2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Mide bulantili klasik bir sabaha uyandım , bu aralar mide bulantilari ve halsizlik bitmeyen bir çile :))
Genelde okuyorum sizleri ama bazen cevap yazacak güç bulamıyorum , ya asiri yorgunluk ve uyku hali yada mide bulantilari yuzunden.Haftalardan beri ilk kez dun yemek yaptim o da basit ve az kokulu olanlarından :))
Doktorum 10-11 haftadan itibaren kademeli olarak azalacak diyor insallah azalır , ama midem bulana bulana elimden geldigince gozumden yas aka aka bebek icin yiyorum faydalı seyler
Hepimiz icin guzel haberi bir gun olsun dilerim :)))

selam kızlar sizinde akıntınız çok oluyor mu? benim aşırı derecede geliyor 17 sinde randevum var 2 li testlerim yapılacak.
e bulantılarım hep devam ediyor kasık ağrılarımda var. sizlerinde durumunu merak ediyorum..

ben ağlasamda sızlasamda yiyemiyorum..
geçen ceviz attım ağzıma zorla yerim dedim azıcık..
2 saat banyodan çıkamadım..
ve acayip tiksindim şimdi adı geçince bile öğürüyorum..
şu an bulantıdan ölüyorum ama midem boş olduğundan rahatım..su içsem çıkacak ama biliyorum..

günaydın güzel anneler ve minnak tavşanları hepinize güzel günler diliorum. uzun bir zaman sonra ilk defa bugün kahvaltıdan biraz zevk aldım. inşallah 3 ayı doldurunca geçicek umutluyum. darısı bulantısı olan tüm annişlere

günaydın canım. ben abartısız 6-7 haftadır sürekli bulantı halindeydim artı kusuyordum kussamda bulantım devam ediyordu. kabus gibiydi. bu sabah ilk defa azaldı. akıntıya gelince benimde baya çok ben progestan kullanıyorum hapını ondan diye düşünmüştüm ama hamilelikte olabiliyormuş. ben bazen kanamam oldu sanıyordum halende devam ediyor endişelenme :) kasık ağrısı değil ama karın ağrısı ara ara oluyor bende. özellikle geceleri uykumdan uyanıyorum. çok şiddetli değil ama uzun sürüyor böle sürekli bir huzursuzluk var gibi. sanırım herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor sanırım. sonuçta dışardan yabancı birşey geliyor vücudun alışkın olmadığı. biyerde okumuştum. ilk özellikle ilk zamanlarda vücut bebeği tümör olarak algılarmış ve atmaya çalışırmış. şu an alışma evresindeyiz sanırım. bünyesi kuvvetli olanlarıda etkilemeyebiliyormuş. sen yinede doktoruna gittiğinde sor. onun söylicekleri daha çok rahatlatır seni

aynı durum bende de var. akşam erik yedim o da gaz yapar ama geğirince rahatlıyorum. ondan önce de maden suyu içtim ki geğirip rahatlıyım.
günlerdir şişkinlik var. çok kötüyüm yatamıyorum resmen

Canim hepimizin akıntıları var neredeyse hamilelikten kaynakli , ama koyu sarı renk ve koku varsa mantar olma ihtimali var ona dikkat et yeter.
Bulantılar ve kasik ağrılarında full devam Allah yardimcimiz olsun :))

Canim yiyorum dediysem ceviz asla ne garip bende en cok cevizden tiksiniyorum hatta gormeye tahammülüm yok :))
Ben daha cok peynir , domates , yoğurt , eksi çorbalar , eksi elma , sossuz makarna gibi seyler yiyorum , biraz diger meyvalardan falan bunlarda bie cok zorlanıyorum , bana kal ac gezeceğim günlerce ağlaya ağlaya corba falan iciyorum sudan cok tiksindim ama az kaldi dayanalım geçecek bu gunler

inşallah tek tesellimiz geçicek olması ekmek bile yiyemiyorum yaaa allahım yemek ağzımda çoğalıyo çoğalıyo yutamıyorum bir türlü mutfağın kapısının önünden geçiyorum hemen miğdem bulanıyo oysaki haftalardır ne bişey pişiyo nede ben kapısından içeri giriyorum nasıl bi sistemle çalışıyorum kendimi çözmüş değilim. kendi kıyafetlerimden tiksinir olcam çamaşırlar yıkanıyo kuruyo o kalan detarjan kokusundan benim miğdem bulanıyo eşim de diyoki senden başka böle hamilelik yaşayan varmıdır acaba? oooo diyorum çok sen bizim kk ya bi gelde gör hepimizin pestili çıktı

şimdi buraya yazdım ya..doğru banyoya koştum
ismini görmek bile yetti..bu günki siftahımıda yapmış oldum

gunaydın annısler.sabahın 5 ınden berı uyanıgım.aksam erken uyuyorum gece de bırkac defa tuvalete uyanıyorum.en sonuncusunda uyuyamadım artık.walla hamıle olup calısmak zormus bunu cok ıyı anladım.allah calısan tum hamılelere yardım etsın ınsallah.sabah servıse bınıyorum parfum kokusu ıse gelıyorum nasıl bır parfum kokusu anlatamam.herkes cok bencıl.ben normalde de parfum oda spreyı gıbı kokuları cok sevmem.zararlı olduklarını dusunuyorum.sımdı 2-3 kat rahatsız edıyor benı.mıde bulantılarım bunların yuzunden hıc durmuyor.kendımı hasta gıbı hıssetmek ıstemıyorum ama bunlar benı hasta edıyor.

12 haftaya kadar kullanmak gerekiyo, almaya devam yani :))
Günaydin herkese , bana doktorum hamilelik boyunca folik asiti kullan dedi , hatta folik asitte bölüm bölüm hamilelikden önce 3 ay ve hamile kalinca 3 ay bunu kullandim simdi ikinciye gectik hamilelik boyunca olana hatta sonra emzirme süresi icinde var ... Ben büyük olanini kusmakten icemedigim icin kücük mercimek kadar olanini kullaniyorum..
Insallah azalir canim .. Bende faydali olur diye dün brocoli yemeyi denedim .. Sonra kendimi korkudan yataga attim cikarmamak icin .. Cok zor günler geciriyoruz ama gececek insallah bebegimi hayal ettikce biraz rahatliyorum ..

Ayni benim esimde aynisini diyor , senden baska varmidir diye , bizim ailedende herkes cok zor hamilelik gecirdigi icin ailedekiler benim yerime anlatiyor ..

herkes böyle de. bu erkekler de bir garipler. rabbim şifa versin canım, ben de yavaş yavaş kokuya hassasiyet başlıyor, kusma yok ama bulanıyor midem.

günaydın canım, ahh ahh ben de çalışıyorum, servisçi hamile olduğumu söylemem rağmen en uzakta beni bırakıyor, sabah akşam yürüyorum sürekli, kalbim güm güm.
aminn aminnn inş.
ben de hasta değilim hasta gibi hissetme diyorum ama sabah servis o kadar dolandırıyor ki midem bulanıyor, akşama kadar da başım dönüyor

günaydın annişler; nasılsınız?

Ben daha ısınamadım 1,5 saat yol sürünce bide servis bozuk olunca dondum dondum.Dünden beri kasık ağrısı başladı gene batma şeklinde bi sağ tarafımda bi sol tarafımda .Akıntı deseniz bendede var.Şu dönemleri bir atlatsaydık hayırlısıyla yarabbim.

bana da başka ilaç vermedi doktor üstelik foliboldan yarım al günde dedi al burdan yak doktordan doktora değişiyor demekki :)

Esine benden selam soyle bir görse halımı beter hamile nasil olur anlar , gecen gun domates soyuyordum elime yumuşak yumusak geldi bir fena hissettim kendimi yere yıkıldım 15 dk ağlaya ağlaya ogurdum eşimin aklı cikti , adamın korkudan yuzu gözü kipkirmizi oldu sonra limon falan koklatti kendime geldim gittim uyudum , yorulmuştum ogurmekten. Ama ileride bunlari anlatacağız guzel anılar olacak bize belkide :))

şimdi buraya yazdım ya..doğru banyoya koştum
ismini görmek bile yetti..bu günki siftahımıda yapmış oldum

Dayanalım canim az kaldi olmadi su bulantı bileklikleri varmis yarin kontrolum var doktorda ona bir soracagim alıp kullanayim , cunku ayni zamanda cok ta acım , karnım hep gurulduyor

Allah yardimcin olsun biz evde zor dayanıyoruz , çalışanların ısı zor ben ilk hamileliğinde çalışıyordum cok zor geçmişti , ozellikle düşüncesiz insanlar hamile olalım olmayalım insanı rahatsiz ediyor , o kadar parfüm sıkmanın ne geregi var , astım. Hastası var , alerjik olanı var biraz saygı lazim galiba...

Bu gunleri hep birlikte atlatacagiz insallah simdi ben iyiyim yazıyorum birazdan kahvaltı edecegim ondan sonra bir müddet iptal :))

Dayanalım canim az kaldi olmadi su bulantı bileklikleri varmis yarin kontrolum var doktorda ona bir soracagim alıp kullanayim , cunku ayni zamanda cok ta acım , karnım hep gurulduyor

bende hep açım..4 kilo verdim 2 ayda..böyle oluncada halsizlik çarpıntı oluyor..
inş. işe yarıyodur bileklik.alalım daha en az 5 hafta bulantı olur bende

erkekler garip olmazmı hemde ne garip ya dün gece yattım uyuyorum bizimki 12 den önce yatmaz gelmiş gece beni öpmeye çalışıyo burnumun dibinde nasıl bir diş macunu kokusu aman allahımm dedimm yaaa git neolursun ağzın diş macunu kokuyo diyoki bittik biz ya bütün hayatımız bitti diyo biten sanki kendi hayatı ben keyfimden yapıyorum ya

oda kötü ya sürekli miğden bir garip allah yardımcın olsun canım inşallah olmaz kusmaların falan rahat rahat geçirirsin.

senınde mı kalbın hızlı atıyor.ben doktora sordum hep heyecanlı gıbıyım gum gum dedım.normalmıs.nasıl bı ev temızlerken yoruluyorsun sımdı 2 evı temızlıyor gıbı dusun kendını dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…