2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canim pardon burda daha anca sabah oldu sorunu yeni gordum ama kizlar cevaplamislar zaten. Ikili test zorunlu degil istege bagli. Turkiye'de sanirim karindan bakiyorlar ama burda maalesef vajinalmis oyle okudum bi umut belki karindan bakar diyorum. Kan da alip sen ve esinin yas faktoru ve ailede olan genetik rahatsizliklara gore hepsi birlikte risk orani hesaplaniyor diye biliyorum.

Canım ne özrü çok sağol düzelttiğin için o kadar üzüldüm ki hemen yazmak istedim keşke kagıda bakıp öyle yazsaydım, doğrusu senin yazdığın.

şükürler olsun rabbime bugünde mutlu bir şekilde döndüm evime:)benım küçük mucizem hareket ediyordu görüntülenirken:)8 yıl sonra bunları görebilmek,o minicik kalbin atışını duyabilmek olağanüstü birşey.Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..

canım diğer değerlerin normalse bunların yüksek veya düşük olmasının bi anlamı olmuyor diye biliyorum

teşekkür ederim canım inşallah öyledir

diğerleri normal cıkmış birde idarda glikoz var başka bişey cıkmamıs cok sukur. yarın doktorla görüşeceğim inş..

ya birisi sıvı alıyolar falan dedi de ne bileyim korktum zaten yaptırasım yok.

canım o amniosentez eğer 2li 3 lü tarama testlerinde down send. riskin fazlaise bebeğin sağlığından emin olmak için iğne ile bebeğin sıvısından alınarak sonuçlara bakılıyor net bilgi edinmek için

canım geçmiş olsun dualarım seninle inş. bi sorun olmaz hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini..

Kızlar bi sorum olcak bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Az önce doktoruma sordum cinsel ilişki yasak mı diye(ki daha önce kahverengi lekelenmem ve kanamam da olmuştu düşük tehlikem var) Dr; hayır çok derin olmamak şartıyla yasak değil dedi eğer kanama olursa yasaklarız dedi. Ben yine de korkuyorum:18::18::18:, asıl öğrenmek istediğim şu;
Kanamanın sebebi ilişkiye girmek mi, yoksa orgazma bağlı rahimde oluşan kasılmalar mı?
Eğer kasılmalarsa ona göre ilişkinin her türünden uzak durmamız lazım bu gidişle 9 ay kardeş gibi yaşıycaz, değilse ...

çok geçmiş olsun filiz hanım dualarım sizinle.Allahım hepimizin bebeklerını korusun.iyi haberlerinizi bekliyoruz

benim dün cok az kanamam oldu dfediğim için doktor 10 gün yasak dedi. tekrar olursa ilaç veririm dedi. biz baştan beri yasaklamamıştık kendi kafamıza göre ama ben kanamanın orgazm nedeniyle kasılmadan kaynaklandığını düşünüyorum en azından benim dünki sanki öyle oldu. doktor daha iyi bilir tabiki ama derin bile olsa cocuga zarar verme durumu yok bence...

bende yurt disindayim canim , belirli haftadan sonra vajinal bakmiyorlar diye biliyorum, benim 2 li testim karindan ultrasonla yapilmisti..
bizdede simdlik sadece vajinal ultrasonla bakiliyor..

gözün aydin , rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize ..

Karindan sivi alinmasi
egerki ultrason ölcümü vede kan degerleri riskli olursa ozaman karindan igne ile sivi aliyorlarlar, direk olarak bebegin suyundan...

kızlar herkese iyi akşamlar,
artık eve gitme vaktii :) benım yıne mide yanma bulantı saatim başladı ,
minişlere ii bakın yarın görüşürzz....

kızlar selamm.... bi sure girmedim kendimde kötuydum mıde bulantıları halsizlik hat safadaydı ama allaha sukur biraz iyiyim artık.. tartıya çıkıyorum hala aynı kilodayı..cuma kontrolum var haftayada 12. hafta testlerim var, en önemlisi oymuş sanırım.. ay bi de bu cuma gittiğimde cinsiyeti söler mi dersiniz fikriniz var mı sizin doktorunuz tüyo verdi mi

Ben de öyle düşünüyorum, kanamanın sebebi orgazma bağlı rahimdeki kasılmalar. Rahim büyüdüğü için en ufak bi kasılmayı bile çok şiddetli hissediyormuşuz.Birçok kadın ilk orgazmını hamilelikte yaşıyormuş. Aslında güzel bir durum ama biz bebeklerimize bişey olcak korkusuyla temkinli olmakta fayda görüyoruz. Allah korusun kimse yaşamasın kanama durumunu

teşekkür ederim kızlar rahatladımm yaaa

Bir de kızlar bişey sorcam aile hekimine gittiğimde bana folbiol den 2 tane al dedi sabah akşam, özel doktora gittim 1 tane hangi saatte istersen o zaman al dedi. Yaw ben de şaşırdım bide bana neden başka ilaç vermiyolar acaba vitamin vs...

Ben de prof.a gidiyorum folik asitten başka bişey vermedi, B12 ye çok dikkat ediyor önemliymiş ölçtürdük düşük çıktı , 5 tane iğne verdi. Balık yiyemiyorum balık hapı içiyimmi dedim hayır dedi, et,süt,yeşilsebze ye gerek yok dedi hapa.

bir soruda benden :S folik asit dün bitti doktora sormadan tekrar kullanmaya devam etmeliyim yoksa illa ona mı sormalıyım ??? ne kadar kullanmak gerekiyor bu ilacı

ccokkk mideeemm bulanıyo.... 2li ulrason randevumu aldım, mayıs ilk haftası.... mmiiideeeemmmmm yemek yiyemiyorum, dunya dar oldu resmen (43:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…