allahım yardımcın olsun canım peki bebegi kese içinde görüyormu dr
kızlar durumum değişmedi 9. haftaya girdim doktorum yine bebeğimin kalp atışını duyamadı 5 gün sonra cumartesi günü tekrar bakılacak yine kalbi atmıyorsa aynı gün bebeğimi alacaklar çokkk kötüyümmmm
Ikicide daha cok aliniyor karin daha cabuk büyûyor diyorlar hayirlisi artik :)
Istahim cok acik iyi yiyorum bu aralar , sadece sabah ac karnina midem bulaniyor onun disinda gece 12 de tost yapip yiyorum midem cok kaziniyor yoksa :)
Sende korkma tatliya dikkat et , sebze agirlikli beslendinmi oluyor ..
Badezuzum insallah sende yarin iyi haberlerle gelirsin
kızlar durumum değişmedi 9. haftaya girdim doktorum yine bebeğimin kalp atışını duyamadı 5 gün sonra cumartesi günü tekrar bakılacak yine kalbi atmıyorsa aynı gün bebeğimi alacaklar çokkk kötüyümmmm
Benim 2 yerde kanama alanım var hem de ikisi de keseye çok yakın :18:yani..ultrasonda kanama alanı yok şükürler olsun ,kesedede bozulma yok
geçicek geçicek inş..4.ayı bitirelim rahatlıycaz Allah nasip ederse
akşam akşam ağlattınız beni yaaa kızlarrr. hepinizki de çook tatlıııı. senin pıtırcığını yerim vahşihatun. resmen doğum yapcak çocuk kadar olmuş nekadar nettt maşşşalahhhhhh rabbim nazarlardan korusunnn. ben yarın gitcem darısı benim ikizlere inş. çok korkuyorum kötü bişi duymaktan öyle gerginim ki herşeye ağlıyorum. hastneye bugün gitcektim normalde ama stresten yarına erteledim randevumu
yok canım hamile kaldım kalalı var bende lekelenme..canim leke ozellikle regl gunleri olabiliyor ilk aylarda..bende de ilk basta peceteye gelmisti,simdi de vajinal ultrason ve smear den sonra cizgi seklinde geliyor her seferinde. nefret ediyorum vajinalden ama burda ilk 12 hafta sadece vajinal yapiyorlar. cogumuzda bir sekilde oluyor yani,yarin da doktora gorunecekmissin zaten,insallah iyi haberlerle gelirsin.
Benim 2 yerde kanama alanım var hem de ikisi de keseye çok yakın :18:önce görsem çok kötü olurdum.Hala korkuyorum.Demek ki senin kanama keseye uzak alakasız yani maşallah
canim Allah hayirlisini nasip etsin. peki buyumesi normal mi gidiyor haftasina gore???
canım Allah yardımcın olsun inşAllah görürsün bebişinin kalp atışlarını. ama bence başka bir doktora daha git, orada da bakılsın. için rahat eder en azından. :44:
teşekkür ederim arkadaşlar
nikkiyycimm kesenin içinde belli belirsiz sanki var gibi bi şey dedi minnacık bi şey ama doktor bana küçük bi ihtimal var dedi
yok canım hamile kaldım kalalı var bende lekelenme..
hatta bikez bayağı kanama oldu..
ama nerden geliyor belli değil.
genelde kustuğumda zorlanınca oluyo..
Allaha emanet kuzular ne yapalım
bulunamadı benim..
dr. rahim ağzına yakın biyerden geliyor galiba demişti..
korkma canım çok şükür büyümüş kuzucuğun..hiç bişey olmaz Allahın izniyle.
Masallah kocaman olmuş senin yavru valla nehardan degilse gonder bakkala gider :-D
Masallah subhanallah canim
doktorum normal değil dedi kese küçükmüş 16,8 mm olmuşsanırım 24 filan olması gerekiyordu
bence de baska bir doktora da gozuk icin emin olsun canim, Allah hayirlisini versin insallah minnosun bir mucize gosterip bir atakla gelisir.
5 gün sonra başka bi doktor bakacak eğer o da göremezse o doktor alacak kürtaj için başka bi doktora gideceğim benim asıl kendi doktoruma mesafe uzak olduğu için gitmicem
ultrasonda gormediyse kanamali bir bolge keseye yakin degildir,bende de gorulmedi,merak etme. hamileyken hem kan hacmimiz cogaliyor,hem de her tarafimiz hassaslasiyor. burun kanamalari falan da ondan oluyor. buyumesi normal gidiyorsa icin ferah olsun. yoksa cok iyi anliyorum seni her tuvalete gitmek bir heyecan hala bende,ic camasiri ozenle kontrol ediliyor!
benim de boy 1.58 valla ben de bir Adile Nasit olabilirim :)
canım ıkız gebelıkte sanırım 2 lı 3 lu test olmuyor rısklı dıye bılıyorum benımde arkadasım hamıle ıkızlerınede ordan bılıyorum bıde ıkız gebelık topıgınıde takıp et bak ordada yazmıs bazı arkadaslarhangi test olmuyor cnm?
hıc sevmez balık etli falan esıme kalsa 55 kılo ol dıyorda babam kızıyor zaten cok ıstahlı deılımdır aslında ama abur cubur ve tedavıler benı bu hale getırdı şimdı esım ızın vermıyor dr gıtmeme zamanında cok gıttım pskolojım kaldırmıyor artık drları .Aynen benim de eşimin tarafı zayıf hep aslında biraz balık etli seviyolar , ama ben hiç sevmiyorum 2 kilo alsam aklım çıkıyodoğumdan sonra diyet yapamazsın gitceksen şimdi git bence
saol kuzum yaa ınsallah canım benım yolunda gıtsın herseyımız ınsallahhhhhhhMasallah maşallah hadi bakalim gözün aydın, nekadar evham yapmıştın bak herşey yolunda ve sonuna kadar da yolunda gidecek annesi. Sevindim senin adina darisi benim ve bekleyen arkadaşlara inşallah
hosgeldın canım aramızaselam kızlar,
bende kasım annesi olucam, Allahın izniylee.
Merhaba kızlar.. Ben de Kasım anne adayıyım ama özel mesaj atma hakkım henüz olmadığından tablo için bilgimi gönderemedim
Sat 18.02.2013 ilk bebişim ve Allah nasip ederse beklenen tarih 25.11.2013 herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?