2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar tekrar merhabalar

biraz önce doktordan geldim hemotoloji sonuçlarım cıkmış

bazı değerler yuksek. hepsi cıktıgında gidicem doktora.

sizin bi bilginiz var mı neden yüksek ya da önemli mi bunların yuksekliği

MPV 12,9 H
PDW 18,4 H
P-LCR 47,9 H
BA% 0,2 L

Sevgili şekeristan....

canım benim mide bulantılarım altıncı haftaya girince başladı. cok asırı olmasa da yemek yiyesim gelmiuor.

gögüslerim de şiştiler geceleri uyurken rahatsız ediyor. bzen uclarının rengi değişmiş gibi geliyor bzen de bakıyorum aynı:)

gecen haftaya kadar cok halsizlik vardı bu hafta daha iyiyim cok sukur.
geceleri cok rahat uyudugum soylenemez.

1,5 kiloya yakın aldım sanırm( bulantı olana kadar baya yedim sanırm

iki gündür sağ kasığımda agrı var ve dün kanamam oldu biraz.

benim özet bu kadar sanırm canım:)

sen de durumlar ne?

Son düzenleme:
kızlar bu akıntı progestan kullandığım için mi oluyor yoksa hamilelikten dolayımı. bazen bir oluyor aklım çıkıyor tuvalete zor koşuyorum kanamam oldu sanıryorum yüreim ağzıma geliyor nasıl tedirgin açıp bakıyorum bide ben normalde kiloluydum 58 kilo hamile kalmayı isterken 68 le kaldım. bulantılardan dolayı şu an tartıda 65 gözüküyorum ama karnım var neremden verdim o kiloları bilmiyorum :26: sizinde göbüşleriniz var mı?

canı benimde bir iki gündür midem bulanacak gibi ama tam bulanmıyor canım yemek yemek istemiyor, göğüslerim şiş , bazen ucları aynı bazen değişmiş gibi geliyor :)) yol yürüyünce kasıklarıma ağrı giriyor onun dışında başka birşeyim çok şükür :))

olmaz canım hazır gıdalardan uzak durmak gerekıyor arkasın dedıgı gıbı kayısı ye ustunede ılık su ıc oldumu ılac nıyetıne ye yesıl renklı sebzeler tuketmeye çalış

tatlı geliyor çok daha ağzıma değerken öğürüyorum. normalde suda içemiyorum zaten. çok afedersin tükrüğümü bile yutamıyorum. hamilelikte tükrük bezleri fazla çalışırmış zaten. ben bide su içmediğim için dahada fazla çalışıyormuş. büyük ihtimal o da bulandırıyor midemi :26: bazen onu bile yutmuyorum elimde bardakla geziorum. çok zor bişey. 3 ay sonra geçer diye umutla bekliyorum

kivi önerdiler. o en azından ekşisi olursa yiyebildiğim bir meyve. bakalım deniyeyim kiviyi olmazsa kayısı çıkana kadar beklerim çünkü kurusunu hiç yiyemiyorum

progestanı jel olarak mı kullanıyorsun canım, benimde akıntım çok oluyor bazen parça olarak jel geri geliyor , ama akıntı hamilelikte oluyor diye biliyorum endişelenme..

herkese merhaba kızlar,işten daha yeni fırsat buldum sayfaya bakmak için

filizcim çok geçmiş olsun ama her şeyin en büyük ilacı moral biliyorsun. sakın kendini üzme orda kalacağına inan. Allah Büyüktür güzel düşün güzel şeyler olsun. 5 yaşındaki yeğenime annesi hamileyken baya kanaması oldu neredeyse bir ay yattı ama şimdi tosuncuk 5 yaşında sapasağlam maşallahı var. O nedenle asla ümitsizliğe kapılma. 9 ay sonrasını hayal et:)

Son düzenleme:

saol canım naneyi bi deniyeyim. bulantım olduğunda eşim nane limon kaynatmıştı. normalde iyi gelir ama hamilelikten sonra içtiklerimin hiçbirinde iyi gelmemişti bide çiğ deniim bakalaım

Son düzenleme:
Kizlar demin yesil nane yazisini okumustum hanginiz yazdiniz kopyalamayi unuttum... naneyi hamileligin baslarinda uygun görülmüyor, rahimde kasilmalara sebep oluyormus, paylasmak istedim.

Canım çooook geçmiş olsun, El-Mubid Celle Celaluhu eşin elini senin karnına koyup okusun. Öpüyorum seni en yakın zamanda kırmızılar beyaza döner inşallah, benim de başıma geldiği için seni çok iyi anlıyorum ben de çok ağladım, bir an önce için rahatlasın yüzün gülsün inş.

kızlar bu değerleri aynı olan oldu mu aranızda bişey dedi mi doktorunuz?

Filiz canim simdi girdim foruma ve senin durumu gordum , seni cok iyi anliyorum haftalar once kırmızıyı gordugumde ne yapacağımı şaşırmış hastane yolu saatler sürmüştü sanki.
Ama bebegini sende tutacak olan senin inancın ve bundan sonra cok dikkatli olman , benim kanamam iğnelerden 1 gun sonra tamamen kesildi , seninkide iğnelerden sonrakiye olacaktır , kesinlikle tuvalet disinda kalkma, kabiz olmamak icin sulu gıdalar yersen cok iyi olur mumkun oldugunca ısınma , ve kesinlikle sicak banyoda sicak suyla yıkanma , bol su iç .En önemlisi moralini yuksek tut hep olacak de aklina olumsuzluk getirme .
Bebegin once Allah'a , sonra sana , sonrada doktorlara emanet , her duamda sen ve bebeğinde geçecek
Rabbim seni ve bebegini korusun

progestanı jel olarak mı kullanıyorsun canım, benimde akıntım çok oluyor bazen parça olarak jel geri geliyor , ama akıntı hamilelikte oluyor diye biliyorum endişelenme..

yok canım ben 100 mg dı sanırım o hapından günde 3 tane kullanıyorum. acildeki doktor vermişti. kendi doktorumda keşke başlamasaydın dedi. şimdi kesersek ona bağlı kanama olabilir dedi. o yüzden devam ediyorum. aşırı başım ağrıyor o hapı yuttuğumda. bulantımıda tetikliyor gibi. akıntımda bazen çok oluyor. kanama sanıp koşturuyorum. aklım çıkıyor. bi kesseydi doktor şu habı. sanki onu bırakınca rahatlıcam gibi gelio

Kizlar demin yesil nane yazisini okumustum hanginiz yazdiniz kopyalamayi unuttum... naneyi hamileligin baslarinda uygun görülmüyor, rahimde kasilmalara sebep oluyormus, paylasmak istedim.

benim yazım, bir önceki yazımda dipnot olarak yazmıştım nanenin uterus kaslarını uyardığını,tabiki aşırısı.
nane yağı kullanmak uterus kasılmasına sebep veriyormuş,fakat tabiki yeşil nane ve kuru nane yemeklerde kullanılıyor.aşırıya kaçmadan.bu ince çizgiyi farketmek lazım.
dereotu,maydonoz başka aklıma gelmiyor.bunlarda aşırı derecede yenilirse rahim kaslarının kasılmasına neden olur evet ama belirli ölçüde yemeklerde kullanılır.benim dr.da önerdiği bu.
dr.ma cacık+nane+limon yiyorum ara ara yemek yiyemediğimde dedim,günde 1 kase ye rahatlarsın dedi.

kivi önerdiler. o en azından ekşisi olursa yiyebildiğim bir meyve. bakalım deniyeyim kiviyi olmazsa kayısı çıkana kadar beklerim çünkü kurusunu hiç yiyemiyorum

Canim benim ileri derecede olan kabizlik sorunum soyle bitti , kayısı falan yiyemiyorum doktorum sunu önerdi simdi hic sorunum yok
Sabahları ac karnina 1 tatli kasigi zeytin yagi yutuyorum ustune 1 su bardağı ilik su iciyorum , gun asiri yapıyorum hic bir sorunum kalmadi :))

anlaşılan senın canın kalorı ıstyorrr Ya bende açlıktan olecem sımdı ama herseyden tıksındıgım ıcın yemek gormek bıle ıstemyorum

hımmm anladım canım ozman sole yap domates ve ya zeytının uzerıne zeytın yagı dok lımon sık bole bahartalandır ekmegını o sosa bandır ye o bana ıyı gelyordu

özür dileyerek duzeltıyorum .. yanlıs yazmıssınız.. EL-MÜBDİ:Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…