2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
galiba bu cinsiyet olayını fazlasıyla düşünmüşsün bilinç altına yer etmiş bence ailende ablan abin kardeşin varmı evli olan falan çocuğu olan

galiba bu cinsiyet olayını fazlasıyla düşünmüşsün bilinç altına yer etmiş bence ailende ablan abin kardeşin varmı evli olan falan çocuğu olan

Evet canım acayip düşünüyorum çok merak ediyorum. Bir erkek kardeşim var o da benden küçük bekar. Ama eşimin ailesinde de benim ailemde de ilk çocuklar hep kız. Oğlum olduğunu gördüğüm rüyaların ertesinde hep üzgün oluyorum. Allah affetsin tabiki önce hayırlı sağlıklı bir evlat olsun ama erkek derse doktor üzülmekten korkuyorum sonra kendime kızıyorum

sagolasın canımm. bana hic bişi demedi doktor ilk ultrasonda. kanama alanı dye suphelenmş. ama kese buyumus ve hala kanama gibi bişi olmayınca dısardan bebek olabilir dedi. 17sinde netlescek canım.. bugun 6+3 üm..

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun. bence başka doktora git, prof.olsun hatta. rabbim can versin inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

5 gün sonra başka bi doktor bakacak eğer o da göremezse o doktor alacak kürtaj için başka bi doktora gideceğim benim asıl kendi doktoruma mesafe uzak olduğu için gitmicem

acilen profesöre git

regl düzensizse ne oluyor ki? benim düzensiz?

hoşgeldin dharma84,
tebrikler :)

bişey olmamıştır canım, Allahın izniyle hiçbişeycikler olmaz. bence bir telefon et normal doktoruna, o gel derse önceden gidersin.

slm kızlar herkeze iyi akşamlar aranızda yeniyim allah nasip ederse bende kasım annesi olucam inş. hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız

hoşgeldin canım. hadi hayırlısı hep beraber bebişlerimizi bekliyoruz ne güzel

ben de düşünüyordum, şimdi şimdi vazgeçtim düşünmekten. ben de oğlum olsun istiyorum, her zaman bir erkek hayal ettim, çocukluğumdan beri neredeyse.
erkek ismim bile hazırdı.
şimdi sanki kız olacak gibi, ona isim bulamadığım için.
kız derlerse üzülmekten korkuyorum aynen bende ama Rabbimin gücüne gitmesin sağlıkla versin de başka bişey istemiyorum.
hayırlı evlat olup annesini hiç üzmesinler :)

sagolasın canımm. bana hic bişi demedi doktor ilk ultrasonda. kanama alanı dye suphelenmş. ama kese buyumus ve hala kanama gibi bişi olmayınca dısardan bebek olabilir dedi. 17sinde netlescek canım.. bugun 6+3 üm..

hadi bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı bebişlerin olur canım.

kızlar bu arada benim kusma başlamadı ama kokuya karşı hassasiyet ve bulantı hafiften başlıyor gibi.
eşim makarna yaptı dün akşam kendine, makarna kokusu bile ağır geldi.
şimdi de el kremi sürdüm ondan bile tiksindim.

canım doktora ulaşamadım telefonunda problem vardı. bugun tahlil vermeye devlet hastanesine gidcem. insallah sunları yapabilirmisiniz dediğimde yazar tahlilleri. onlara da sorucam ama sonucları verirken doktoruma da sorucam. tekrar olmadı ama kasığımda ağrı var ara ara..inş kötü bişey yoktur..

Günaydın kızlar;
nasılsınız ?geçmişi okudum mide bulantısı olanalara Allah yardım etsin bende şuana kadar hiç kusmadım .Bulantım oluyo ama akşamları oluyo genelde.Bende aksam erken saatlerde uyuyorum ama sabaha karşı sürekli uyanıyorum bir huzursuzluk var tabi.Dün İdrar kültürü yaptırdım idrar yollarında enfeksiyon vardı doktor ilaç yazmak için idrar kültürü gerekiyo demişti onu verdik.Birde cuma günü fena diş ağrım vardı dişçi augumentin yazmıştı doktorla görüştük içebilirmiyiz die.Oda rahatlıkla kullanabilirsin demişti.Onu içiyorum 5 gün kullanıcam.Gitmişkende bebeşimize baktık ultrason kağıdında 7+4 yazıyodu ama normalde SAT a göre o gün 8 hafta dolmuştu gittiğim nöbetçi doktordu kendi doktorum SAT tarihinle aynı gidiyousn demişti bende anlamadım.bebeğin çok iyi maşallh dedi.12mm olmuştu. Bakalım haftaya tekrar gidicez .

Hepinize gunaydin arkadaslar , insallah bugunde guzel haberler aliriz yine .. Bende artik 9 haftamdayim :)))

Madamtusot adet duzensizligi ayni araliklarla adet gorememek gec olmasi siklusunun . Bende mesela oyleydi 42 gun arasi oldugunu bilirim .. Arkadasa o yuzden sordum oyle olunca haliyle yumurtlamada 14 . Gun degil 24. gunu bile buluyor . Gec dollenme oluyor haliyle ..

Son düzenleme:
bugün sanki bir tık iyiyim bazen miğde bulantısı beni öldürüyor umarım bundan sonra miğde bulantılarım geçer oturup ağlayasım geliyo bazen senin nasıl gidiyo canım

geçmiş olsun canım,daha ben de bir belirti yok sadece fazladan uyuyorum :)))

canım benim allah hayırlısıyla sağlığıyla sıhatiyle kucağına almayı nasip etsinde cinsiyet okadar da önemli değil eminim üzülmiceksin. çünkü ne olursa olsun o senin canın kanın senin bir parçan olmuş olucak ilk çoçuğun yanlış hatırlamıyorsam şimdi sana ikiside lazım zaten kız veya erkek ama kıza adapte etme kendini derim ama yinede rabbim gönlüne göre versin.

Günaydın canım.Benim de mide bulantım gün içinde hafif olsa da akşamları çok kötü oluyor.
Ben de erkenden uyuyorum ve sabaha kadar deliksiz uyuyorum.Hatta sabah bile zor uyanıyorum.

evet canım ilk çocuk. çok haklısın böyle düşündüğüm için çok kızıyorum kendime zaten

mide bulantısı akşamları daha çok artan bir tek ben değilmişim

Evet canım yalnız değilsin.Doktora sordum herkesin bünyesi farklı,normal bir durum demişti.
Akşamları olması benim için daha iyi sanki,gündüz işte bulantım olsa daha kötü olacak.
Şimdi idare edebiliyorum en azından.Akşamları da vurup kafayı yatıyorum.

Canım çok sağol ay sonuna daha çok var ya , gittiğinizde kıpır kıpır size el sallayan ve çok değişmiş bebişlerinizi görceksiniz inş

Ay inşallah o günleri görecekmiyim acaba :)
benim de miniğimin ağzı burnu olcak mı? yesin annesi ağzını burnunu

canim 11-12-13 haftalarda yapiliyor diye biliyorum ikili testi..benim 29 nisana verdi sonra o gun esim sehir disinda olacak diye 6 mayis'a aldi.

ya bu testi nasıl yapıyorlar biliyor musunuz? ben yaptırmıcam şimdi bebek şöyle böyle derler ben doğurana kadar ölürüm ağlamaktan moral bozukluğundan

evet canım ilk çocuk. çok haklısın böyle düşündüğüm için çok kızıyorum kendime zaten

xNeharx aşk olsun sana annesi :) bebişin duyuyo bunları aklından geçenleri :) doğsun bak sana nasıl kızcak :)

gunayın herkeseeeeeeeee

kıslar ben acayıp derecede tıksınmeye basladım yemeklerden ,yemek ıstemıyorum pişrmek ıstemyorum offfffff dusundukce ıcım kalkıyorrr dun sadece sehrıye corbası ıctım bol lımonluuuuuuuu

Kızlar günaydın herkese...

dün doktora gittim, 26mm boyundaymış bizim minik. 12.haftadan önce kalp atımlarını dinletmiyorum dedi doktor, ama pıt pıt yanıp sönen kalbini gösterdi herşey yolunda 3 hafta sonra gel 2li testlerini yapalım dedi... inşallah sağlıkla sıhatle atlatırız onları da...

bulantılarım aynı şekilde devam, kusmalarım az Allahtan... uykum fazla hatta sabahları yataktan zor kalkıyorum
bi de yeni türedi ama bir sinirlilik hali var üzerimde sürekli, hemen parlıyorum dayanamıyorum hiç inşallah düzelip eski sabırlı sakin halime dönerim bu yeni sinirli mod hiç hoşuma gitmedi...

sulu yemek istemiyorum hala, kuru kuru ekmek peynir yiyorum bol bol...

progestanı kesti doktor inşallah bulantılarım da azalır....

sizler nasılsınız kızlar? duygu durumlarınızda ne gibi değişimler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…