2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
allahım yardımcın olsun canım peki bebegi kese içinde görüyormu dr

teşekkür ederim arkadaşlar

nikkiyycimm kesenin içinde belli belirsiz sanki var gibi bi şey dedi minnacık bi şey ama doktor bana küçük bi ihtimal var dedi

canim Allah hayirlisini nasip etsin. peki buyumesi normal mi gidiyor haftasina gore???

Benim mide bulantılarım gecti gibi zaten çok olmadı yememe engel olamadı evet yaa nasıl kazınıyo mide 2 saate bir acıkıyorum yaa

Canım dua edelim inş atar kalbi, doktor bekleyelim dediğine göre hala umut var yoksa hemen alalım derdi emin ol.

yani..ultrasonda kanama alanı yok şükürler olsun ,kesedede bozulma yok
geçicek geçicek inş..4.ayı bitirelim rahatlıycaz Allah nasip ederse
Benim 2 yerde kanama alanım var hem de ikisi de keseye çok yakın :18:önce görsem çok kötü olurdum.Hala korkuyorum.Demek ki senin kanama keseye uzak alakasız yani maşallah

Oyyy ağladın mı , hepimiz öyleyiz utanmasam reklamlara ağlıycam minyatür bi bebek gibi, ama netten ultrason görüntülerine baktımda 11 haftalık şeffaf bebek, Rabbim kucağımıza alıp doyasıya sevmeyi nasip etsin inşallah. Güzel haberlerle dönersin inşallah canım senin mutlulugun iki kat olmalı :13: ikiz annesi olmak harika bişey ben çok istemiştim

canım Allah yardımcın olsun inşAllah görürsün bebişinin kalp atışlarını. ama bence başka bir doktora daha git, orada da bakılsın. için rahat eder en azından. :44:

yok canım hamile kaldım kalalı var bende lekelenme..
hatta bikez bayağı kanama oldu..
ama nerden geliyor belli değil.
genelde kustuğumda zorlanınca oluyo..
Allaha emanet kuzular ne yapalım

Benim 2 yerde kanama alanım var hem de ikisi de keseye çok yakın :18:önce görsem çok kötü olurdum.Hala korkuyorum.Demek ki senin kanama keseye uzak alakasız yani maşallah

bulunamadı benim..
dr. rahim ağzına yakın biyerden geliyor galiba demişti..
korkma canım çok şükür büyümüş kuzucuğun..hiç bişey olmaz Allahın izniyle.

canım Allah yardımcın olsun inşAllah görürsün bebişinin kalp atışlarını. ama bence başka bir doktora daha git, orada da bakılsın. için rahat eder en azından. :44:

5 gün sonra başka bi doktor bakacak eğer o da göremezse o doktor alacak kürtaj için başka bi doktora gideceğim benim asıl kendi doktoruma mesafe uzak olduğu için gitmicem

teşekkür ederim arkadaşlar

nikkiyycimm kesenin içinde belli belirsiz sanki var gibi bi şey dedi minnacık bi şey ama doktor bana küçük bi ihtimal var dedi

canım abk bazen gec döllenme oldugu için bbek geriden geliyo benim bebek 5+6 da gözüktü ama çok küçük dr yavaş yavaş atmaya başlamış dedi sen yumurtlama gününü biliyorsan eger ona göre hesap et heftanı benim de usg de yumurtlama günüme göre gidiyo sen içini rahat tut

ultrasonda gormediyse kanamali bir bolge keseye yakin degildir,bende de gorulmedi,merak etme. hamileyken hem kan hacmimiz cogaliyor,hem de her tarafimiz hassaslasiyor. burun kanamalari falan da ondan oluyor. buyumesi normal gidiyorsa icin ferah olsun. yoksa cok iyi anliyorum seni her tuvalete gitmek bir heyecan hala bende,ic camasiri ozenle kontrol ediliyor!

5 gün sonra başka bi doktor bakacak eğer o da göremezse o doktor alacak kürtaj için başka bi doktora gideceğim benim asıl kendi doktoruma mesafe uzak olduğu için gitmicem

Allah yardımcın olsun canım, diliyorum görürsün kalp atışlarını. geç görünebiliyor çünkü. mantıklı doktor değiştirmen. doktor ve ultrason araç gereçleride önemli çünkü...

Üzüntunu cok iyi anliyorum , bu durumu tekrar tekrar yasamis birisi olarak insallah gec döllenme olmustur ve geriden geliyorsundur ..
Reglin duzenlimi oluyordu arsiklusun ? Birde lekelenme varmi ? Yolk sacini görebildimi doktor , eger yolk saci belirdiyse insallah bebeginide görürsunuz .

ben jel kullanıyorum..genelde onunla birlikte geliyor ...
şimdilik sorun yok çok şükür..inş. böylede devam eder

benim de boy 1.58 valla ben de bir Adile Nasit olabilirim :)
kılon varmı benımde aman aman cok uzun deılde 1.68 ıste kılomda 65 oldu valla 55 le evlendım 58 ıle tedavıye basladım suan bu durumdayım neyse saglıklı olsunda bebısım napalım suan az yemek yıcem
hangi test olmuyor cnm?
canım ıkız gebelıkte sanırım 2 lı 3 lu test olmuyor rısklı dıye bılıyorum benımde arkadasım hamıle ıkızlerınede ordan bılıyorum bıde ıkız gebelık topıgınıde takıp et bak ordada yazmıs bazı arkadaslar
Aynen benim de eşimin tarafı zayıf hep aslında biraz balık etli seviyolar , ama ben hiç sevmiyorum 2 kilo alsam aklım çıkıyo doğumdan sonra diyet yapamazsın gitceksen şimdi git bence
hıc sevmez balık etli falan esıme kalsa 55 kılo ol dıyorda babam kızıyor zaten cok ıstahlı deılımdır aslında ama abur cubur ve tedavıler benı bu hale getırdı şimdı esım ızın vermıyor dr gıtmeme zamanında cok gıttım pskolojım kaldırmıyor artık drları .
az az yıcem aksamlarıda yuruyuse baslıcam zaten 10 haftama gırdım sakınca yok dedı dr.

Masallah maşallah hadi bakalim gözün aydın, nekadar evham yapmıştın bak herşey yolunda ve sonuna kadar da yolunda gidecek annesi. Sevindim senin adina darisi benim ve bekleyen arkadaşlara inşallah
saol kuzum yaa ınsallah canım benım yolunda gıtsın herseyımız ınsallahhhhhhh
selam kızlar,

bende kasım annesi olucam, Allahın izniylee.
hosgeldın canım aramıza

canım ya cok uzuldum ne denırkı belkıde gec yumurtlama olmustur gobekten gozukmez muayenede ekranda ne kadarlık gozukuyorsunkı ?

İyi akşamlar annişler ve minikleri :) umarım herşey uolundadur herkes hayırlı haberler almıştır

Kızlar ben bugün sürekli uyuyarak geçirdim. Mide bulantım akşam saatlerinde daha da şiddetleniyor, ve daha çok gece yatmadan kusuyorum. Herkesin sabah daha çok olur bende mi bi tuhaflık var

Merhaba kızlar.. Ben de Kasım anne adayıyım ama özel mesaj atma hakkım henüz olmadığından tablo için bilgimi gönderemedim
Sat 18.02.2013 ilk bebişim ve Allah nasip ederse beklenen tarih 25.11.2013 herkese sevgiler

hosgeldın canım aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…