- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.
Şimdi daha bi inanıyorum hamile olduğumazaten bulantılar hissettiriyordu ama kalp atışını duyamamaktan çok korkuyordum.3 hafta sonra yine gidicem.2li test için de zaman belirliycez ayrı bi merkezde yaptıracakmışım.gerçi ben Allahtan ne gelirse razıyım ama bilmekte de fayda var.hakkımızda hayırlısı canlarım doğuma kadar bu stres sürecek sanırımmm
Badecigim gözün aydın , darisi bizim basimiza hep boyle guzel haberler veririz insallah....
teşekkürler..amin inş. sorunsuz sıkıntısız geçer günlerimiz..
sen tüp bebek dr.unamı devam ediyosun kontrole...ben devam ediyorum ama zorlanıyoruz artık..
4.aydan sonra sıkıntı olmazsa inş. değiştiricem dr.u
Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
Seninde gözün aydın canim , kalp atislarini duymuşsunuz icin iyice rahatlamistir , tum hamileliğin hayirli haberlerle gecer insallah
Amin canim insallah , tum hamile arkadaslarimiz ve biz sorun yasamaz hayirlisi ile alırız bebeklerimizi kucagimiza
Ben pozitifi aldıktan 5 gun sonra kendime bir jinekolog buldum ve hala ona gidiyorum, hatta ilk kontrolümün merkezde yapılması gerekiyordu ama ben gitmedim.Tup Merkezi'de takip yapiyormus ama doktorum cok yogundu benimle yeterince ilgilenmez diye dusundum benimde endişem coktu
Bendede yavas yavas iyi bir doktor bakmaya basla
Çoook geçmiş olsun canım Allahım bebeğini korusun hiç moralini bozma, herkesin gebeliği aynı geçmiyor sende bu dönemi atlatacaksın inşallah. Ani hareketlerden sakın çook dikkat et kendine dualarım seninle...
selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
Şimdi daha bi inanıyorum hamile olduğumazaten bulantılar hissettiriyordu ama kalp atışını duyamamaktan çok korkuyordum.3 hafta sonra yine gidicem.2li test için de zaman belirliycez ayrı bi merkezde yaptıracakmışım.gerçi ben Allahtan ne gelirse razıyım ama bilmekte de fayda var.hakkımızda hayırlısı canlarım doğuma kadar bu stres sürecek sanırımmm
Çok uzgunum gece 1 de başladı ve 4 e kadar kanama oldu oysa daha dün hiçbişey yoktu acil hast kaldırdılar geceyi hastanede gecirdim daha eve yeni geldim bebek suan ii gibi ama düşük tehlikem çok fazla gece serum yedim sabah igne oldum hala parça parça regli kanı gibi geliyor kese yanında kanama gozuktu pıhtılaşma olabilir dedi igne oldum progestan 200 mg günde 4 sefer verdi nolur dua edin zaten zor kavustum hepınızzın dualarına ıhtıyacım var wc harıcı kalkmam yasakped yetiştiremedim okadar fazla idi
Canım gözün aydın allah duymak isteyen herkese nasip etsin
3 gündür çok kötüyüm kızllarakşam 5 te yemek yesem bile gece ağrıdan duramıyorum gaz sıkıştırıyor gibi karnımda sanki bir top var patlayacak.of bir çözümü olması lazım kzımda hiç böyle olmamıştım.Neden oluyor anlamıyorum şu an aklım dağılsın diye nette geziyorum ama yok yok yok:..
8scorpions seninde gözun aydin olsun , ne guzel pitpitlar duyulmus :)..
Nazar degmesin bebeklerimize insallah
günaydın güzel,
ben servisle işe gidip gelmeye başladım ama sabahları yol tutuyor,
dolandırıyor dolandırıyor, yol bitmek bilmiyor, gözüm kapalı, başımı geriye yaslıyorum ki kusmayayım.
bir de yol yürüyorum çok zor oluyor, kalbim güm güm atıyor.
pis şoföre durumumu hamile olduğumu söyledim, gene de güzergah değiştiremem dedi resmen, dedim burdan gideceğinize bir paralelinden gitseniz evimin orası.
eve gidip ağladım, insanlar vicdansız, umarsız, zerre insaniyet kalmamış.:2:
bir de cipsti, çikolatalı süttü derken kilo almışım çok üzüldümhalbuki adam akıllı bişey de yememiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?