2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bende önceden de yaz kış mustelanın korumasını kullanıyorum merak ettiğim bu kremlerın son kullanma tarıhi varmi acaba yanı bir sene geçti mesela koruma özellği bştiyırmu bilgisi olan varmı?

saol canım benımmmmmmm sende ınsallahhh guzel haberlerle gelırsınnn amin canımmm korkma sADECE SANRIM ıkız gebelıklerde test olayı olmuyorr
Maşallah canım ne dedi doktor. Benim B12 düşük çıktı iğne vercekmiş 6 tane. Diğer topiğe resmini koyar mısın.

cok saol bebegım sanada maşallahhh benım b12 dusuk deıl zaten ılac ıcıyrodumm kuzumm b12 ılacı

Canım benim dr.um 15 .haftada söylemiş arkadaşıma ama genelde 16. haftayı bekliyorlar kesin olsun diye.

saol canımcım cok tşk ederımm sanada cok gecmıs olsun ALLAHA emanetız İNŞŞALLAHH bebıslerımızı sağ salım kucagımza alıcaz

9+2 olmusuz dr tansıyonumu kılomu olctu neyse zayıflaa dediiiiii mıgdem bulanmıyor dıye dıye baya yemıssın sanırım dedı 2 bucuk kılo almısım nerdeyse az az ve sık sık yıceksın dediii sakın kılo alma dedii
2.5 cm olmus bebişim 2 hafta sonra gene cagırdı ıstenılen olcude olursa 2 lı testımızıde yapıcakmıs
el salladı bebiş bızee kalp atımı baya yukselmiş baya oynayama geçmişş devamlı oynuyordu cok tuaf oldum yaa maşallahh
darısı yarın gıdıceklere kızlarrrr ınsallah onlarda gzel haberlerle gelırlerr
kızlar bıde 4 d gırdık biz 4 d resmı cok komık yaa

Son düzenleme:
evet canım yolla bana fazlalıklarını da iğne yemekten kurtulayım Allahtan apartmanda hemşire var onu yaptırcam inş. Yarın balık hapını falan da sorcam.

vahşihatun canım korkma ben 1 haftadır lavabo dışında kalkmamaya çalıştım. sen de dikkat et devamlı uzan ve booll booll su iç.şükür benimki azalmış ama doktor artabilir çok eğilip kalkma yorma kendini demişti

Filiiiiiiiiiiiiiizzzzz canım çok teeşlıydın merak ettim seni çok şükür güzel haberlerle geldin.

oh oh guzel haberlerle gelinmis minikler buyumus , cok sevindim
Vahsihatun , mavigul, filiz86 masallah kizlar ..

Insallah kotu haber almadan hep boyle devam ederiz...

Uyku sorunu ceken varmi benim gibi, aksamlari cok bitkin yatiyorum ama gece cok sIk uyaniyorum. 4 gibi de uyanip uyuyamiyorum (

Ikili test icin randevumu aldim 13 mayista , insallah hersey yolunda cikar ..

Keselerini goren arkadaslarda olmus tebrikler ...guzel sekilde devam eder insallah

Vahşihatun ve Filiz gözünüz aydın çok sevindim, miniklerinizin büyümesine.
Başka giden arkadaşlar varsa onlarıda tebrik ediyorum.Çok detaylı bakamadım.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Bende Dr.a gittim ama görüşmek için sadece yemek konusunda,yemen lazım dedi.Dışarda dolaşırken bile heryerden kokular sarıyor beni.Zorla dışarda yedim...
Cuma günü Ultrason a gireceğim.cumartesi günü Tr ye döneceğim için uçuş öncesi son kontrol olacak.Hayırlısı bakalım.

Filiiiiiiiiiiiiiizzzzz canım çok teeşlıydın merak ettim seni çok şükür güzel haberlerle geldin.

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evet yaa allahıma sukur olsun cok korkuyordum ne yalan olsun kalbı durdumu acaba ya bısey olduysa dıye dıye gıttım yolda ama sukur olsun rabbımee ohhh

Canım çok sevindim heycanlandım bende of ya üç hafta var daha gitmeme ( darısı isteyen herkesin başına

oh oh guzel haberlerle gelinmis minikler buyumus , cok sevindim
Vahsihatun , mavigul, filiz86 masallah kizlar ..
saol canım benımmm ben cok uyuyorum buarada:)) eşim tutmasa 10 da uyuycam
canımm çok saol sukur olsun
hadı bakalım canım hayırlısıyla gel turkıyeye sende

saol canım benımmm ben cok uyuyorum buarada:)) eşim tutmasa 10 da uyuycam

canımm çok saol sukur olsun
hadı bakalım canım hayırlısıyla gel turkıyeye sende

Filizcim, tam hatırlayamıyorum ama ya sendin yada başka bir arkadaş Fatih'deki Medical Park Hastanesinden bir Dr.önermişti.Ben Eyüp Sultandayımda.

Yarın detaylıca sorcam doktora inş. neler yapıyım neler yapmıyım yatıyım mı .falan diye.

Sağolun kızlar darısı sizin miniklerinize inşallah

Filizcim, tam hatırlayamıyorum ama ya sendin yada başka bir arkadaş Fatih'deki Medical Park Hastanesinden bir Dr.önermişti.Ben Eyüp Sultandayımda.

yok hayatım ben deıldm baskası ıdı bende hatırlıorum ben bakırkoye gıdıyorum ozel muayene ıstersen gel
buarada ne guzel yerdeymıssın

ben geldiimm bebişimi gordum cok sukur. kesemiz kocaman olmuş bebeğimizi de gorduk. kalp atışı için ya vajinal bakalım yada 1 hafta bekle dedi. ben de 1 haftaa beklerim dedim... yalnııııızzzz doktorun daha cok önemsediği bişi oldu. ikinci bir kesemiz var... onunda ikiz olup olmadığını 17 nisanda ogrenicez. belki dee ikizlerim olucak..

o kadar evham yaptın da noldu bak bakayım :) çok sevindim bebeğim ya gözümüz aydın :)

Canım senin bebiş de el sallamış size, benimkide öyle maşallah ya Allahım korusun , eğer kiloluysan bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim, ben 52 kiloyum kilo almamışım yine de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum, düşünsene bi daha ilk 3 aydayız bu kadar yiyoruz ki 3 aydan sonra kilo alınıyomuş, bebek doğduktan sonra rejim falan yapılmıyo bebeği emziriyosun ve ona bakmak için çok enerji harcandıgından rejim mümkün değil. Hamileyken gidiyomuşsun hem sağlıklı bi beslenme hem de kilo almadan tamamlıyomuşsun benim kafama yattı.

Ne güzellll :13: hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…