Canım senin bebiş de el sallamış size, benimkide öyle maşallah yaAllahım korusun , eğer kiloluysan bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim, ben 52 kiloyum kilo almamışım yine de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum, düşünsene bi daha ilk 3 aydayız bu kadar yiyoruz ki 3 aydan sonra kilo alınıyomuş, bebek doğduktan sonra rejim falan yapılmıyo bebeği emziriyosun ve ona bakmak için çok enerji harcandıgından rejim mümkün değil. Hamileyken gidiyomuşsun hem sağlıklı bi beslenme hem de kilo almadan tamamlıyomuşsun benim kafama yattı.
Melekcigim hosgeldin buralara , hayirli ugurlu olsun ne zaman oldu bu is bakayim , ben görmeyeli dolmuş gobisler :)))
Ben cok iyiyim büyütüyoruz iste bebisi hayirlisiyla
Canim panik yapma bunlar normal bir çoğumuzda oldu ama doktorunu bir ara iyi olur
kızlar ben geldimmmmmm cok guzell yaa kocaman olmuşşşşşşşşşş çok sasırdımmm
allaha sukur olsun hıcbır sorun yokmuss cok mutlu oldummm rabbımmm herkeze saglıklı bır bebıs nasıp etsın yaa
ben 1 kilo almisim ama normal dedi ona doktorum..bir de ben normalde cok hareketli bir insandim,ilk 3 ay diye sinir koydum kendime,yuruyuse bile cikmiyorum ondan resmen su topladim.bu ay sonu hayirlisiyla gelsin hafif tempolu yuruyuslere baslayacagim artik.
canım gözün aydınn çoks evindimmmm su günler geçsede biz ay sonunu bekleyelerde görsek koca bebişlerimiziii
vahşihatunnnn
senin güzel hbrerine de çok sevindimmmmm darısı basımıza inşallahh
9+2 olmusuz dr tansıyonumu kılomu olctu neyse zayıflaa dediiiiiimıgdem bulanmıyor dıye dıye baya yemıssın sanırım dedı 2 bucuk kılo almısım nerdeyse az az ve sık sık yıceksın dediii sakın kılo alma dedii
2.5 cm olmus bebişim 2 hafta sonra gene cagırdı ıstenılen olcude olursa 2 lı testımızıde yapıcakmıs
el salladı bebiş bızee kalp atımı baya yukselmiş baya oynayama geçmişş devamlı oynuyorducok tuaf oldum yaa maşallahh
darısı yarın gıdıceklere kızlarrrr ınsallah onlarda gzel haberlerle gelırlerr
kızlar bıde 4 d gırdık biz 4 d resmı cok komık yaa
evet valla sorma yaaaaa cok saol canımmm darısı sana ınsallahhho kadar evham yaptın da noldu bak bakayım :) çok sevindim bebeğim ya gözümüz aydın :)
Canım senin bebiş de el sallamış size, benimkide öyle maşallah yaAllahım korusun , eğer kiloluysan bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim, ben 52 kiloyum kilo almamışım yine de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum, düşünsene bi daha ilk 3 aydayız bu kadar yiyoruz ki 3 aydan sonra kilo alınıyomuş, bebek doğduktan sonra rejim falan yapılmıyo bebeği emziriyosun ve ona bakmak için çok enerji harcandıgından rejim mümkün değil. Hamileyken gidiyomuşsun hem sağlıklı bi beslenme hem de kilo almadan tamamlıyomuşsun benim kafama yattı.
Canım çok sağolay sonuna daha çok var ya , gittiğinizde kıpır kıpır size el sallayan ve çok değişmiş bebişlerinizi görceksiniz inş
ay ne güzel maşallah. bizim bebişlerin tarihi aynı. bende son gittiğimde kan tahlili istedi 5 gün sonra çıkar ara randevu vereyim dedi. hafta sonu falan girince 1 hafta oldu aradım normalmiş 3 hafta sonra gel dedi. 19 unda gidicem acaba o zaman ikili tarama testi yaparmıki. zamanı gelmişmi oluyor. bende demiştim heralde ayda 1 çağıracak ama o ikili ne zaman yapılıyor hiç bilmiyordum.
9+2 olmusuz dr tansıyonumu kılomu olctu neyse zayıflaa dediiiiiimıgdem bulanmıyor dıye dıye baya yemıssın sanırım dedı 2 bucuk kılo almısım nerdeyse az az ve sık sık yıceksın dediii sakın kılo alma dedii
2.5 cm olmus bebişim 2 hafta sonra gene cagırdı ıstenılen olcude olursa 2 lı testımızıde yapıcakmıs
el salladı bebiş bızee kalp atımı baya yukselmiş baya oynayama geçmişş devamlı oynuyorducok tuaf oldum yaa maşallahh
darısı yarın gıdıceklere kızlarrrr ınsallah onlarda gzel haberlerle gelırlerr
kızlar bıde 4 d gırdık biz 4 d resmı cok komık yaa
canım gözün aydınn çoks evindimmmm su günler geçsede biz ay sonunu bekleyelerde görsek koca bebişlerimiziii
aaa senınlede aynı tarıhımızbenım de yarın kontrolüm var çok korkuyorum kötü birşey duymaktan ama bu yazdıklarınızı okuyunca moralim yükseldi desem yalan olmaz.inşallah yarın ben de güzel haberle gelirim.Allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
ay ne güzel maşallah. bizim bebişlerin tarihi aynı. bende son gittiğimde kan tahlili istedi 5 gün sonra çıkar ara randevu vereyim dedi. hafta sonu falan girince 1 hafta oldu aradım normalmiş 3 hafta sonra gel dedi. 19 unda gidicem acaba o zaman ikili tarama testi yaparmıki. zamanı gelmişmi oluyor. bende demiştim heralde ayda 1 çağıracak ama o ikili ne zaman yapılıyor hiç bilmiyordum.
evet valla sorma yaaaaa cok saol canımmm darısı sana ınsallahhh
canım aslında boyuma gore cok kılolu deılımde pkodan dolayı kılo almaya elverıslıyım aslında .bıde mıgde bulantısı vs olmadıgı ıcın yıyorumda saglam dakka bası acıkıyorum yasak koydu dr valla eşimede dıyor yedırtme
dedım tam adamına soledın 6 cıps almıs gelmıs dun eve şok oldum yaa mac var askım dur yerım dıo
ki eşim 1.90 boyunda 85 kıloda zayıfta ama almıyor vucud yakıyor onunbense hemen alıyorum
Değildir değildir içini ferah tut.. ben çok araştırmıştım bende olunca.. Internette diyor ki hamileikte rahimdeki kılcal damarlara kan hucum eder bebek tutunacak diye, herhandi bir etkide mesela yukarı uzanmak, cinsel ilişki, ağır kaldırmak o kılcallardan birini çatlatabilir, sızıntı şeklinde kahverengi akıntıya sebebiyet verir.
Pozitif oluyoruz tamam mı
Canımm Allah razı olsun çok saol. ilk kez olunca sasırdım baya. tam da bebişi görüp gercekten hamileliği hissetmişken görmek hoş olmadı ama tekrar olursa endişe ederim simdilik düşünmmemeye calısıyorum. doktoruma da ulaşamadım. tahlil sonucları için gidince sorarım inş tekrar olmazsa..
Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı..
Benim boy gibi bi avantajım da yok çok dikkat etmem lazım yoksa Adile Naşit gibi olurum
Canım çoğumuzun oldu o kahverengi lekeler, hatta kanamalar korkma azıcıkmış bak, geçti gitti ,heyecandan rahmin kasılmış ondan bile olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?