benim yazım, bir önceki yazımda dipnot olarak yazmıştım nanenin uterus kaslarını uyardığını,tabiki aşırısı.
nane yağı kullanmak uterus kasılmasına sebep veriyormuş,fakat tabiki yeşil nane ve kuru nane yemeklerde kullanılıyor.aşırıya kaçmadan.bu ince çizgiyi farketmek lazım.
dereotu,maydonoz başka aklıma gelmiyor.bunlarda aşırı derecede yenilirse rahim kaslarının kasılmasına neden olur evet ama belirli ölçüde yemeklerde kullanılır.benim dr.da önerdiği bu.
dr.ma cacık+nane+limon yiyorum ara ara yemek yiyemediğimde dedim,günde 1 kase ye rahatlarsın dedi.
Evet var canim göbus popoma yapisan pantolonlari rafa kaldirdim :) bollarla rahat ediyorum ancak 1 kilo aldim ..kızlar bu akıntı progestan kullandığım için mi oluyor yoksa hamilelikten dolayımı. bazen bir oluyor aklım çıkıyor tuvalete zor koşuyorum kanamam oldu sanıryorum yüreim ağzıma geliyor nasıl tedirgin açıp bakıyorumbide ben normalde kiloluydum 58 kilo hamile kalmayı isterken 68 le kaldım. bulantılardan dolayı şu an tartıda 65 gözüküyorum ama karnım var neremden verdim o kiloları bilmiyorum :26: sizinde göbüşleriniz var mı?
kızlar bu değerleri aynı olan oldu mu aranızda bişey dedi mi doktorunuz?
canlarım size birşey soracağım,aynı haftalardayız ya ne gibi değişiklikler oldu, mide bulantısı, kasık ağrısı, göğüs ucu değişikliği vs..
canı benimde bir iki gündür midem bulanacak gibi ama tam bulanmıyor canım yemek yemek istemiyor, göğüslerim şiş , bazen ucları aynı bazen değişmiş gibi geliyor :)) yol yürüyünce kasıklarıma ağrı giriyor onun dışında başka birşeyim çok şükür :))
anlaşılan senın canın kalorı ıstyorrrYa bende açlıktan olecem sımdı ama herseyden tıksındıgım ıcın yemek gormek bıle ıstemyorum
ya kızlar şu ikili testi nasıl yapıyorlar bilgisi olan var mı?
2 gündür daha bir yorgunum, hiçbirşeye halim yok, yemek yapmaya dahi, işe gelip gidiyorum,
kasık ağrılarım ilk analdığımda daha şiddetliydi, hurma yiyordum gerçi onunla alakalı mı bilmiyorum ama bıraktım bir kaç gündür yemiyorum.
göğüs uçlarım da koyulaşsın hiç istemiyorum ama geçen baktım değişiyor gibiydi, sonra bir daha baktım sanki eskisi gibi :)
2 gündür ama böyle içim deli gibi yanıyor, soğuk şeyler istiyorum,
çok kazınıyor midem ama canım pek de bişey yemek istemiyor.
benim de canım istemiyor pek bişey, sadece dün gece istedi, akşam yemek yiyemedim, çorba içmiştim, gece de işte meyve ve cips yedim
ya kızlar şu ikili testi nasıl yapıyorlar bilgisi olan var mı?
5 sene öncesi oglumda yapmislardi, detayli bir ultosonografi aletiyle ensedeki bir siviyi ölcüyorlar diye hatirliyorum, ekran falan cok büyük oluyor, cok detayli sekilde ölcüm yapiyorlar....
belirli olmasi gereken normlar var o ölcümleri o normun icindemi diye bakiliyor... riskli ölcüm olursa kanda aliyorlar kandaki ölcüme göre karar veriliyor riskli bir durum varmi yokmu..
benim hatirladigim bu kadar canim ..
merhaba
öncelike bebeğin ensesini doktr ölcüyor sonra kan aıyorlar bir kaç gün yada bir hafta içinde sonuç çıkıyor.
bu arada doktor kaçıncı haftada gelmenizi söyledi ben 10 haftadayım yani 11 oluyor haftaya dedi doktorum.
yani ultrasonla karından mı bakılıyo?
yani ultrasonla karından mı bakılıyo?
merhaba kızlar
filizcimm çok geçmiş olsun .rabbim bebişini sana bağışlasın kucağına nasip etsin tüm topik gibi benimde dualarım seninle canım .allaha emanet ol .
kızlar dün lcw dan hamile pantolonu aldım .bi kaç çeşit kot pantolon var ,eşofman altı ,kapri ve tayt var .bir arkadaş sormuştu dün dar paça dar kesim pantolonlarda var .ben açık renk keten aldım çok rahat .baskılı tişörtlerde var önünde yumurta bebek figürleri var çook tatlıydılar .fiyatlarıda gayet uygun .bide yeni doğum yapan arkadaşım tavsiyesi sizede anlatayım .şimdi giydiğimiz kotları penye dikim yapanlar fermuarından kesip üstüne penye kumaş ekleyip hamile pantolonuna dönüştürüyolarmış hemde çok cüzi bi rakama .çarşıya gidince penye dikimcilere bi uğrayıp fiyat alıcam
eveeeeeeeeettt
kızlar bu değerleri aynı olan oldu mu aranızda bişey dedi mi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?