2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

elma yıyorumda buara rejımdeım
valla ayy kıyamam yaa eşine yazık kız kokuosun falan deme adama zaten ılsıkı yok

elma yıyorumda buara rejımdeım
valla ayy kıyamam yaa eşine yazık kız kokuosun falan deme adama zaten ılsıkı yok

Dermiyim demedim yatakda arkanı dönde sarılayım sana diyorum yada sen sarıl bana diyorum koyun koyuna yatma işide bitti :))) 2.5 kilo adın diye mi yapıyorsun rejimi ben sana daha kolay yöntem söyleyim günde 20 dk yürü tempolu falan değil yormadan ben 2 akşamda bir yürüyorum kilo vermişim :)) gerçi bendeki kilo millet doğumda alıyor :)))

slm kızlar bende muhtemelen 24/11/2013 annesiyim bugün dr.dan geldim 7 haftalık dedi.normal ultrasonda kalp atışları duyuldu çok şükür.mide bulantılarım çok fazla ve ağzımda ağır bir metalik tat var.ama çaresini buldum sanırım.bolbol iğde yiyin hem kusmayı önlüyor hem metalik tadı yok ediyor.Ankaradayım.hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum..

evet canım 2 bucuk kılo aldım yaa aynen ole bıttı artık o iş bızım ıcın ben cok korkuyorum zaten dokunmasın aman
yuruyusede sımdı baslıcam canım lekelenme oluodu ya o yuzden gıdemıodum dr 3 sefer soledı zayıfla bıraz dıye dedım tamam sonra cıktık ordan esıme dedım gel son kez yemek yıyelımm fast food yedım bıde ohh

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin metalik tada çözümün süpermiş çok da severim iğdeyi denicem mutlaka

kızlar buarada gurbet ablanın sıze selamı vardı bugun unutmadan dıyımmm hala cok uzgun onun ıcın dua edelımmm ben bugun aksam namazında tum ısteyenlere ettım rabbım ınsallah dualarımızı kabul eder bebegın zorlugunu cok ıyı bıldıgım ıcın
allahımm herkese nasıp etsın ınsallahh

iğde güzel fikirmiş..ağızdaki yaralara ve mide hastalıklarına da iyi geldiğini okumuşştum:)))))

Oh afiyet bal şeker olsun bende hamile olduğumu öğrendiğim gün heycandan birşey yapamaıştım pizza söylemiştik :))) bana da doktorum zaten kilolusun alma diye hem ebesi hem kendisi vurguluyor :))

Oh afiyet bal şeker olsun bende hamile olduğumu öğrendiğim gün heycandan birşey yapamaıştım pizza söylemiştik :))) bana da doktorum zaten kilolusun alma diye hem ebesi hem kendisi vurguluyor :))

benım ustum hıc yok basen var 38 bedendım en son 40 olmusumdur
ama normal deıldır yemelerım zaten cok cok abartıyordum gece vakti hemde
neyse az yıcem artık sık sık az az atıstır ye dedı yurusede baslarımda

Allah sabır versin rabbim tez zamanda muradını hayırlıysa versin çok zor

allah sabır versin onada..arada giriyordum okumuştum durumunu..en azından hamile kalabildiğini bilmek de güzel..bende bunun acısını yaşadım uzun bi müddet..ama mucizem kendiliğnden geldi:))ve topiği sana devretmiş sanırım..benide listeye alman için mesaj atmıştım..ulaştı mı acaba??

Son düzenleme:

Bizim yavrular kışın evde büyücek yazın dışarda onların peşindeyken veririz kiloları isterse 100 kilo olayım sağlıklı bir evladım olsun hayırlı bir evlat olsun tabikide :))

yazdım cnm lısteye
rabbım sabır versın benımde asılama ıle oldu tüp dusunurken eşim 1 sefer asılama yapalım dedı hıc ıstemıyordum aglıya aglıya oldum maalesef demekkı nasıb olucagı varmıs
rabbım bır daha kımseye yasatmasınn ınsallahh :2: ablam 3 sefer yasadı her seferınde karnında ölüyordu

Bizim yavrular kışın evde büyücek yazın dışarda onların peşindeyken veririz kiloları isterse 100 kilo olayım sağlıklı bir evladım olsun hayırlı bir evlat olsun tabikide :))

hehe evet canım bende ole dusunuyorum saglıklı olsunda napıyım alıyım ama artık sık sık az az yıycem genede
cunku annemde babamda seker tansıyon var maalesef
benım hep dusuktur tansıyonum ne olur ne olmaz o yuzden dr bıraz kısıtla dedı

hayat bu..ne yazıkki içinde acılardan bolca var..Allah dert verip dermanaratmasın..Allahın hikmetinden sual olunmaz vardır bi bildiği O nun. Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin..herkesinkini..

Selam Kizlar tam okuyordum aksam uzeri tebrikleri falan yapacagim klasik mide bulantisi dalgası bir geldi simdi simdi kendimi toparladım. Bazen azaliyor gibi seviniyorum tam yine basliyor bitmede gitsek durumundayim.

Filiz 86
Canim hayirli ugurlu olsun yazdıklarını okudum alıntı yapamıyorum iPad saçmaladi bugun surekli kapanıp duruyor. Ama tum yazdıklarını okudum cok hoşuma gitti , ay bende kontrol zamanm gelse deyip duruyorum
Allah hep boyle nese mutluluk icinde haberler vermeni nasip etsin darisi hepimizin basina

Vahşi hatun
Bebisin ultrasonuna baktım kocaman olmus , minyatür bebek puff puff puff eti puff tan selam soyle bir dahaki sefere
Ultrasona bakarken gözlerim doldu bu arada

Burcu81

Seni anliyorum canim bende bittim mide bulantisindan , banada her sey kokuyor gecen gun çamaşır yumusaticisin taktım gittik yenisini aldik hipoalerjenik kokusuz falan ne kadar çamaşırım varsa toplandı geri yıkandı , ama doktorum bu haftadan itibaren yavas yavas azalır yine bulanır ama eskisi gibi olmaz dedi, insallah deyip duruyorum , birde senin gibi yanlışım bende
Kimse yok ama bebisler var , bizde bebislerle oyalanırız :))

Tansiyon derdi bende de var baba tarafım hep tansiyon hastası yemeklerimi tuzsuz yapıyorum doktorum yeme tuzlu dedi bende yok ama dikkat edelim dedi ne yapıcan canım dikkat edicez bizde

kızlar acil baksanıza......
midem kusmaktan mahvoldu..resmen ateş var gibi..şimdi rennie çiğnedim bitane
eczacıya sorduk...zararı yok dimi..eşim izin verse bitane daha çiğniycem hiç kesmedi ölüyorum resmen

aynen canım cok guzel yazmıssın veren rab alan rab biz kimiz ki. ablamın karnında olmustu ve ozaman dr anlamadıı ablamın hayatı tehlıkesı bıle vardı rabbıme sukur bısey olmadı
amin canım rabbım hepımızın bebegıne saglık versın hayırlısıyla gelsınler ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…