aminnnnnnnnnnnn canım ınsallah rabbım bıdaha kımseye kotu bırsey yasatmaazzz ınsallah tek temennımız oSelam Kizlar tam okuyordum aksam uzeri tebrikleri falan yapacagim klasik mide bulantisi dalgası bir geldi simdi simdi kendimi toparladım. Bazen azaliyor gibi seviniyorum tam yine basliyor bitmede gitsek durumundayim.
Filiz 86
Canim hayirli ugurlu olsun yazdıklarını okudum alıntı yapamıyorum iPad saçmaladi bugun surekli kapanıp duruyor. Ama tum yazdıklarını okudum cok hoşuma gitti , ay bende kontrol zamanm gelse deyip duruyorum
Allah hep boyle nese mutluluk icinde haberler vermeni nasip etsin darisi hepimizin basina
Tansiyon derdi bende de var baba tarafım hep tansiyon hastası yemeklerimi tuzsuz yapıyorum doktorum yeme tuzlu dedi bende yok ama dikkat edelim dedi ne yapıcan canım dikkat edicez bizde
kızlar acil baksanıza......
midem kusmaktan mahvoldu..resmen ateş var gibi..şimdi rennie çiğnedim bitane
eczacıya sorduk...zararı yok dimi..eşim izin verse bitane daha çiğniycem hiç kesmedi ölüyorum resmen
eczacıya sorduk...zararı yok dimi..eşim izin verse bitane daha çiğniycem hiç kesmedi ölüyorum resmen
Selam Kizlar tam okuyordum aksam uzeri tebrikleri falan yapacagim klasik mide bulantisi dalgası bir geldi simdi simdi kendimi toparladım. Bazen azaliyor gibi seviniyorum tam yine basliyor bitmede gitsek durumundayim.
Burcu81
Seni anliyorum canim bende bittim mide bulantisindan , banada her sey kokuyor gecen gun çamaşır yumusaticisin taktım gittik yenisini aldik hipoalerjenik kokusuz falan ne kadar çamaşırım varsa toplandı geri yıkandı , ama doktorum bu haftadan itibaren yavas yavas azalır yine bulanır ama eskisi gibi olmaz dedi, insallah deyip duruyorum , birde senin gibi yanlışım bende
Kimse yok ama bebisler var , bizde bebislerle oyalanırız :))
canım valla ablam gavıscon ıcıyordu ama renınede aynı sanırım sorun olmaz dıye dusunuyorum ama fazlasınıda ben mıgdemden dolayı ıcıyordum vermıyordu dr suan hamılesın fazlası zarar herseyın
BADECİM
rennie nin bir zararı olmaz ama surubunu içmeni daha cok tavsiye ederim
kadın doğumcular genelde surubunu yazar
çok yanman varsa 2.sini de çiğne
bende eczacıyım canım bu arada için rahat olsun
evde bu vardı bitek..eczacı 4 taneye kadar çiğneyebilir demiş..
prospektüste de kategori b diyo..bitane daha çiğnesem öff kıvranıyorum resmen
canım ben hep surubunu ıctım hatta evde 3 adette duruyor mıgdemde sorun vardı gastrıt dr vermıstı rahatlatıyordu
hapıda cıgneyebılırsın 2 tane bısey olmaz canım ben gunde 2 ıle 4 sefer alıyordum
evet cok guzel bır duygu maşallahaynı cnm senınle evet kan tahlılımı 5 gunde cıkıyor neykii o acaba 5 cm oldumu bebek yapılıyormus canım benım 2 hafta sonra gıdıcem eger okadar buyumusse yapıcak 2 lı testi buyumedı ise 1 hafta sonra cagırcakmıs geri
günaydın annecikler nasıl bugün keyifler?
normal utrason yaptı. seninki de doktordan gelince mi olmuştu? gerçi gitmeden de vardı belki bakmadım bayadır çünkü.
hayırlısı inş kötü bişey değildir. arayım bakalım cevap verirse inşallah...saolasın canım cevabn için..
Bende önceden de yaz kış mustelanın korumasını kullanıyorum merak ettiğim bu kremlerın son kullanma tarıhi varmi acaba yanı bir sene geçti mesela koruma özellği bştiyırmu bilgisi olan varmı?
oh oh guzel haberlerle gelinmis minikler buyumus , cok sevindim
Vahsihatun , mavigul, filiz86 masallah kizlar ..
Insallah kotu haber almadan hep boyle devam ederiz...
Uyku sorunu ceken varmi benim gibi, aksamlari cok bitkin yatiyorum ama gece cok sIk uyaniyorum. 4 gibi de uyanip uyuyamiyorum(
Ikili test icin randevumu aldim 13 mayista , insallah hersey yolunda cikar ..
Keselerini goren arkadaslarda olmus tebrikler ...guzel sekilde devam eder insallah
ben geldiimm bebişimi gordum cok sukur. kesemiz kocaman olmuş bebeğimizi de gorduk. kalp atışı için ya vajinal bakalım yada 1 hafta bekle dedi. ben de 1 haftaa beklerim dedim... yalnııııızzzz doktorun daha cok önemsediği bişi oldu. ikinci bir kesemiz var... onunda ikiz olup olmadığını 17 nisanda ogrenicez. belki dee ikizlerim olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?