kızlar sabahları çok midem bulanıyordu ama 2 gündür hiç bir bulantı yok vee ben korkmaya başladım acaba bebeğime bişey mi oldu diye :18: ya kalbi durduysa diyorum Allahım korusun :18: geçen haftalarda doktora gittim yarın da kalp atışları için gitmeyi düşünüyorum çok mu evham yapıyorum acaba gitmesem mi? normalde kontrolüm 22 nisanda :18:
canım bende cok evham yaptı aynen senın gıbı ama bugun gordum sukur olsun rahat edemıyceksen gıt gör sabredebılırsende sabret canım kotu bısey yoktur
İnşallah canım, seninde mi bulantılar bitti de endişelendin? yarın gideyim uyuyamıyorum düşünmekten :18: bir de grip oldum burnum tıkandığı için hiç bir kokuyu ve tadı alamıyorum ondan da bulanmıyor olabilir.
Kızlar ben bugün sürekli uyuyarak geçirdim. Mide bulantım akşam saatlerinde daha da şiddetleniyor, ve daha çok gece yatmadan kusuyorum. Herkesin sabah daha çok olur bende mi bi tuhaflık var
hosgeldın canım aramıza
Hoşbulduk canım çok teşekkürlergelir gelmez ayağımın tozuyla bi kaç şey sorsam, gerek benden önde haftası olanlar gerek tecrübeli annelere
7.haftamdayım, bulantı aş erme gibi belirtilerim yok.. Belki tatsız bişi ama sanki olsa belki kilo vermeme faydası olur die ister hale geldim:18: ne zaman başlar tam olarak?
Birde adet olacakmış gibi ağrı ve kasılmalar normal midir bu haftalarda da? Çok teşekkürler şimdiden
agrılarının olması cok normal canım bızım bıle ara ara oluyor
bulantım benım hıc olmadı ama 7 haftalardada baslıyor daha erkende yada daha gecte canımm
benım mıgdem hıc bulanmadı sadece ac kaldıgım zaman ve cok yedıgımde bulanıyor benım mıgdem
grıp mı oldun cok dıkkat et canımm lımon sık sıcak suyla balla karıstır ıc bence
gıt gor ıcın rahat etmıycekse
kılon varmı benımde aman aman cok uzun deılde 1.68 ıste kılomda 65 oldu valla 55 le evlendım 58 ıle tedavıye basladım suan bu durumdayım neyse saglıklı olsunda bebısım napalım suan az yemek yıcem
canım ıkız gebelıkte sanırım 2 lı 3 lu test olmuyor rısklı dıye bılıyorum benımde arkadasım hamıle ıkızlerınede ordan bılıyorum bıde ıkız gebelık topıgınıde takıp et bak ordada yazmıs bazı arkadaslar
hıc sevmez balık etli falan esıme kalsa 55 kılo ol dıyorda babam kızıyor zaten cok ıstahlı deılımdır aslında ama abur cubur ve tedavıler benı bu hale getırdı şimdı esım ızın vermıyor dr gıtmeme zamanında cok gıttım pskolojım kaldırmıyor artık drları .
az az yıcem aksamlarıda yuruyuse baslıcam zaten 10 haftama gırdım sakınca yok dedı dr.
saol kuzum yaa ınsallah canım benım yolunda gıtsın herseyımız ınsallahhhhhhh
hosgeldın canım aramıza
canım ya cok uzuldum ne denırkı belkıde gec yumurtlama olmustur gobekten gozukmez muayenede ekranda ne kadarlık gozukuyorsunkı ?
İyi akşamlar hanımlar doktordan iyi haberlerle gelen arkadaşlara gözünüz aydın demek istiyorum darısı bizlerin başına
Ben çok kötüyüm kızlar moralsizim enerjim düşük ve böyle olduğu için ağlıyorum midem bulanıyor devamlı ve sadece elma yiyince birkaç saat hafifliyor sonra tekrar baştan elma yemekten cırcır oldum eşimden başka kimsem yok olduğum yerde ne arkadaşım ne akrabam içime size dökeyim dedim(
canım ikimizin satları ve muhtemel doğum tarihleri aynı galiba.
çalışan anne adayları, iş yerindekilere söylediniz mi?
bir de ben kan iğnesi olmaya başladım hergün, haftada bir de başka bir iğne verdi.
kan iğnesi olmaya rağmen bebek düşer mi?
iğnelerimin adı: fraciparine 2.850 0.3ml
prolutan depot 500 mg 2 ml (haftada bir olan)
içinizde kan sulandırıcı kan pıhtılaşması iğnesi olan var mı?
bir de bu durumda düşük riski olanlar eşinizle c.ilişkiyi yasakladı mı doktor?
canım Allah kolaylık versin. inan seni cook iyi anlıyorum. Rabbim gönlüne ferahlık versin. benm de midem fena. bugun ilaca rağmen iyi değildim. hastanede fenalaştım yine. geçecek inş. sabıırr..
Boyle pek belirtisi olmayanarkadaşları duydukça içim rahatlıyor.. Resmen miğdesi bulanan arkadaşlara ozenir oldum
tabıykı deıl canım tamamen bunyeyle alakalı ..ıc ıc yarasın ınsallahbiraz olsun içimi rahatlattın canım çoook teşekkür ederimbenim de aç kaldığım zamanlarda midem bulanıyordu o da yok şu anda illa olacak değil değil mi yani şu an limonlu su+bal karışımı içiyorum sağlıklı günler diliyorum herkese
1 kılo ne guzel yaa ben aldım off 2 bucuk kılokilolu degilim canim cok sukur, simdi de 1 kilo almisim ona normal dedi doktor da yanakli falanim bir de boy kisa oldugu icin 1-2 kilo bile cok farkediyor benim gibi minyonlarda :) insallah saglikli kilo aliriz. 2 hafta sonra da artik yuruyuslere baslayayim diyorum havalar da guzellesiyor sansimiza
oyy kıyamam yavrummmm vıtamın ıste canım dr undan mutlaka dırenclı olursun ozaman.. kraker falan yesen belkı mıgdene ıyı gelırİyi akşamlar hanımlar doktordan iyi haberlerle gelen arkadaşlara gözünüz aydın demek istiyorum darısı bizlerin başına
Ben çok kötüyüm kızlar moralsizim enerjim düşük ve böyle olduğu için ağlıyorum midem bulanıyor devamlı ve sadece elma yiyince birkaç saat hafifliyor sonra tekrar baştan elma yemekten cırcır oldum eşimden başka kimsem yok olduğum yerde ne arkadaşım ne akrabam içime size dökeyim dedim(
oyy kıyamam yavrummmm vıtamın ıste canım dr undan mutlaka dırenclı olursun ozaman.. kraker falan yesen belkı mıgdene ıyı gelırbende kabızım
kızlar bugun dr bana ne dese begenırsınızsana ultrasyon makınesı alalım eve koyalım sıkıldıkca bakarsın dedı 2 hafta ıyı dayandın dedı dedım yolum dustu gecerken ugrıycaktım ama neyse
buarada cidden ultrasyon makınesı deılde laptop seklınde bır makıne varmıs bebegını ızleyeblıyormussunuz şokk oldum ben
eşime dıyorum hemen almamız lazımyok aman kalsın yoksa daha cok kafayı yersın dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?