Kızlar burada okudum şimdi ilk defa duydum oje sürmek sakıncalı olduğunu..Bende iki günde bir ööyle sırf keyfimden oje rengimi değiştiriyordum...
Bu arada akıntıların inanılmaz rahatsız ediyor beni de..
Önümüzdeki hafta salı gününe randevu aldım bakalım inşallah duyucaz pıt pıtları Allah'ın izniyle...
canım benimde devam edio bulantılarım. ama eskisi kadar sık çıkartmıyorum mesela dün hiç çıkartmadımama hep bi bulantı var midemde yediğim şeyleride zevk alarak yemiorum. benimde kanamam olduğunda doktorum yoktu acile gitmiştim o doktor progestan vermişti. doktoruma gittiğimde söyledim şimdi kesersek ona bağlı kanama olabilir madem vermiş devam et ama keşke hiç başlamasaydın demişti. umarım bu gittiğimde bıraktırır. banada aşırı baş ağrısı ve huzursuzluk yapıyor o hap. birde sanki tüylenme yaptı gibi yüzümde bulantım içinde piknik yapar gibi beslen demişti peynir ekmek domates. bende yemek hiç yiyemyorum. yediğimdede çıkartıyorum zaten. hayatım boyunca kabızlık nedir bilmeyen bi insanım. ama sanırım ya o haptan ya da kuru beslenmekten kabız oldum kayısı falan ye sabahları diolar ama tatlıyı hiç içim almıyo daha yerken başlıyorum öğürmeye. başkada ne iyi gelir bilmiyorum. ama o progestanı bi bıraksam rahatlıcak gibi hissediorum kendimi
Kızlar saolun guzel yorumlarınız ıcın ne yapalım rabbime emanet yasayacagı varsa onune bişey gecmez çok agladım ama yapcak bişey yok onlem alındı ama genede kanama suan devam edıyor kıpkırmızı gelıyor kesede bişey yok kalp atısı devam hareketleri var ama tehlikemde var
canım yaaa ama yemen lazım kayısı kurusu başka ne iyi gelirki bende de oldu neredeyse bir hafta gidemedim kayısı ile kendime geldim bu durum bide miğdede rahatsızlık yapıyo kayısı suyu içsen iyi gelirmiki acaba yada kayısıyı küçük küçük yoğurtun içine doğrasan yesen nasıl olur çok kötü seni çok iyi anlıyorum.
slm kızlar nasılsınız?
kayısılı hazır yoğurtlardan yesem olurmuki acaba
Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
Hoşgeldin, sağol.Sen nasılsın, ne alemdesiniz bebiş ve sen:)
ben iyiyim bulantım var çok,ama hepsine razıyım.bebek dersen nasıldır hiç bilemiyorum büyük allahım bilecek artık.inşallah iyidir.dr 10 gün sonra gel dedi pazartesi yani ama acaba cuma günü gitsem mi diyorum.sonra vazgeçiyorum.işte bilinmezliklere devam.hayırlısı inşallah.
kayısılı hazır yoğurtlardan yesem olurmuki acaba
slm kızlar nasılsınız?
Hayırlısı olsun hepimiz için.Mide bulantısını sorma.en son 2 gündür yeşil nane salatalık yemeye başladım.yarın ondanda geçer gönlüm.buzdolabını dahi açamıyorum ben.
Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?