2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım bence cerraha gorun, elleyince bile anlıyolar ne olduğunu, benim cerrahın eline geldi kitle ultrason yaptılar, ultrasoncu yağ bezesi birşey olduğunu zannetmiyorum dedi.. sonra gebe olmadığım için mamografide bakıldı temizdi... Dahiliyeci de seni cerraha gonderecek illaki...

İçini ferah tut lütfen, kadınlarda hep kitle olur... Pozitif düşün ama kesinlikle ihmal etme

eski zamanlardan bu yana yapılan araştırmalarda sigaranın bebeğe etkisi gösterilmemiş fakat günümüzde tütün yapraklarının üzerine sıkılan ilaçlar yağmur sularıyla etkisini yitirmesin diye çıkmayan yapışan ilaçlar kullanılmaya başlamış kısacası kimyasal ilaç içmiş gibi oluyoruz

Canim cok sevindim guzel haberlerle gelmissin seninki gun ve gun büyüyor , bide utanmaz hareketmi ediyor yirim ben onu Allah sihhatle hayirli buyumeyi nasip etsin
Sen de cok cok dikkatli ol oyle is güç yapma , cok ayakta durma , ve sicak su ile uzun banyolardan kaçın tabiki bol su iç
Ben 4. Haftada tum testleri yaptirdim b12 fazlam var göndereyimmi sana , tup tedavisi oldugu icin aylar once başlamıştım b12 ve folik asite hatta doktor ilaci haftada bire çekti

Kk göre 11 haftalık olmuş benim yavru doktor amcasına göre daha 10 haftalık :)) vaybe daha dün öğrenmiştim gebe olduğumu :))

Allah dahada büyütsün burcu canim , insallah burada daha ne kadar büyüdüklerini daha cok konuşacağız
Banada daha dun gibi geliyor benimde sata gore bugun tam 9+6 , doktor amcaya gore ve ultrason ölçümüne gore 10+5 :))

Burcu canim sakin endise yapma , stres bebege cok zararlı , bende hafta sonu TSH degerim ile ilgili stres yaptim doktorum bir kızdı bu yaptığın TSH degerinden daha cok zarar veriyor bebeğine diye.
Bende bir suru myon var sayısını doktor söylemiyor moralimi bozmamak icin hatta cok ayakta durduğumda cok ciddi sancılarım oluyor fetus yürüdükce titreşim yapiyormus bu da myonlari harekete geçiriyormuş.
Allah emanetiz icini ferah tutmaya çalış

Hayirlisi olsun canim Allah her daim guzel haberler ile hamilelik gecirmeyi nasip etsin

bence doktora gıdene kadar yapma ben yapmadım ogrendıkten sonra ıkıde yapmamısım cunku bana doguma kadar yasak mağlesef mıyomum varmıs

puffycimm 68 immm buralarda mısınnn....nasılsınnn iyi misinn...ben çokkk iyiyimmmm...çokkkk

bence doktora gıdene kadar yapma ben yapmadım ogrendıkten sonra ıkıde yapmamısım cunku bana doguma kadar yasak mağlesef mıyomum varmıs

Canım çok geçmiş olsun, aman evi kim takar bebişler sağlıklı gelsin de, hiç yorma kendini, ben orgu otuyom çok güzel vakit geçiyo.. miss o da iş

biraz önce lavabodan geldim çamasırımda kahverengi bir cizgi mevcuttu((

ama daha simdi geldim doktordan nazar mı değdi acaba

ne yapsam arasam mı acaba doktoru kızlar... normal değildir heralde bu durum

Canım bende de oldu o 4 gün sürdü ilk gün aradım doktoru onemli değil olur dedi... Kırmızı kan olmadıkça korkma, ama doktorunu ara muahkkak için rahat etsin, hem belki bi progrstoron falan verir..

Alttan ultrason olduysan kılcal damarını çatlatmıştır falan bebekle alakası yoktur büyük ihtimal

mavi gül bi sakin ol
benimki 8 haftalık bende cuma gittim doktora cumartesi gördüm kahverengi lekeyi

doktorum dinlen dedi
kahve rengi lekeler genelde yerleşme durumunda ortaya çıkıyormuş internette oyle yazıyor

bide lekelenme adet olmam gereken zamanda oldu.

ama için rahat etsin diye genede ara doktorunu bence

puffycimm 68 immm buralarda mısınnn....nasılsınnn iyi misinn...ben çokkk iyiyimmmm...çokkkk

Melekcigim hosgeldin buralara , hayirli ugurlu olsun ne zaman oldu bu is bakayim , ben görmeyeli dolmuş gobisler :)))
Ben cok iyiyim büyütüyoruz iste bebisi hayirlisiyla

Canim panik yapma bunlar normal bir çoğumuzda oldu ama doktorunu bir ara iyi olur

normal utrason yaptı. seninki de doktordan gelince mi olmuştu? gerçi gitmeden de vardı belki bakmadım bayadır çünkü.

hayırlısı inş kötü bişey değildir. arayım bakalım cevap verirse inşallah...saolasın canım cevabn için..

kızlar ben geldimmmmmm cok guzell yaa kocaman olmuşşşşşşşşşş çok sasırdımmm
allaha sukur olsun hıcbır sorun yokmuss cok mutlu oldummm rabbımmm herkeze saglıklı bır bebıs nasıp etsın yaa

canım ben olmadım tetenozu sağlık ocaklarımı yapıo bi arkadaşım hamileliğini sağlık ocağğına bildir demişti
kaçıncı haftada yapılıo bu aşı...

Merhaba annecikler, umarım herkez iyidir bugun sabah öğürmesi hariç uzun zaman üstüne şükür birazcık daha iyiyim. Bu tetanoz aşılarını ben geçen sene ocak ayında başladım 5 doz vuruluyor neredeyse ömür boyu koruyuculuğu temmuz da 4. Dozu olucam herhalde gerek yok ekstra yaptırmaya !

Değildir değildir içini ferah tut.. ben çok araştırmıştım bende olunca.. Internette diyor ki hamileikte rahimdeki kılcal damarlara kan hucum eder bebek tutunacak diye, herhandi bir etkide mesela yukarı uzanmak, cinsel ilişki, ağır kaldırmak o kılcallardan birini çatlatabilir, sızıntı şeklinde kahverengi akıntıya sebebiyet verir.
Pozitif oluyoruz tamam mı

ayyy canımmm çok sevindimmmm hadi gözümüz aydınn. bende yarın 02:30'da gitcem. korkuyorum valla ters bişi olcak diye. nedense doktora gitmeye korkuyorum.çoğul ve risli gebelik ya çok geriliyorum yaa. allahımm cümlemizinnn yardımcısı olsunnn

canim benim vajinal ultrasondan sonra minicik aynen senin dedigin gibi cizgi gibi gelmisti normalmis vajinalden veya smearden sonra

Hoşgeldin yavruuuuuuunuuuuuuu yirimmm koca adam olmuş 4,65 cm, göndersen bakkala gider artık Canım çok sevindim güzel haberlerine, benimki gibi kanama alanların oluşmuş korkma bol su iç

Hoşbulduk :) kanama alanı zamanla geçiyor mu? inş ya korktum keseye çok yakın iki kanama alanı da. Heee gönderirim bakkala sıpayı o kadar çektirdi bana

Hadi gözün aydin canim daridi diger arkadaslara, insallah onlarda senin gibi hayirli guzel haberlerle gelirler.
Masallah iri bi çilek olmuş bebisin masallah subhanallah. Daha bizim kontrolumuze 2 hafta var

İnsan zor bekliyor dimi özlüyo insan , evet bayağı iri bir çilek nerdeyse 5 cm. tabi baş popo mesafesi bacakları da sayarsak 5 cm olur zaten. Darısı başınıza inş.

Canım benim 12 gün önceki muayenemde de kıpırdamıştı çok şaşırmıştım , dr.a dedim ''aaa bu fıkır fıkır kıpırdıyo'' evet tabi dedi .Yani yakında sizinkini de size el sallarken görebilirsiniz.

Normal bebeğe benzemiş maşallah mercimek,pirinç,fasulye gibi tahıllardan terfi ettik Darısı başınıza inş

Evet eti puf ablası bi görsen kolları elleri yumuk yumuk maşallah diğer topiğe resmini koycam inş.

Maşallah canım ne dedi doktor. Benim B12 düşük çıktı iğne vercekmiş 6 tane. Diğer topiğe resmini koyar mısın.

Bugun de doktora gidenlerden simdiye kadar iyi haber aldik, iyi haber alan arkadaslari opuyoruz minnosumla, darisi herkesin basina, doguma kadar insallah...

bizim doktor randevumuz 3 mayis, ikili test de 6 mayis...beklemedeyiz anlayacaginiz.

Turkiye'de cinsiyeti kacinci haftalarda soyluyorlar? burda 20'den once soylemiyorlar Allah'in izniyle saglikla ogrensek de yavastan alisverislere baslasak,kocam 6.aydan once corap bile almam diyordu da simdi magazalarda gordukce o da dayanamiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…