2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
[sıze=3][/sıze][sıze=3]kızlar aranızda suda dogum ısteyen turkıyede nerelerde yapılıyor bılen varmı aslında cok ıstıyorum ama ınternetten arastırdıgımda pek bı sonuc elde edemedım[/sıze]

Seninde gözün aydın canim , kalp atislarini duymuşsunuz icin iyice rahatlamistir , tum hamileliğin hayirli haberlerle gecer insallah

Badecigim gözün aydın , darisi bizim basimiza hep boyle guzel haberler veririz insallah....

teşekkürler..amin inş. sorunsuz sıkıntısız geçer günlerimiz..
sen tüp bebek dr.unamı devam ediyosun kontrole...ben devam ediyorum ama zorlanıyoruz artık..
4.aydan sonra sıkıntı olmazsa inş. değiştiricem dr.u

Amin canim insallah , tum hamile arkadaslarimiz ve biz sorun yasamaz hayirlisi ile alırız bebeklerimizi kucagimiza
Ben pozitifi aldıktan 5 gun sonra kendime bir jinekolog buldum ve hala ona gidiyorum, hatta ilk kontrolümün merkezde yapılması gerekiyordu ama ben gitmedim.Tup Merkezi'de takip yapiyormus ama doktorum cok yogundu benimle yeterince ilgilenmez diye dusundum benimde endişem coktu
Bendede yavas yavas iyi bir doktor bakmaya basla

Canımm çok geçmiş olsunnn.aman cnm çok iyi dinlenmen lazım.yakınında senle ilgilenebilecek biri vardır inşallah. Progestan kanamanı durdurur zamanla.sen şimdi hiç stres yapma.dualarımız seninle

ben Dr.umdan çok memnunum aslında..ama maddi olarak zorlanıyoruz..
bilirsin oradaki ücretleri..bakınıyorum etrafıma ama bulamadım..iyi olanlar çok yoğun..
bakalım hayırlısı..

canım çok geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlar inşallah dualarımız seninle wc hariç kalkma inşallah devamı hayırlı olur canım

Canım gözün aydın allah duymak isteyen herkese nasip etsin

filizcim çok geçmiş olsun dualarımız seninle..

8scorpions seninde gözun aydin olsun , ne guzel pitpitlar duyulmus :)..

Nazar degmesin bebeklerimize insallah

3 gündür çok kötüyüm kızllar akşam 5 te yemek yesem bile gece ağrıdan duramıyorum gaz sıkıştırıyor gibi karnımda sanki bir top var patlayacak.of bir çözümü olması lazım kzımda hiç böyle olmamıştım.Neden oluyor anlamıyorum şu an aklım dağılsın diye nette geziyorum ama yok yok yok:..

herkese meraba..bende bugün kontrolden geliyourm..kesenin etrafındaki kanama azalmış çok şükür..doktor istirahata devam dedi..

ya kızlar bişey sooracam..ben şu keseyle bebeğin haftasının aynı olmamas olayını anlamadım bi türlü..bilen varsa anlatabilirmi..doktor bana diyoki..kese 7+5 günlük bebek 6+5 günlük..nasıl oluyo annamadım gitti:))

şüphesiz hamileleikle ilgili benim okuduğum bikaç bişey var...günlük hayatında alışkanlık haline getirmen gerek..küçük lokmalarla yavaş yavaş ve normalden daha fazla çiğneyerek yemen gerekiyo..yemek yerken su içmemen gerekiyo(sonrasında)(çiğnemek hazmi arttırıyo, yemek arasında su içmek gaz yapıyo)sonra sık sık yemek gerekiyo..üçten fazla öğünde..yatarken başın yüksek olması gerekiyo...tabi her daim ilaç alamıyoruz en azından böyle önlemler alabiliriz..geçmiş olsun çok..

amaca ulaşmak için çekilecek her çile kutsaldır:))))naapalım

maşallah canım. gözünaydın.. darısı basıma inş

kizlar boyle bir yazi buldum, bugun konusuyorduk ya cinsellikle ilgili, o yuzden kopyalayayim dedim:

Hamilelikte cinsellik

Dünyamızda binlerce yıldır değişik kültürler hüküm sürmektedir. Hamilelik gibi fizyolojik ve sık rastlanan bir olayda da her toplum, her kültür kendi görüşünü çoğu zaman yazılı olarak ortaya koymasa da sözlü gelenek olarak dile getirmiştir. Bu nedenle literatüre bakıldığında birbirinden farklı yaklaşımlar bulunabilir. Kabul ettiğim ve uygulamaya çalıştığım çağımızın (modern) klasik tıbbına göre cinselliğin hamileliğe direk zararlı etkisinin olmadığı görüşünün benimsendiğini söyleyebilirim. Birçok erkeğin ve kadının gebelik sırasında cinsel birleşmenin düşüğe yol açtığı konusunda endişelenirler ya da seksin bebeğe zarar verebileceğini düşünürler oysa ki bunu doğrulayan hiçbir kanıt yoktur. Çok aşırıya kaçmadığınız takdirde her zamanki gibi sevişmenin bebeğe zararı olmayacaktır.Dişi vücudu mükemmel uyum sağlayan bir yapıya sahiptir ve eğer cinsel ilişki sırasında herhangi bir acı duymazsanız veya kanamanız veya farklı bir akıntınız olmazsa, seksten her zaman olduğu gibi zevk almamanız için hiçbir neden yoktur

Bu konuda akılda kalması gereken noktaları şöyle belirtebilirim.

-Herhangi bir düşük veya erken doğum tehlikesinin olmadığı (ağrı,kanama, sıvı gelmesi) durumlarda cinsel ilişkinin zararlı bir etkisi yoktur. Hamileliğin son 2 ayına dek cinsel ilişki yasaklanmaz, ancak 32. haftadan sonra erken doğum riski nedeniyle çok da fazla önerilmez.

-İlk 3 ay (12-14 hafta) zaten gebelik leğen kemiği içinde korunmakta olduğundan cinsellikte herhangi bir kısıtlama yoktur. Ancak daha sonra gebelik büyüdüğünden dışardan gelecek basılardan ,darbelerden etkilenebilir (Karnın içinde gittikçe büyüyen içi sıvı dolu bir balon olduğu varsayılabilir). Ayrıca sırtüstü yatılınca büyüyen gebelik ana toplar damara (vena cava supresyon sendromu) bası yapabilir ve oluşan ani tansiyon düşüklüğü bebekte ve annede problem yaratabilir. Bu nedenlerle genellikle kadınların yan yattığı ve erkeklerin arkada olduğu pozisyon önerilir. Diz dirsek pozisyonu ve kadınları üste olduğu pozisyonlar vajen kısaldığı ve rahim ağzına travmatik olduğundan 20. haftadan sonra ağrılı olabileceği hatırlatılmalıdır.

-İnfeksiyon riskini azaltmak için genel hijen kurallarına uyulması (ilişki öncesinde erkeklerin duş alması,vs gibi) daha çok tavsiye edilir.

-Şiddetli kadın orgazmının düşük riskine etkisi tam olarak bilinmese de arttırdığı yönünde görüşler vardır ve dikkatli olunmasında fayda bulunmaktadır.

-Hormonların etkisi ile vajen dokusunun daha hassas ve kuru olabileceği unutulmamalıdır. Gerekirse lubrikan (kayganlaştırıcı) kullanılabilir.

günaydın güzel ,

ben servisle işe gidip gelmeye başladım ama sabahları yol tutuyor,
dolandırıyor dolandırıyor, yol bitmek bilmiyor, gözüm kapalı, başımı geriye yaslıyorum ki kusmayayım.
bir de yol yürüyorum çok zor oluyor, kalbim güm güm atıyor.
pis şoföre durumumu hamile olduğumu söyledim, gene de güzergah değiştiremem dedi resmen, dedim burdan gideceğinize bir paralelinden gitseniz evimin orası.
eve gidip ağladım, insanlar vicdansız, umarsız, zerre insaniyet kalmamış.:2:

bir de cipsti, çikolatalı süttü derken kilo almışım çok üzüldüm halbuki adam akıllı bişey de yememiştim.

canım benimde geçen canım cips istedi..
dr. en fazla 3 tane ye dedi...sende fazla yememeye çalış abur cuburu..
bebek için zararlı maddeler olabiliyor..
yol içinde Allah yardımcın olsun..ben çalışsam ne halde olurdum hiç düşünemiyorum..
çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…