bir soruda benden :S folik asit dün bitti doktora sormadan tekrar kullanmaya devam etmeliyim yoksa illa ona mı sormalıyım ??? ne kadar kullanmak gerekiyor bu ilacı
Kızlar bi sorum olcak bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Az önce doktoruma sordum cinsel ilişki yasak mı diye(ki daha önce kahverengi lekelenmem ve kanamam da olmuştu düşük tehlikem var) Dr; hayır çok derin olmamak şartıyla yasak değil dedi eğer kanama olursa yasaklarız dedi. Ben yine de korkuyorum:18::18::18:, asıl öğrenmek istediğim şu;
Kanamanın sebebi ilişkiye girmek mi, yoksa orgazma bağlı rahimde oluşan kasılmalar mı?
Eğer kasılmalarsa ona göre ilişkinin her türünden uzak durmamız lazım bu gidişle 9 ay kardeş gibi yaşıycaz, değilse ...
bende yurt disindayim canim , belirli haftadan sonra vajinal bakmiyorlar diye biliyorum, benim 2 li testim karindan ultrasonla yapilmisti..
bizdede simdlik sadece vajinal ultrasonla bakiliyor..
gözün aydin , rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize ..
Karindan sivi alinmasi
egerki ultrason ölcümü vede kan degerleri riskli olursa ozaman karindan igne ile sivi aliyorlarlar, direk olarak bebegin suyundan...
iyi akşamlar kızlar haftasonu eşimle yavrumuzun ilk kıyafetini aldık dayanamamıştık gerçi doğunca giyemeyecek ama olsun rabbim giydirmeyi nasip etsin resmini diğer topikde paylaştım http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-icin-yapilan-alisverisleri.html#post29796224
slmlar..kontrolden geldim..çok şükür herşey iyiymiş...
Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
Bana randevuyu 12+6 da verdiler , sanki cok gec gibime geldi yarin arayip erkene cekmeye calisacagim ..insallah canim,12'ye kadar vajinalle bakiliyor burda zaten bana da cuma vajinal bakti gene. netten Amerikan bloglarina girdigimde de 2li testte de vajinal bakildigini yazmis tum kadinlar,ondan dedim kesin gene vajinal bakacaklar ve hic hosuma gitmiyor.
Cok cici :)) amin insallah ..iyi akşamlar kızlar haftasonu eşimle yavrumuzun ilk kıyafetini aldık dayanamamıştık gerçi doğunca giyemeyecek ama olsun rabbim giydirmeyi nasip etsin resmini diğer topikde paylaştım http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-icin-yapilan-alisverisleri.html#post29796224
Bana randevuyu 12+6 da verdiler , sanki cok gec gibime geldi yarin arayip erkene cekmeye calisacagim ..
Cok cici :)) amin insallah ..
seninde gözün aydin canim .., rahatlamisindir ..
benim once 29 nisana vermislerdi,esim is dolayisiyla sehir disinda olacagi icin aradik 6 mayisa verdiler,tam sInIrda olacagim sanirim tarih olarak 11-14 haftalar arasi OK diye okudum
gözun aydın canm çok sevındım ya
seninde gözün aydin canim .., rahatlamisindir ..
Gözün aydın canımslmlar..kontrolden geldim..çok şükür herşey iyiymiş...
Bende almıcaktım ama benden önce almasın kimse diye birşeycik aldım ilk olabilmek için :)))çok tatlıymış canım ya inş. gule gule gıydırırsın bebegıne ben bışey almadım daha anneannemızle babaannemız almış ama onlarıda korkumdan getırmedım
Cok cici :)) amin insallah ..
..
Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
badezuzum gozun aydın canımm.. gönlün ferahlamıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?