2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aminnnnnnnnnnnn canım ınsallah rabbım bıdaha kımseye kotu bırsey yasatmaazzz ınsallah tek temennımız o
resım eklıycem bende kocaman olmus yaa 4 boyutluyada gırdım

Tansiyon derdi bende de var baba tarafım hep tansiyon hastası yemeklerimi tuzsuz yapıyorum doktorum yeme tuzlu dedi bende yok ama dikkat edelim dedi ne yapıcan canım dikkat edicez bizde

aksıne esım acayıp tuzlu yer yaa napcam bılmıyorum ama allahtan dusuk benım tansıyon hep 10 /6
aynen ole dıkkat edıcezz artık devamlı

kızlar acil baksanıza......
midem kusmaktan mahvoldu..resmen ateş var gibi..şimdi rennie çiğnedim bitane
eczacıya sorduk...zararı yok dimi..eşim izin verse bitane daha çiğniycem hiç kesmedi ölüyorum resmen

canım valla ablam gavıscon ıcıyordu ama renınede aynı sanırım sorun olmaz dıye dusunuyorum ama fazlasınıda ben mıgdemden dolayı ıcıyordum vermıyordu dr suan hamılesın fazlası zarar herseyın

eczacıya sorduk...zararı yok dimi..eşim izin verse bitane daha çiğniycem hiç kesmedi ölüyorum resmen

BADECİM
rennie nin bir zararı olmaz ama surubunu içmeni daha cok tavsiye ederim
kadın doğumcular genelde surubunu yazar
çok yanman varsa 2.sini de çiğne
bende eczacıyım canım bu arada için rahat olsun

Hoşgeldin ablacım sonunda dünyanın en tatlı şeyi geleceği için katlanmaya çalışıyorum ama bazen duygu patlaması yaşıyorum işte yalnızlığın da etkisi var tabi yaklaşık 4 yıllık evliyim ama 3. Evim doğru düzgün arkadaş da edinemedim tayinimiz çıktı durdu

canım valla ablam gavıscon ıcıyordu ama renınede aynı sanırım sorun olmaz dıye dusunuyorum ama fazlasınıda ben mıgdemden dolayı ıcıyordum vermıyordu dr suan hamılesın fazlası zarar herseyın

evde bu vardı bitek..eczacı 4 taneye kadar çiğneyebilir demiş..
prospektüste de kategori b diyo..bitane daha çiğnesem öff kıvranıyorum resmen

BADECİM
rennie nin bir zararı olmaz ama surubunu içmeni daha cok tavsiye ederim
kadın doğumcular genelde surubunu yazar
çok yanman varsa 2.sini de çiğne
bende eczacıyım canım bu arada için rahat olsun

Allah razı olsun canım yaa ..şurup yok sadece tablet var..ağlıyorum 1 saattir
çok sağol

evde bu vardı bitek..eczacı 4 taneye kadar çiğneyebilir demiş..
prospektüste de kategori b diyo..bitane daha çiğnesem öff kıvranıyorum resmen

canım ben hep surubunu ıctım hatta evde 3 adette duruyor mıgdemde sorun vardı gastrıt dr vermıstı rahatlatıyordu
hapıda cıgneyebılırsın 2 tane bısey olmaz canım ben gunde 2 ıle 4 sefer alıyordum mıgde durumuna gore

Son düzenleme:
canım ben hep surubunu ıctım hatta evde 3 adette duruyor mıgdemde sorun vardı gastrıt dr vermıstı rahatlatıyordu
hapıda cıgneyebılırsın 2 tane bısey olmaz canım ben gunde 2 ıle 4 sefer alıyordum

yarın kontrol var Dr.a söylerim yazsın şurubunu...
ne berbat bişeymiş bu ..su içsem yaraya dokunurmuş gibi oluyo

Canim tam çıkıyordum seni gordum selam vermek istedim , insallah iyisindir bu gunlerin ne kadar zor geçtiğine eminim Allah kimseye bu tür bir acı vermesin ama bir evladin var onun icin direyetli durduğuna eminim.
En kisa zamanda kendini toparlayıp aramiza dönmeni yüce Rabb'imden dilerim Allah çekmeyeceği dert vermediği gibi çaresizde dert vermezmis , en kisa zamanda saglikla , hayirli çaren sana gelsin senden hic ayrılmasın.
Sık sık uğra buralara seni gormek cok hoşuma gider optummm

kızlar midedeki ateşi bılmem hıç olmadı ama sabhtan beri midem bulanıyordu aksamları artıyor nedense az önce orjınal um tarhanası yaptı eşim ben istemiştim midemi cok rahatlattı daha iyiyim

gecmis olsun canim sana (

burcu81 sana da gecmis olsun.

ayın 25 inde 16 mm demişti hergün 1mm büyüyosa eğer 19 unda 41 mm olcak yani büyük ihtimal yapmaz benim testimi. beklesemde çok geç olur. bidahikine çağırır herlade. neyse hayırlısı olsun beklices artık. ama çok hızlı büyüyolar. bizimki hep hissettirio kendini. midemi bulandırıo karnımı ağrıtıo ama hep ben burdayım diyo hareket etmeye bile başlamıştır belki

canım aradın mı? ne dedi doktor?
inş. kötü birşey yoktur

Bende önceden de yaz kış mustelanın korumasını kullanıyorum merak ettiğim bu kremlerın son kullanma tarıhi varmi acaba yanı bir sene geçti mesela koruma özellği bştiyırmu bilgisi olan varmı?

vardır ama 1-2 yıl gidiyor kremler merak etme.

aminnn aminnn inş. canım
benim de uyku problemim var, geceleri sürekli uyanıyorum, halbuki çok da uykum oluyor ama bir türlü adam akıllı uyuyamıyorum.
başkaları uyur, bize ters tepti sanırım.

maşallah canım tebrik ediyrum. ne güzel bir haber. hadi hayırlısı hakkınızda.
daha önce 2.kese yok muydu ki? kaçıncı haftadasın?

Günaydın minnoş anneleri Rüyamda kızım olmuştu hastaneden aldık eve geldik, emzirdim üstünü değiştirdim, muhteşem bir duyguydu, çok güzel gülüyordu
Bu aralar bir gece oğlum olduğunu görüyorum bir gece kızım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…