allah seniiozaman az az ye ben 38 gıyıyorum ve cok fena takıntım var kıloya aslında yokta kaynanam eşim hıc sevmıyor kıloyu :2: dogumdan sonra bende dusunuyorum dıyetısyene hem saglıklı beslenırım hemde kılo verırırm
saol canım benımmmmmmm sende ınsallahhh guzel haberlerle gelırsınnn amin canımmm korkma sADECE SANRIM ıkız gebelıklerde test olayı olmuyorr
hangi test olmuyor cnm?
allah seniiozaman az az ye ben 38 gıyıyorum ve cok fena takıntım var kıloya aslında yokta kaynanam eşim hıc sevmıyor kıloyu :2: dogumdan sonra bende dusunuyorum dıyetısyene hem saglıklı beslenırım hemde kılo verırırm
benim de boy 1.58 valla ben de bir Adile Nasit olabilirim :)
Insallah bende oglumdaki gibi 9 kilo alirim , oglum 3900 gdogmustu ve dogumdan sonra hic kilom kalmamisti ,
Ve yine ayni oglumdaki gibi 50 kg ile hamile kaldim , boyum 1.68 oldugu icin zayif duruyorum
Sana demistim ya vahsihatun göbek kalmadi diye :)
9+2 olmusuz dr tansıyonumu kılomu olctu neyse zayıflaa dediiiiiimıgdem bulanmıyor dıye dıye baya yemıssın sanırım dedı 2 bucuk kılo almısım nerdeyse az az ve sık sık yıceksın dediii sakın kılo alma dedii
2.5 cm olmus bebişim 2 hafta sonra gene cagırdı ıstenılen olcude olursa 2 lı testımızıde yapıcakmıs
el salladı bebiş bızee kalp atımı baya yukselmiş baya oynayama geçmişş devamlı oynuyorducok tuaf oldum yaa maşallahh
darısı yarın gıdıceklere kızlarrrr ınsallah onlarda gzel haberlerle gelırlerr
kızlar bıde 4 d gırdık biz 4 d resmı cok komık yaa
slmlar nasılsınız
benimde yarın kontrol günüm..fasulyem iyidir inş..bu gün adet günümdü
hem leke hem kasık ağrısı oldu..
artık alıştım lekeye galiba dr.u aramadım..
yarın ola hayrola iyi geçer inş..
Hahha boylarımız aynıayyy Adile Naşiti severim nur içinde yatsın ama öyle olmayalım kilo almayalım nolurrr
Canım sen zayıfsın ya ben şimdi 51-52 kiloyum boyumda 1,60 , şimdi tam kıvamındayım , azcık bile alsam kıvamı geçiyorumm, maşallah hem bebek çok iyi doğmuş 4 kg hem de sen kilo almamışsın inş hepimiz öyle oluruz kilo kalmaz tipimiz bozulmaz, yırtık pırtık olmaz inş
Ben de en son leke geldiğinde amannn takmıycam artık demiştim bebeği de kendimi de üzmüycem en iyisi ya , napalım bizimkide böyle gecicek demek ki.
kızlar durumum değişmedi 9. haftaya girdim doktorum yine bebeğimin kalp atışını duyamadı 5 gün sonra cumartesi günü tekrar bakılacak yine kalbi atmıyorsa aynı gün bebeğimi alacaklar çokkk kötüyümmmm
Ikicide daha cok aliniyor karin daha cabuk büyûyor diyorlar hayirlisi artik :)
Istahim cok acik iyi yiyorum bu aralar , sadece sabah ac karnina midem bulaniyor onun disinda gece 12 de tost yapip yiyorum midem cok kaziniyor yoksa :)
Sende korkma tatliya dikkat et , sebze agirlikli beslendinmi oluyor ..
Badezuzum insallah sende yarin iyi haberlerle gelirsin
kızlar durumum değişmedi 9. haftaya girdim doktorum yine bebeğimin kalp atışını duyamadı 5 gün sonra cumartesi günü tekrar bakılacak yine kalbi atmıyorsa aynı gün bebeğimi alacaklar çokkk kötüyümmmm
yani..ultrasonda kanama alanı yok şükürler olsun ,kesedede bozulma yok
geçicek geçicek inş..4.ayı bitirelim rahatlıycaz Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?