin tez vakitte inşallah. çalışırken de ayrı dert. ben de çalışıyorum. inşallah geçer en kısa sürede
tebrikler canım çok sevindim adına.
kıpırdıyor mu şimdiden? maşallah yaaagerçek mi?
sanki kıpırdamaz gibi hiç bilmeyince, ayyy ne mutlu bir an.
inşallah o tehlikeler de yok olur canım
üzme canını
Kızlar merhabalar
aramıza yeni katılan arkadaslar hoşgeldiniz
Vahşihatun çok sevindim guzel haberlerine... Baya büyümüş ya minnaklıktan cıkmaya başlamış seninki:)))
ben de biraz önce geldim doktordan. Çok şükür herşey yolunda gibi görünüyor. Bebişi de gördük 5,8 mm lik:)))
küçücük daha.. Kalp atışlarını da duyduk az da olsa.. NEfesimi tutabilsem daha uzun duyabilirdik de artık gelecek aya bakalım..
kan testleri verdi bir sürü onları yaptırıp götüreceğim...
Rabbim hepimizin güzel haberlerle yüzümüzü güldürsün inşallah.
yalnız doktorda farketti benim sol gögüs alt taraflarında bir beze var.. dahiliyeye bir görün dedi inş bişey cıkmaz.
var mı hiç bu şekilde bezeleri şişen((
Canim cok sevindim guzel haberlerle gelmissin seninki gun ve gun büyüyor , bide utanmaz hareketmi ediyor yirim ben onu Allah sihhatle hayirli buyumeyi nasip etsin
Sen de cok cok dikkatli ol oyle is güç yapma , cok ayakta durma , ve sicak su ile uzun banyolardan kaçın tabiki bol su iç
Ben 4. Haftada tum testleri yaptirdim b12 fazlam var göndereyimmi sana , tup tedavisi oldugu icin aylar once başlamıştım b12 ve folik asite hatta doktor ilaci haftada bire çekti
Allah dahada büyütsün burcu canim , insallah burada daha ne kadar büyüdüklerini daha cok konuşacağız
Banada daha dun gibi geliyor benimde sata gore bugun tam 9+6 , doktor amcaya gore ve ultrason ölçümüne gore 10+5 :))
Burcu canim sakin endise yapma , stres bebege cok zararlı , bende hafta sonu TSH degerim ile ilgili stres yaptim doktorum bir kızdı bu yaptığın TSH degerinden daha cok zarar veriyor bebeğine diye.
Bende bir suru myon var sayısını doktor söylemiyor moralimi bozmamak icin hatta cok ayakta durduğumda cok ciddi sancılarım oluyor fetus yürüdükce titreşim yapiyormus bu da myonlari harekete geçiriyormuş.
Allah emanetiz icini ferah tutmaya çalış
Hayirlisi olsun canim Allah her daim guzel haberler ile hamilelik gecirmeyi nasip etsin
kızlar ben geldimmmmmm cok guzell yaa kocaman olmuşşşşşşşşşş çok sasırdımmm
allaha sukur olsun hıcbır sorun yokmuss cok mutlu oldummm rabbımmm herkeze saglıklı bır bebıs nasıp etsın yaa
stres atarsın canım ben calışıyorum zaten eve gıdınce yemek falan anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?