2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benim de boy 1.58 valla ben de bir Adile Nasit olabilirim :)

Aynen benim de eşimin tarafı zayıf hep aslında biraz balık etli seviyolar , ama ben hiç sevmiyorum 2 kilo alsam aklım çıkıyo doğumdan sonra diyet yapamazsın gitceksen şimdi git bence

Insallah bende oglumdaki gibi 9 kilo alirim , oglum 3900 gdogmustu ve dogumdan sonra hic kilom kalmamisti ,
Ve yine ayni oglumdaki gibi 50 kg ile hamile kaldim , boyum 1.68 oldugu icin zayif duruyorum
Sana demistim ya vahsihatun göbek kalmadi diye :)

slmlar nasılsınız
benimde yarın kontrol günüm..fasulyem iyidir inş..bu gün adet günümdü
hem leke hem kasık ağrısı oldu..
artık alıştım lekeye galiba dr.u aramadım..
yarın ola hayrola iyi geçer inş..

benim de boy 1.58 valla ben de bir Adile Nasit olabilirim :)

Hahha boylarımız aynı ayyy Adile Naşiti severim nur içinde yatsın ama öyle olmayalım kilo almayalım nolurrr

Canım sen zayıfsın ya ben şimdi 51-52 kiloyum boyumda 1,60 , şimdi tam kıvamındayım , azcık bile alsam kıvamı geçiyorumm, maşallah hem bebek çok iyi doğmuş 4 kg hem de sen kilo almamışsın inş hepimiz öyle oluruz kilo kalmaz tipimiz bozulmaz, yırtık pırtık olmaz inş

Masallah maşallah hadi bakalim gözün aydın, nekadar evham yapmıştın bak herşey yolunda ve sonuna kadar da yolunda gidecek annesi. Sevindim senin adina darisi benim ve bekleyen arkadaşlara inşallah

Ben de en son leke geldiğinde amannn takmıycam artık demiştim bebeği de kendimi de üzmüycem en iyisi ya , napalım bizimkide böyle gecicek demek ki.

Ikicide daha cok aliniyor karin daha cabuk büyûyor diyorlar hayirlisi artik :)
Istahim cok acik iyi yiyorum bu aralar , sadece sabah ac karnina midem bulaniyor onun disinda gece 12 de tost yapip yiyorum midem cok kaziniyor yoksa :)

Sende korkma tatliya dikkat et , sebze agirlikli beslendinmi oluyor ..

Badezuzum insallah sende yarin iyi haberlerle gelirsin

kızlar durumum değişmedi 9. haftaya girdim doktorum yine bebeğimin kalp atışını duyamadı 5 gün sonra cumartesi günü tekrar bakılacak yine kalbi atmıyorsa aynı gün bebeğimi alacaklar çokkk kötüyümmmm

Ben de en son leke geldiğinde amannn takmıycam artık demiştim bebeği de kendimi de üzmüycem en iyisi ya , napalım bizimkide böyle gecicek demek ki.

yani..ultrasonda kanama alanı yok şükürler olsun ,kesedede bozulma yok
geçicek geçicek inş..4.ayı bitirelim rahatlıycaz Allah nasip ederse

allahım yardımcın olsun canım peki bebegi kese içinde görüyormu dr

akşam akşam ağlattınız beni yaaa kızlarrr. hepinizki de çook tatlıııı. senin pıtırcığını yerim vahşihatun. resmen doğum yapcak çocuk kadar olmuş nekadar nettt maşşşalahhhhhh rabbim nazarlardan korusunnn. ben yarın gitcem darısı benim ikizlere inş. çok korkuyorum kötü bişi duymaktan öyle gerginim ki herşeye ağlıyorum. hastneye bugün gitcektim normalde ama stresten yarına erteledim randevumu

sağol canım amin inş.

Rabbim yar ve yardimcin olsun canim gün doğmadan neler doğar insallah cumartesiye kadar o minik kalni atar

Allah sağlıkla yavrunu nasip eder inş.

Masallah kocaman olmuş senin yavru valla nehardan degilse gonder bakkala gider :-D
Masallah subhanallah canim

merhaba miniğimin güzel teyzeleri.Ben 1 haftadır başımı kaldıramıyorum,aşırı mide bulantım kusma ve baş ağrısı var.Sabahları 5 de mide bulantısı ile açışıyor gözüm.gerçekten çok zor geçiyor günler.Yine de binlerce şükürler olsun Rabbime.Bebişimin kalp atışlarını geçen hafta gördük,bugün yine kontrolumuz vardı,tüp bebek olunca sanırım muayeneler daha sık oluyor.Bugünde pıt pıtlar yaşamı daha çekilir hale getirdi.Doyasıya uyumak ve yemek yemek istiyorum

yani..ultrasonda kanama alanı yok şükürler olsun ,kesedede bozulma yok
geçicek geçicek inş..4.ayı bitirelim rahatlıycaz Allah nasip ederse

canim leke ozellikle regl gunleri olabiliyor ilk aylarda..bende de ilk basta peceteye gelmisti,simdi de vajinal ultrason ve smear den sonra cizgi seklinde geliyor her seferinde. nefret ediyorum vajinalden ama burda ilk 12 hafta sadece vajinal yapiyorlar. cogumuzda bir sekilde oluyor yani,yarin da doktora gorunecekmissin zaten,insallah iyi haberlerle gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…