2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Elbette asirisi canim . Ben biraz korktugum icin dereotunu tamamiyle biraktim :)
Bende cok severim naneyi hatta bütun otlari :)..

Evet var canim göbus popoma yapisan pantolonlari rafa kaldirdim :) bollarla rahat ediyorum ancak 1 kilo aldim ..
kızlar bu değerleri aynı olan oldu mu aranızda bişey dedi mi doktorunuz?

Malesef ben kendiminkileri gormedim henuz birsey diyemiyecegim

canlarım size birşey soracağım,aynı haftalardayız ya ne gibi değişiklikler oldu, mide bulantısı, kasık ağrısı, göğüs ucu değişikliği vs..

2 gündür daha bir yorgunum, hiçbirşeye halim yok, yemek yapmaya dahi, işe gelip gidiyorum,
kasık ağrılarım ilk analdığımda daha şiddetliydi, hurma yiyordum gerçi onunla alakalı mı bilmiyorum ama bıraktım bir kaç gündür yemiyorum.
göğüs uçlarım da koyulaşsın hiç istemiyorum ama geçen baktım değişiyor gibiydi, sonra bir daha baktım sanki eskisi gibi :)

2 gündür ama böyle içim deli gibi yanıyor, soğuk şeyler istiyorum,
çok kazınıyor midem ama canım pek de bişey yemek istemiyor.

anlaşılan senın canın kalorı ıstyorrr Ya bende açlıktan olecem sımdı ama herseyden tıksındıgım ıcın yemek gormek bıle ıstemyorum

benim de canım istemiyor pek bişey, sadece dün gece istedi, akşam yemek yiyemedim, çorba içmiştim, gece de işte meyve ve cips yedim

ya kızlar şu ikili testi nasıl yapıyorlar bilgisi olan var mı?

5 sene öncesi oglumda yapmislardi, detayli bir ultosonografi aletiyle ensedeki bir siviyi ölcüyorlar diye hatirliyorum, ekran falan cok büyük oluyor, cok detayli sekilde ölcüm yapiyorlar....
belirli olmasi gereken normlar var o ölcümleri o normun icindemi diye bakiliyor... riskli ölcüm olursa kanda aliyorlar kandaki ölcüme göre karar veriliyor riskli bir durum varmi yokmu..
benim hatirladigim bu kadar canim ..

birkaç gün önce birşeyler yiyordum ama şimdi canım hiçbirşey istemiyor , canım cips yeme zararlı diye okudum, normalde tatlı şeyleri çok severdim şimdi tuzlu istiyorum :) ve akıntım oluyorr..

ya kızlar şu ikili testi nasıl yapıyorlar bilgisi olan var mı?

merhaba
öncelike bebeğin ensesini doktr ölcüyor sonra kan aıyorlar bir kaç gün yada bir hafta içinde sonuç çıkıyor.
bu arada doktor kaçıncı haftada gelmenizi söyledi ben 10 haftadayım yani 11 oluyor haftaya dedi doktorum.

yani ultrasonla karından mı bakılıyo?

canımm yaa sen cicimi aldın kendine bende vardı birkaç bişey o resimli tişörtlerden felan 4-5 tane var 2 de pantolonum var biri kot diğeri kumaş bi tek abiyem yok malum kardeşimin düğünü var koca göbekle ne giysem acaba diye düşün düşün durr.öpüyorum canım kocaman seni ...

Hamilelikte ikili kombine test yapılırken önce ultrason muayenesi yapılır. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı (NT, ense saydamlığı) ve boyu (CRL) ölçülür. Bu ölçüm sonuçları tetkik kağıdına not edilir. Aynı gün anne bu kağıt ile tahlil için kan vermeye gider. Kanın aç karnına, tok karnına veya günün hangi saatinde verildiği farketmez yalnız ultrasonun yapıldığı gün verilmesi gerekir. Anneden normal kan tahlillerinde olduğu gibi az miktarda kan tüp içerisine alınır ve bu kanda B-HCG ve PAPP-A tahlilleri yapılır. Bu kan tahlili sonucu çıkan değerler, ultrasonda ölçülen değerler ile birlikte bilgisayar programına girilir.

selamlar kasım anneleri ekim topiğinden size kaynak yapayım dedim bizim topiğin %90 ı 2 li testi yaptırdı darısı sizlerin başına 2 li test dedikleri detaylı bir ultrason la ense kalınlığını ölçüyor doktor bide kan testi yaptırıyosunuz. okadarr...yanlız ultrasonla kanı aynı gün vermelisiniz dikkat edin..

benimkide yanıdanda görümcemin kızını getirmiş bide benimki çk yoruyolar fırsatını bulsun kaçıçak hemen. ama her kayınvalide karışıyor bunu unutma aldığım her şeyin hesabını sruyor yumurtanın bile ne gerek var bu sabah diyo. ki kızım yumurtadan başka bişey yemiyr. ben ailemin evinde sebil yaşıyodum kayınvalideme göre kıt kanaat geçincem oğlu çok zor çalışıymuş

Canim arkadasim, ne kadar korktugunu tahmin ediyorum. Dinlen, bol su ic, El Mubdi oku... Sakin netten cok arastirma yapma. Kitap oku veya film izle... Olumsuz dusuncelere yogunlasma. Hepimiz sen ve bebisin icin dua ediyoruz canim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…