bende akşam eve gıderken meyva alıcam kendıme malum yemek kelımsı bıle mahvedıyor ıcımı elma alyım kıvde alayım barı sole ekşi ekşi kac gundur resmen limon yıuorum oturp harıl harıl
Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
Kızlar burada okudum şimdi ilk defa duydum oje sürmek sakıncalı olduğunu..Bende iki günde bir ööyle sırf keyfimden oje rengimi değiştiriyordum...
Bu arada akıntıların inanılmaz rahatsız ediyor beni de..
Önümüzdeki hafta salı gününe randevu aldım bakalım inşallah duyucaz pıt pıtları Allah'ın izniyle...
Kızlar burada okudum şimdi ilk defa duydum oje sürmek sakıncalı olduğunu..Bende iki günde bir ööyle sırf keyfimden oje rengimi değiştiriyordum...
Bu arada akıntıların inanılmaz rahatsız ediyor beni de..
Önümüzdeki hafta salı gününe randevu aldım bakalım inşallah duyucaz pıt pıtları Allah'ın izniyle...
Kızlar saolun guzel yorumlarınız ıcın ne yapalım rabbime emanet yasayacagı varsa onune bişey gecmez çok agladım ama yapcak bişey yok onlem alındı ama genede kanama suan devam edıyor kıpkırmızı gelıyor kesede bişey yok kalp atısı devam hareketleri var ama tehlikemde var
Kızlar saolun guzel yorumlarınız ıcın ne yapalım rabbime emanet yasayacagı varsa onune bişey gecmez çok agladım ama yapcak bişey yok onlem alındı ama genede kanama suan devam edıyor kıpkırmızı gelıyor kesede bişey yok kalp atısı devam hareketleri var ama tehlikemde var
allahim minigini sana bagislasin canim.. insallah hicbirsey olmadan atlatirsin bu kanamayi, insallah...Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
benim de 2 ayda bir oluyordu o yüzden sordum, o zaman 24.günde mi yumurtlama oluyor yani? ay ben bu işi anlamadım bi türlü.
.
allahim minigini sana bagislasin canim.. insallah hicbirsey olmadan atlatirsin bu kanamayi, insallah...
dua ediyorum hicbirimiz üzücü birsey yasamayalim diye..
gec yumurtlaniyor evet, yani doktorun 1 hafta 10 gün geridesin falan derse sakin korkma dedigim gibi gec yumurtlamisindir , doktorlar hep 28 günden hesapliyorlar
doktora sordum normal dedi. o 5 hafta görmüştü, ama sat a göre 7.haftamın içindeyim, sanırım yumurtlamadan demek ki.
geriden mi geliyor peki dedim, yok herşey normal gözüküyor dedi.
demek ki geç yumurtlama sebebiyle öyle olmuş
canım kiviyle elmayı aynı anda yeme ama... önce kiviyi ye, bir iki saat sonra elmeyı ye tavsiyem. ben iki meyveyi karıştırırsam bulantım artıyor malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?