2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende akşam eve gıderken meyva alıcam kendıme malum yemek kelımsı bıle mahvedıyor ıcımı elma alyım kıvde alayım barı sole ekşi ekşi kac gundur resmen limon yıuorum oturp harıl harıl

canım kiviyle elmayı aynı anda yeme ama... önce kiviyi ye, bir iki saat sonra elmeyı ye tavsiyem. ben iki meyveyi karıştırırsam bulantım artıyor malesef...

Kızlar burada okudum şimdi ilk defa duydum oje sürmek sakıncalı olduğunu..Bende iki günde bir ööyle sırf keyfimden oje rengimi değiştiriyordum...

Bu arada akıntıların inanılmaz rahatsız ediyor beni de..

Önümüzdeki hafta salı gününe randevu aldım bakalım inşallah duyucaz pıt pıtları Allah'ın izniyle...

Allah yardıncım olsun filiz çok üzüldüm. Rabbim gönlündekini hayırlı etsin inşallah. Sağlıkla beişini kucağına alırsın inşallah.

Duanı eksik etme buradaki herkes eminim senin için dua edecekler sen içini ferah tut. Rabbim neylerse güzel eyler.

moralini bozup bebekleri de üzme.

nasıl korktuğunu biraz da olsa anlayabiliyorum. sen kuzucuğunu sev Allaha emanet et onu sonrada sana sıkı sıkı tutunmasını söyle.

Rabbimin izniyle kucağına da alırsın sağ sağlim

ahh canım kıyamam sana.ınsallah hıcbırsey olmayacak bebegıne guzel seyler dusun.hıc hareket etme.kendını yorma

Canım çok geçmiş olsun dün gece ne iyidin ne oldu birden bire nazar mı değdi ne. İyi düşün iyi olsun canım kötüyü getirme aklına bol bol dua edip dinlen. Tüm dualarımdasın canım

Canim cok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardimcin olsun, dün herşey çok güzeldi ne olduda böyle oldu? Birşey soylemedilermi?
Bol bol dua et Rabbime sigin insallah yavrun seninle kalacak, annenlerde gelmek uzeredir yengen ayni binada sana bakacak birileride var yat hic kalkma bol su iç dinlen bitanem. Biz burda hepimiz baci olduk hepimiz birbirimiz icin dua ediyoruz icin rahat olsun moralini yüksek tut inşallah duzelecek hersey bitanem dualarim seninle

Canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcımız olsun inş (

Yarende hoşgeldin cnm :))

Madamtussot hoşbulduk cnm teşekkürler :))

Kızlar saolun guzel yorumlarınız ıcın ne yapalım rabbime emanet yasayacagı varsa onune bişey gecmez çok agladım ama yapcak bişey yok onlem alındı ama genede kanama suan devam edıyor kıpkırmızı gelıyor kesede bişey yok kalp atısı devam hareketleri var ama tehlikemde var

Kızlar oje sürmek sakıncalı mıymış??:18:

Evet, oje zararlı ojeden ziyade aseton kat ve kat zararlı.

Kesede bozulma olmadıktan sonra korkma bebeğim.Bizim Hemşire arkadaştan bizzat biliyorum uzun bir süre sadece WC için kalkmıştı,kanaması olmuştu.ama sağ salim doğdu.İnsallah birkaç güne geçer seninde.

Çok geçmiş olsun kardeşim, canını sıkma bol bol allaha dua et, eğer yaradan rızkını verdi ise kimse engel olamaz, allah yardımcın olsun kardeşim...

geçmiş olsun canım. Tüm tedbirleri almışsınız zaten, kendini tedirgin etmemeye çalış. Tekrar kontrol nezaman?

allahim minigini sana bagislasin canim.. insallah hicbirsey olmadan atlatirsin bu kanamayi, insallah...
dua ediyorum hicbirimiz üzücü birsey yasamayalim diye..

benim de 2 ayda bir oluyordu o yüzden sordum, o zaman 24.günde mi yumurtlama oluyor yani? ay ben bu işi anlamadım bi türlü.
.

gec yumurtlaniyor evet, yani doktorun 1 hafta 10 gün geridesin falan derse sakin korkma dedigim gibi gec yumurtlamisindir , doktorlar hep 28 günden hesapliyorlar

Bak bebisin saglikli kalbi atiyor kesesi sağlam saglikli kesinlikle kötü düşünce yok sakiiiinnn bozma bebeginin moralinide hep ona yansıyor biliyorsun." Annem benden vazgecmis bana ggüvenmiyor onunla olacagima inanmiyor" dedirtme canim tamammi.
Yavrun seninle nehar gibi pozitif ol lütfen sen pozitif olursan hersey daha cabuk duzelecek canim

doktora sordum normal dedi. o 5 hafta görmüştü, ama sat a göre 7.haftamın içindeyim, sanırım yumurtlamadan demek ki.
geriden mi geliyor peki dedim, yok herşey normal gözüküyor dedi.
demek ki geç yumurtlama sebebiyle öyle olmuş

iste demek istedigim buydu benimde :) .. bende sata göre 10 haftaya girdim ama hesaplamada 9 haftaya girmis görünüyorum..

aman 1 hafta 2 hafta gec olsun güc olmasin.. rabbim sorun dert vermesin insallah ..

allah bebeğini mübarek kılsın onu korusun inş.

canımm hıc bozma moralını ben bi yakınımda bole kanaması oldu yattı bı sure hıc kalkkmadı oglu dogdu cok sukur cokta sağlıklı moralını bozma stere gırme tatlım İNŞLLAH bebişin sapa sağlam doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…