Sevgili şekeristan....
canım benim mide bulantılarım altıncı haftaya girince başladı. cok asırı olmasa da yemek yiyesim gelmiuor.
gögüslerim de şiştiler geceleri uyurken rahatsız ediyor. bzen uclarının rengi değişmiş gibi geliyor bzen de bakıyorum aynı:)
gecen haftaya kadar cok halsizlik vardı bu hafta daha iyiyim cok sukur.
geceleri cok rahat uyudugum soylenemez.
1,5 kiloya yakın aldım sanırm( bulantı olana kadar baya yedim sanırm
iki gündür sağ kasığımda agrı var ve dün kanamam oldu biraz.
benim özet bu kadar sanırm canım:)
sen de durumlar ne?
olmaz canım hazır gıdalardan uzak durmak gerekıyor arkasın dedıgı gıbı kayısı ye ustunede ılık su ıc oldumu ılac nıyetıne ye yesıl renklı sebzeler tuketmeye çalış
canım yaaa ama yemen lazım kayısı kurusu başka ne iyi gelirki bende de oldu neredeyse bir hafta gidemedim kayısı ile kendime geldim bu durum bide miğdede rahatsızlık yapıyo kayısı suyu içsen iyi gelirmiki acaba yada kayısıyı küçük küçük yoğurtun içine doğrasan yesen nasıl olur çok kötü seni çok iyi anlıyorum.
kızlar bu akıntı progestan kullandığım için mi oluyor yoksa hamilelikten dolayımı. bazen bir oluyor aklım çıkıyor tuvalete zor koşuyorum kanamam oldu sanıryorum yüreim ağzıma geliyor nasıl tedirgin açıp bakıyorumbide ben normalde kiloluydum 58 kilo hamile kalmayı isterken 68 le kaldım. bulantılardan dolayı şu an tartıda 65 gözüküyorum ama karnım var neremden verdim o kiloları bilmiyorum :26: sizinde göbüşleriniz var mı?
Daha önce söylemiş olabilirim ama yine söylemek istedim:)
Şimdi biraz bişeyler yiyebildim,domates,salatalık ve yeşil nane yaprağı.Yeşil nanenin kokusu beni çok rahatlatıyo içim açılıyo ekmeğin arasına koyuyorum.deneyin sizde.
Buarada dipnot: nane yağı gebelikte uterus kasılmalarını tetikleyebiliyormuş, ama kuru nane ve yeşil nane yemeklerde kullanılabilinir.Aşırıya kaçmadan tabiki:))
kızlar tekrar merhabalar
biraz önce doktordan geldim hemotoloji sonuçlarım cıkmış
bazı değerler yuksek. hepsi cıktıgında gidicem doktora.
sizin bi bilginiz var mı neden yüksek ya da önemli mi bunların yuksekliği
MPV 12,9 H
PDW 18,4 H
P-LCR 47,9 H
BA% 0,2 L
Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
progestanı jel olarak mı kullanıyorsun canım, benimde akıntım çok oluyor bazen parça olarak jel geri geliyor , ama akıntı hamilelikte oluyor diye biliyorum endişelenme..
Kizlar demin yesil nane yazisini okumustum hanginiz yazdiniz kopyalamayi unuttum... naneyi hamileligin baslarinda uygun görülmüyor, rahimde kasilmalara sebep oluyormus, paylasmak istedim.
kivi önerdiler. o en azından ekşisi olursa yiyebildiğim bir meyve. bakalım deniyeyim kiviyi olmazsa kayısı çıkana kadar beklerim çünkü kurusunu hiç yiyemiyorum
kızlar dün akşam canım cips istedi, eşim gitti aldı, tuzlu tuzlu canım istedi resmen ama sabah resmen 700 gram almışım
şimdi de canım çikolatalı, kakaolu sütlerden istiyor hep, içim yanıyor sürekli çünkü. Böyle buz gibi şeyler.
Sağlıklı mı bilmiyorum ama süt niyetine içiyorum, sütü içemez oldum
tatlı geliyor çokDaha ağzıma değerken öğürüyorum. Normalde suda içemiyorum zaten. çok afedersin tükrüğümü bile yutamıyorum. Hamilelikte tükrük bezleri fazla çalışırmış zaten. Ben bide su içmediğim için dahada fazla çalışıyormuş. Büyük ihtimal o da bulandırıyor midemi :26: Bazen onu bile yutmuyorum elimde bardakla geziorum. çok zor bişey. 3 ay sonra geçer diye umutla bekliyorum
Canım çooook geçmiş olsun, El-Mubid Celle Celaluhu eşin elini senin karnına koyup okusun. Öpüyorum seni en yakın zamanda kırmızılar beyaza döner inşallah, benim de başıma geldiği için seni çok iyi anlıyorum ben de çok ağladım, bir an önce için rahatlasın yüzün gülsün inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?