ya birisi sıvı alıyolar falan dedi de ne bileyim korktum zaten yaptırasım yok.
özür dileyerek duzeltıyorum .. yanlıs yazmıssınız.. EL-MÜBDİ:Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa YA MÜBDİyazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.
benım de yarın kontrolüm var çok korkuyorum kötü birşey duymaktan ama bu yazdıklarınızı okuyunca moralim yükseldi desem yalan olmaz.inşallah yarın ben de güzel haberlerle gelirim.Allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
canım diğer değerlerin normalse bunların yüksek veya düşük olmasının bi anlamı olmuyor diye biliyorum
ya birisi sıvı alıyolar falan dedi de ne bileyim korktum zaten yaptırasım yok.
Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
çok geçmiş olsun filiz hanım dualarım sizinle.Allahım hepimizin bebeklerını korusun.iyi haberlerinizi bekliyoruzÇok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
Kızlar bi sorum olcak bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Az önce doktoruma sordum cinsel ilişki yasak mı diye(ki daha önce kahverengi lekelenmem ve kanamam da olmuştu düşük tehlikem var) Dr; hayır çok derin olmamak şartıyla yasak değil dedi eğer kanama olursa yasaklarız dedi. Ben yine de korkuyorum:18::18::18:, asıl öğrenmek istediğim şu;
Kanamanın sebebi ilişkiye girmek mi, yoksa orgazma bağlı rahimde oluşan kasılmalar mı?
Eğer kasılmalarsa ona göre ilişkinin her türünden uzak durmamız lazım bu gidişle 9 ay kardeş gibi yaşıycaz, değilse ...
bende yurt disindayim canim , belirli haftadan sonra vajinal bakmiyorlar diye biliyorum, benim 2 li testim karindan ultrasonla yapilmisti..Canim pardon burda daha anca sabah oldu sorunu yeni gordum ama kizlar cevaplamislar zaten. Ikili test zorunlu degil istege bagli. Turkiye'de sanirim karindan bakiyorlar ama burda maalesef vajinalmis oyle okudumbi umut belki karindan bakar diyorum. Kan da alip sen ve esinin yas faktoru ve ailede olan genetik rahatsizliklara gore hepsi birlikte risk orani hesaplaniyor diye biliyorum.
şükürler olsun rabbime bugünde mutlu bir şekilde döndüm evime:)benım küçük mucizem hareket ediyordu görüntülenirken:)8 yıl sonra bunları görebilmek,o minicik kalbin atışını duyabilmek olağanüstü birşey.Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..
benim dün cok az kanamam oldu dfediğim için doktor 10 gün yasak dedi. tekrar olursa ilaç veririm dedi. biz baştan beri yasaklamamıştık kendi kafamıza göre ama ben kanamanın orgazm nedeniyle kasılmadan kaynaklandığını düşünüyorum en azından benim dünki sanki öyle oldu. doktor daha iyi bilir tabiki ama derin bile olsa cocuga zarar verme durumu yok bence...
Hamilelikte ikili kombine test yapılırken önce ultrason muayenesi yapılır. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı (NT, ense saydamlığı) ve boyu (CRL) ölçülür. Bu ölçüm sonuçları tetkik kağıdına not edilir. Aynı gün anne bu kağıt ile tahlil için kan vermeye gider. Kanın aç karnına, tok karnına veya günün hangi saatinde verildiği farketmez yalnız ultrasonun yapıldığı gün verilmesi gerekir. Anneden normal kan tahlillerinde olduğu gibi az miktarda kan tüp içerisine alınır ve bu kanda B-HCG ve PAPP-A tahlilleri yapılır. Bu kan tahlili sonucu çıkan değerler, ultrasonda ölçülen değerler ile birlikte bilgisayar programına girilir.
Bir de kızlar bişey sorcam aile hekimine gittiğimde bana folbiol den 2 tane al dedi sabah akşam, özel doktora gittim 1 tane hangi saatte istersen o zaman al dedi. Yaw ben de şaşırdım bide bana neden başka ilaç vermiyolar acaba vitamin vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?