2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende bu hafta gıdıcem canım aynı tarıhlıyız doktorum bu hafta duyarız dedı

canım yaaa ama yemen lazım kayısı kurusu başka ne iyi gelirki bende de oldu neredeyse bir hafta gidemedim kayısı ile kendime geldim bu durum bide miğdede rahatsızlık yapıyo kayısı suyu içsen iyi gelirmiki acaba yada kayısıyı küçük küçük yoğurtun içine doğrasan yesen nasıl olur çok kötü seni çok iyi anlıyorum.

canım çok çok geçmiş olsun rabbim yanınızda olsun moralinide bozma üzme kendini üzüntüde çok zararlı biliyosun yatıp ayağının altınada minder koyup dinleniceksin yemeğin bile yatağına gelecek başka çaresi yok inşallah herşey güzel olucak dualarmız kalbimiz seninle...

merhaba kızlar
filizcimm çok geçmiş olsun .rabbim bebişini sana bağışlasın kucağına nasip etsin tüm topik gibi benimde dualarım seninle canım .allaha emanet ol .

kızlar dün lcw dan hamile pantolonu aldım .bi kaç çeşit kot pantolon var ,eşofman altı ,kapri ve tayt var .bir arkadaş sormuştu dün dar paça dar kesim pantolonlarda var .ben açık renk keten aldım çok rahat .baskılı tişörtlerde var önünde yumurta bebek figürleri var çook tatlıydılar .fiyatlarıda gayet uygun .bide yeni doğum yapan arkadaşım tavsiyesi sizede anlatayım .şimdi giydiğimiz kotları penye dikim yapanlar fermuarından kesip üstüne penye kumaş ekleyip hamile pantolonuna dönüştürüyolarmış hemde çok cüzi bi rakama .çarşıya gidince penye dikimcilere bi uğrayıp fiyat alıcam

kayısılı hazır yoğurtlardan yesem olurmuki acaba

Daha önce söylemiş olabilirim ama yine söylemek istedim:)
Şimdi biraz bişeyler yiyebildim,domates,salatalık ve yeşil nane yaprağı.Yeşil nanenin kokusu beni çok rahatlatıyo içim açılıyo ekmeğin arasına koyuyorum.deneyin sizde.
Buarada dipnot: nane yağı gebelikte uterus kasılmalarını tetikleyebiliyormuş, ama kuru nane ve yeşil nane yemeklerde kullanılabilinir.Aşırıya kaçmadan tabiki:))

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok duygulandırdınız zaten çok fazla hassasım allah razı olsun ablamla yengem geldi evimi topladı. Kanama var daha yatıyorum bol su içmeye calısıyorum progestan 4 tAne alıyorum ignede oldum inş geciçek dualarınız için hepinize çok teşekürler kendi dr 1 hafta sora cagırdı gece gıttıgım dr tekrar gidicem hafta içi rabbimden gelen herseye razıyım

filizciğim çok üzüldüm,rabbim sana bağışlasın bebeğini.her şeyin hayırlısı canım,bak daha bir sorun yok bebeğin iyi,dualarım seninle.

Hoşgeldin, sağol.Sen nasılsın, ne alemdesiniz bebiş ve sen:)

ben iyiyim bulantım var çok,ama hepsine razıyım.bebek dersen nasıldır hiç bilemiyorum büyük allahım bilecek artık.inşallah iyidir.dr 10 gün sonra gel dedi pazartesi yani ama acaba cuma günü gitsem mi diyorum.sonra vazgeçiyorum.işte bilinmezliklere devam.hayırlısı inşallah.

Hayırlısı olsun hepimiz için.Mide bulantısını sorma.en son 2 gündür yeşil nane salatalık yemeye başladım.yarın ondanda geçer gönlüm.buzdolabını dahi açamıyorum ben.

Hayırlısı olsun hepimiz için.Mide bulantısını sorma.en son 2 gündür yeşil nane salatalık yemeye başladım.yarın ondanda geçer gönlüm.buzdolabını dahi açamıyorum ben.

canım benim bulantı acıkınca başlıyor,uyanır uyanmaz bir şeyler yemezsem başlıyor aradan zaman geçerse yemek için de iş işten geçiyor bulantıya devam.ki öyle her şeyi de almıyor midem.

filizimmmm bitanemmm sakın üzme o tatlı canını. senin pıtırcığın pek bi kıymetli olacak annesine böyle zorluklar çektirdiği için. hepsi güzel bi anı kalacak sağ salim de doğacak. sen hiç kötü düşünme! bünye ile alakalı bir durum o. kimi insanın 9 ay boyunca kanaması oluyor, turp gibi de doğuruyor. düşük riski de sana özel bi durum değil. herkesin ilk 3 ay zaten düşük riski var. sakın kendini üzüpte o tatlı yiğenimide üzeyim deme. ayağa kalkma nete bile girme. radyasyon da iyi bişi değil. sadece arada bizi haberdar et, meraktan ölürüz yoksa. wc dışında da bişi yapma duşa bile girme. güzel güzel oku dua et, bebişinle konuşş o seni duyacaktır ve üzmeyecektir annesini birdaha. dualarım seninleeee hakkımızda herşeyin hayırlısı, rabbim yar ve yardımcın olsunn

" HasbiyALLAHü lâ ilâhe illâ hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arsil-azîm " okuyanin dünya ve ahiret isine ALLAH kâfi gelir.
("Allâh bana kâfidir. Ondan baska ibâdet edilecek hiç bir ilâh yoktur.
Ona dayandim, o’na güvendim. O ars-i azîmin (büyük arsin) sahibidir."

" Bismillâhir’Rahmanir’Rahim Velâ havle velâ kuvvete illâ
billâhil’Aliyyil’Aziym ." "Rahman (Esirgeyen) Rahim (Bagislayan) Allâh’in adiyla. Çok yüce ve çok büyük
Allâh’in himayesine siginmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardim dilemekten baska bir amacim yoktur. O’na dayandim, O’na güvendim."

kızlar dün akşam canım cips istedi, eşim gitti aldı, tuzlu tuzlu canım istedi resmen ama sabah resmen 700 gram almışım
şimdi de canım çikolatalı, kakaolu sütlerden istiyor hep, içim yanıyor sürekli çünkü. böyle buz gibi şeyler.
sağlıklı mı bilmiyorum ama süt niyetine içiyorum, sütü içemez oldum

[sıze=3]canım çok geçmiş olsun rabbim seni ve bebeğini korusun. Umarım herşey yolunda gider yüreğini ferah tut herşeyin hayırlısını dile. Inaşşalh bebeğin sana sımsıkı tutunacak.[/sıze]

canlarım size birşey soracağım,aynı haftalardayız ya ne gibi değişiklikler oldu, mide bulantısı, kasık ağrısı, göğüs ucu değişikliği vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…