2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canim benim okudugum kaynak kitaplarda orgazm sonucu olan kasilmanin erken doguma bile yol acmayacagini,bunlarin mit oldugu yaziyor. (tabii en iyisi doktorla konusmak) bana da cinsellik yasakti lekelenmelerimden sonra, lekeler gecince bir daha da sormadim hemsireye ama ilk 3 ay kendi kendime yasak koydum ben,kocamla kanka gibiyiz. sanirim doktorunun dedigi gibi cok derine girilmesi zaten kanama-lekelenme olan hamileliklerde risk olusturabiliyor.

insallah canim,12'ye kadar vajinalle bakiliyor burda zaten bana da cuma vajinal bakti gene. netten Amerikan bloglarina girdigimde de 2li testte de vajinal bakildigini yazmis tum kadinlar,ondan dedim kesin gene vajinal bakacaklar ve hic hosuma gitmiyor.

filiz canım mesajını gördüm üzüldüm ama umarım iyi olacaksınız bebeğin de sen de.
biliyorsun bizim topikte neler duyduk neler oldu
kanaması olanların bebekleri çok şükür şimdi iyi.
inşallah seninkide iyi olacak
hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini dualarım senin ve senin gibi tehlikesi olanlarla canım
kendine iyi bak

Bana randevuyu 12+6 da verdiler , sanki cok gec gibime geldi yarin arayip erkene cekmeye calisacagim ..
Cok cici :)) amin insallah ..
slmlar..kontrolden geldim..çok şükür herşey iyiymiş...

seninde gözün aydin canim .., rahatlamisindir ..

Son düzenleme:
Bana randevuyu 12+6 da verdiler , sanki cok gec gibime geldi yarin arayip erkene cekmeye calisacagim ..

seninde gözün aydin canim .., rahatlamisindir ..

benim once 29 nisana vermislerdi,esim is dolayisiyla sehir disinda olacagi icin aradik 6 mayisa verdiler,tam sInIrda olacagim sanirim tarih olarak 11-14 haftalar arasi OK diye okudum

benim once 29 nisana vermislerdi,esim is dolayisiyla sehir disinda olacagi icin aradik 6 mayisa verdiler,tam sInIrda olacagim sanirim tarih olarak 11-14 haftalar arasi OK diye okudum

Bende sinira geliyorum randevudan birgun sonra 13. haftam doluyor .. Cok gec kalindigindada olcemiyorlar diye duymustum ..
Birde bir hafta geriden geliyoruz diye yeni tarihten yola cikildi , sat a gore 13+6 oluyor , bebek buyuk olursa zor olur ..

slmlar..kontrolden geldim..çok şükür herşey iyiymiş...
Gözün aydın canım
çok tatlıymış canım ya inş. gule gule gıydırırsın bebegıne ben bışey almadım daha anneannemızle babaannemız almış ama onlarıda korkumdan getırmedım
Bende almıcaktım ama benden önce almasın kimse diye birşeycik aldım ilk olabilmek için :)))

..

Saol canım :)

geçmiş olsun canım ya..korkmuşsundur..Allah bidaha yaşatmasın..
yat dinlen Allahın izniyle bişey olmaz inş..
birden nasıl oldu ki kontrolde kanama alanın varmıydı..
Allah korusun bebeğini..

selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.
Şimdi daha bi inanıyorum hamile olduğumazaten bulantılar hissettiriyordu ama kalp atışını duyamamaktan çok korkuyordum.3 hafta sonra yine gidicem.2li test için de zaman belirliycez ayrı bi merkezde yaptıracakmışım.gerçi ben Allahtan ne gelirse razıyım ama bilmekte de fayda var.hakkımızda hayırlısı canlarım doğuma kadar bu stres sürecek sanırımmm

Çoook geçmiş olsun canım Allahım bebeğini korusun hiç moralini bozma, herkesin gebeliği aynı geçmiyor sende bu dönemi atlatacaksın inşallah. Ani hareketlerden sakın çook dikkat et kendine dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…