galiba bu cinsiyet olayını fazlasıyla düşünmüşsün bilinç altına yer etmiş benceailende ablan abin kardeşin varmı evli olan falan çocuğu olan
canım aradın mı? ne dedi doktor?
inş. kötü birşey yoktur
vardır ama 1-2 yıl gidiyor kremler merak etme.
aminnn aminnn inş. canım
benim de uyku problemim var, geceleri sürekli uyanıyorum, halbuki çok da uykum oluyor ama bir türlü adam akıllı uyuyamıyorum.
başkaları uyur, bize ters tepti sanırım.
maşallah canım tebrik ediyrum. ne güzel bir haber. hadi hayırlısı hakkınızda.
daha önce 2.kese yok muydu ki? kaçıncı haftadasın?
kızlar durumum değişmedi 9. haftaya girdim doktorum yine bebeğimin kalp atışını duyamadı 5 gün sonra cumartesi günü tekrar bakılacak yine kalbi atmıyorsa aynı gün bebeğimi alacaklar çokkk kötüyümmmm
5 gün sonra başka bi doktor bakacak eğer o da göremezse o doktor alacak kürtaj için başka bi doktora gideceğim benim asıl kendi doktoruma mesafe uzak olduğu için gitmicem
Üzüntunu cok iyi anliyorum , bu durumu tekrar tekrar yasamis birisi olarakinsallah gec döllenme olmustur ve geriden geliyorsundur ..
Reglin duzenlimi oluyordu arsiklusun ? Birde lekelenme varmi ? Yolk sacini görebildimi doktor , eger yolk saci belirdiyse insallah bebeginide görürsunuz .
Merhaba kızlar.. Ben de Kasım anne adayıyım ama özel mesaj atma hakkım henüz olmadığından tablo için bilgimi gönderemedim
Sat 18.02.2013 ilk bebişim ve Allah nasip ederse beklenen tarih 25.11.2013 herkese sevgiler
kızlar sabahları çok midem bulanıyordu ama 2 gündür hiç bir bulantı yok vee ben korkmaya başladım acaba bebeğime bişey mi oldu diye :18: ya kalbi durduysa diyorum Allahım korusun :18: geçen haftalarda doktora gittim yarın da kalp atışları için gitmeyi düşünüyorum çok mu evham yapıyorum acaba gitmesem mi? normalde kontrolüm 22 nisanda :18:
slm kızlar herkeze iyi akşamlar aranızda yeniyim allah nasip ederse bende kasım annesi olucam inş. hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız
Evet canım acayip düşünüyorum çok merak ediyorum. Bir erkek kardeşim var o da benden küçük bekar. Ama eşimin ailesinde de benim ailemde de ilk çocuklar hep kız. Oğlum olduğunu gördüğüm rüyaların ertesinde hep üzgün oluyorum. Allah affetsin tabiki önce hayırlı sağlıklı bir evlat olsun ama erkek derse doktor üzülmekten korkuyorum sonra kendime kızıyorum
sagolasın canımm. bana hic bişi demedi doktor ilk ultrasonda. kanama alanı dye suphelenmş. ama kese buyumus ve hala kanama gibi bişi olmayınca dısardan bebek olabilir dedi. 17sinde netlescek canım.. bugun 6+3 üm..
canım aradın mı? ne dedi doktor?
inş. kötü birşey yoktur
vardır ama 1-2 yıl gidiyor kremler merak etme.
aminnn aminnn inş. canım
benim de uyku problemim var, geceleri sürekli uyanıyorum, halbuki çok da uykum oluyor ama bir türlü adam akıllı uyuyamıyorum.
başkaları uyur, bize ters tepti sanırım.
maşallah canım tebrik ediyrum. ne güzel bir haber. hadi hayırlısı hakkınızda.
daha önce 2.kese yok muydu ki? kaçıncı haftadasın?
bugün sanki bir tık iyiyim bazen miğde bulantısı beni öldürüyor umarım bundan sonra miğde bulantılarım geçer oturup ağlayasım geliyo bazen senin nasıl gidiyo canım
Evet canım acayip düşünüyorum çok merak ediyorum. Bir erkek kardeşim var o da benden küçük bekar. Ama eşimin ailesinde de benim ailemde de ilk çocuklar hep kız. Oğlum olduğunu gördüğüm rüyaların ertesinde hep üzgün oluyorum. Allah affetsin tabiki önce hayırlı sağlıklı bir evlat olsun ama erkek derse doktor üzülmekten korkuyorum sonra kendime kızıyorum
geçmiş olsun canım,daha ben de bir belirti yok sadece fazladan uyuyorum :)))
Günaydın kızlar;
nasılsınız ?geçmişi okudum mide bulantısı olanalara Allah yardım etsin bende şuana kadar hiç kusmadım .Bulantım oluyo ama akşamları oluyo genelde.Bende aksam erken saatlerde uyuyorum ama sabaha karşı sürekli uyanıyorum bir huzursuzluk var tabi.Dün İdrar kültürü yaptırdım idrar yollarında enfeksiyon vardı doktor ilaç yazmak için idrar kültürü gerekiyo demişti onu verdik.Birde cuma günü fena diş ağrım vardı dişçi augumentin yazmıştı doktorla görüştük içebilirmiyiz die.Oda rahatlıkla kullanabilirsin demişti.Onu içiyorum 5 gün kullanıcam.Gitmişkende bebeşimize baktık ultrason kağıdında 7+4 yazıyodu ama normalde SAT a göre o gün 8 hafta dolmuştu gittiğim nöbetçi doktordu kendi doktorum SAT tarihinle aynı gidiyousn demişti bende anlamadım.bebeğin çok iyi maşallh dedi.12mm olmuştu. Bakalım haftaya tekrar gidicez .
canım benim allah hayırlısıyla sağlığıyla sıhatiyle kucağına almayı nasip etsinde cinsiyet okadar da önemli değil eminim üzülmiceksin. çünkü ne olursa olsun o senin canın kanın senin bir parçan olmuş olucak ilk çoçuğun yanlış hatırlamıyorsam şimdi sana ikiside lazım zaten kız veya erkek ama kıza adapte etme kendini derim ama yinede rabbim gönlüne göre versin.
mide bulantısı akşamları daha çok artan bir tek ben değilmişim
Canım çok sağolay sonuna daha çok var ya , gittiğinizde kıpır kıpır size el sallayan ve çok değişmiş bebişlerinizi görceksiniz inş
canim 11-12-13 haftalarda yapiliyor diye biliyorum ikili testi..benim 29 nisana verdi sonra o gun esim sehir disinda olacak diye 6 mayis'a aldi.
evet canım ilk çocuk. çok haklısın böyle düşündüğüm için çok kızıyorum kendime zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?