2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben 1 kilo almisim ama normal dedi ona doktorum..bir de ben normalde cok hareketli bir insandim,ilk 3 ay diye sinir koydum kendime,yuruyuse bile cikmiyorum ondan resmen su topladim.bu ay sonu hayirlisiyla gelsin hafif tempolu yuruyuslere baslayacagim artik.

canımm benimmm biz ikinci deneme için aşılamamı olmalı tüp bebek mi derken...ay konusunda karasızken mayıs mı haziran mı olsun diye eşimlee düşünürken...adetim gecikti önce test yaptım tek çizgi...sonra hasta olmadımm tekrar test yaptım 4 gün sonra çift çizgiydi inanamadımmm kan testi yaptırdıkkk 644.02 çıktı değerimm...yaaa RABBİMİN mucizesi iş de... büyüsün bebişinn cancaazım sağlıklı sıhhatli olsunnn sen de öyleee kendine iyi bak...öpüyoruz sizi...

canım gözün aydınn çoks evindimmmm su günler geçsede biz ay sonunu bekleyelerde görsek koca bebişlerimiziii

vahşihatunnnn

senin güzel hbrerine de çok sevindimmmmm darısı basımıza inşallahh

Valla şimdiden ipin ucunu tutmamız lazım yoksa kaçıcak gibi görünüyo arklarımdan biliyorum kilo alınca çok fena depresyona girdiler

canım gözün aydınn çoks evindimmmm su günler geçsede biz ay sonunu bekleyelerde görsek koca bebişlerimiziii

vahşihatunnnn

senin güzel hbrerine de çok sevindimmmmm darısı basımıza inşallahh

Canım çok sağol ay sonuna daha çok var ya , gittiğinizde kıpır kıpır size el sallayan ve çok değişmiş bebişlerinizi görceksiniz inş

ay ne güzel maşallah . bizim bebişlerin tarihi aynı. bende son gittiğimde kan tahlili istedi 5 gün sonra çıkar ara randevu vereyim dedi. hafta sonu falan girince 1 hafta oldu aradım normalmiş 3 hafta sonra gel dedi. 19 unda gidicem acaba o zaman ikili tarama testi yaparmıki. zamanı gelmişmi oluyor. bende demiştim heralde ayda 1 çağıracak ama o ikili ne zaman yapılıyor hiç bilmiyordum.

o kadar evham yaptın da noldu bak bakayım :) çok sevindim bebeğim ya gözümüz aydın :)
evet valla sorma yaaaaa cok saol canımmm darısı sana ınsallahhh

canım aslında boyuma gore cok kılolu deılımde pkodan dolayı kılo almaya elverıslıyım aslında .bıde mıgde bulantısı vs olmadıgı ıcın yıyorumda saglam dakka bası acıkıyorum yasak koydu dr valla eşimede dıyor yedırtme
dedım tam adamına soledın 6 cıps almıs gelmıs dun eve şok oldum yaa mac var askım dur yerım dıo
ki eşim 1.90 boyunda 85 kıloda zayıfta ama almıyor vucud yakıyor onun bense hemen alıyorum

Canım çok sağol ay sonuna daha çok var ya , gittiğinizde kıpır kıpır size el sallayan ve çok değişmiş bebişlerinizi görceksiniz inş

inşallah canım benim sabırsıkla bekliyoruz ay sonunu bizde fasulyeyken gördük en son kocaman bebiş görücez bizlerde inşallahhhhh arada bahane uydurup gitsem mi demiyo değilim

evet cok guzel bır duygu maşallah aynı cnm senınle evet kan tahlılımı 5 gunde cıkıyor neykii o acaba 5 cm oldumu bebek yapılıyormus canım benım 2 hafta sonra gıdıcem eger okadar buyumusse yapıcak 2 lı testi buyumedı ise 1 hafta sonra cagırcakmıs geri

benım de yarın kontrolüm var çok korkuyorum kötü birşey duymaktan ama bu yazdıklarınızı okuyunca moralim yükseldi desem yalan olmaz.inşallah yarın ben de güzel haberlerle gelirim.Allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
aaa senınlede aynı tarıhımız hadı bakalım ınsallahh guzel haberlerle gelırsın sende canımmm aminnnnnnnnnnnn

canim 11-12-13 haftalarda yapiliyor diye biliyorum ikili testi..benim 29 nisana verdi sonra o gun esim sehir disinda olacak diye 6 mayis'a aldi.

Benim boy gibi bi avantajım da yok çok dikkat etmem lazım yoksa Adile Naşit gibi olurum

Canımm Allah razı olsun çok saol. ilk kez olunca sasırdım baya. tam da bebişi görüp gercekten hamileliği hissetmişken görmek hoş olmadı ama tekrar olursa endişe ederim simdilik düşünmmemeye calısıyorum. doktoruma da ulaşamadım. tahlil sonucları için gidince sorarım inş tekrar olmazsa..

Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı..

Canım çoğumuzun oldu o kahverengi lekeler, hatta kanamalar korkma azıcıkmış bak, geçti gitti ,heyecandan rahmin kasılmış ondan bile olmuş olabilir

Benim boy gibi bi avantajım da yok çok dikkat etmem lazım yoksa Adile Naşit gibi olurum

allah senii ozaman az az ye ben 38 gıyıyorum ve cok fena takıntım var kıloya aslında yokta kaynanam eşim hıc sevmıyor kıloyu :2: dogumdan sonra bende dusunuyorum dıyetısyene hem saglıklı beslenırım hemde kılo verırırm

Canım çoğumuzun oldu o kahverengi lekeler, hatta kanamalar korkma azıcıkmış bak, geçti gitti ,heyecandan rahmin kasılmış ondan bile olmuş olabilir

Allah razı olsun sizlerden içimi rahatlattınız..
ben şimdilik kacıyorum herkese cok guzel bir aksam dilerim. öpüldünüz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…