2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben de arada oğlum olduğunu görüyorum canım psıkolojık sanırım

yaa gündüz de bulanıyo ama akşam tavan yapıyo

xNeharx aşk olsun sana annesi :) bebişin duyuyo bunları aklından geçenleri :) doğsun bak sana nasıl kızcak :)

öylee dimeeee çiçeeeeemmm

sorma hayatım ben de çok sinirliyim eşime çatıp duruyorum :S :18::18::18::18::18::18::18:

aynı zamanlarda bende de başlamıştı bu durum hayırlı uğurlu olssuuuunn, eşini yemeksiz günler bekliyor

merhaba canım ınankı yemegın dusuncesı bıle ıcımı kaldıryor napcaz bılmıyorum yaaa uffffffff kafam cok karısık bende tahamulsuz olmaya basladım

Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasak ped yetiştiremedim okadar fazla idi

Son düzenleme:

canım benimde devam edio bulantılarım. ama eskisi kadar sık çıkartmıyorum mesela dün hiç çıkartmadım ama hep bi bulantı var midemde yediğim şeyleride zevk alarak yemiorum. benimde kanamam olduğunda doktorum yoktu acile gitmiştim o doktor progestan vermişti. doktoruma gittiğimde söyledim şimdi kesersek ona bağlı kanama olabilir madem vermiş devam et ama keşke hiç başlamasaydın demişti. umarım bu gittiğimde bıraktırır. banada aşırı baş ağrısı ve huzursuzluk yapıyor o hap. birde sanki tüylenme yaptı gibi yüzümde bulantım içinde piknik yapar gibi beslen demişti peynir ekmek domates. bende yemek hiç yiyemyorum. yediğimdede çıkartıyorum zaten. hayatım boyunca kabızlık nedir bilmeyen bi insanım. ama sanırım ya o haptan ya da kuru beslenmekten kabız oldum kayısı falan ye sabahları diolar ama tatlıyı hiç içim almıyo daha yerken başlıyorum öğürmeye. başkada ne iyi gelir bilmiyorum. ama o progestanı bi bıraksam rahatlıcak gibi hissediorum kendimi

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm inanamadım dün n güzeldi neden biranda olmuş ki. nazar mı değdi acaba

bol bol dua oku canım Rabbim yardımsın olsun inş bişey olmayacak sen hiç kötü düşünme ..

Filiiizzzz çok üzüldüm. Ne olur aklına kötü bişey getirme. Dua et. Bol su iç ve sakın kalkma. Dün bişe yoktu ama neden olmuş bu kadar fazla bişe dediler mi

canım kıyamam hiç moralini bozma. benim kuzenimde öyle olmuştu hatta 5 saatlik yoldan gelmişti. durumu senden ciddiydi. 10 gün hastanede kaldı. maşallah şimdi bebişi 6 aylık turp gibi. hiç bişi olmaz korkma moralinide bozma. dualarımız seninle minnak tavşanını kucağına almayıda nasip etsin Rabbim. çok riskli olsaydı hastaneden çıkarmazlardı merak etme

Son düzenleme:

Canım benimmmm, şimdi gördüm.Endişelenme bak daha dün bebeğini gördün herşeyi normal maşallah.Hiç kalkmazsın bitene kadar, kanaman ilaç -iğne neyse yapılır korkma bitanem.Türkçe Cevşen oku yattığın yerden, varsa evde.Dua edicem hepimize inşallah.

canım çok geçmiş olsun ağır birşey mi kaldırdın, bol bol su iç ayağa kalkma canımm ,içini ferah tut birşey olmaz Allah ın izniyle canım

Bebeğim nolur hiç üzülme bebeğin seninle kalacak dua et. İnan ve güzel düşün. Kıyamam ya dün ne kadar mutluyduk haberlerinle. AMa sakın kendini üzme yorma harekety etme benim kuzenimde de oldu yattı dinlendi ilaçlar vs şuanda dünya tatlısı bir oğlu var okula başlıcak. Rabbim sana sabır bebeğine sıhhat versin miniğin sana sımsıkı tutunsun annesi dua et. bizim de dualarımız seninle...

merhaba canım ınankı yemegın dusuncesı bıle ıcımı kaldıryor napcaz bılmıyorum yaaa uffffffff kafam cok karısık bende tahamulsuz olmaya basladım

inşallah geçecek bu günler sonra gebeliğin güzel dönemleri başlayacak hep kendimi bunla motive ediyorum, ondan gelen bulantıya da şükürler olsun diyorum sadece....

canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve bir an önce sağlıkla kendini toparlarsın... kendine çok dikkat et emi?dua edeceğim sen ve bebeğin için...

canım progestanı yeni bıraktım kanama olur mu yine diye korkuyorum ama olmaz inşallah diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte... Rabbim sağlık sıhat versin bize de bebeklerimize de....bana sadece baş dönmesi yapıyordu sonra sadece geceleri içmeye başladım uyurken atlatıyordum tüm yan etkileri...

kabızlığa ve bulantıya en iyi gelen şey: kivi... günde bir kivi yemeye başla hiç bir sorunun kalmayacak, ayrıca doğal c vitamini deposu...

Canım çok geçmiş olsun,neden olduğu konusunda birşey söylediler mi?
Kendine dikkat et inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.

çok gecmiş olsun canım dualrım senınle Rabbim bebgğini kucagına almayı nasıp etsın sağ salım İNŞALLAH

bende akşam eve gıderken meyva alıcam kendıme malum yemek kelımsı bıle mahvedıyor ıcımı elma alyım kıvde alayım barı sole ekşi ekşi kac gundur resmen limon yıuorum oturp harıl harıl

ah be kuzum geçmiş olsun..moralini yüksek tut..bende iki gündür yatıyorum kanamam yok ama kesenin yanında kanama var diye doktor banada iğne felan verdi..anlıyorum seni..ama moral önemli..bak ben ankaraya yeni taşındım, gelmeden önce kayınvalidemin evini taşıdık, mutfağı benyerleştirdim dolapların tepesine çıktım, sonra kendi evimi taşıdım, kitap kolilerini kaldırdım koydum yükledim...HAMİLEYMİŞİM HABERİM YOK..yani anlayacağın Allah ol demişse Allah vermişsse ne yaparsan yap ona mani olamazsın, ama nasipten çıkmşsadayapacak bişey yok..fakat elbette ki çabalıyacaz ve doktorun dediklerini yapacağız..emeksiz yemek yok..senin yapman gereken moralini yüksek tutmak..ben tüp bebek yaptırırken tutunması için nar suyu ve şimdi adını unuttum tropik bi meyve varya kabuğu soyulup büyük mARKETLERDE SATILIYO AY UNUTTUM ADINI..AKLIMA GELİNCE SÖYLERİM...DOKTORUNA SOR Bİ ENGEL YOKSA ONLARDA YARDIMCIDIR..ONLARDAN DA YE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ANANAS YAA SONRADAN AKLIMA GELDİ:)))

Son düzenleme:

benim de 2 ayda bir oluyordu o yüzden sordum, o zaman 24.günde mi yumurtlama oluyor yani? ay ben bu işi anlamadım bi türlü.

sorma hayatım ben de çok sinirliyim eşime çatıp duruyorum :S :18::18::18::18::18::18::18:

bende de müthiş sinir var, kaynanamlar gelip bende kalacaklarmış 23 nisan tatilinde, hamile olduğumu da bilmiyorlar.
valla hiç çekemem görüşmek istemiyorum dedim, ne hayırları dokundu ki, gelip bir de evimde ağırlayacağım onları.

filizcim canım hepimizin duaları seninle. moralini yüksek tut. ben de dua edeceğim, inşaallah tüm bebek bekleyenlere rabbim şifa versin ŞAFİ ADIYLA TECELLİ ETSİN inş.
hiç kalkma, yat uzan, kitap oku, tv.izle. komedi izle.
rabbimmm sana bağışlasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…