tamam tatlım sağolasın.
kızlar bu arada doktor bana kremleri, parfümü, tüm makyaj, kozmetik ürünlerini ilk günden yasakladı.
en son gittiğimde de bebekler için olan güneş koruma kremini verdi, cildin lekelenmeye müsait dedi.
makyaj yapmayı şimdiden özledim ama bebeğim için değer tabi ki...
ama iş yerinde bazen elime kolonya sıkıyordum, içinde alkol var, ondan korkuyorum:44:
saol canım benımmmmmmm sende ınsallahhh guzel haberlerle gelırsınnn amin canımmm korkma sADECE SANRIM ıkız gebelıklerde test olayı olmuyorrayyy canımmm çok sevindimmmm hadi gözümüz aydınn. bende yarın 02:30'da gitcem. korkuyorum valla ters bişi olcak diye. nedense doktora gitmeye korkuyorum.çoğul ve risli gebelik ya çok geriliyorum yaa. allahımm cümlemizinnn yardımcısı olsunnn
Maşallah canımne dedi doktor. Benim B12 düşük çıktı iğne vercekmiş 6 tane. Diğer topiğe resmini koyar mısın.
Bugun de doktora gidenlerden simdiye kadar iyi haber aldik, iyi haber alan arkadaslari opuyoruz minnosumla, darisi herkesin basina, doguma kadar insallah...
bizim doktor randevumuz 3 mayis, ikili test de 6 mayis...beklemedeyiz anlayacaginiz.
Turkiye'de cinsiyeti kacinci haftalarda soyluyorlar? burda 20'den once soylemiyorlarAllah'in izniyle saglikla ogrensek de yavastan alisverislere baslasak,kocam 6.aydan once corap bile almam diyordu da simdi magazalarda gordukce o da dayanamiyor :)
Canim cok sevindim guzel haberlerle gelmissin seninki gun ve gun büyüyor , bide utanmaz hareketmi ediyor yirim ben onu Allah sihhatle hayirli buyumeyi nasip etsin
Sen de cok cok dikkatli ol oyle is güç yapma , cok ayakta durma , ve sicak su ile uzun banyolardan kaçın tabiki bol su iç
Ben 4. Haftada tum testleri yaptirdim b12 fazlam var göndereyimmi sana , tup tedavisi oldugu icin aylar once başlamıştım b12 ve folik asite hatta doktor ilaci haftada bire çekti
Allah dahada büyütsün burcu canim , insallah burada daha ne kadar büyüdüklerini daha cok konuşacağız
Banada daha dun gibi geliyor benimde sata gore bugun tam 9+6 , doktor amcaya gore ve ultrason ölçümüne gore 10+5 :))
Burcu canim sakin endise yapma , stres bebege cok zararlı , bende hafta sonu TSH degerim ile ilgili stres yaptim doktorum bir kızdı bu yaptığın TSH degerinden daha cok zarar veriyor bebeğine diye.
Bende bir suru myon var sayısını doktor söylemiyor moralimi bozmamak icin hatta cok ayakta durduğumda cok ciddi sancılarım oluyor fetus yürüdükce titreşim yapiyormus bu da myonlari harekete geçiriyormuş.
Allah emanetiz icini ferah tutmaya çalış
Hayirlisi olsun canim Allah her daim guzel haberler ile hamilelik gecirmeyi nasip etsin
Filiiiiiiiiiiiiiizzzzz canım çok teeşlıydın merak ettim seni çok şükür güzel haberlerle geldin.
kızlar ben geldimmmmmm cok guzell yaa kocaman olmuşşşşşşşşşş çok sasırdımmm
allaha sukur olsun hıcbır sorun yokmuss cok mutlu oldummm rabbımmm herkeze saglıklı bır bebıs nasıp etsın yaa
9+2 olmusuz dr tansıyonumu kılomu olctu neyse zayıflaa dediiiiiimıgdem bulanmıyor dıye dıye baya yemıssın sanırım dedı 2 bucuk kılo almısım nerdeyse az az ve sık sık yıceksın dediii sakın kılo alma dedii
2.5 cm olmus bebişim 2 hafta sonra gene cagırdı ıstenılen olcude olursa 2 lı testımızıde yapıcakmıs
el salladı bebiş bızee kalp atımı baya yukselmiş baya oynayama geçmişş devamlı oynuyorducok tuaf oldum yaa maşallahh
darısı yarın gıdıceklere kızlarrrr ınsallah onlarda gzel haberlerle gelırlerr
kızlar bıde 4 d gırdık biz 4 d resmı cok komık yaa
saol canım benımmm ben cok uyuyorum buarada:)) eşim tutmasa 10 da uyuycamoh oh guzel haberlerle gelinmis minikler buyumus , cok sevindim
Vahsihatun , mavigul, filiz86 masallah kizlar ..
canımm çok saol sukur olsunVahşihatun ve Filiz gözünüz aydın çok sevindim, miniklerinizin büyümesine.
Başka giden arkadaşlar varsa onlarıda tebrik ediyorum.Çok detaylı bakamadım.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Bende Dr.a gittim ama görüşmek için sadece yemek konusunda,yemen lazım dedi.Dışarda dolaşırken bile heryerden kokular sarıyor beni.Zorla dışarda yedim...
Cuma günü Ultrason a gireceğim.cumartesi günü Tr ye döneceğim için uçuş öncesi son kontrol olacak.Hayırlısı bakalım.
Canım çok sevindim heycanlandım bende of ya üç hafta var daha gitmeme( darısı isteyen herkesin başına
saol canım benımmm ben cok uyuyorum buarada:)) eşim tutmasa 10 da uyuycam
canımm çok saol sukur olsun
hadı bakalım canım hayırlısıyla gel turkıyeye sende
Yarın detaylıca sorcam doktora inş. neler yapıyım neler yapmıyım yatıyım mı .falan diye.vahşihatun canım korkma ben 1 haftadır lavabo dışında kalkmamaya çalıştım. sen de dikkat et devamlı uzan ve booll booll su iç.şükür benimki azalmış ama doktor artabilir çok eğilip kalkma yorma kendini demişti
Filiiiiiiiiiiiiiizzzzz canım çok teeşlıydın merak ettim seni çok şükür güzel haberlerle geldin.
oh oh guzel haberlerle gelinmis minikler buyumus , cok sevindim
Vahsihatun , mavigul, filiz86 masallah kizlar ..
Insallah kotu haber almadan hep boyle devam ederiz...
Uyku sorunu ceken varmi benim gibi, aksamlari cok bitkin yatiyorum ama gece cok sIk uyaniyorum. 4 gibi de uyanip uyuyamiyorum(
Ikili test icin randevumu aldim 13 mayista , insallah hersey yolunda cikar ..
Keselerini goren arkadaslarda olmus tebrikler ...guzel sekilde devam eder insallah
Vahşihatun ve Filiz gözünüz aydın çok sevindim, miniklerinizin büyümesine.
Başka giden arkadaşlar varsa onlarıda tebrik ediyorum.Çok detaylı bakamadım.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Bende Dr.a gittim ama görüşmek için sadece yemek konusunda,yemen lazım dedi.Dışarda dolaşırken bile heryerden kokular sarıyor beni.Zorla dışarda yedim...
Cuma günü Ultrason a gireceğim.cumartesi günü Tr ye döneceğim için uçuş öncesi son kontrol olacak.Hayırlısı bakalım.
Filizcim, tam hatırlayamıyorum ama ya sendin yada başka bir arkadaş Fatih'deki Medical Park Hastanesinden bir Dr.önermişti.Ben Eyüp Sultandayımda.
9+2 olmusuz dr tansıyonumu kılomu olctu neyse zayıflaa dediiiiiimıgdem bulanmıyor dıye dıye baya yemıssın sanırım dedı 2 bucuk kılo almısım nerdeyse az az ve sık sık yıceksın dediii sakın kılo alma dedii
2.5 cm olmus bebişim 2 hafta sonra gene cagırdı ıstenılen olcude olursa 2 lı testımızıde yapıcakmıs
el salladı bebiş bızee kalp atımı baya yukselmiş baya oynayama geçmişş devamlı oynuyorducok tuaf oldum yaa maşallahh
darısı yarın gıdıceklere kızlarrrr ınsallah onlarda gzel haberlerle gelırlerr
kızlar bıde 4 d gırdık biz 4 d resmı cok komık yaa
ben geldiimm bebişimi gordum cok sukur. kesemiz kocaman olmuş bebeğimizi de gorduk. kalp atışı için ya vajinal bakalım yada 1 hafta bekle dedi. ben de 1 haftaa beklerim dedim... yalnııııızzzz doktorun daha cok önemsediği bişi oldu. ikinci bir kesemiz var... onunda ikiz olup olmadığını 17 nisanda ogrenicez. belki dee ikizlerim olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?